4

som blogger har jeg aldri..


..Delt egne tanker og meninger rundt seriøse/omsnakkede temaer. Hvis man ser bort ifra innlegget jeg skrev om snakkisen, sommerkroppen for en stund siden, så har jeg aldri gjort det. Jeg føler ikke at jeg klarer å få frem det jeg mener uansett, så da lar jeg det heller ligge.

..Lagt ut bilder av vennene mine. Jeg har valgt å holde de litt utenfor bloggen, og jeg har heller ikke følt et behov for å dele bilder av dem her. Bloggen handler jo tross alt om meg og mitt liv, så deres privatliv får være deres (inntil videre..) Jeg har skrevet om dem i visse sammenhenger, men jeg føler meg ukomfortabel rundt å legge ut bilder av dem osv, så derfor har jeg latt det være.

..Lagt ut videoer uten å slette dem. Eller, jeg har en video som ligger ute på Youtube nå, men den inneholder bare bilder, så det teller vel ikke som en ordentlig video(?).

..Vist min sminkerutine / hva jeg bruker, delt sminketips og lignende. Sett bort i fra en og annen post med ett par bilder av min favorittmascara og lignende, har jeg neimen ikke delt mange sminkerelaterte innlegg, haha. Sminke/sminking er ikke akkurat noe jeg interresserer meg så mye for, og med tanke på at jeg heller ikke kan noe særlig om det, såå gidder jeg ikke bruke tiden min på å late som heller. (Ikke misforstå meg helt, jeg sminker meg daglig og trives best med litt pudder i kinnene, men poenget her er bare at jeg ikke kan råde om noe osv)

..Delt personlige fakta/innlegg om meg selv, eller, det er isåfall veldig sjeldent. Jeg trives best med å poste innlegg om klær, trening, hverdag eller å gi tips! Jeg har lagt ut ett innlegg med noen fakta om meg selv, og jeg har postet innlegg på dårlige dager, men noe ordentlig personlig har aldri kommet fram. Jeg føler egentlig ett lite ubehag vær gang jeg starter ett personlig preget innlegg, så de fleste jeg har skrevet ligger som utkast i arkivet.. Der ligger de til jeg en dag klarer å skrive de ferdig og tørre å poste dem.

..Turt å skille meg ut / skrive rett fra hjertet. Det blir vell litt det samme som i forrige punkt. Jeg holder meg til det enkle, og skriver helst om alt som er bra, istedet for det som ikke er fullt så bra. Jeg vil jo ikke syte heller, for egentlig så er dagene mine helt ok. Men nei, ingens hverdag er perfekt, det handler bare om å tørre å vise det.

 

4 kommentarer

morethanwords

19.09.2015 kl.15:01

Jeg har det også sånn. Jeg deler litt personlige tanker og meninger når jeg bare må få de ut av hodet mitt, men ellers er jeg ganske tilbakeholden når det gjelder alle de tingene du skriver om over her. Eneste jeg legger ut bilder av venner og sånt, viss de er på bilder jeg også er på da, men da har jeg spurt dem først.

Ha ein superduper dag! xoxo

martheschanche

20.09.2015 kl.02:20

morethanwords: så bra det er flere som føler det som meg! :D Ha en fin dag du også!

Vilde

20.09.2015 kl.13:58

Hehe, ja, vi har alle ulike syn på hva vi ønsker å dele på bloggen, for det bestemmer man jo helt selv :D Jeg sliter også med å formulere hva jeg mener, så lar det som regel ligge selv..

martheschanche

20.09.2015 kl.14:52

Vilde: Ja, helt sant! ;)

Skriv en ny kommentar

hits