4

in my wardrobe this fall..

    Publisert 20.09.2015 klokka 20:24 i kategorien Mote

Ripped jeans and boyfriend jeans - Jeg har alltid hatt en ting for disse jeansa her! De med store hull og skrammer all over, de er så stilige! Jeg liker de "blåfargede" ekstra godt, men det finnes såå ekstremt mange fine. Den dere ser helt til venstre på bildet ovenfor er en av mine favoritter.

Kneesocks - Disse er så fine! De piffer opp antrekket og gjør det litt ekstra classy og fint. Jeg har flere av disse selv, og mikser de ofte med en lang genser, ett skjerf og ett par hvite nike´s - Outfiten er klar på ett blunk, og enklere blir det ikke! :D 

Big, fluffy sweaters and cardigans - Lange gensere og cardigans i dyse, mørke farger er ett must for meg denne høsten - eller, egentlig hver høst! Det finnes så mange fine, og så mye fint å style de sammen med.

Oversized shirts / "boyfriend-shirt"  - Store skjorter i fine farger og mønstre skal det så absolutt henge flere av i min garderobe i høst! Om det er under en cardigan, sammen med høye strømper, eller bare knytt rundt livet - Det funker uansett!


The perfect scarf - Mørkeblå, burgunderrød, grå, svart og brun er farger jeg liker ekstra godt på skjerfene nå om høsten! Jeg liker de med frynser nederst aller best, så jeg må nok investere i noen flere av de snart!

Sweatpants - Okei, det fins vell ingen årstider hvor disse blir ryddet ut av klesskapet?.. Men om høsten blir de ihvertfall mest brukt hos meg! Jeg er så å si avhengig av ett par av disse, for jeg kan jo ikke se på netflix, blogge eller gjøre lekser i dongeribuksa? Nei, da må joggebuksa på! ..Dear sweatpant, I love you.

4 kommentarer

Anette

20.09.2015 kl.21:49

så fint innlegg:)

Ha en riktig fin kveld <3

martheschanche

21.09.2015 kl.00:37

Anette: Takk! Ha en fin kveld du åå <3
åhh, elsker alle plaggene du har lagt ut her! :D

martheschanche

26.09.2015 kl.16:43

Sara's Foto: Så braa! <3

Skriv en ny kommentar

hits