0

jeg og blogging?

    Publisert 09.11.2015 klokka 22:40 i kategorien Blogg

Jeg og blogging? Hmm, forholdet vårt er ikke helt på topp for tiden, noe dere sikkert har merket.. Jeg skuffer både meg selv og dere(?) hver gang jeg tar små pauser fra bloggingen, og denne gangen ble pausen strekt litt for langt. Jeg skal prøve å holde dere mer oppdatert fremover, men etter alle de fjerne fraværene mine, stoler jeg ikke heeelt på meg selv haha.

De siste ukene har egentlig vært litt tunge for min del. Jeg har hatt mye å tenke på, og jeg har hatt en del negative tanker og følelser rundt litt av hvert. Derfor har det vært vanskelig for meg å holde bloggen gående.. Jeg vil jo skrive gode innlegg. Bullshit og slurv nekter jeg å poste. Hvis jeg skal blogge, skal det gjøres ordentlig, dermed basta.

Jeg har forresten sett at en del av dere fortsatt titter innom bloggen min støtt og stadig, og det setter jeg utrolig stor pris på! Det gir meg så mye motivasjon, og er mye av grunnen til at jeg ønsker å fortsette fremover <3Imorgen kommer jeg med ett innlegg med et tema jeg føler er viktig å få frem i lyset, og jeg håper jeg kan nå frem til dere lesere! Følg med!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits