3

anbefaling - slik blir du kvitt gulskjæret

Etter å ha sutret over gult hår i flere måneder uten å orke å gjøre noe med det, fikk jeg tips om disse produktene fra Fudge som skulle virke bra på farget hår. Jeg skulle egentlig bare bestille den ene sjampoen (Violet toning shampoo), men endte opp med å bestille tre forskjellge produkter.. For så klomsete som jeg er, klarte jeg å bestille feil to ganger før jeg fikk rett sjampo i posten. Men, det resulterte i at jeg fikk balsamen som anbefales å brukes etter "lillasjampoen", så det var egentlig like greit. 

Produktene funker utrolig bra! Sjampoen anbefales egentlig å ha i i kun 5 minutter, for å fjerne gulskjær, men ettersom jeg ønsker litt lilla/gråskjær i håret mitt, har jeg den i i opptil flere timer. Den sliter ikke på håret, og gir resultater med en gang! Har du testet disse eller noe lignende før? 

16

6 tips til hva du kan blogge om

Har du skrivesperre, eller enda verre.. bloggsperre som blogger? Her er noen tips til deg som har blogg, og trenger inspirasjon til gode innlegg! Tipsene er jo sett fra min side, så kanskje du mener noe annet, men jeg håper tipsene mine kan komme til nytte for noen av dere! :) (Tipsene er ikke helt konkrete, og mer i åpne forslag)

Favoritter. Har du noen plagg du liker ekstra godt i garderoben, eller et par sko du er avhengig av? Blogg om dine favoritter innen hvilket som helst tema! Det kan være musikk, mat, bøker, sminke, eller bloggene du liker best! Det finnes såå mye å velge i, det gjelder bare å tenke kreativt.

Antrekk. Har du på deg noe ekstra fint, eller har du et antrekk du liker ekstra godt som du kan vise? Knips noen kule bilder av "dagens outfit", lag kollasjer, rediger litt, og finn et kult ordtak på weheartit som kan passe som overskrift. Du kan også lete litt i arkivet, og finne antrekk fra de siste ukene/månedene som du kan poste på bloggen. 

Hverdag. Det er alltid morsomt å lese om andres hverdag, også om det ikke har skjedd noe spesielt. Hvis du formulerer setningene på en morsom måte, er det gøy å lese om dagen din! Gjør noe stort ut av det lille ;D

Inspirasjon. Hva synes du er inspirerende? Weheartit, andre blogger, ordtak (quotes), eller kanskje bilder fra andre nettsider du liker? Lag en kollasj av det du ser på som inspirerende, og post det på bloggen. Noe jeg bruker å gjøre, er å finne bildene jeg liker best fra mitt galleri/arkiv (som jeg har tatt), redigere de i en morsom stil, og poste de som inspirasjon på bloggen. 

Bilder, redigering og motiv. Finn et lite motiv du kan ta noen bilder av. Ta bilder fra forskjellige vinkler og plasser motivet på forskjellige steder. Du kan også finne mye fint ute i naturen, og ute sjenerelt. Gå i hagen og ta noen bilder av en blomst fra forskjellige vinkler, eller kanskje du har en gammel, litt kul benk som står i hagen klar til å bli tatt bilder av! Rediger bildene på en passende og kul måte, så blir det supert å poste på bloggen! 

Anbefaling og tips. Har du en super mascara, en ansiktskrem som gir deg fin hud, eller kanskje bruker du et redigeringsprogram som funker bra? Knips noen bilder av tingene/legg ut linker, og skriv litt om hvorfor du anbefaler dette og hva som er bra med det. Post det deretter på bloggen som en anbefaling! 

Dette var da noen av mine tips om du har (eller får) bloggsperre! Jeg kommer nok til å poste flere slike innlegg fremover, men bare om det ønskes. 

(Ps: Dette innlegget skrev jeg for en god stund siden, som er grunnen til at de fleste bildene er fra i vinter og i vår)

2

dagens anbefaling

Bare en sommerforelskelse - Ann M Martin // Juli - Tania Kjeldset 

Heei! Idag kommer jeg med en liten anbefaling til alle lesehester! Selv kan jeg ikke få nok av disse søte kjærlighetshistoriene mellom tenåringer, så det er to bøker med nevnt kategori jeg ønsker å tipse om. Boktitlene har jeg skrevet under bildet, og mer er det egentlig ikke å si annet enn at jeg vil anbefale de leseglade å sjekke de ut. Ha en fin dag! Har du en favorittbok? Hvilken?

2

anbefaling av mascara

Heei alle fine!

ÅÅh, så herlig å kunne puste ordentlig igjen! :D Føler meg mye bedre idag enn igår! 

Har en anbefaling å komme med! Har akkurat funnet "mascaraen i mitt liv" og er super fornøyd! Så snille mamma og Malin var, som kjøpte/fant den til meg for noen dager siden. Mascaraen er super praktisk, og har to sider, med to koster. Den ene siden er for de nedre vippene, og den andre er for de øvre vippene. 


Ha en super lørdag!

Har du prøvd mascaraen, hva synes du?


12

de beste youtubekanalene

Heei, hatt en fin fredag så langt?

I det siste har jeg sett en del  videoer på youtube, og har funnet noen favorittkanaler! Jeg tipser bare om noen få av de engelske kanalene jeg liker ekstra godt, så kanskje jeg poster slike innlegg flere ganger :) Kanalene er linket til under bildene.

 

Bethany Mota  HER

Bubzbeauty HER KirstyLowless1 HER KeepCalmAndBlushOn HER Michelle Phan HER  

Ha en fortsatt fin fredag!

Har du noen favoritter på youtube?

2

linkerunden/anbefaling av blogg

Igår la jeg ut et innlegg der jeg anbefalte en blogg, og idag gjør jeg det samme, ettersom det var en del som kommenterte at de ville bli anbefalt. utrolig gøy at såpass mange meldte seg på! :) Denne gangen fant jeg en blogg som jeg synes var utrolig bra! De skriver bra, og tar mange fine bilder med god kvalitet. Bloggen finner dere HER . De som har den heter Margit og Eirill :) 

Tusen takk til alle som meldte seg på! Kanskje det blir deg neste gang! Hva synes du om bloggen?

 

13

anbefaling av blogg

Joggebuksa og musikken er på, og jeg er i "slappeavmoduset"! Sitter også å ser gjennom forskjellige blogger, og en av favorittene er Mona sin, som dere finner HER . Hun har hatt en bloggpause, og har begynt igjen nå! Hun tar nydelige bilder, og skriver bra :) Anbefaler alle å ta en titt innom bloggen hennes!Hva synes du om slike innlegg?

Hvis du vil bli anbefalt er det bare å kommentere, så vurderer jeg det! :)

1

et bloggforbilde

Heei!

Når jeg leter etter inspirasjon, eller har bloggsperre, klikker jeg meg alltid inn på bloggen til Stina <- link. Hun tar fantastiske bilder, og skriver utrolig bra. Hun blogger hver dag, og hver gang om noe interessant! :) Anbefaler alle å ta en titt innom bloggen hennes (link ovenfor). 
Hvem er ditt største forbilde?

Noen som gir deg inspirasjon?

0

Foto- sommer

Heii!
Venninen min Emma er utrolig flink til å ta bilder, og lagde et kollasj/collage med noen bilder hun tok i sommer. Synes bildene var kjempefine, og vil dele de med dere! :)
(Bildene blir litt uklare fordi de er lastet ned via Ipaden min)
Ps: bildet du ser nederst til høyre er lamaen deres, og er den samme som Annais la ut bilder av på sin blogg :D

0

Anbefaling av serier!

Det er utrolig herlig å sette seg ned etter en slitsom eller kjedelig dag, og få opp humøret med favorittserien! Har selv fått mange serie- favoritter, og jeg vil gjerne anbefale noen av de for dere! :))

#GoodybeGG

Gossip Girl tror jeg er tidenes beste serie! Hvertfall etter min mening. Den inneholder mye spenning, drama, romantikk og humor. Gossip girl handler hovedsakelig om fire jenter og tre gutter. Det beste med serien er vell at det skjer noe hele tiden, så man blir aldri sittende å vente på at noe spennende og interressant skal skje.

Gilmore girls

Gilmore Girls har jeg nettopp begynt å se på, men etter det jeg har sett er det en utrolig søt og morsom serie. Serien handler om mor og datter, og deres liv.

(100+) friends tv show | Tumblr

Er ganske sikker på at nesten alle kjenner til serien Friends, som ble lagd for en god stund siden. Serien går enda på tven (tror jeg), og er utrolig morsom! 

(1) Tumblr

One three hill er en serie som også blir sent på tven nå, og er spennende og morsom. Bildet over er bare et bildet som viser noen få av karakterene. Jeg fant dessverre ikke noe bedre bilde. Husker faktisk ikke nøyaktig hvor mange personer som spiller hovedrollene. Jeg har ikke fått med meg allt fra serien, men etter det jeg har sett er det en serie hvert å sjekke ut!

Skrev ikke så mye om hver av seriene, men alle er hvertfall anbefalt og hvert å sjekke ut! :))

4

Perfekt øyenskygge for blåe øyne!

Heeisann, hoppsann!

Har akkurat kommet hjem fra en grei dag på skolen. Mandagen er nesten den beste dagen i skoleuka for min del :) Skal snart starte med leksene for denne uka. Huff, har utrolig masse lekser nå for tiden! Har forresten ordnet med en sminkeanbefaling for dere! En ny favoritt i sminkemappen. Det er en helt fantastisk fin øyenskygge, som er utrolig fin til blåe øyne! 

Øyenskyggepalett- Vita 99.- 

Vil dere ha flere anbefalinger på bloggen? 

12

Anbefaling av blogg!

For et par uker siden fant jeg en utrolig fin blogg, som jeg nå nesten er helt avhengig av å lese! Bloggeren heter Åse Marie og du finner bloggen hennes HER! Hun tar utrolig mange fine bilder, oppdaterer ofte, og skriver bra! Synes virkelig dette er en blogg hvert å ta turen innom! :-) 

Vil du bli "anbefalt"? Skriv bloggnavnet ditt under så tar jeg en titt og legger igjen en kommentar! :-)

16

To produkt anbefalinger!

Heei! Nå har besøket vårt akkurat dratt og kvelden har kommet! Senere blir det Åndenes makt, og jeg kommer sikkert til å sitte med puta forran ansiktet under hele programmet! Haha! Men nå sitter dere sikkert å venter på det som egentlig var meningen med innlegget, nemelig å vise dere to produkt anbefalinger! Det er to sminkeprodukter som jeg elsker så utrolig høyt. Her er de:


Mascara- HM 99.- (på tilbud)   Lip Inflation- Lindex 119.-


Denne Lip glossen er helt fantastisk! I hvertfall etter min mening. Den "glinser" og smaker som en blanding av kanel og peppermynte. 


Denne mascaraen har jeg hørt utrolig mye bra om! Den sitter fint og lenge på vippene, og de blir ikke helt klistret sammen. Den gir også vippene mer volum og gir de en fin lengde.Har du prøvd de før?  :-)                                                


 

11

Detaljer til rommet- For sminke!

Nå skal jeg vise dere en smart måte å få orden på sakene på! Jeg har brukt dette for noe av sminken min, og noen andre "småting". Idag har jeg forresten gått en tur, besøkt bestemor, vært på butikken, tatt en del bilder og slappet av hjemme. Senere blir det taco, og "The voice"! Blir en liten jentekveld for mamma, Malin og meg :-) Her er noen bilder av tipset til hvordan du kan få orden på sakene dine:


Praktiske esker/bokser fra Åhlens.
Som dere ser har jeg fylt eskene/boksene med sminke, ringer, nagler og litt diverse småting.

Håper alle får en fin kveld!

Hva syns dere om tipset/innlegget? 

 

 

1

Anbefaling- Hårprodukter

Hei, Tenkte å vise dere mine favoritt hårprodukter. Det er 9 forskjellige produkter, som jeg virkelig anbefaler! Hvis dere liker "sånne" typer innlegg, kan dere gjerne skrive det i kommentarfeltet, eller komme med forslag til andre ting jeg kan blogge om fremover!

Blir veldig glad for tilbakemeldinger! 
Denne tørrshampoen fra Bik Bok gir deg et "fresht" og glansfult hår, hvis håret ditt er blitt fett og du ikke har hatt tid til og vaske det. Tørrshampoen lukter også kjempe godt som er et stort pluss! Resultatet er et vakkert og glansfullt hår!


Denne shampoen og balsamen fra gliss er absolutt mine favoritter! De gir deg et glansfullt og perfekt resultat. Jeg har prøvd maaange shampoer,balsamer, men disse slår alle sammen! De skader ikke håret, og gjør det lett å børste gjennom. De "reparerer" håret ditt, og tuppene blir ikke så fort slitt. Anbefaler alle å teste disse. De selges ganske billig på helt vanlige matvarebutikker.

Moroccanoil- flasken til høyre, er jeg dessverre tom for.. Men Elvitaloljen til venstre er minst like bra! Den gir deg et helt nytt hår, som lukter utrolig godt etter bruk! Oljen bør ikke brukes for ofte, for da kan du resikere at håret blir fett. Du bør heller ikke ta for mye på en gang. En spray/sprut er nok. Anbefaler å ta mest mulig nede i tuppene, og fordele resten litt lenger opp. Men aldri ta olje i hodebunnen! Oljen selges i frisørsalonger og Cubus som jeg vet om, ;)

Denne balsam sprayen bruker ihvertfall jeg mest når jeg har flokete hår, eller hvis jeg ikke reker å bruke balsam. Den er egentlig akkurat som en vanlig balsam, bortsett fra at du slipper å stå lenge å gni det i håret, for så å vaske det ut igjen. Så hvis du har dårlig tid, er denne veldig effektiv! Håret ditt "gres" ut på en,to,tre! Selges i frisørsalonger.

Åååå, Elsker denne Varmebeskyttende sprayen fra Ghd! Perfekt å bruke før (og eventuelt etter) du retter,krøller eller krepper håret ditt. Sprayen beskytter håret ditt mot varmen, og gjør det lett å gre ut etterpå. Den lukter itillegg utrolig godt! Selges i frisørsalonger.

Disse Hårsprayene fra lee stafford, er nok de beste jeg har prøvd. Shinesprayen (til venstre) Gir deg et "shinet" hår, perfekt for fester,bursdager osv..Håret blir itilleg glansfullt, og stivt, som en vanlig hårspray. Hårsprayen til høyre, er perfekt til alle anledninger. Håret blir stivt på et blunk, og frisyren holder lenge, uten problemer. Når du senere skal gre ut håret, er det gjort på "null komma niks"

Har du lyst til og prøve noen av produktene, har du prøvd noen av de før? :-)Les mer i arkivet » Februar 2016 » Januar 2016 » Desember 2015
hits