2

en fantastisk reise og opplevelse!

    Publisert 11.10.2015 klokka 15:47 i kategorien Fotografi

I 6-tiden i går morges kom vi hjem fra klasseturen til England - Å gud så digg det var å lande på norsk jord igjen! Jeg tok utrolig mange bilder på turen, så i dette innlegget tenkte jeg å vise dere noen av de, og skrive kort om hva som skjedde på hver av dagene. Forresten så var MATHILDE HOLCK på samme fly som oss på turen hjemover! Wææ, herregud så gøy! Jeg rakk dessverre ikke å ta bilde med henne (ikke det at jeg turte heller da..), men jeg så henne hvertfall, så jeg kan si meg fornøyd uansett :D
Dag 1; På Søndag morgen klokka 8 reiste vi fra Brønnøysund. Heele dagen gikk til reising (sett bort ifra to timers venting på flyplassen), og vi kom ikke frem før i 3-tiden på natten. Vi ble kjørt til vertsfamiliene våre (bilde av huset vårt over), og la oss for å sove med engang.
Dag 2; Noe vi fort fant ut da vi kom til husene våre (og også overalt ellers), var at engelskmennene liker det best kaldt. Altså, man skulle jo tro at folk vil ha det varmt innendørs, men neida. Det var kaldt overalt. Mandagen startet allerede klokka halv 8 for vår del, og da fikk vi servert tidenes frokost! Etterpå ble vi kjørt til ett hotell hvor vi hadde en times undervisning før vi ble guidet gjennom de "historiske" delene av Scarborough.


Dag 3;
På tirsdagen gikk turen til York. Vi dro på noe som kaltes for The York Dungeon, som var ett slags "skrekkhus". Vi ble tatt med gjennom mange forskjellige rom hvor de fortalte historier og skremte vett av oss på alle mulige måter, haha. Etter det fikk vi gjøre det vi ville, så da dro jeg og noen flere å spiste pizza, og deretter shoppa vi litt og så oss rundt i byen. Senere dro alle sammen inn i York Minister (katedral/kirke), hvor vi bare så oss rundt og tok bilder. På kvelden dro alle sammen til "spillehallen" som lå nede ved stranden. Det var utrolig mange forskjellige Casinoer der osv, men vi var kun på en av dem. Dag 4; På onsdag hadde vi en fridag til å gjøre akkurat det vi ville, så da ble det selvfølgelig shopping på oss jentene. Jeg kjøpte faktisk en hel del, så det kommer nok på bloggen i nærmeste framtid. Etter en hel dag på byen dro vi hjem for å spise, og deretter dro hele klassen ned til spillehallen for å bowle.


Dag 5; På torsdags morgen tok vi bussen inn til en by kalt Whitby. Jeg og noen flere dro blant annet på togstasjonen hvor noen av scenene fra Harry Potter ble spilt inn - kult å se hvordan det egentlig ser ut! Senere dro vi videre til Flamingoland, som var en fornøyelsespark med både karuseller/tivoli, dyrepark og badeland. Jeg tror alle ble ganske sjokkerte når jeg (altså, tidenes største pyse) prøvde så å si alt av berg og dal-baner og karuseller som var å finne der!

 

 

2 kommentarer

Veronica S

11.10.2015 kl.18:18

Ser ut som dere har hatt det kjempefint!

martheschanche

11.10.2015 kl.19:23

Veronica S: Ja! Takk :D

Skriv en ny kommentar

hits