0

Anbefaling av serier!

Det er utrolig herlig å sette seg ned etter en slitsom eller kjedelig dag, og få opp humøret med favorittserien! Har selv fått mange serie- favoritter, og jeg vil gjerne anbefale noen av de for dere! :))

#GoodybeGG

Gossip Girl tror jeg er tidenes beste serie! Hvertfall etter min mening. Den inneholder mye spenning, drama, romantikk og humor. Gossip girl handler hovedsakelig om fire jenter og tre gutter. Det beste med serien er vell at det skjer noe hele tiden, så man blir aldri sittende å vente på at noe spennende og interressant skal skje.

Gilmore girls

Gilmore Girls har jeg nettopp begynt å se på, men etter det jeg har sett er det en utrolig søt og morsom serie. Serien handler om mor og datter, og deres liv.

(100+) friends tv show | Tumblr

Er ganske sikker på at nesten alle kjenner til serien Friends, som ble lagd for en god stund siden. Serien går enda på tven (tror jeg), og er utrolig morsom! 

(1) Tumblr

One three hill er en serie som også blir sent på tven nå, og er spennende og morsom. Bildet over er bare et bildet som viser noen få av karakterene. Jeg fant dessverre ikke noe bedre bilde. Husker faktisk ikke nøyaktig hvor mange personer som spiller hovedrollene. Jeg har ikke fått med meg allt fra serien, men etter det jeg har sett er det en serie hvert å sjekke ut!

Skrev ikke så mye om hver av seriene, men alle er hvertfall anbefalt og hvert å sjekke ut! :))

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits