2

årskavalkade 2014 - mai til juli

    Publisert 15.01.2015 klokka 14:30 i kategorien Hverdag

Heei dere! Har dere det fint? Hopper rett inn i del 2 av årskavalkaden min etter en ukes fravær jeg! Let's start!I starten av mai feiret jeg bursdagen min (8.mai) med alle jentene - åå så koselig det var! 

Jeg fikk dilla på hullete jeans tidlig i mai, og når jeg matchet slike med lange gensere fikk jeg det jeg vil kalle en litt "baggy" stil.. denne stilen beholdt jeg gjennom så å si hele måneden pluss litt til.

Det ble 17. mai og jeg feiret dagen sammen med venner og familie! Sola strålte, jeg gikk i tog og vi spiste masse god mat!


Jeg begynte å ta treningen på alvor og hadde et greit kosthold! - En god periode fra året!

Malin og jeg dro på campingtur sammen med bestemor, utrolig koselig. Jeg kjøpte min kjære Iphone 5s som til tross for at den er knust og har falt i do, funker like flott som den gang! 


I starten av juni dro hele familien til Trondheim med campingvogna bak. Vi dro dit for å høre bandet Kamelot spille en konsert, noe som var utrolig kult! Jeg fikk også shoppet litt klær til sommeren, og var gira på ferien som var om ikke lenge.

Vi feiret søsteren sin bursdag med taco på dagen hennes. Familiefeiring ble det senere.Da sommerferien kom tilbrakte jeg mest mulig tid sammen med jentene ettersom jeg snart skulle reise på ferie. Mer om ferien i Juli..

Over ser dere hvor vi var i starten av Juli! Vi reiste gjennom Sverige hvor vi campet flere steder, og dro deretter videre til Danmark - Take me back!På denne stranden befant mamma, Malin og jeg oss på det meste av både Juli og August. Herregud så deilig!

Jeg fant det som ble min favoritt treningsdrikk gjennom hele 2014 og litt til. Er egentlig ingen historie å fortelle bak disse bildene, men jeg poster likevell. Dere ser sikkert at denne jenta koste seg maks i sommertiden.

Siste(?) del av årskavalkaden kommer forhåpentligvis veldig snart. Jeg er kanskje litt sent ute med årsinnleggene mine, men det får så være! Det blir ihvertfall. Ønsker alle en fortsatt fin uke, så skrives vi senere!

 

 

 

2 kommentarer

Emma

20.01.2015 kl.20:49

Jeg misunner deg! Du er så fin og jeg elsker bloggen din! Jeg er også fra Brønnøysund, tror egentlig ikke du kjenner meg, haha. Men legg meg til som venn på blogsoft så kan jeg følge med på bloggen din hele tiden! <3

martheschanche

20.01.2015 kl.22:00

Emma: Åh, Tusen takk! Leser bloggen din og vet hvem du er! - kjempefin blogg du har! Det skal jeg gjøre <3

Skriv en ny kommentar

hits