0

årskavalkade 2014 - januar til april

    Publisert 31.12.2014 klokka 18:54 i kategorien Hverdag

Heei! Etter mye om og men kom jeg fram til at jeg ville lage en årskavalkade fra året som var - 2014 var tross alt ett av mine beste år, så hvorfor ikke! Jeg gjorde selvfølgelig en del ting utenom det som kommer fram her på bloggen, men det er dessverre mye jeg ikke har bilder fra. Jeg var sammen med venner, jeg var i bursdager og diverse annet, men fra disse anledningene tok jeg veldig få bilder. Jeg håper uansett dere liker innlegget, også ønsker jeg dere et godt nytt år! 

.. Jeg hadde nettopp fått min første speilrefleks (canon eos 1100d) og bestilte meg både objektiv, fjernkontroll og stativ like etterpå. 

.. Ellers fikk jeg en litt uheldig start på året. Jeg ble forkjølet akkurat idet koret jeg var med i skulle øve inn sanger til en konsert. Itillegg skulle bandet jeg er med i øve inn sanger til kommende anledninger.

.. (hehe, praktfullt bilde) Jeg startet måneden med å synge på Astrid Lindgren-konserten koret arrangerte sammen med korpset i Brønnøysund - Til tross for at jeg var forkjølet var det en morsom opplevelse!.. Jeg hadde en ting for "skjorter med genser over" i denne perioden, og gikk med det omtrent hver dag. Stilen min har forandret seg MASSE siden da!


  .. I vinterferien dro mamma, Malin og jeg til Namsos. Vi shoppet, spiste god mat og koste oss masse! Jeg husker jeg spiste tidenes beste salat på hotellet vi bodde på (Rock City). Kjenner jeg fikk lyst til å ta en tur dit nå ass!.. I hele mars og en lang tid fremover var frosne bringebær og Pukka-te det beste jeg kunne få å spise og drikke! Jeg husker hele kvelden fra da bildet over ble tatt, å for en koselig kveld det var! Jeg tok med meg bringebær, te og pledd opp på verandaen og satt der hele kvelden med musikk på ørene og sola over meg - Det er ofte de små tingene som huskes best. 

.. Skolen vår hadde den årlige engelskdagen og dette var min første! Vi gikk med uniformer, spiste engelsk mat og snakket engelsk hele dagen... Jeg fikk verdens fineste mariusgenser som bestemor hadde strikket til meg. 


¨'
.. Jeg kledde meg i mine søteste klær da jeg skulle i tema-bursdag til en venninne.

Itillegg til dette var bandet vårt med på UKM i Mars, men det har jeg ingen bilder fra, dessverre... Jeg begynte å bruke mer sminke, rettet håret hver dag og pyntet meg oftere. Se forresten så mye mørkere håret mitt var her i forhold til nå!

.. Jeg dro på veldig mange koselige turer med familien, og fikk en stor interesse for bilderedigering.
..Jeg fikk disse nydelige skoene fra Nike, som har vært mine favoritter siden! 

 Håper dere likte innlegget, så snakkes vi senere! 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits