1

Anbefaling- Hårprodukter

Hei, Tenkte å vise dere mine favoritt hårprodukter. Det er 9 forskjellige produkter, som jeg virkelig anbefaler! Hvis dere liker "sånne" typer innlegg, kan dere gjerne skrive det i kommentarfeltet, eller komme med forslag til andre ting jeg kan blogge om fremover!

Blir veldig glad for tilbakemeldinger! 
Denne tørrshampoen fra Bik Bok gir deg et "fresht" og glansfult hår, hvis håret ditt er blitt fett og du ikke har hatt tid til og vaske det. Tørrshampoen lukter også kjempe godt som er et stort pluss! Resultatet er et vakkert og glansfullt hår!


Denne shampoen og balsamen fra gliss er absolutt mine favoritter! De gir deg et glansfullt og perfekt resultat. Jeg har prøvd maaange shampoer,balsamer, men disse slår alle sammen! De skader ikke håret, og gjør det lett å børste gjennom. De "reparerer" håret ditt, og tuppene blir ikke så fort slitt. Anbefaler alle å teste disse. De selges ganske billig på helt vanlige matvarebutikker.

Moroccanoil- flasken til høyre, er jeg dessverre tom for.. Men Elvitaloljen til venstre er minst like bra! Den gir deg et helt nytt hår, som lukter utrolig godt etter bruk! Oljen bør ikke brukes for ofte, for da kan du resikere at håret blir fett. Du bør heller ikke ta for mye på en gang. En spray/sprut er nok. Anbefaler å ta mest mulig nede i tuppene, og fordele resten litt lenger opp. Men aldri ta olje i hodebunnen! Oljen selges i frisørsalonger og Cubus som jeg vet om, ;)

Denne balsam sprayen bruker ihvertfall jeg mest når jeg har flokete hår, eller hvis jeg ikke reker å bruke balsam. Den er egentlig akkurat som en vanlig balsam, bortsett fra at du slipper å stå lenge å gni det i håret, for så å vaske det ut igjen. Så hvis du har dårlig tid, er denne veldig effektiv! Håret ditt "gres" ut på en,to,tre! Selges i frisørsalonger.

Åååå, Elsker denne Varmebeskyttende sprayen fra Ghd! Perfekt å bruke før (og eventuelt etter) du retter,krøller eller krepper håret ditt. Sprayen beskytter håret ditt mot varmen, og gjør det lett å gre ut etterpå. Den lukter itillegg utrolig godt! Selges i frisørsalonger.

Disse Hårsprayene fra lee stafford, er nok de beste jeg har prøvd. Shinesprayen (til venstre) Gir deg et "shinet" hår, perfekt for fester,bursdager osv..Håret blir itilleg glansfullt, og stivt, som en vanlig hårspray. Hårsprayen til høyre, er perfekt til alle anledninger. Håret blir stivt på et blunk, og frisyren holder lenge, uten problemer. Når du senere skal gre ut håret, er det gjort på "null komma niks"

Har du lyst til og prøve noen av produktene, har du prøvd noen av de før? :-)Én kommentar

Camari

20.07.2013 kl.10:53

Har prøvd noen av de:-)

Skriv en ny kommentar

hits