8

dagens antrekk - fargeklatt

  Publisert 15.01.2016 klokka 17:33 i kategorien Antrekk/ Cardigan fra B.young, topp fra Select, bukse fra Dr.denim, sko fra Nike, lue fra Carhartt og klokke fra Daniel Wellington /

2

unblogged outfit

  Publisert 23.12.2015 klokka 21:47 i kategorien Antrekk

Kjole og cardigan fra Bik Bok, og sokker fra Cubus

12

dagens antrekk - new stuff

  Publisert 13.11.2015 klokka 16:51 i kategorien Antrekk

Forrige helg var mamma, pappa, Malin og jeg i Trondheim. Vi overnattet på hotell fra fredag til søndag, og brukte helga på å surre rundt i butikker, spise god mat og bare kose oss. Jeg prøvde å være litt fornuftig (til en forandring..), og kjøpte kun ting jeg følte jeg trengte. Jeg kjøpte blant annet genseren og cardiganen jeg går med på bildene over. Genseren er fra Weekday og cardiganen er fra Bik bok.

10

fargerik adidas

  Publisert 21.10.2015 klokka 17:15 i kategorien Antrekk

Tee fra Adidas (lånt av lilsis), olajakke fra Kappahl, bukse fra Dr.denim og sko fra Converse

 

10

dagens antrekk

  Publisert 26.09.2015 klokka 17:05 i kategorien AntrekkGenser fra Junkyard, strømper fra Cubus, sko fra Eurosko, og ringen fikk jeg fra en venninne. (Jeg har også på meg en shorts fra Nike, men den synes ikke på bildene, haha)

Sminken min var det Malin som fikset, og hun tok også bildene♥♥

20

yellow V-neck

  Publisert 09.09.2015 klokka 18:08 i kategorien AntrekkJeg har blitt så ufattelig glad i denne genseren fra Stadium! Jeg går nesten aldri i klær med farger, så det er gøy å kunne variere litt!Jeg har egentlig ikke så mye på hjertet akkurat nå, så jeg avslutter med å ønske alle en fin dag videre! :D

4

outfit; keeping it simple

  Publisert 15.08.2015 klokka 23:34 i kategorien AntrekkDenne enkle men utrolig fine jumsuiten har jeg vandret rundt i i hele dag, for her har det vært hele 25 grader! - Woho, endelig litt finvær i brønnøysund også! Slik er det faktisk meldt en uke fremover, så det skal jammen utnyttes! Når vi er inne på å benytte seg av sjansene i finværet, såå kan jeg jo fortelle dere at jeg har badet idag. Vilde og jeg var allerede klokka 2 godt plassert nede i det deilige vannet i svarthopen. Senere dro vi på butikken å kjøpte både jordbær, sjokolade og iste, og hadde en liten piknik i sola - Det skal så absolutt gjentas!

Jeg kom forresten akkurat hjem fra tidenes fotoshoot med mamma. Det resulterte i hele 200 bilder av sola som sto i flammer, såå det kommer på bloggen iløpet av morgendagen - altså, jeg skal jo begrense det litt da, så for dere som tror innlegget skal inneholde 200 bilder kan jeg opplyse om at det ikke skal det, hehe.

12

outfit; brownie with ripped jeans

  Publisert 14.08.2015 klokka 16:08 i kategorien Antrekk/ Genser Zavanna, bukse Junkyard, sko Nike /

Såå, her har dere ett av innkjøpene fra Junkyard, altså buksa! Jeg er så utrolig fornøyd med denne, men jeg synes den er finest til litt lengre gensere, ettersom den sitter finest på lårene og nedover. Genseren jeg har på meg kjøpte jeg faktisk i anledning skuespill/konsert for ett par år siden, og jeg har nesten ikke brukt den siden.. Meeen da jeg fant den liggende i skapet igår måtte jeg prøve den på - og den var jo faktisk dritfin!

12

gotta love junkyard

  Publisert 29.07.2015 klokka 19:07 i kategorien Antrekk

Heei dere! De siste dagene har jeg egentlig hatt null motivasjon til å blogge, såå jeg tok en aldri så liten pause. I mellomtiden har nye ideer samlet seg oppe i hodet mitt, og jeg har inspirasjon til å begynne litt igjen. Jeg håper og tror at det blir mer blogging fremover ihvertfall, hehe.

Litt før helga bestilte jeg en del klær fra Junkyard, og da jeg fikk melding om at pakken hadde kommet igår, skyndte jeg meg til posten for å hente den. Jeg hadde planer om å vise klærne til dere etter å ha prøvd de på, men jeg endte med å sende omtrent alt tilbake.. Hehe, nå har jeg bestilt noe av det samme i andre størrelser og også noen andre plagg, så det kommer forhåpentligvis på bloggen om noen dager! En trepakning med Adidas-sokker (på bildet) er forresten det jeg beholdt, haha!

18

1 night, 2 outfits

  Publisert 24.07.2015 klokka 20:59 i kategorien Antrekk


.. Den øverste var riktignok bare en "try on"- for ja, jeg gikk gjennom hele garderoben før jeg bestemte meg for kveldens antrekk - men sånn er det jo med oss jenter, alt må prøves! Anledningen var, som jeg skrev tidligere, premieren av Papertowns. Jeg må innrømme at jeg ble litt skuffet, men det skyldes kanskje litt for høye forventninger. For selvfølgelig var forventnigene høye etter å ha sett The fault in our stars. Ikke misforstå meg, filmen var bra, bare ikke heeelt som jeg trodde og håpet.


15

OUTFIT - FRESH DRESS

  Publisert 19.07.2015 klokka 22:46 i kategorien Antrekk


Allerede klokka halv ti i dag morges sto jeg opp - Jeg rettet håret og sminket meg før jeg tok på meg min splitter nye kjole fra Bik bok. Vi skulle avgårde til kirken allerede klokka elleve, så det var bare å pynte seg, spise og dra. Vi skulle i kirken for å se verdens skjønneste jente bli døpt (datteren til søskenbarnet mitt). Etter kirken dro vi hjem til dem for å feire. Vi fikk masse god mat og kaker, og det var veldig koselig!

Se på denne lekre kjolen som jeg plukket opp i Trondheim da dere. Den passet perfekt for anledningen, ettersom fargen er sommerlig og lys. Jeg liker detaljene som gjør kjolen litt ekstra pyntete, og mønstret som går bak på ryggen og rundt livet - Håper det kommer flere anledninger for denne herligheten!

Hva synes du om kjolen?

12

DAGENS ANTREKK

  Publisert 18.07.2015 klokka 22:41 i kategorien Antrekk


// cardigan Gina tricot // topp JC // jeans Dr.denim // sko Nike // skjerf Bikbok //

Heei dere! Beklager for ett par blurry og mørke bilder, men det klandrer jeg været/regnet for. Jeg gikk ut for å ta bilder, klar med stativet og hele pakka, men akkurat da pøset det ned såå kameraet ville hverken fokusere eller gi meg bra lys. Jaja, bilder ble det uansett!

Skoene jeg har på meg er forresten nye og det samme er cardiganen, men den har dere sett tidligere. Jeg har blitt stor fan av de hvite Nike air max, så nå har jeg skaffet meg både den lave og den høye "utgaven". De er veldig praktiske ettersom jeg kan bruke de sammen med hva som helst, også elsker jeg designet! :D

6

I MINE NYE "CIRKUSBUKSER"

  Publisert 08.07.2015 klokka 18:01 i kategorien Antrekk

- Topp H&M, cardigan Vila, bukse H&M, sko Converse, solbriller Vita -

13

PRETTY IN PINK

  Publisert 03.07.2015 klokka 11:11 i kategorien Antrekk


Ny sommerfavoritt fra H&M

11

DAGENS OUTFIT OG FOTBALLKAMP PÅ LERKENDAL

  Publisert 27.06.2015 klokka 22:40 i kategorien Antrekk


Se på denne lekre cardiganen da dere! Jeg har ønsket meg en lang svart cardigan i en evighet, og denne var intet mindre enn perfekt i mine øyne. Den kommer nok til å bli brukt masse fremover! Jeg kjøpte den på Gina tricot for dere som lurer :)

I formiddag tok vi en liten tur inn til byen før vi dro for å spise pizza med noen kompiser av pappa, og deretter på fotballkamp på Lerkendal - Rosenborg mot Molde. Vi hadde fått VIP-billetter og satt rett bak ett av målene. Selv om jeg ikke er sååå stor fan av å spille fotball selv, storkoste jeg meg virkelig med å se på! Det er første gang jeg har sett en "ordentlig" fotballkamp med egne øyne, så det var gøy å føle stemningen både før, under og etter kampen.Hva synes dere?

11

ANTREKK 20.06

  Publisert 21.06.2015 klokka 18:09 i kategorien Antrekk


10

BORTGLEMT FAVORITT

  Publisert 16.06.2015 klokka 17:20 i kategorien AntrekkSe hva jeg fant nederst i skapet da - Denne supersøte cardiganen! Jeg bladdet igjennom bloggarkivet for å finne ut når jeg kjøpte den, og fikk sjokk da jeg fant ut at det er hele to år siden! Jeg kjøpte den på Vero Moda i 2013. Jeg må innrømme at jeg synes den ser litt bedre ut nå enn da, hehe. Den blir nok brukt mye fremover!

Ha en fortsatt fin dag!

9

FLOWERED TEE

  Publisert 15.06.2015 klokka 17:52 i kategorien Antrekk
T-skjorte H&M / bukse Dr.denim / sko ? / armbånd Gullfunn

Det skal sies at jeg kan å ta bloggpauser, eller hva? Hehh, i det siste har det blitt alt for mange av dem - nesten litt flaut egentlig. Jeg gidder ikke skrive flere sider med unnskyldninger på hvorfor jeg ikke har blogget, for det er irrelevant. Anyways, her har dere en liten oppdatering fra helgen!

På fredag overnattet Emilie hos meg - vi brukte kvelden til å ta igjen etterlengtet jenteprat, se på film og spise pizza. På lørdags formiddag dro vi på TD og spiste is sammen med noen flere og på kvelden så jeg film sammen med to kompiser. Antrekket jeg har på meg på bildene er fra igår, da Malin og jeg feiret familiebursdag :) Der har dere kortversjonen av helgen min, så håper jeg også dere hadde en fin helg!

 

 

 

 

15

new favourite sweater

  Publisert 22.05.2015 klokka 18:21 i kategorien Antrekk

smykke Gullfunn // genser Vero Moda // bukse Dr.denim // sko ?

6

oppsummering av min 17.mai

  Publisert 18.05.2015 klokka 16:35 i kategorien Antrekk

Dette innlegget skrev jeg igårkveld, men jeg fikk ikke anledning til å poste det før nå. 

GRATULERER MED DAGEN DERE!Nå sitter jeg godt plantet i sofaen etter en lang, morsom men slitsom dag. I år er jeg jo så heldig å få gå med bunad, så nå får dere se noen bilder av meg som stolt viser fram min blåe Nordlandsbunad - Den er jo faktisk kåret til Norges fineste bunad, noe jeg godt kan forstå! 

Dagen min var i full gang allerede klokka 8. Da var det bare å komme seg opp for å både dusje, spise, fikse sminke og hår, og deretter hive på meg bunaden før hele familien dro avgårde til samfunnshuset. Jeg gikk i tog fra byen og til Salhus-skolen, hvor jeg var i en liten time før jeg og noen venner dro til TD for å kjøpe is. Senere dro jeg til TD for andre gang for da skulle hele familien spise middag. Vi så også på borgertoget da de gikk gjennom byen, og senere på ettermiddagen dro vi til bestemor som vi gjør hvert år. Her har dere kortversjonen av dagen min, som alt i alt var utrolig fin! :DHvordan feiret du nasjonaldagen? 

8

den perfekte vårjakken

  Publisert 10.05.2015 klokka 18:36 i kategorien Antrekk// solbriller ? // smykke gullfunn // jakke bikbok // genser cubus // bukse dr.denim // sko ? // 

Heei dere! I helga har jeg faktisk gjort en hel del, noe som resulterte i lite blogging. På fredag fylte jeg 15 år, og da ble det tacopai, gaver og kos med familien. Feiringen skal jeg ikke ha før til neste helg. På lørdags formiddag dro jeg på byen med Vilde. Jeg kjøpte meg to helt enkle gensere i svart og grå - har lengtet etter slike gensere lenge nå, er veldig greit å ha under dongerijakker osv. Ellers, så kjøpte vi thaimat og milkshake og koste oss ute i finværet. Lørdagskvelden tilbrakte jeg sammen med noen venner, noe som også var veldig koselig. 

Jakken jeg har på meg kjøpte jeg i Bodø for en stund siden. Jeg har lenge hatt lyst på en litt oversized, mørk denim-farget dongerijakke, så denne passet meg perfekt! Husker jeg gikk å siklet etter en slik jakke allerede ifjor, så denne gleder jeg meg masse til å bruke fremover :D

 

18

unblogged outfit

  Publisert 13.04.2015 klokka 21:03 i kategorien Antrekk/ topp Cubus / jakke Kappahl / bukse Dr.denim / sko ? / solbriller Accessories / 

I det siste har det gått mye i antrekks-innlegg på bloggen. Jeg vet ikke helt hva dere synes om det, men det virker som om det er noe dere liker godt, så da håper jeg det går fint. 

Uka startet egentlig ganske greit for min del. I de tre første timene på skolen idag hørte vi på et foredrag av en forfatter, og i de tre siste hadde vi mat&helse. Bortsett fra det har jeg vært på trening med Emilie, gjort litt lekser og lagd meg en sunn og god kveldsmat. Jeg må virkelig skjerpe meg når det kommer til kostholdet, så å lage bananpannekaker til kvelds vil jeg si var en god start! ;D Ha en fin kveld! 

6

gårsdagens antrekk - rocka

  Publisert 11.04.2015 klokka 18:15 i kategorien Antrekk

Fjortiz much?

/ jakke og topp fra cubus / bukse fra Dr.denim / sko fra Nike /

Heeeei og god helg! I uka som gikk hadde jeg full timeplan, som gjorde at jeg ikke fikk anledning til å blogge. Både onsdag og torsdag gikk til øving av gårsdagens konsert, One hit wonder, som ble arrangert av kulturskolen i Brønnøy. Vi har øvd til denne konserten helt siden Januar, og jeg er utrolig stolt over hva vi har fått til. Det var utrolig morsomt å synge sammen med så mange flinke talenter! :) Lørdagen startet ganske tidlig for min del. Allerede klokka 08.30 var jeg oppe for å gjøre meg klar til dagens "konsert". Malin og jeg ble spurt om å synge to sanger på en auksjon på Salhus, og det kunne vi jo ikke takke nei til! Senere tok Malin og jeg oss en tur til Td, der vi kjøpte oss softis og koste oss i finværet.

Over ser dere hva jeg hadde på meg på konserten igår. Jeg gikk for et litt tøffere antrekk ettersom vi spilte mest rocka sanger :D

20

dagens antrekk

  Publisert 05.04.2015 klokka 17:28 i kategorien Antrekk/ genser Cubus / skjorte ? / bukse Dr.denim / sko Nike air Jordan / solbriller Accessories / klokke Nelly /6

gårsdagens outfit

  Publisert 03.04.2015 klokka 13:16 i kategorien Antrekk

/ Skjerf Bik bok / jakke Kappahl / genser og bukse Cubus / sko Converse / leppestift Max factor /

Heei! Har dere det fint i påska? Jeg har ihvertfall kost meg masse! I går var jeg på tur med familien + flere kjente, og idag skal hele familien ut å grille. Jeg må egentlig skynde meg å gjøre meg klar så de ikke drar uten meg, hehe. Jeg ønsker alle en fin dag, så snakkes vi veldig snart! :)

16

todays wearing

  Publisert 21.03.2015 klokka 19:06 i kategorien Antrekk
Heei! Denne lørdagen må ha vært den korteste noen gang.. Det kan være fordi jeg sto opp utrolig sent (halv ett ca), eller bare det at jeg har hatt det gøy. Tja, var litt begge deler. Jeg var en tur i byen med Emilie tidligere - veldig koselig. Vi spiste is på Td og så var vi en liten tur innom Amfi-senteret. Før jeg dro på byen tok jeg noen bilder av dagens antrekk som besto av en jakke fra Kappahl, en enkel topp fra Cubus og en av mine favorittbukser fra Bik bok. 

Ønsker alle en fin kveld! :)

17

antrekk // new in

  Publisert 14.03.2015 klokka 21:49 i kategorien Antrekk

Heei og god helg! Nå sitter hele familien klistret foran skjermen for å få med seg årets Mgp. Jeg tror og håper at det er mange flotte artister med i år, og gleder meg til å følge med videre! Idag har jeg vært på en av de siste øvelsene før vi fyrer løs med konsert i April. Når vi er innom temaet konsert, så kan jeg jo nevne at jeg på tirsdag var med på Ukm her i Brønnøysund! Malin og jeg sang to sanger, og til vår store overraskelse gikk vi videre til neste konsert som er i Bodø! Wiiii!

Herreguud så glad jeg er for at våren endelig er på vei! Sakte men sikkert blir dagene lysere, temperaturen varmere og været finere. Ettersom været var såå fint bestemte jeg meg for å pynte meg litt ekstra for så å gå ut å knipse litt bilder. Antrekket idag besto av min nye favorittbukse fra merke Diesel, en enkel grå genser fra Bik bok, sko fra Nike og en klokke fra Nelly. Leppestiften jeg har på meg er fra Max Factor, og jeg bare elsker den freshe fargen! 

Ha en fortsatt fin kveld dere! 

14

antrekk 2302

  Publisert 01.03.2015 klokka 13:21 i kategorien Antrekk

Genser, hettegenser og jakke fra Cubus, jeans fra Dr.denim og sko fra Nike

Heei dere! Nå er det utrolig lenge siden sist jeg logget meg inn på bloggen for å oppdatere. Hvorfor? Nei, det er egentlig et godt spørsmål.. Det å blogge har for meg bare vært en stor belastning i det siste, og jeg har rett å slett ikke kunnet prioritere det. Nå den siste uka har det hendt flere ganger at jeg har satt meg foran pc-en fast bestemt på å blogge, men når jeg skal begynne å skrive stopper alt.. Jeg klarer ikke få frem et eneste ord eller setning. Til tross for skrivesperre har jeg tenkt å prøve å holde bloggen oppdatert oftere fremover. Mest sannsynlig blir tekstene litt kortere enn før og bildene flere, hehe ;)

12

gårsdagens antrekk - bursdag

  Publisert 15.02.2015 klokka 19:03 i kategorien Antrekk
// kjole fra Bik bok og klokke fra Nelly //

Heei! Igår feiret vi pappa's 50-årsdag - Og når man blir 50 må man jo ha en stor, flott feiring, så det var akkurat det vi hadde! Kvelden var utrolig koselig, og om jeg ikke husker helt feil gikk ikke Malin og jeg hjem før klokka var halv ett. Søndagen har gått til å rydde og vaske på lokalet vi var på, så jeg kjenner jeg er både sliten og trett nå. Malin og jeg fremførte to sanger i bursdagen, noe som var utrolig gøy! Pappa satte utrolig stor pris på det, så jeg er superhappy for det! Ønsker dere alle en strålende avslutning på helgen!

 

18

black and grey

  Publisert 01.02.2015 klokka 12:14 i kategorien Antrekk
// cardigan B.young // tee Cubus // jeans Dr.denim // sko Uggs (fake) //

Heii! Idag er en sånn dag der jeg bare vil slappe av og kose meg innendørs, og det er vell egentlig det jeg burde gjort ettersom jeg har blitt veldig forkjølet. Meeen det kan jeg ikke idag, for idag skal jeg på øving til en konsert som er i April. Jeg skal straks gjøre meg klar for å dra, men først ville jeg ønske dere en fin søndag! ♥ - Kos dere masse idag, så skrives vi senere! 

15

casual outfit

  Publisert 30.01.2015 klokka 16:44 i kategorien Antrekk

// genser Junkyard // skjerf Gina tricot // jeans Dr.denim //18

todays wearing

  Publisert 25.01.2015 klokka 18:03 i kategorien Antrekk
// genser Urban // bukse Dr.denim //

6

purple

  Publisert 22.01.2015 klokka 17:09 i kategorien Antrekk

Heei! Hvordan har dere det? Dagen idag har vært overraskende bra; skoledagen var grei, jeg er ferdig med leksene og jeg har fått gjort unna en presentasjon jeg har gruet meg til i flere dager. Det var en engelsk presentasjon og jeg skrev om det å være blogger - en god karakter fikk jeg også :D

Om cirka en time drar jeg for å få målt lengder (osv) til bunaden min. Er rart å tenke på at om bare noen måneder blir jeg konfirmert. Jaja, ha en fin dag dere! 


// genser H&m // skjorte ? // bukse Dr.denim // sko Uggs (notreal) // klokke Nelly // 


2

antrekk 0401

  Publisert 04.01.2015 klokka 18:31 i kategorien Antrekk

genser H&M // Skjorte ? // bukse Dr.denim // sko Uggs // 

Heei! Flere enn meg som ikke føler seg helt kar for å gå tilbake til hverdagen helt enda? Det blir nok hardt for denne jenta å skulle stå opp klokken 7 i morgen ja. Døgnrytmen er ikke heeeelt som den skal riktig ennå..

I går kveld/natt var jeg på Night fight med noen venner. Vi dro til milano for å spise først, som var veldig koselig. På formiddagen var jeg på byen med Vilde. Jeg kjøpte noen hudprodukter fra Soap and glory som jeg skal teste ut så snart jeg har postet dette innlegget. Da gjenstår det bare å ønske dere alle en fin avslutning på ferien - spis opp de siste julekakene, nyt kvelden og kos dere max! ;D

12

nytt i garderoben

  Publisert 27.12.2014 klokka 16:50 i kategorien Antrekk
Genser Kari Traa // bukse Dr.denim // sko Uggs // 

Heei! Er ikke rart jeg smiler fra øre til øre på disse bildene! - Jeg fikk nemlig denne fine Kari Traa genseren i julegave! Jeg har siklet etter denne genseren såå lenge, for den er jo så fin. Jeg elsker fargene og mønsteret, også er den så varm og god. Den passet meg perfekt nå som det er vinter. Buksa jeg har på fikk jeg også nå til jul, og den skal jeg si var etterlengtet! De andre jeg har fra Dr.denim er ganske utvasket, og fargen har gått fra å være svart til å bli grå.

 

4

throwback - antrekk 2014

  Publisert 25.12.2014 klokka 21:34 i kategorien Antrekk

Vår og sommer:

Høst:


Vinter:


Her er noen av antrekkene mine fra året 2014. Selv synes jeg jeg har forandret meg ifra tidligere i år og til nå, og det håper jeg også! 

Jeg kommer med oppdateringer fra julaften (++) litt senere. Ønsker dere alle en fin jul så snakkes vi om ikke lenge! Husk å nyt juletiden fullt ut - Spre glede, latter og smil rundt deg 

 

8

dagens antrekk

  Publisert 23.12.2014 klokka 13:12 i kategorien Antrekk

Heei! Ettersom jeg har influensa får jeg ikke tatt noen bilder ute akkurat nå, så derfor måtte jeg ta outfit-bildene inne idag. Endte med noen enkle bilder i speilet, da alle bildene ble mislykket. Genseren og skjorta jeg har på har Malin og jeg arvet fra brodærn itillegg til mye annet kult, noe jeg satte utrolig stor pris på - Jeg elsker gutteklær!^

Idag er det jo lille-julaften, som betyr at vi både skal pynte juletre, spise grøt med mandel og ordne med alt som skal gjøres klart før morgendagen. Åh, som jeg gleder meg til imorgen - er så koselig å våkne opp på julaften, og vite at man har alt det morsomme foran seg; Tre nøtter til Askepott og Reisen til julestjernen++, den lange ventingen, julemiddag og dessert, gaveåpning og bare det å være sammen med familien. Nå skal jeg ikke snakke meg helt bort, hehe. Jeg oppdaterer dere senere, så får dere ha en fin dag så lenge! 
4

kveldens antrekk - julebord

  Publisert 15.12.2014 klokka 21:18 i kategorien Antrekk


Heei! Over har dere kveldens antrekk, i anledning julebord. (Innendørs bilder på kveldstid blir aldri perf, sorryy). Vi på trinnet arrangerte julebord for både lærere, rådmann og ordfører. Det var veldig koselig, men også mye styr. Det som sto på menyen var julebrød og rulle til forrett, pinnekjøtt til hovedrett og riskrem til dessert - All maten sto klassen for selv *littstolt*

Kjolen jeg har på meg er jeg usikker på hvor er fra, men jeg tror den er kjøpt på Nelly for et par år siden. På bildene har jeg ikke helt klart å få frem hva det er som gjør kjolen så fin, men det er ihvertfall at det er kun en "skulderarm" som går fra oppå skulderen til under den andre armen. Hehe, verdens dårligste forklaring, men ja.

Nå skal jeg gå å få av meg finklærne, ta en velfortjent dusj, og deretter hoppe rett i pysjen Ha en fin kveld!

8

todays wearing - fluffy

  Publisert 13.12.2014 klokka 16:17 i kategorien Antrekk


Heei!  Hvis alle dagene der jeg ikke blogger hadde vært fraværsdagene mine på skolen, hadde jeg nok fått 1000 anmerkninger. Hehe.  Som dere sikkert har merket blir det bare flere og flere bloggpauser for tiden. Det er dessverre slik at her jeg bor er det mørkt omtrent 24/7 på denne tiden av året, som gjør at jeg ikke får tatt bilder.. Jeg fikk ihvertfall utnyttet den ene timen med dagslys vi hadde idag til å ta noen bilder. Endte faktisk med å ta 1000 av dem, der det var ca 10 stk jeg ble fornøyd med. Det er et slit å være blogger om vinteren, det må jeg bare få sagt.

Lørdagen startet veldig bra for min del, da mamma hadde bakt lussekatter til frokost. Det er jo Lucia-dagen idag, og vi nærmer oss jula med stormskritt! De siste dagene har jeg både bakt og kjøpt inn julegaver, så nå kan jula bare komme for min del ;D Ha en fin lørdag videre folkens!

genser Bik bok, bukse Dr.denim, sko Uggs, klokke Nelly
Hva synes du om antrekket?

 

1

leather jacket and messy bun

  Publisert 23.11.2014 klokka 19:34 i kategorien AntrekkJakke, genser og bukse fra Cubus og skjerf fra Bik bok.

Hva synes dere om antrekket?

19

mine antrekk høsten 2k14

  Publisert 04.11.2014 klokka 15:46 i kategorien Antrekk

1/ 2/ 3

4/ 5/ 6

7/

8/ 9/ 10

Hvilke(t) antrekk likte du best?

20

outfit: flowered dress with open back

  Publisert 26.10.2014 klokka 14:11 i kategorien AntrekkVerdens søteste kjole fra Bik bok, strømper fra Cubus, klokke fra Nelly og sko fra Converse. 

#antrekk #outfit #blogg #mote

Hva synes du om antrekket?

32

outfit: red stripes and uggs

  Publisert 24.10.2014 klokka 19:56 i kategorien Antrekk

#antrekk #outfit #mote #fashion #blogg

Hva synes du om antrekket?

6

Overkneesocks and black cardigan

  Publisert 15.10.2014 klokka 15:31 i kategorien Antrekk

Topp fra Jeans Company, cardigan fra B.young, bukse fra Dr.denim, strømper fra Cubus, sko fra ? og klokke fra Nelly.

Hva synes dere om antrekket?

22

simple fall outfit

  Publisert 14.10.2014 klokka 17:11 i kategorien Antrekk

Heei! Her har dere antrekket mitt fra fredagen som var, som besto av en lue fra Carhartt, bukse fra dr.denim, sko fra Converse, klokke fra Nelly, clutch fra parfymelle og en av mine favoritt høstgensere som mamma har strikket! *Eeelsk*

Etter å ha gått hjem fra skolen med Malin i en bitende kulde, gikk jeg rett ut for å ta bilder av dagens antrekk. Idag har jeg på meg noe av det jeg kjøpte i Steinkjer i høstferien, og jeg kan si meg godt fornøyd med alt av innkjøp!  Ønsker alle en fin dag videre, så snakkes vi senere :)

Likte du antrekket?

8

todays outfit - black and blue

  Publisert 24.09.2014 klokka 20:12 i kategorien Antrekk

Heei dere! Ja, jeg gjør det igjen, igjen, igjen og igjen.. Bloggen har blitt nedprioritert nok en gang, og det av samme grunner som sist. Det er mye som står på for tiden, så å itillegg skulle blogge oppi alt dette?.. Ja, dere skjønner sikkert hvor jeg vil med dette. 

Nå er jeg iallefall tilbake for å vise dere dagens antrekk! Idag er det bitene kaldt her i brønnøysund, så dagens antrekk består av en stor, varm genser og ett skjerf med tusen lag. Følte meg som en stor ball der jeg sto for å ta bilder ute i kulda *brrrr*.  Ønsker alle en fin kveld!

Hva synes du om bildene?

14

yesterday's wearing

  Publisert 14.09.2014 klokka 11:46 i kategorien Antrekklue Carhartt klokke Nelly genser Junkyard vest Bikbok bukse Dr.denim sko Converse

Heei! Gårsdagen gikk utrolig fort, og det var mye som sto på gjøremålslista. Jeg startet dagen med å spise en deilig frokost, for så å dra på byen med Malin. (Antrekket over er fra byturen). Når jeg kom hjem var det bare å begynne å lete etter ett antrekk til bursdagen jeg skulle i senere. Jeg rakk ikke å ta bilder av antrekket jeg hadde på på kvelden, men det får så være. Idag blir det feiring av mamma, som fylte år på fredag. Ønsker alle en fin søndag!

#antrekk #mote #foto #blogg #helg #søndag #lørdag

10

today's wearing

  Publisert 06.09.2014 klokka 19:31 i kategorien Antrekk

Skjerf gina tricot Klokke nelly Genser ? bukse dr.denim Sko nike

 Likte du antrekket? Ha en fin kveld! 


14

mine antrekk sommeren 2k14

  Publisert 05.09.2014 klokka 17:55 i kategorien Antrekk

Mimrer tilbake til sommeren ved bruk av arkivet, og finner mine favoritt-antrekk! Let's take a look; 

1

2


3


4

5

6

7

8

Wihu, det er fredag! Jeg er så klar for helg, og skal nyte dagene fullt ut!   Å bladde igjennom arkivet nå og da finner jeg både morsomt og inspirerende! Istad tok jeg en liten titt i kategorien "Antrekk", plukket ut noen favoritt-outfits fra i sommer, og lagde noen kollasjer. Er alltid like gøy å kunne mimre tilbake gjennom arkivet, og for meg er det også utrolig motiverende å tenke på at jeg i fremtiden kommer til å få myye glede ut av bloggen! :)

Har du noen favoritter blant antrekkene?

16

dagens antrekk

  Publisert 04.09.2014 klokka 21:03 i kategorien Antrekk

Litt ekstra happy idag, jegjakke Kappahl genser Bik bok skjerf Cubus bukse Dr.denim sko Nike

Hva synes du om antrekket? :)

10

yesterdays wearing

  Publisert 29.08.2014 klokka 17:30 i kategorien Antrekk

-Olajakke kappahl  Genser ?  Bukse Dr.denim  Sko stadium  Klokke nelly-


Hva synes du om antrekket og bildene?

16

antrekk 240814

  Publisert 24.08.2014 klokka 21:17 i kategorien Antrekk


Kveldens antrekk; Genser (?) Bukse Vero moda Sko Stadium Hårbånd Glitter.

Hva synes du om antrekket?

30

my outfit - baggy but classy

  Publisert 15.08.2014 klokka 18:15 i kategorien Antrekk


Bilder tatt av Malin.

Heei! Fredagen startet med en aldri så liten bytur med lillesøster -En perfekt start på helgen! Jeg fikk handlet inn ny mascara og litt annet som jeg trengte. Ellers har dagen vært ganske slapp, og jeg har ikke gjort så mye. Gårsdagen var også utrolig koselig! Vilde og jeg dro til svarthopen for å trene litt utpå dagen, og løp 5 runder rundt -Ny rekord *applaus*. Vi dro deretter hjem til meg, der vi slappet av og spilte spill resten av kvelden. 

Hva synes du om antrekket?

 

20

todays outfit - at the beach

  Publisert 12.08.2014 klokka 21:44 i kategorien Antrekk
Heei! Her har dere dagens antrekk -Helt enkelt og komfyy. Det meste av dagen har blitt tilbrakt på stranden, ettersom tempen har vist hele 22 grader (!!). Godt gjort med tanke på at vi er inne i siste del av sommertiden. Kvelden (det som er igjen av den) går til å slappe av hjemme, og intet annet. Ønsker dere alle en fortsatt fin tirsdag!

Hva synes du om antrekket?

24

antrekk -fearless

  Publisert 04.08.2014 klokka 13:31 i kategorien Antrekk

Gårsdagens:
Croptop Jeans company  Shorts Bik bok

Heii! Da er vi inne i en ny uke dere! Og som alle uker, så er også denne åpen for nye muligheter og gleder. Natta til idag var som en tropenatt, da det var helt sykt varmt her! Overraskende nok våknet jeg til lyden av regn utenfor, men nå ser det endelig ut til å lysne! Ønsker alle en super dag (det skal ihvertfall jeg ha), så blogges vi senere! :)

Likte du antrekket?

30

4 of my summeroutfits

  Publisert 31.07.2014 klokka 12:25 i kategorien AntrekkHeei! Følelsen av å ha mistet døgnrytmen kom akkurat til tankene.. Og den kunne ikke vært verre for å si det mildt. Det er jo litt digg også da, da jeg kan legge meg uten å måtte tenke på noen konsekvenser for neste dag (foreløpig), og også kunne sove litt lenger om morgenen. 

Over til hovedtema. Bildene over ble tatt da jeg var ute å reiste tidligere i sommer, og er av diverse antrekk jeg brukte på kveldene osv. Hvis dere lurer på hvor noe er fra, er det bare å spørre i kommentarfeltet eller sende meg en melding :)

Q: Hvilket antrekk er din favoritt?

10

outfit /swaggie

  Publisert 29.07.2014 klokka 15:48 i kategorien Antrekk

 

        


Bilder tatt av Malin

Q: Hva synes du om antrekket? 

12

antrekk 2307

  Publisert 23.07.2014 klokka 21:30 i kategorien Antrekk

 //Simple outfit & messy hair//


#blogg #antrekk #foto #outfit

14

mine to siste antrekk

  Publisert 08.06.2014 klokka 21:34 i kategorien Antrekk

Fredagens antrekk: 

Lørdagens antrekk: (klar for konsert)Wææo! Så feil kan man altså "stå".. her poserer jeg i helt feil lys (beklager det) :&

4

dagens antrekk

  Publisert 03.06.2014 klokka 22:32 i kategorien Antrekk

Heei! 25 grader, ingen vind og masse sol -Syden med andre ord! Her har det vært såå varmt gjennom hele dagen, og jeg kan ennå se et glimt av solen på himmelen. Sommeren har ankommet, noe så deilig! Dagen har vært så utrolig fin, da det eneste jeg har gjort er å ha nytt været og kost meg masse utendørs. Er en stund siden sist jeg blogget, men jeg har ikke annet å si enn at det ikke har blitt prioritert -unnskyldninger finnes ikke. Ønsker alle en super kveld, kos dere!Malin sto for fotograferingen også idag. 

Hva synes du om antrekket og bildene?

 

11

antrekk 280514

  Publisert 28.05.2014 klokka 23:20 i kategorien Antrekk

#foto #hverdag #onsdag #trening #antrekk #blogg

Heei, hvordan er deres onsdag? Idag var det mamma som sto for fotograferingen, og jeg kan si meg fornøyd :D Sola har stått høyt på himmelen i hele dag, været er supert og temperaturene er høye -Er slik det skal være, og (forhåpentligvis) fortsette! Tidligere ikveld jogget jeg rundt Torghatten, og brukte ca. 1/2 time (er litt usikker på hvor langt det er rundt), og tror det er noe jeg kommer til å fortsette med. Finere turplass finnes ikke! 

Hva synes du om antrekket/bildene?

 

8

dagens -vinrød junkyard

  Publisert 22.05.2014 klokka 21:41 i kategorien Antrekk

#antrekk #hverdag #blogg #mote #outfit

Malin (proff fotograf) tok bildene idag, og jeg kan si meg fornøyd! :D Ha en fin kveld!

Hva synes du om antrekket og bildene?

12

dagens antrekk -litt nytt

  Publisert 19.05.2014 klokka 21:37 i kategorien Antrekk

 #antrekk #hverdag #blogg #innkjøp #mandag #sol #sommerHeei dere! Intet annet enn "Woow"  var reaksjonen da jeg gikk ut døra imorges! Så utrolig fint vær og høy temperatur som idag har vi ikke hatt siden sist sommer. Noe så deilig! Dagen har gått til å gjøre lekser utendørs, ta bilder og ellers bare slappe av og nyte finværet. Toppen dere ser på bildene over, fikk jeg til bursdagen min. Den er åpen på begge sider, foran står det "just" og på ryggen står det "do it". Denne blir nok brukt mye i sommer! (Toppen er fra Nike). 

Likte du toppen?

2

mitt 17.mai antrekk

  Publisert 17.05.2014 klokka 21:21 i kategorien AntrekkHeei, og god 17.mai! Hatt en fin feiring og dag? Det har ihvertfall jeg! Tidlig imorges dro jeg til samfunnshuset for å gå i "tog" til salhus. Resten av dagen har gått til å stå i komite (ettersom det var klassen vår som arrangerte opplegget på salhus), være med familie og venner, spise god mat, og vi har også vært hos bestemor. Alt i alt, en super dag! 

Jeg brukte forresten rundt tre timer på å få ferdig dette innlegget, da jeg slet med å laste opp bildene, og brukte lang tid på å velge og redigere de, så jeg håper dere liker det! Det kommer flere bilder fra dagen senere. 

Ha en fin kveld!

Hva synes du om antrekket og bildene?

(Bildene er tatt av lillesøsteren min Malin, og jeg ble såå fornøyd! Vet ikke hva jeg skulle gjort uten henne)
6

gårsdagens antrekk- bursdag

  Publisert 10.05.2014 klokka 13:11 i kategorien Antrekk

Heeii alle fine! For en herlig morgen dette har vært! Jeg ble vekt av både sang og pakker på sengen! Jeg fikk både treningsklær og penger -Akkurat som jeg ønsket meg! Dere får se tingene når jeg får tatt bilder. Håper på å få det til imorgen :) Idag har vår vakre hund Tinka bursdag. Hun fyller hele 6 år, men er som en valp på innsiden :D Ønsker alle en super lørdag!

Hva synes du om antrekket?

 

 

12

dagens antrekk -denim on denim

  Publisert 07.05.2014 klokka 21:25 i kategorien Antrekk

Heei! Nå er jeg utrolig spent på hva dere synes om bildene jeg har tatt idag! Som jeg snakket om sist jeg postet outfit-bilder er jeg ikke så god på det med å kle meg "spennende" og å gjøre bildene ordentlig gode. Det har jeg prøvd på idag, og selv ble jeg ganske fornøyd. Jeg brukte over to timer på å få innlegget i mål, ettersom jeg måtte slette rundt om 800 bilder (og det er ikke tull) og også redigere alle bildene.. Hardt å være blogger :D (Jeg poster nok flere bilder fra dagen i et senere innlegg). Ha en super kveld!//h&m-denimjakke//monki-genser//cubus-bukse//nike-sko//carhartt-lue//(?)smykke//

Hva synes du om antrekket og bildene?

10

dagens antrekk

  Publisert 02.05.2014 klokka 17:51 i kategorien Antrekk

Heei solstråler, hatt en fin dag så langt?

For en herlig dag dette har vært! Jeg startet fredagen med å spise en god frokost, og dro deretter på kafe med mamma, bestemor og Malin. Var utrolig deilig å kunne sove lenge imorges, uten å måtte stresse med skole og slikt. Da vi kom hjem fikk jeg med Malin ut for å ta noen bilder av dagens antrekk. Har merket at jeg er litt kjedelig når det gjelder antrekkene og bildene, da jeg (nesten) aldri har på meg noe litt ekstra spesielt og kult, og står som oftest rett opp og ned på bildene.. Må virkelig skjerpe meg når det gjelder akkurat det! 


Bildene er veldig ulikt redigert, og det beklager jeg.. Slik går det når Marthe ikke greier å bestemme seg :Pp

Hva synes du om bildene og antrekket?

#antrekk #foto #outfit #blogg #helg #mai #lykke

12

dagens antrekk

  Publisert 15.04.2014 klokka 19:59 i kategorien Antrekk

#antrekk #blogg #fotografi #outfit

Woow! Meg med både krøller og hestehale- et sjeldent syn!

Carlings- genser, Cubus- bukse, Converse- sko, Bik Bok- skjerf

Tidligere idag dro mamma, Malin og jeg en tur til byen. Vi dro på cafe -som var utrolig koselig, og handlet litt etterpå. Jeg kjøpte meg en ny jakke, som jeg viser senere (det kommer i et eget innlegg). Da vi kom hjem gikk Malin og jeg ut for å ta noen bilder. For en gangs skyld fikk også jeg stå bak kamera for å ta bilder av henne. Var gøy å ta bilder av "en person", noe jeg sjeldent gjør ellers :D (Ordtaket jeg skrev under et av bildene, er forresten ganske tilfeldig)

Hva synes du om antrekket?

4

mine siste antrekk

  Publisert 08.04.2014 klokka 16:32 i kategorien Antrekk

Heei! Lette rundt i arkivet istad, og fant igjen bilder av tidligere antrekk. Er alltid morsomt å se igjennom tidligere innlegg og bilder, der jeg finner mange gode minner, men også mange flaue. Jeg har hatt denne bloggen siden ifjor sommer (?), så det er en del å se tilbake på. Er rart å se hvor mye jeg har forandret meg, både når det gjelder utseende, skrivingen, og hvordan bildene tas. Bloggen har gjort at jeg har blitt flinkere til diverse ting, som å skrive og ta bilder. Mye av det er pga gode tips fra dere, andre blogger og også meg selv. (Bildene over er fra noen måneder/uker tilbake, og satt opp i tilfeldig rekkefølge)

2

dagens vårlige antrekk

  Publisert 07.04.2014 klokka 21:13 i kategorien Antrekk

#antrekk #fotografi #outfitHei alle fine! Denne mandagen har vært veldig rolig for min del. Jeg har vært på tur med mamma, og slappet av hjemme. Jeg har også tatt litt bilder, blandt annet av dagens antrekk. Tidligere idag var det nydelig vær ute, og både olajakka og conversene var på! (Beklager det at noen av bildene mangler kvalitet)

Ha en fin kveld!

Hva synes du om bildene og antrekket?

 

 

10

gårsdagens antrekk- bursdag

  Publisert 29.03.2014 klokka 11:24 i kategorien Antrekk

Heei! De to siste dagene har vært litt hektiske, så bloggen har sjeldent blitt oppdatert. Kvelden igår var superkoselig, da jeg var i bursdag hos en vennine. Jeg fikk Malin til å ta noen bilder av "bursdags- outfitet", og jeg tok også en del bilder tidligere på dagen- de kommer senere. Hva synes du om antrekket og bildene?

 

6

this monday I wear pink

  Publisert 24.03.2014 klokka 19:46 i kategorien Antrekk

Heei! Etter en lang dag med skole og lekser, har jeg endelig lagt fra meg stresset. Er ferdig med det meste av lekser, så resten av kvelden går til å slappe av, forberede diverse bloggting og se på tv og serier. 

Nok om min uinteressante mandag. Idag har jeg på meg min nydelige "Mariusgenser", som bestemor lagde til meg for nesten et år siden- elsker den fortsatt :D 

Fine Tinka som la seg i bakgrunnen på omtrent alle bildene. Haha!


Ha en super kveld! 

7

antrekk for engelskdagen

  Publisert 21.03.2014 klokka 16:29 i kategorien AntrekkHeei! Som jeg sa igår, så var det engelskdag for ungdomsskolen på salhus idag. Det gikk egentlig bedre enn forventet, og skoledagen gikk fortere enn vanlig. Engelskdagen inneholdt forskjellige aktiviteter og oppgaver innafor det engelske faget, vi fikk "typisk engelsk mat", gikk med uniformer, og snakket engelsk stortsett hele tiden (prøvde hvertfall). Da jeg kom hjem fra skolen hadde mamma laget vafler, og one tree hill var på skjermen- super start på helgen for min del! Ønsker alle en strålende fredag, også snakkes vi senere! 

Likte du antrekket/uniformen? :D

0

sweater weather

  Publisert 20.03.2014 klokka 18:46 i kategorien Antrekk

Heei alle fine! Kjenner at jeg er litt irritert på meg selv i skrivende stund. Har prøvd på å skrive dette innlegget ca 5 ganger, men mislyktes hver gang.. Skrivesperre av alle ting, noe som virkelig går meg på nervene! Jaja, nå som de første setningene er unnagjort, kan jeg vell fortelle litt om dagen min. For omtrent en time siden var jeg på sentre, der koret hadde en aldri så liten "konsert". Siden da har jeg skrevet på dette innlegget, itillegg til å ha redigert bilder. Haha, somler helt utrolig mye! Ute har det både snødd, og vært storm omtrent hele dagen, så bildetakingen har foregått inne. Litt synd egentlig, ettersom det er gøy å få tatt ordentlige bilder. Håper på finere vær fremover! (Beklager et litt rotete innlegg, lover å komme sterkere tilbake)

Ha en fin kveld! 

 

6

antrekk- vinter men vår

  Publisert 17.03.2014 klokka 21:26 i kategorien Antrekk


_Parkas- Nelly, genser- Bik Bok, bukse- Dr.denim, sko- Eurosko_


Heei alle fine!

Idag har bloggen blitt lagt litt til side, ettersom jeg hadde en haug med lekser å få gjort. Leksene har tatt hele mandagen min, som da vil si at jeg holdt på i hele fire timer. Før jeg startet med leksene tok jeg noen bilder av dagens antrekk. Jeg ender alltid opp med å ta toppen hundre bilder, men å bli fornøyd med max ti av de. Jeg tar alltid så mange bilder som mulig egentlig, for å forsikre meg om at jeg ikke må ut i kulda enda en gang pga dårlige bilder. Haha, et par problemer på bildefronten. 

Hva synes du om antrekket?

4

antrekk- enkelt & stripete

  Publisert 07.03.2014 klokka 18:22 i kategorien Antrekk

Heei fine helgemennesker!                                                                                                                                                                                                                                                                                                    #foto #antrekk #helg 

Musikk, fredag og helg, kan det bli bedre? Skoledagen gikk fort som et steinkast, noe uka også har gjort. Det er rart hvor fort man tror uka har gått når den snart er over, men når den er der, går dagene like treigt som skilpadder i sakte film. Nora var her for en stund siden, vi øvde inn sanger og koste oss masse. Over til noe helt annet, dagens antrekk. Idag er jeg litt dyster i bildevalg, ettersom jeg redigerte alle i svarthvitt, men slik ble det denne gangen. Enjoy!//genser- junkyard, skjorte- (?), bukse- cubus//

Hva synes du om antrekket?

2

dagens antrekk

  Publisert 05.03.2014 klokka 17:47 i kategorien Antrekk

genser- junkyard

bukse- cubus

lue- carhartt

sko- eurosko


Heei! Fikk gå tidlig fra skolen idag, så da jeg kom hjem gikk jeg ut for å ta noen bilder. Det var et nydelig vær ute, og det var også en fin temperatur. Da jeg kom inn igjen, og skulle føre over bildene, fant jeg ut at jeg hadde tatt toppen 400 bilder! Endte opp med å slette omtrendt alle bildene, bortsett fra noen få. 

Hva synes du om antrekket og bildene?

 

8

kveldens antrekk

  Publisert 01.03.2014 klokka 20:08 i kategorien Antrekk

Jakke- Nelly

Genser- Carlings

Bukse- Dr.denim

Sko- Eurosko

Som dere ser eier ikke disse bildene noe kvalitet. Denne mørke årstiden er vell grunnen.. Malin tok fine bilder, men med mørke ved vår side er det ikke lett å få god kvalitet.  Idag har jeg vært ute med mamma og gått tur, og i ettermiddag var vi hos bestemor på middag. Nå ser jeg frem til en koselig kveld hjemme med familien :) Ønsker alle en fin lørdagskveld!

Hva synes du om antrekket? 

2

dagens antrekk- nytt

  Publisert 21.02.2014 klokka 18:17 i kategorien Antrekk

Jakke- Nelly

Genser- Junkyard

Bukse- Junkyard (cheap monday)

Sko- Converse (lånt av mamma)


Heei alle fine! Da var det helg dere, og 5 dager med fri venter (+to helger). Skoledagen var egentlig helt grei, da det eneste vi gjorde var å se film, være på konsert og skrive på en engelsk tekst. Jeg skrev om musikk, og har akkurat levert inn mitt første utkast. Verdens snilleste mamma gjorde starten på ferien helt super, da hun lagde vafler og kakao til lunsj! :D


Som dere ser å bildene over velger jeg å vise dere noe av det nye jeg bestilte og fikk likevell. Skulle egentlig vente til over ferien, men ettersom jeg har på meg to av plaggene idag viser jeg dem nå. 

Hva synes du om antrekket? :)

4

dagens- grå med ruter

  Publisert 17.02.2014 klokka 20:28 i kategorien Antrekk

Heei! Da var vi inne i en ny uke, med mange nye muligheter! Sier den setningen stortsett hver mandag, så hvorfor ikke gjenta det? Idag har jeg ikke gjort noe spessielt, noe som var litt deilig! Jeg har gjort litt lekser, men ellers har dagen vært helt "blank". 


Idag har jeg på meg en genser fra Bik bok, og en skjorte/vest fra Gina tricot. 

Ønsker alle en fin kveld, også snakkes vi senere!

0

en super kveld

  Publisert 08.02.2014 klokka 23:51 i kategorien Antrekk

Heei! For en herlig lørdagskveld! Har vært hos Vilde (en vennine) som feiret bursdag ikveld, med mange herlige jenter! :) Tidligere idag var jeg på tur med mamma, og ellers har dagen gått som vanlig. Resten av kvelden går til å slappe av, og se på Gossip Girl med Malin å mamma. Vi har akkurat begynt å se hele serien for andre gang :D Haha!

Også noen bilder av kveldens antrekk:
//Genser-Lånt av Malin//Skjorte-Gina tricot//Bukse-?//Neglelakk-H&M//

Hva synes du?

4

dagens antrekk

  Publisert 07.02.2014 klokka 18:04 i kategorien Antrekk

Skjorte- Gina tricot

Genser- Bik bok

Bukse- Cubus

 Heei! Da var det helg dere! Uka har gått utrolig fort, men det skal bli godt å få slappet av i et par dager! Etter skolen dro mamma og jeg på byen en tur, og da vi kom hjem fikk jeg med meg Malin ut for å ta noen bilder. Jeg kunne brukt stativet, men det tar lengre tid og er mer stress. Etter mange forsøk, fikk jeg endelig lastet ned bildene til bloggen. Ønsker alle en fin fredag, også snakkes vi senere!

Hva synes du om antrekket, og bildene?

 

0

black, grey and red

  Publisert 05.02.2014 klokka 17:35 i kategorien Antrekk

Lue- Carhartt

Genser- Carlings

Vest- Carlings

Bukse- Urban

Heei alle fine!

Da var vi kommet halvveis i skoleuka allerede. Dagene går utrolig fort! Gårsdagen gikk til lekser, og diverse andre ting, så bloggen ble lagt til side. Jeg skal snart begynne å skrive på en powerpoint, så det blir mer blogging senere! Idag hadde vi skole til klokken 15.00, og jeg kjenner faktisk at den ekstra timen tar av kreftene. Var hvertfall utrolig deilig å komme hjem etter en lang skoledag, og bare slappe av :D 

Ha en fortsatt fin dag!

Hva synes du om antrekket?

 6

dagens antrekk- helt enkelt

  Publisert 24.01.2014 klokka 16:03 i kategorien AntrekkHeei! Har på meg fredagsbuksa idag, eller rettere sagt -joggebuksa. Og det er den "gode" grunnen til at jeg tok bilder av bare halve antrekket idag. Regner med at det er temmelig kjedelig å se på bilder av meg i joggebukse. Fra det ene til det andre! Dagen har gått ekstremt fort, og det er vell bare en ting å skylde på, at det er FREDAG og HELG! Ah, for en deilig følelse :) Ser frem til to dager fri! 

Ha en super fredag alle fine!

Hva synes du om antrekket/bildene?

4

dagens antrekk

  Publisert 20.01.2014 klokka 19:24 i kategorien Antrekk

Jakke- Nelly

Genser- Bikbok

Bukse- Vero Moda

Lue- Carhartt


Heisann! Dagen idag har gått utrolig fort! Tiden går nesten ifra meg, og alt jeg har gjort er lekser, og vært ute en tur i det nydelige været! Mandag er egentlig en grei skoledag, men dagen blir likevell tung når jeg får alle leksene som jeg vil ha gjort fortest mulig :) Ha en fin kveld!

Hva har du gjort idag?

 

4

dagens antrekk

  Publisert 11.01.2014 klokka 20:06 i kategorien Antrekk

Genser-  Monki

Bukse- Urban (outfitters)

Lite detaljert antrekk da.. men, men

Ha en fortsatt fin kveld da dere!

2

black and red

  Publisert 31.12.2013 klokka 19:24 i kategorien Antrekk

Da er jeg klar fro en koselig nyttårsfeiring her hjemme! Vi skal spise kalkun, og senere skal vi opp til skarsåsen med tante og familien, for å se på fyrverkeri og rakketter, som sagt :) Så snill som Malin er, ble hun med meg ut enda en tur for å knipse noen bilder av antrekket mitt. Jeg har ikke pyntet meg med kjole og skjørt som mange sikkert gjør, men jeg har "stylet" meg litt da. 

Ønsker alle en fin kveld, og GODT NYTTÅR! Håper det nye året blir et bra år for alle :)

Hva synes du om kveldens antrekk?

2

dagens antrekk

  Publisert 31.12.2013 klokka 13:14 i kategorien Antrekk

Heei! Klare for et nytt år? 

Idag er det nyttårsaften, så ikveld skal vi dra opp til skarsåsen for å se på raketter, og fyrverkeri. Jeg kommer til å ta masse bilder der oppe, som jeg poster imorgen. Selv synes jeg det mangler noe nå som det er nyttårsaften..snøen har ikke vist seg ute på lenge! Jeg som elsker snø, kunne gjerne tenkt meg litt av det idag. Istad ble Malin med ut i vinden for å ta antrekksbilder. Det var like før vi begge blåste bort, men noen bilder ble det likevell :)
//genser-bikbok//bukse-vero moda//skjerf-cubus//lue-Carhartt//ring-cubus//sko-eurosko//


Hva synes du om antrekket? 
4

dagens antrekk

  Publisert 25.12.2013 klokka 14:59 i kategorien Antrekk

Kom akkurat hjem fra en herlig tur med mamma og pappa, vi gikk opp til skarsåsen, som jeg tok en del bilder fra. Himmelen var i alle farger, bare helt nydelig! Været var topp, men jeg kunne tenkt meg litt snø, for å få litt julestemning ute også! :) Jeg fikk masse nye klær igår, og har på meg noe av det idag. 


//Genser- Junkyard//Bukse- Urban//Lue- Carhartt//Sko- Eurosko// 


Hva synes du om antrekket?

2

juleballet 2013

  Publisert 20.12.2013 klokka 19:11 i kategorien Antrekk

Som sagt var jeg på mitt første juleball igår, og før jeg dro tok mamma noen bilder av antrekket. Skoene er ikke med på bildene, men de skal dere få se senere :) Elsker kjolen, som er ganske kort med en nydelig rygg :) Kommer til å bruke den masse fremover. Fikk Malin til å lage noen nydelige krøller for meg, og jeg ble kjempe fornøyd!
Hva synes dere om bildene og kjolen?

10

Antrekk 25.Oktober

  Publisert 25.10.2013 klokka 15:51 i kategorien Antrekk

Heei! Endelig var det Fredag og helg! Har gjort to prøver på skolen idag, og jeg tror det gikk helt greit egentlig. Vi holder på med OD (oprasjon dagsverk) nå, og jeg har fått et helt annet syn på mange ting. Har lært mye om hvordan andre barn har det, og at vi kan gjøre en forskjell for mange! 

//Genser- Bik Bok//Bukse- Urban//

Beklager litt forskjellig størrelser på bildene. 

Hva synes du om antrekket og bildene? :)

 

 

6

Nok et antrekk

  Publisert 04.10.2013 klokka 15:32 i kategorien Antrekk

Heeia!

Dagen idag har vært helt grei. Fredag er jo den beste dagen i uka :)) Fikk Malin til å ta noen bilder av "dagens antrekk". Har forresten nettopp sett nok en spennende episode med One Thre Hill, mens jeg spiste en god lunsj! Senere håper jeg på å få trent både kondisjon og styrke. Håper alle får en fin helg, også kommer det flere innlegg senere!

Hva synes du om bildene og antrekket?

4

Dagens antrekk

  Publisert 03.10.2013 klokka 16:02 i kategorien Antrekk

Heei!

Dagen idag har gått utrolig fort! På skolen hadde vi tredeling hele dagen, men  hele klassen dro på en teaterforestilling på samfunnshuset, så dagen ble ikke så lang. Har akkurat spist lunsj, og tatt noen bilder av dagens antrekk :) Senere skal jeg på korøvelse (stemmeøvelse), men jeg håper på å få postet et innlegg senere idag! Stay tuned :)
Skjorte//Gina Tricot//Skjerf//Bik Bok//Bukse//Urban(svart)

Hva synes du om bildene/antrekket? :)

6

Unblogged outfit

  Publisert 23.09.2013 klokka 15:51 i kategorien Antrekk

Heeisann dere! 

Skoledagen er unnagjort, og jeg har ingen planer. Sola skinner, og været er på topp! Senere skal mamma og jeg handle inn diverse saker til en skoletur vi skal på snart. Vi skal til Vega (mest sannsynlig på onsdag). Istad kom jeg på at jeg tok bilder av outfiten fra bursdagen på Lørdag, men postet de aldri :)) Så det kan jeg jo gjøre nå! 

Ser forresten er det er kommet flere nye "knapper" her man lager innleggene til bloggen. Det er knapper som viser instagram, Vimeo video (?) og Youtube. Er nok en enklere måte å poste videoer og bilder på! 

Topp- Bik bok (tror jeg)

Cardigan- Cubus

Bukse- Urban¨

Lue- Urban

Sko- Eurosko 

Hva synes dere om antrekket?

 

0

Gårsdagens party-antrekk!

  Publisert 21.09.2013 klokka 10:52 i kategorien Antrekk

Heei!

Var jo som sagt i bursdag igår, og vil vise dere antrekket! Bursdagen var flott, og jeg koste meg masse! :)) Har bestilt meg et par ting på nettet for noen dager siden, og skal hente den ene pakken idag! Det kommer et eget innlegg om det senere, så hold dere oppdatert! :D Ønsker alle en flott lørdag!Kjole
- Nelly

Cardigan- Cubus

Sko- Husker ikke

Hva synes du om bildene og antrekket? :))

 

2

A cute little outfit

  Publisert 18.09.2013 klokka 20:07 i kategorien Antrekk

Heeia! 

Har hatt en flott dag, som vil si lite tid til blogging. Har vært på et koselig besøk hos bestemoren min, de siste leksene er unnagjort og en koselig tur med mamma er gått. Ellers har jeg tatt noen bilder av dagens outfit! :-) Ha en fin kveld dere!Hettegenser- Bik Bok (?)

Vest- Gina tricot

Bukse- Urban

Hva synes du om outfitet?

 

6

Kveldens antrekk!

  Publisert 15.09.2013 klokka 16:12 i kategorien AntrekkGenser- Bik Bok

Bukse- Urban

Ringer- Lånt av Malin

Hva synes du om antrekket/bildene? :)

0

Antrekk- Bytur

  Publisert 14.09.2013 klokka 15:59 i kategorien Antrekk

Heei!

Hele dagen har jeg sullet rundt i byen sammen med Malin. Det var koselig! Været var fint, men nå regner det for fullt! Her er noen bilder av dagens antrekk! Håper alle har hatt en finfin dag til nå!Skjorte-
Gina tricot

Smykke- Cubus

Bukse, svart- Vero Moda (ikke med på bildene)

Sko- Converse (ikke på bildene)

Likte du antrekket? :)


13

Birthday-outfit!

  Publisert 07.09.2013 klokka 16:19 i kategorien Antrekk

Hva syntes dere om bildene og antrekket?

2

Antrekk 6.September!

  Publisert 06.09.2013 klokka 16:08 i kategorien Antrekk

Heei alle solstråler!

Da var det helg igjen! Kjenner det skal blir herlig med litt fritt nå, sove lenge om morgenen og spise litt usunt :-) Som dere ser i overskriften er det antrekket som skal vises frem nok en gang. Det er vell fordi jeg har kjøpt meg mye nytt, som jeg gjerne vil vise! Blir et litt annerledes innlegg senere idag. Det blir et slags "Pynt/detaljer på rommet -innlegg!" Her er antrekket for dagen idag!


//Genser- Bik Bok// Bukse- Urban//Håper alle får en fin fredag! 


Likte du antrekket? :-) 
 

6

Outfit for today!

  Publisert 05.09.2013 klokka 17:17 i kategorien Antrekk

Heei!

Idag er første dagen etter sommeren at jeg skal på korøvelse! Gleder meg til å synge for full hals! Øvelsen starter kl. 17.30, så jeg må snart komme meg av gårde. Har fått gjort unna alle leksene nå, noe som er utrolig herlig! Har på meg "noe nytt" idag, som jeg kjøpte i steinkjer. Har jo vist den på videoen, men idag er første dagen jeg bruker den. Her er noen bilder av dagens antrekk! :-)Hva syntes du om antrekket?

0

Antrekk 2/9-2013

  Publisert 02.09.2013 klokka 14:52 i kategorien Antrekk

Heei!

Noen andre enn meg som føler seg litt trett etter helgen eller? Var ganske tungt å stå opp idag tidlig, for så å dra dra til skolen kl.08.00! Nå snart skal jeg spise litt, også er det bare å begynne på med leksene.. Kjenner jeg har mest lyst til å sette meg i stua med en kopp kakao å se på serier. Men før jeg gjør det skal jeg vise dere dagens antrekk! :-) 


Genseren jeg har på meg er ny, og kjøpt på Amfi- senteret i Steinkjer.

Noen dårlige bilder, men det var det beste jeg fikk til akkurat nå dessverre.

Har dere noen planer for dagen? :-)

8

Dagens outfit!

  Publisert 25.08.2013 klokka 11:27 i kategorien Antrekk

Idag skal jeg en tur til nordhus for å se Malin spille fotballkamp og senere får jeg besøk av noen venniner :-) Det blir en koselig dag for min del! Har tatt noen bilder av "dagens outfit" som jeg skal vise dere! Håper alle får en fin dag!


Skjortsen jeg har på meg har jeg fikset selv. Den er egentlig helt "basic", men jeg festet noen nagler på den for å freshe den opp litt! :-)
Hva synes du om bildene?

 

 

2

Sporty + antrekk!

  Publisert 23.08.2013 klokka 19:32 i kategorien Antrekk

Har tatt noen bilder av mitt "etter trening antrekk" :D Har jogget en runde i nabolaget, som var utrolig herlig! Før det, gikk jeg en liten tur med Tinka. Må jo benytte meg av det nydelige været vi har her i Brønnøy! Det er faktisk meldt sol og finvær hele helgen. Håper det stemmer. I morgen blir det kanskje en fjelltur. Men nå skal jeg bare slappe av og "ta livet med ro" :-) Blir deilig å få slappet av litt etter den første skoleuka. Håper alle får en fin kveld, og helg!

Uredigerte bilder:


Redigerte bilder (under) :

Har forresten også funnet meg to favoritt trenings- sanger! De finner du HER og HER

Hva syns dere om sangene og antrekket?

6

Today's outfit- Black and white!

  Publisert 21.08.2013 klokka 18:46 i kategorien Antrekk

Heei! 

Dagen idag har vært ganske vanlig. Etter skolen dro jeg til bestemor sammen med Malin. Det var utrolig koselig! Kom hjem først nå, som vil si at bloggingen ikke har vært helt topp idag. Innleggene blir litt sene, men jeg håper det går greit :-) her er noen bilder av "dagens outfit". Enjoy!


Beklager at noen bilder var litt uklare.

Vil dere ha video? Tenkte på å lage en men trenger forslag! Kom gjerne med tips :-)


 

2

First schoolday, finaly done! +Todays outfit.

  Publisert 19.08.2013 klokka 15:12 i kategorien Antrekk

Heei! 

Da var første skoledag unnagjort! Sommerferien gikk så allt for fort. Har hatt en super ferie, som gjerne kunne vart lenger. Men å treffe igjen venninene var utrolig koselig! :-) Det har gått mye i gjesping idag, kjenner jeg er utrolig trett! Noen andre som kjenner "trettheten" komme? Håper alle har hatt en fin dag så langt! Her kommer noen bilder av dagens antrekk.
Genseren er forresten lakserosa (ikke oransje). Ble lite utebilder, det har regnet i hele dag. Men nå ser det ut til å lyse opp! :-)

Hvordan har deres dag vært? :-)

 

 

 

10

OBEY- Caps

  Publisert 16.08.2013 klokka 10:14 i kategorien Antrekk

Heei, og god morgen!

Dagen idag kommer til å bli veldig koselig! Det er kjempefint vær ute, og senere skal jeg treffe noen venner. Skolen begynner jo snart, og da må man jo nyte allt som er igjen av den herlige sommeren! Får følelsen av at det enda er tidlig i Juli når jeg ser ut. idag er en sånn dag jeg er helt tom for ideer og inspirasjon. Men jeg kom på at jeg kan vise dere min fine Obey- caps, som jeg kjøpte i Stockholm nå i sommer :-) Håper alle får en "solrik" dag!


Tipper forresten capsen er "fake"..

Hva synes du om bildene? :-)

 

0

Blue,just blue!- Todays outfit.

  Publisert 23.07.2013 klokka 21:02 i kategorien Antrekk

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en herlig tur rundt flyplassen. Kjøpte meg en Limonade. Den var utrolig god og forfriskende på en varm sommerdag som denne. Tenkte å vise dere dagens antrekk. Det var litt annerledes enn alle andre dager, så det kunne jo være litt innteresant :) Skjortsen jeg har på meg har jeg fikset litt på selv. Jeg festet noen nagler på den, å syns det ble ganske stilig. Naglene gjorde skjortsen litt mer "fresh" og innteresant. 

A cute little blue outfit!Hva syns du om bildene? :)

 

 

 

 

Les mer i arkivet » Januar 2016 » Desember 2015 » November 2015
hits