2

frem og tilbake, og overalt ellers

    Publisert 06.01.2016 klokka 21:49 i kategorien Blogg

Hei du - om du fortsatt titter innom en gang i blant, haha.

I flere dager - om ikke uker - har jeg spurt meg selv om det kan være lurt å ta en pause fra bloggen? Eller.. bekrefte pausen jeg egentlig startet for lenge siden* Jeg har drøyd det så altfor lenge, og det fordi jeg venter på at blogglysten skal komme tilbake, men også fordi jeg ikke ønsker å "slutte". Meeen når jeg ikke klarer å produsere en dritt på flere uker, så er det kanskje på tide. Jeg skulle bare ønske at gleden over det å blogge var der like ofte som før, for ett innlegg i uka funker jo ikke det heller..

Jeg har så utrolig mange ideer til innlegg jeg vil skrive. Jeg kan for eksempel stå i dusjen å tenke at "å, kanskje jeg skal skrive ett innlegg om selvtillit", og deretter skrive ned hele innlegget i hodet, men når jeg plasserer macen i fanget er ordene borte. Jeg kan sitte å se på Youtube og få lyst til å skrive om konfliktene i dagens samfunn, men jeg klarer ikke engang klikke på "nytt innlegg". Ideene kommer opp uavhengig av hvor jeg er eller hva jeg gjør, men forsvinner like fort som de kommer. Det å lese andre jenters gode innlegg om viktige temaer med massevis av gode poeng er selfølgelig det som inspirer meg mest, og som gir meg aller mest lyst.. Men hvorfor får alle andre det til, og ikke jeg?

Mitt største ønske er å skrive ett innlegg som betyr noe, ett innlegg som åpner folks øyne, som får dem til å tenke. Om det er èn person eller tjue, spiller ingen rolle. Jeg vet ikke helt hva jeg vil frem til med å skrive dette innlegget, men jeg avslutter med å si at nei, jeg stopper ikke her. Jeg skal få det som jeg vil ha det, ideene mine skal faen meg ut en dag.

2 kommentarer

Anette

07.01.2016 kl.19:33

trustme, du har allerede laget helt fantastiske og inspirerende innlegg! Du har hvertfall inspirert meg utrolig massee. Har selv hatt utrolig lyst til å starte en blogg, men tørr rett å slett ikke. Bor i en by der rykter om alt og alle blir spredt rundt før man rekker å tenke. Men DU derimot. Du turte. Du gjør din egen greie og prøver ikke fremstå som "perfekt" hele tiden. Jeg beundrer deg utrolig masse, og synes du fortjener å bli hørt! Du har utrolig mye bra å si, du må bare prøve å huske det på rett tidspunkt! Håper virkelig du kommer til å fortsette med bloggen lenge. Du er et utrolig stort forbilde for meg!<3

martheschanche

07.01.2016 kl.21:28

Anette: Åå, dette gjorde virkelig dagen min! -Tusen takk! Jeg setter stor pris på det <3 Jeg bor også i en liten by der rykter spres fort, og alle vet alt, så ikke la det stoppe deg. Det skulle litt til før jeg turte å starte bloggen -og skrive fra hjertet, men om du har lyst til å blogge, burde du gjøre det ;)

Skriv en ny kommentar

hits