3

ja, jeg lever

  Publisert 23.02.2016 klokka 04:42 i kategorien Blogg


Jeg hadde så mye som 5% strøm på macen, etter å ha sittet timer på timer å skrevet ett blogginnlegg jeg ble delvis fornøyd med. Jeg fikk omsider kjempet meg bort til laderen, for å få postet ett aldri så lite livstegn. Såå, hei. Hvordan har dere det? 

Jeg fra min side, har det helt ok. Det er vinterferie, noe som er herlig! Men selv om det er ferie, klarer jeg ikke senke skuldrene helt. Jeg har en presentasjon som skal holdes i uka etter vinterferien, og en konsert som skal øves til. Til tross for litt stress, har jeg kost meg. På lørdag hadde jeg noen folk hjemme hos meg, og Emilie lå over. Idag har jeg hatt besøk av Vilde, og vi har kost oss max. Vi lagde brownies, spilte singstar *hosthost* High School Musical singstar, og tok livet med ro. På onsdag blir det jentetur til Namsos med mams og Malin. Vi blir bare en natt, men vi skal kose oss gløgg ihjel uansett. 

Jeg håper alle har det fint, såå blogges vi imorgen (etter litt søvn fra min side hehe).. 

4

skal jo ikke benekte fakta heller, da..

  Publisert 21.01.2016 klokka 15:24 i kategorien Blogg

Akkurat nå sitter jeg å scroller ned forskjellige blogger desperat etter inspirasjon, og plutselig slår det meg. Utallige bloggere legger ut bilder og tekster der de skriver om hva de gjorde for flere uker siden, måneder, eller år - og her sitter jeg.. "hmm, hva gjorde jeg egenltig i forrige uke? Skal jeg lage et "mimre-innlegg"? Njæ, jeg husker jo ingenting, så jeg dropper det." Jeg scroller videre, og finner innlegg som "10 ting jeg liker", "Hvorfor jeg begynte å blogge" osv.. Jeg vurderer det en stund, men vet at jeg aaaldri ville funnet 10 ting jeg liker, og jeg husker jo ikke engang hvorfor jeg startet å blogge? Såå, jeg kommer frem til at jeg må jobbe med hukommelsen. Kan det være en idè?

Jeg har egentlig ikke peiling på hva jeg skulle frem til med dette innlegget, men det er ihvertfall sånn det er - skal jo ikke pynte på virkeligheten heller, haha. Nå vet dere ihvertfall at hukommelse er noe jeg måå jobbe med.. Ha en fin dag videre da dere! Kanskje kommer jeg med noe mer fornuftig senere ;)

 

2

frem og tilbake, og overalt ellers

  Publisert 06.01.2016 klokka 21:49 i kategorien Blogg

Hei du - om du fortsatt titter innom en gang i blant, haha.

I flere dager - om ikke uker - har jeg spurt meg selv om det kan være lurt å ta en pause fra bloggen? Eller.. bekrefte pausen jeg egentlig startet for lenge siden* Jeg har drøyd det så altfor lenge, og det fordi jeg venter på at blogglysten skal komme tilbake, men også fordi jeg ikke ønsker å "slutte". Meeen når jeg ikke klarer å produsere en dritt på flere uker, så er det kanskje på tide. Jeg skulle bare ønske at gleden over det å blogge var der like ofte som før, for ett innlegg i uka funker jo ikke det heller..

Jeg har så utrolig mange ideer til innlegg jeg vil skrive. Jeg kan for eksempel stå i dusjen å tenke at "å, kanskje jeg skal skrive ett innlegg om selvtillit", og deretter skrive ned hele innlegget i hodet, men når jeg plasserer macen i fanget er ordene borte. Jeg kan sitte å se på Youtube og få lyst til å skrive om konfliktene i dagens samfunn, men jeg klarer ikke engang klikke på "nytt innlegg". Ideene kommer opp uavhengig av hvor jeg er eller hva jeg gjør, men forsvinner like fort som de kommer. Det å lese andre jenters gode innlegg om viktige temaer med massevis av gode poeng er selfølgelig det som inspirer meg mest, og som gir meg aller mest lyst.. Men hvorfor får alle andre det til, og ikke jeg?

Mitt største ønske er å skrive ett innlegg som betyr noe, ett innlegg som åpner folks øyne, som får dem til å tenke. Om det er èn person eller tjue, spiller ingen rolle. Jeg vet ikke helt hva jeg vil frem til med å skrive dette innlegget, men jeg avslutter med å si at nei, jeg stopper ikke her. Jeg skal få det som jeg vil ha det, ideene mine skal faen meg ut en dag.

4

today´s makeup

  Publisert 28.12.2015 klokka 15:17 i kategorien Blogg

Her er dagens sminkelook - klar for julemiddag! :D Idag skal vi til bestemor for å spise sammen med resten av familien, så det blir koselig! Jeg håper alle får en fin 4. Juledag, så blogges vi senere!

2

julerommet

  Publisert 23.12.2015 klokka 13:14 i kategorien Blogg

Heeii! Lille julaften idag dere! Tiden går så altfor fort! Jeg føler meg egentlig rimelig klar for jul nå da, det meste av gjøremål er tross alt unnagjort! Igår støvsuget jeg, vasket og pyntet litt, så nå er julerommet klart det også. Idag derimot, skal jeg bare kooose meg - det blir pynting av juletre, grøt med mandel og gode filmer og annet på tv-skjermen! Men før det skal mamma og jeg ta oss en tur ut, såå derfor avslutter jeg her! Ha en super dag dere, kanskje snakkes vi også ikveld!

Jeg fikk ikke flere bilder av rommet dessverre, ettersom lyset ble for dårlig.

2

jeg trenger hjelp!

  Publisert 30.11.2015 klokka 17:39 i kategorien Blogg

Nå håper jeg virkelig at noen av dere er flinke med musikkprogram osv, for jeg sitter fast.. Jeg har lyst til å bruke min kjære mac til å spille inn musikk / evt redigere (jeg har mikrofon som kan kobles til osv), men jeg aner ikke hvilket program jeg kan bruke trygt. Jeg har blitt tipset om Fruity Loops / FL-studio, men når jeg prøvde å laste ned prøveversjonen gikk det ikke.. hehe, og hvis jeg skal kjøpe det såå ligger prisen på 700 norske kroner. Det jeg egentlig lurer på er da 1) om Fruity Loops funker for mac, og 2) om jeg er nødt til å betale så mye for det? Er det eventuelt en "prøveversjon" eller lignende? Alle tips tas imot med stor takk, jeg trenger all hjelpen jeg kan få! :D

 

2

dårlig timing..

  Publisert 28.11.2015 klokka 01:22 i kategorien Blogg

Gjett hvem som har fått influensa da dere.. Jo, det er denne heldiggrisen. Ogsåå på det verst tenkelige tidspunktet, for akkurat nå passer det utrolig dårlig. Jeg har så mye jeg skulle ha gjort, og masse jeg skulle vært med på, så å sitte hjemme å tenke på alt gjør meg utrolig stressa. Jeg har en haug med sanger jeg skulle øvd på, en tentamen jeg skulle tatt for litt siden, og to presentasjoner som snart skal fremføres. Nå skal jeg slutte å syte, for det kunne vært verre. Jeg har tross alt fått skrevet ferdig den ene presentasjonen, så jeg fungerer jo halvveis selv om jeg har influensa, hehe.

Tidligere denne uka hadde jeg praksiskurs(?) på videregående, hvor jeg og noen andre fikk se hvordan det var på Medialinja. Vi lærte hvordan vi skulle bruke photoshop og andre redigeringsprogram, vi fikk ta bilder og vi lærte masse om kamera, film og diverse annet. Ellers fikk jeg tilsendt en pakke fra Nelly og en fra Junkyard i forrige uke, som begge kom igår. Jeg endte med å sende tilbake kjolene jeg hadde bestilt fra Nelly for så å bestille i andre størrelser osv, men jeg beholdt jakken jeg bestilte fra Junkyard. Jakken var forresten fra Svea, og den ble jeg veldigveldig fornøyd med!

 

 

8

jul i november

  Publisert 22.11.2015 klokka 12:38 i kategorien Blogg

Jada, julen har allerede startet for min del. Haha, over ser dere en collage jeg lagde på fredagen, som ble til bakgrunnen på macen min. I skrivende stund hører jeg på julemusikk, spiser mandariner, og hvis jeg ser ut vinduet, ser jeg en bakke dekket av snø. Man kan ikke starte julen for tidlig, det er ikke mulig <3

0

jeg og blogging?

  Publisert 09.11.2015 klokka 22:40 i kategorien Blogg

Jeg og blogging? Hmm, forholdet vårt er ikke helt på topp for tiden, noe dere sikkert har merket.. Jeg skuffer både meg selv og dere(?) hver gang jeg tar små pauser fra bloggingen, og denne gangen ble pausen strekt litt for langt. Jeg skal prøve å holde dere mer oppdatert fremover, men etter alle de fjerne fraværene mine, stoler jeg ikke heeelt på meg selv haha.

De siste ukene har egentlig vært litt tunge for min del. Jeg har hatt mye å tenke på, og jeg har hatt en del negative tanker og følelser rundt litt av hvert. Derfor har det vært vanskelig for meg å holde bloggen gående.. Jeg vil jo skrive gode innlegg. Bullshit og slurv nekter jeg å poste. Hvis jeg skal blogge, skal det gjøres ordentlig, dermed basta.

Jeg har forresten sett at en del av dere fortsatt titter innom bloggen min støtt og stadig, og det setter jeg utrolig stor pris på! Det gir meg så mye motivasjon, og er mye av grunnen til at jeg ønsker å fortsette fremover <3Imorgen kommer jeg med ett innlegg med et tema jeg føler er viktig å få frem i lyset, og jeg håper jeg kan nå frem til dere lesere! Følg med!

6

når vi jenter er alene hjemme..

  Publisert 07.10.2015 klokka 11:39 i kategorien Blogg

- Vi ransaker alle skap for mat, og kan ende opp med å spise nugatti rett fra boksen.

- Vi setter på drithøy musikk, og synger av full hals.

- Ooog mens vi synger, så danser vi gjerne litt også.

- Vi snakker høyt med oss selv, og ler av det vi sa etterpå.

- Vi blir redde for alt av lyder, og tenker på alt som kan gå galt.

- Vi tar oss gjerne en aldri så liten powernap.

- Vi ser på triste eller rare videoer på youtube, som vi ellers ikke ville sett på.


Bildene er av lillesiss

9

jeg skal til England!

  Publisert 03.10.2015 klokka 22:33 i kategorien Blogg

WÆÆÆÆ! Imorgen begynner høstferien for klassens del, for da reiser vi på tur til England!! Jeg skulle egentlig fortelle det for flere uker siden, men på grunn av mye stress og kaos har jeg ikke rukket det. Jeg skal innrømme at det ikke har gått heeeelt opp for meg at jeg skal være så langt unna familien min i seks dager, eller det at vi skal reise bort i det hele tatt. Vi reiser allerede klokka halv 8 imorgen tidlig - først tar vi buss til Trondheim, også drar vi videre med fly over til London, og deretter med buss til Scarborough. Vi er delt inn i grupper på ca 4, og skal bo hos hver vår vertsfamilie. Hver av dagene er fylt opp med massevis av gjøremål, og vi skal gjøre myye gøy! Jeg satser på å få tatt masse bilder gjennom hele turen, og når jeg kommer hjem oppdaterer jeg dere ved første mulighet!
 


Forhåpentligvis kommer det ett par innlegg på bloggen mens jeg er borte, men det er usikkert enda. Ha en fin kveld!

4

jeg er forelska

  Publisert 20.09.2015 klokka 15:51 i kategorien Blogg

Jeg har forelsket meg i tidenes fineste sang - Lucifer av XOV ♥♥ Den har stått på repeat i hele dag, og er så absolutt verdt å høre! Jeg er en slik person som hører på én sang helt til jeg går fullstendig lei, også finner jeg en ny en. Denne sangen tror jeg kanskje kan bli ett unntak, for jeg kan da umulig gå lei av den. Haha, det samme sier jeg kanskje ikke om to dager, men vi får se!

Her ser dere hva lørdags formiddag besto av - øving til prøve (og spising). Jeg har naturfagprøve på tirsdag, og ble egentlig sykt stressa da jeg fikk høre det.. Naturfag er virkelig ikke mitt beste fag, så hvis jeg skal få en ok karakter må jeg være skjerpa og øve masse.

Igår kveld dro jeg til Emilie sammen med noen kompiser. Vi hadde en veldig rolig kveld hvor vi bare var inne, slappet av, hørte på musikk og koste oss. Det regnet så å si hele gårsdagen, så å tilbringe dagen inne var egentlig helt ok!

Jeg har forresten skrevet ett litt morsomt og annerledes innlegg som kommer på bloggen senere idag - Stay tuned!10

en rar mandag

  Publisert 07.09.2015 klokka 21:39 i kategorien Blogg

For en mandag og for ett styr, pjuh! Da vi kom på skolen idag, fikk alle seg et lite sjokk. Vi hadde ikke lærere som kunne undervise oss, og det av grunner som jeg ikke skal nevne her. Etter å ha snakket om det i 20 minutter, fikk vi beskjed om å dra hjem. Vilde og Nora ble med hjem til meg, og vi var her til Nora og jeg skulle på bandøvelse.

Senere på dagen bestemte jeg meg endelig for å få rævva i gir og ta noen bilder - Jeeeez, det var lenge siden sist jeg tok bloggbilder av meg selv! Det skal sies at det måtte ganske mye til før jeg fikk noen fine bilder innendørs da (det var kaldt og mørkt ute, såå ja). Jeg endte med å henge opp ett hvitt pledd foran vinduet, for ja, jeg måtte sitte ved vinduet, og ja, jeg måtte ha en lys bakgrunn.. Bilder ble det til slutt hvertfall!4

LYKKE

  Publisert 07.07.2015 klokka 21:44 i kategorien Blogg

Heei! Idag var mest sannsynlig den siste dagen vi får med finvær før vi drar herfra på Torsdag(?), så den måtte utnyttes til det fulle! Dagen har derfor gått til å ligge i solen å slappe av med jordbær, brus og bøker - Lyykkeee2

SUMMERFUN

  Publisert 06.07.2015 klokka 19:06 i kategorien Blogg

// Jeg skrev dette innlegget igår //

Heei! Den siste uka har egentlig ikke gått til annet enn å ligge på stranden. Tempen har vært på opptil 30 grader og det må jo utnyttes. I tillegg har det ikke vært annet enn sol og blå himmel, såå her stråler vi av lykke. Imorgen derimot, er det meldt litt dårligere vær, såå da er planen å dra inn til byen - tidenes koseligste by! For min del blir det litt digg med en dag borte fra stranden, ettersom jeg har slitt med både vondt i hode og litt mindre energi på grunn av for mye varme og sol.
6

VELFORTJENT

  Publisert 03.06.2015 klokka 16:15 i kategorien Blogg

Heei! Over ser dere hva som holdt meg borte fra alt som hadde med livet å gjøre igår.. Jeg brukte hele dagen på å pugge til dagens muntlige prøve-eksamen i samfunnsfag. Heldigvis fikk jeg noe igjen for all øvingen, karakteren ble 5+ og jeg er kjempe fornøyd! Jeg følte egentlig at omtrent hele "høringen" min besto av nøling, men det får være det samme. Etter eksamen idag dro bestis og jeg hjem til meg. Vi bestemte oss for å bake sjokoladekake, som en premie for hardt arbeid :D Til tross for at vi kjøpte ferdigpose, ble kaka overraskende god.

Sett bort i fra å spise kake og slikt, skal jeg på en øving med bandet senere. Vi skal delta på en konsert på lørdag, så nå er det siste innspurt med øving. Håper alle får en fin dag, så blogges vi snart!16

GULLVERDT

  Publisert 01.06.2015 klokka 17:30 i kategorien BloggTusen takk til alle fine mennesker som tok seg tiden til å lese og kommentere/dele gårsdagens innlegg, der jeg skrev om mine meninger rundt det omsnakkede tema "sommerkroppen"(++). Innlegget fikk hele 600 lesere og 1000 sidevsninger, noe jeg er kjempe takknemelig for! Jeg setter såå stor pris på dere alle sammen ♥ Muss


8

SMILE, ITS FRIDAY

  Publisert 29.05.2015 klokka 21:28 i kategorien Blogg

For en lykke dere! Det er fredag og helg, wiii! Det blir vell egentlig ikke så mye helg på meg, ettersom det er masse som må gjøres klart før neste uke. På mandag har jeg nemlig en muntlig høring i engelsk og en mat & helse prøve, og på onsdag har jeg muntlig "prøve-eksamen"(++). Jaja, juble for helg gjør jeg uansett!

Så mange nedturer på en fredag må da føre med seg noe bra, ikke sant? Men gjett a, det gjorde det også! Jeg har nemlig gått å ventet på en pakke i en uke nå, og fikk den i posten idag. Leveringen var egentlig ganske kjapp, men pakken har vært svært etterlengtet uansett! Dere får se hva jeg kjøpte imorgen - gleder meg til å vise dere!Ha en skjønn kveld alle sammen!

12

TYPISK OSS ROSABLOGGERE

  Publisert 24.05.2015 klokka 18:58 i kategorien Blogg

Blomster og mat. To eksempler på hva som ofte er å se på en typisk rosablogg. Men det er vell greit? Maten kan man gjøre interessant på null komma niks, og blomster går det jo alltids ann å få et par fine bilder av. Anyways, her har dere torsdagens snack og rosene fra stua vår ;D

Tidligere idag dro mamma, Malin og jeg på tur til Torghatten. Vi dro opp mot fjellet for å finne minnesteinen som er der. Steinen er til minne om de 36 personene som omkom da et fly styrtet i fjellet i 1988. Ellers såå har jeg planer om å dra ut å trene litt senere - været er tipptopp så da fins det ingen unnskyldninger for å slippe unna heller. 

Ønsker alle en fin kveld, så blogges vi om ikke så altfor lenge!

 

7

dagens nedtur

  Publisert 20.05.2015 klokka 22:35 i kategorien Blogg

 

Under ser dere hva som egentlig skulle være dagens happy-innlegg. Meeeeen, det var før jeg fant ut at jeg ikke kan laste ned bilder fra photoshop til bloggen. Er det virkelig mulig å ha sånn uflaks.. Imorgen (forhåpentligvis) får jeg sendt den inn for å få ordnet opp i dette. (Bildene er forresten uredigerte, ettersom de jeg redigerte ikke vil lastes opp).

"Ettermiddagen min har gått til å forske litt på redigeringsprogram(++) på macen. Alt er jo veldig nytt, så for å få til noe må jeg virkelig sette meg inn i det og prøve. Det tar selvfølgelig litt tid å lære seg alt, men som de sier, øvelse gjør mester! Jeg bruker forresten Adobe Photoshop CC 2014. Hvis dere har noen tips til andre gode
redigeringsprogrammer er det bare å komme med det! 

Jeg har redigert noen bilder fra etter jeg kom hjem fra dagens fjelltur med klassen - som er grunnen til "turklær" og ustellt hår - som jeg tenkte å vise dere nå. Bildene er litt ulikt redigert, men jeg regner med dere skjønner hvorfor, hehe."
Altfor seriøs.

Hvis dere har noen gode tips til hva jeg kan gjøre for å få lastet opp redigerte bilder (fra photoshop) til bloggen, hadde det vært supert med hjelp!!

 

 

6

macbook pro

  Publisert 16.05.2015 klokka 19:04 i kategorien Blogg

Heei! Endelig var det min tur til å teste ut "mustet" for en hver blogger, nemlig Mac! Mac har stått på ønskelista helt siden ifjor, og allerede da bestemte jeg meg for at rett etter konfirmasjonen skulle jeg bestille. Snakk om å planlegge godt da! Jeg skal innrømme at det er et slit å skal sette seg inn i alt nå i starten, men jeg regner med at det kommer seg etter hvert.. Hehe. Jeg er ikke noe erfaren/proff for å si det sånn. Det skal sies at jeg er veldig fornøyd da! 

Jeg bestilte en Macbook Pro 13 tommer med 4 gb RAM og 500 gb harddisk (?) om jeg ikke husker helt feil. Jeg bestilte uten retina-skjerm, ettersom det ikke er så viktig for min bruk og da fikk jeg den itillegg til en mye bedre pris. 

 

0

bilder fra Bodø // ukm

  Publisert 02.05.2015 klokka 15:06 i kategorien Blogg//  Husene/lokalene hvor alle opptrådte // Scenen // 2x selfies // Utsikten fra hotellrommet vårt // Utenfor lokalene & hotellet //

4

ny frisyre, konfirmasjon og ukm

  Publisert 01.05.2015 klokka 17:48 i kategorien Blogg

Pjuh, sier jeg bare! Tiden har gått så syykt fort! De siste ukene har det skjedd så utrolig mye, og jeg har ikke rukket å oppdatere dere. For to uker siden sto jeg på scenen i Bodø klar for å opptre på UKM, og for en uke (?) siden satt jeg hos frisøren, klar for å få freshet opp håret til konfen som er nå på søndag! Wææ! I det siste har jeg også trent en del, vært ute med venner og stresset med alt som skal gjøres før konfen. På onsdag og torsdag var jeg i kirka på både overhøring og fotografering. På overhøringa hadde alle på seg finstasen, og jeg er såå fornøyd med bunaden min! Jeg har Nordlands-bunaden, som etter min mening er den fineste bunaden! Igår var jeg på besøk hos en kompis sammen med flere venner, så kvelden/natta før 1.mai ble ganske rolig (men superkoselig) for vår del. Lørdagen har jeg brukt til å være på lokalet for å ordne istand til den store dagen. Bilder fra både Bodø, konfirmasjonen og mine siste innkjøp blir å se på bloggen senere.Jeg ble forresten superfornøyd etter frisørtimen i forrige uke! Det jeg gjorde var å stripe det til en blondere farge, tynne det ut og stusse det. Håret er både lettere og finere nå! 

4

rett rundt hjørnet

  Publisert 30.12.2014 klokka 20:54 i kategorien Blogg

Heeii! Tenk at imorgen er det (*trommevirvel*).. NYTTÅRSAFTEN! Året har gått så utrolig fort, og jeg kan ikke tro at det allerede er forbi! Jeg som var så nær ved å poste ett innlegg med julefilm-anbefalinger til dere, også er julen over? Selv om jeg har hatt en koselig og fin jul, så føles det som om noen dager har blåst bort - som om de aldri fant sted hvis dere skjønner hva jeg mener? Jaja jeg skal ikke klage, julen er jo tross alt tilbake om ett år igjen!

Jeg har forresten vurdert å legge ut de innleggene som ligger ute på omtrent alle blogger nå om dagen. Årskavalkade, ikke sant? Jeg er kanskje litt sent ute, men som de sier; bedre sent enn aldri. Itillegg til at denne årskavalkaden tar himla lang tid å lage, tar det også mye tid å finne frem bilder og det å skulle huske alt som har skjedd. Jeg har ikke akkurat den beste minnebrikken for å si det sånn. Det kan hende (om jeg bestemmer meg for å lage innleggene) at jeg ender med å få ferdig kun ett av dem.. Januar til Mai f.eks, og at jeg ikke rekker resten. Jeg håper selvfølgelig at jeg rekker alt, men om jeg ikke gjør det så håper jeg det er greit :) 

4

julaften 2014

  Publisert 27.12.2014 klokka 12:35 i kategorien Blogg

Bilder fra min julaften;


Julen er gull as. Ja, det er slik jeg vil starte dagens innlegg. Julen til nå har for meg vært helt fantastisk, og slik skal det fortsette! Her i huset snurrer julefilmene dagen lang, vi spiser masse god mat og vi spiller brettspill. Det er så deilig å bare kunne gjøre det man selv ønsker å gjøre, uten å tenke på annet. Jeg skal ikke lyve å si at jeg ikke stresser med noe som helst, for det gjør jeg ALLTID.

Julaften ble intet annet enn perfekt. Jeg våknet tidlig om morgenen for å få med meg alt av juleprogrammer på tv-en, noe som  til for å komme i riktig stemning. Johannas jul, Tre nøtter til Askepott og Reisen til julestjernen er tre av dem. Vi fikk både julestrømpe og hver vår gave og jeg proppet i meg masse godteri gjennom hele dagen. Etterpå var det bare å få på seg finklærne og gjøre seg klar for julemiddag. Jeg hadde på meg den samme kjolen som på årets juleball; en enkel svart kjole med åpen rygg (bilder kommer senere). Etter å ha spist både julemiddag og dessert, var det straks klart for julegaveåpning. Jeg kommer ikke til å lage ett innlegg om gavene eller lignende, men mye av det blir nok å se på bloggen i nærmeste fremtid. Jeg kan fortelle hva jeg fikk fra mamma og pappa, som var en Ghd rettetang og en "innspillings pakke" som inneholdt en kondensatormikrofon, et mikrofonstativ, mikrofon pop filter og stereo hodetelefoner - Jeg ble så utrolig glad for begge deler! 

4

brekkie

  Publisert 22.12.2014 klokka 12:12 i kategorien Blogg

Hva er vell bedre enn å våkne til fyr i peisen, Julemorgen på skjermen og snø utenfor vinduene? De tre siste dagene har det nemlig ikke vært tid til å sove ut her i huset, for her må alle opp for å få med seg Julemorgen og ta fatt i julestemningen. Jeg har vært så uheldig å bli syk gjennom førjulstiden, så nå sitter jeg med influensa. Jeg håååper på å bli fort frisk, for det å være syk i julen må være noe av det verste jeg vet. Jeg lar uansett ikke dette stoppe meg fra å nyte førjulstiden. Igår fikk Malin og jeg både bakt og pyntet pepperkakehus, og dagen før var hele familien på juletrehogst. Som alle år ender vi med å kjøpe juletre på Statoil, men det er uansett gøy å gi en innsats for det først! :D

Ha en fin dag! 

6

juleforberedelser

  Publisert 07.12.2014 klokka 00:09 i kategorien Blogg

Heei! Startet lørdagen med et smil om munnen, da jeg så ett hint av snø utenfor vinduet - Ahh, som jeg har ventet på snøen! Til frokost sto vafler på menyen, og etter å ha spist og stelt meg dro jeg på byen med Vilde. Når jeg kom hjem, var det bare å komme igang med julevask og pynting av rommet. Fikk sykt julestemning idet jeg dro opp både ny og gammel julepynt fra esken - Er like koselig hvert år!Ellers så fikk jeg ett par kjoler i posten idag som jeg gleder meg til å prøve! Jeg strever litt med å finne den perfekte kjolen til årets juleball skjønner dere, så til nå har jeg bestilt og prøvd rundt om 8 forskjellige kjoler - Ikke misforstå meg og tro jeg skal ha alle/flere, for jeg skal bare ha en av dem ;)

 (Beklager for litt sen publisering av dette innlegget, hehe. Night peepz!)

8

deseeeember

  Publisert 05.12.2014 klokka 18:27 i kategorien Blogg

Heei! Aner dere hvor mange ulemper som følger ved å være blogger på denne tiden av året? Ute er det mørkt, kaldt og grått, noe som gjør det nesten umulig å få tatt gode bilder. Hver dag den siste uka har jeg kommet hjem etter det har blitt mørkt, noe som gjør det enda vanskeligere å få tatt skikkelige bilder. Speilrefleksen min gir meg ikke så mye hvis det er mørkt ute, for da får jeg hverken gode bilder ute eller inne. 

Nok klaging! Vi har allerede kommet inn i Desember dere! - Personlig elsker jeg alt ved denne måneden! Det er jo så mye gøy som skjer! Men nå skal jeg ikke snakke meg bort, for jeg må skynde meg ned for å få med meg alt det morsomme som sendes på tv-en ikveld. Hehe. Ha en fin fredagskveld dere, så snakkes vi snart!
 

14

those dark days

  Publisert 05.11.2014 klokka 19:57 i kategorien Blogg

Heei! Nå håper jeg på å lykkes i mitt sjette forsøk på å skrive en fornuftig setning. Men funker det? Nei, jeg er blank.  Jeg klarer ikke formulere en eneste setning, noe som irriterer meg både grønn og gul. Alternativet jeg har nå er å pøse ut med alt av info fra de siste dagene i en eneste stor krusedull, eller bare avslutte innlegget først som sist. Så ja. De siste dagene har vært ett eneste rot, kaos og ja, alt det der. Jeg har hatt prøver, masse lekser og i slutten av uka skal jeg ha en presentasjon. På toppen av det hele, sliter jeg med å konsentrere meg både på skolen og ellers, noe som ikke passer så bra denne uka, dette året eller i det hele tatt. 

Dette ble ett eneste stort roteinnlegg, og det beklager jeg virkelig, men idag følte jeg for å klage litt, så da var det akkurat det jeg gjorde. Håper dere har hatt en bra uke så langt, så snakkes vi senere.

5

wait for it

  Publisert 02.11.2014 klokka 19:24 i kategorien Blogg

Heei! Nå har vi akkurat feiret brodærn sin bursdag, som resultere i at jeg nå sitter med dårlig samvittighet etter å ha stappet i meg alt for mye kake. Hehe. Formiddagen gikk til å pugge på morgendagens naturfagprøve, som jeg knapt forstår halvparten av. Starter uka med å slite meg igjennom en prøve jeg vet jeg får 3 på med andre ord. 

Nå er jeg i full gang med å redigere ett innlegg der jeg viser bilder av høstens antrekk. Om jeg poster det imorgen eller ikveld er jeg usikker på, men det kommer så fort jeg får det ferdig!

Håper alle har hatt en fin helg!

0

mye tull, null grunn

  Publisert 31.10.2014 klokka 22:28 i kategorien Blogg

Heii! De siste dagene ja.. Hva kan sies om dem? De har gått fort, jeg har hatt det travelt og alt oppi hodet mitt har vært ett eneste stort kaos. Det er vell ikke så mye å si om uka, som med andre ord vil si at jeg ikke har gjort noe spesielt. Dagene har egentlig gått til å være med venner, gjort MYE skolearbeid, hatt OD-dag og diverse andre ting.

Idag er det halloween dere! Kvelden har gått til å være med venner og bare hatt det koselig, bortsett fra det har jeg ikke gjort noe spesielt.

16

ekstremt blond

  Publisert 24.10.2014 klokka 18:00 i kategorien Blogg

Nå // før

Etter tre timer i frisørstolen igår, er jeg offisielt blond (blondere?)! Var vell blond før jeg stripet det også, men om du ser på forskjellen.. ser det ut som om jeg var brunette. 

Det er freeeeedag dere! Tjoho! Helgens planer er å feire bursdagen til en venninne med jentene, dra på byen og kanskje trene - Knallbra helg i vente! Om en liten stund kommer bilder av dagens antrekk, som består av ett par nye plagg og ett blondere hår, så det er bare å holde seg oppdatert. 

 

14

rett i dass

  Publisert 20.10.2014 klokka 21:52 i kategorien Blogg

- Hahh, ja bokstavelig talt.. Idag morges klarte jeg å miste min kjære iphone 5s i do. Wups wups. Jeg var så heldig å få den fikset allerede nå i ettermiddag, så når jeg kom hjem fra bandøvelse, fikk jeg den tilbake like hel og ikke minst tørr. Så uheldig kan man altså være, men hva kan jeg si? Det er jo mandag, kongen av uflaks.

Ettermiddagen har gått til å få gjort unna litt lekser og øvd til prøve. Bortsett fra det har jeg vært på bandøvelse og bare slappet av.


Hva har du gjort idag?

12

coming up

  Publisert 13.10.2014 klokka 21:32 i kategorien Blogg

Heeei! Etter å ha oppdatert dere gjennom forhåndsskrevede innlegg i flere dager, er jeg nå tilbake på "direkten". I høstferien var jeg som sagt i Steinkjer med familien. Jeg fikk svidd av en hel del penger, spist mye god mat og kost meg masse med familien! Imorgen (?) får dere se bilder fra selve turen, og også bilder av ett av antrekkene mine. 

Dagen idag har vært veldig bra, som er litt rart med tanke på at jeg synes mandager er ukas verste dag sjenerelt. Jeg fikk gjort mye produktivt denne mandagen, som blant annet var å trene, lage middag, gjøre lekser, dra på bandøving og nå blogge! Ha en fin kveld!

12

steinkjer

  Publisert 09.10.2014 klokka 11:30 i kategorien Blogg

Heei! Idag reiser mamma, pappa, Malin og jeg til Steinkjer. Vi blir der til søndag, så for å holde bloggen gående har jeg skrevet noen innlegg på forhånd som jeg tenker å poste i ny og ne. Vi drar ikke før i to-tiden, så jeg håper på å få skrevet ett par innlegg til dere før den tid. Da gjenstår det bare å ønske alle en fin dag, så snakkes vi senere! :) 

Bilder fra tirsdagen. Har hverken sminket meg, ordnet håret eller tatt på meg "fine klær" idag, såå å poste bilder fra arkivet var ett bedre alternativ.8

hektisk

  Publisert 05.10.2014 klokka 10:34 i kategorien Blogg

Heei! Nå løper jeg snart ut døra for å komme meg til kirka, men før det; en aldri så liten oppdatering! Ble vekt klokken halv ti imorges - som for meg er uutrolig tidlig! - for å rekke å stelle meg før jeg skal dra. Senere blir det fjelltur med hele familien, og vi skal gå opp Sæterfjellet. Spørs om jeg får tatt med kameraet ettersom det er såpass tungt å bære på og mye styr.. Er jo såå fint å ta bilder oppe i fjellet nå, så jeg håper på å få tatt noen mobilbilder ihvertfall. Ønsker alle en fin dag, så snakkes vi senere! Hva skal du idag?

8

skdufiegaiur

  Publisert 01.10.2014 klokka 19:03 i kategorien Blogg

Idag er dagen. Dagen der blogginnlegget blir kludrete, leksene tar knekken på meg og jeg ser ut som alt annet enn ett menneske. Jeg har hverken sminket meg, ordnet håret eller pyntet meg for å ta bilder, så det dropper vi. 

På skolen hadde vi en prøve om kristendommen som gikk over all forventning, og jeg fikk også tilbake en prøve med en grei karakter. Jeg har akkurat gjort litt lekser, og skal når jeg omsider gidder å reise meg, lage litt mat. Ønsker alle en fin kveld!

 

14

på tide med en forandring?

  Publisert 29.09.2014 klokka 19:54 i kategorien Blogg

-Jaa, så absolutt! Og her er det håret mitt det gjelder! Jeg har så og si aldri gjort noe med håret mitt, annet enn det vanlige som stussing. Jeg har bestemt meg for å stripe det og tynne det ut litt, men hvordan jeg vil ha det er jeg usikker på.. Er det med stripene jeg ikke vet hvordan jeg vil skal se ut - Mange striper eller få? Tykke striper eller noen litt tynnere? Blonde eller brune osv :pp Jeg har rett og slett ikke peiliiing på hva jeg kommer til å kle best, hehe. Noen som har peil?

Er vell egentlig slik håret mitt ser ut nå da - Er naturlig blond, men fargen blir alltid litt mørkere mot høsten/vinteren. Hva ville du gjort med håret hvis du var meg? - Har du noen gode tips? :D 

 

6

DAGENS ØKT

  Publisert 28.09.2014 klokka 19:46 i kategorien Blogg

Heei! Vi nærmer oss (dessverre) slutten av helgen, og jeg er så langt ifra klar for en ny uke som jeg kan komme.. Hehe, er så glad i helg, men det er vell de fleste!

Etter å ha stappet i meg et pizzastykke idag morges, var det rett ut på joggetur! Jeg jogget rundt flyplassen + deler av Svarthopen, og det er definitivt løypene jeg liker best. Da jeg kom hjem tok jeg meg en velfortjent dusj, spiste litt og hentet ny energi før jeg begynte å forberede ett "prosjekt" jeg skal jobbe mot fra og med neste uke. Dette får dere høre mer om senere. Kvelden går til å lade opp krefter til en ny uke, se på tv og bare ta livet med ro :D Ha en super kveld!
 

17

SATURDAY

  Publisert 27.09.2014 klokka 19:23 i kategorien Blogg

Heei! Har du hatt det fint idag? Det har ihvertfall jeg, og bedre skal det bli! Ikveld skal jeg egentlig ikke gjøre noe som helst, men det er jo det som er så herlig med helg. -Om du ikke vil gjøre noe, så trenger du ikke gjøre det heller. Her blir det pizza, tv og full relaxiiing, så det blir digg! Ønsker alle en finfin kveld, så snakkes vi senere :)

 

18

METIME

  Publisert 26.09.2014 klokka 18:27 i kategorien Blogg

Woho, vi jubler for helg dere!

Heiisan! Er overlykkelig over å endelig ha fått fri etter en lang og slitsom uke, velfortjent ass! Det første jeg gjorde etter å ha kommet hjem fra en lang, kald og vindfull(??) sykkeltur med klassen, var å hoppe i dusjen for å få igjen varmen. Jeg fikk også tatt både hårkur, ansiktsmaske og diverse. Er deilig å kunne gjøre slikt innimellom, og det er også lurt å sette av litt tid til det. Vi fortjener det!

Nå har jeg akkurat stappet i meg en halv Ben & Jerry's is - 1000 ganger nam - og er klar for en fin kveld med ei venninne. Ha en super kveld!


Q: Hva gjør du idag?

 

2

følg meg på Weheartit

  Publisert 20.09.2014 klokka 18:46 i kategorien Blogg

Min weheartit; Marthe_ss / Marthe solberg schanche

Om du har en Weheartit-bruker kan du gjerne kommentere navnet ditt under, så tar jeg en titt! :)

8

this saturday

  Publisert 20.09.2014 klokka 11:47 i kategorien Blogg

Heei! Denne lørdagen skal -som alle lørdager- nytes til det ytterste! Jeg startet dagen med å spise en deilig frokost - nystekte vafler er aldri feil. Om en liten halvtime kommer Vilde over, så får vi se hva vi finner på! 

Legger til ett par bilder fra torsdagen for å gjøre innlegget litt mindre kjedelig. Ett innlegg uten bilder er etter min mening ett litt "tørt" innlegg. Hvertfall når innholdet er slik som i dette, hehh.

Ønsker alle en strålende lørdag, så snakkes vi!

6

kanskje på tide?

  Publisert 12.09.2014 klokka 16:20 i kategorien Blogg


Heei dere! Etter mange dager med fravær er det kanskje på tide å oppdatere dere litt! Den siste uka har gått utrolig fort, men jeg har hatt det overraskende gøy! På mandag inviterte jeg to venninner over for å se filmen "Natt til 17", på tirsdagen gjorde jeg ferdig det meste av lekser, på onsdagen ble jeg med hjem til en venninne (Nora) og fikk også se verdens søteste kattunger, igår ble Vilde med hjem til meg etter skolen, og idag har mamma bursdag! Itillegg til dette har jeg trent og også brukt en del tid på lekser og slikt. Feiringen av mamma blir på søndag og imorgen skal jeg i bursdag til en venninne -Travel uke (+helg) foråsidetsånn! 

Ha en fin fredag!

7

kreativ pugging & fjelltur

  Publisert 07.09.2014 klokka 18:59 i kategorien Blogg

Heei! Denne søndagen har jeg tilbrakt ved skrivebordet, men også ute i finværet! Jeg startet dagen med å pugge til en naturfagprøve jeg har på onsdag. Jeg valgte å prøve ett par nye metoder pugging idag da, noe jeg synes funket overraskende bra! Jeg tegnet opp alt jeg skulle kunne, itillegg til å skrive det ned. Nå husker jeg mye mer enn før jeg begynte, og det var også mye morsommere enn bare å lese.

Etter flere timer med nesa i naturfagbøkene, dro mamma, pappa, Tinka og jeg på fjelltur. Vi dro til Gåsheia og tok hele tre fjell i samme slengen -Kjølsfjellet, Salbuhatten og Hjortheia. En knallfin søndagstur aka den perfekte avslutning på helgen!


Hva gjorde du idag?

 

14

bestiilt

  Publisert 06.09.2014 klokka 11:30 i kategorien Blogg

Smile, it's Satuuuurdaay!

Heei! For ett par dager siden fant jeg en link til en utrolig fin skolesekk på nettet. Jeg har lett etter en enkel og fin skolesekk en stund nå, så denne måtte bestilles. Jeg hååper den kommer om ikke så altfor lenge, men det blir nok ut i neste uke. Den var ikke så dyr heller, så det var ett bra kupp. 

Om en liten stund kommer Vilde over til meg, så får vi se om vi finner på noe gøy. Jeg har egentlig hatt ganske liten tid til venner og fritid i det siste, men det er mye på grunn av at jeg var syk i forrige uke, men også pga mye lekser. Blir fint å få tatt igjen litt tapt venninnetid nå


Bilder fra arkivet. Håper på å få tatt bilder av dagens antrekk senere idag.

Ha en fin dag, så snakkes vi senere!

6

on mah way

  Publisert 03.09.2014 klokka 17:41 i kategorien Blogg

Heei! Da starter jeg stolt blogginnlegg nr.2 denne onsdagen. Jeg holdt meg hjemme fra skolen (som sagt) også idag, og er etter to dager hjemme så godt som frisk! Jeg drar snart av gårde på ett møte i kirka i forbindelse med konfirmasjonen min som er til neste år -Wæh, så fort tiden går- og det uten sminke og med nydusjet hår. Hehe, føler meg ikke akkurat pen for øyeblikket men det får så være.

/Arkivbilder/

Ønsker alle en fin kveld, så snakkes vi senere! 

2

12 reasons to love autumn

  Publisert 02.09.2014 klokka 15:52 i kategorien Blogg

♥Hettegensere, strikk, jeans & skjerf

♥Kakao & te

♥Regnværsdager

♥Fargerike forandringer

♥Kalde dager/kvelder

♥Lange turer

♥Bål & grilling

♥Mørke kvelder

♥Filmkveld

♥Bøker 

♥Late dager

♥Bakedager

Alt.

Hva liker du best ved høsten?

8

liiiten nedtur

  Publisert 01.09.2014 klokka 18:24 i kategorien Blogg

Welcome September!

Jeg starter måneden med å være helt nede (litt overdrevet).. Med sår hals, vondt i hode og tett nese kan jeg ikke akkurat si at jeg er i ett tipp topp humør, nei. Denne lille "nedturen" brakte meg allikevel til skolen, der vi hadde tre timer fag + tre timer mat og helse. Mandagene er faktisk helt ok når det gjelder skolen. Ellers har jeg faktisk fått gjort unna en del lekser, noe jeg er superhappy for ettersom det å sitte igjen med masse lekser i slutten av uka er ganske kjipt. 


Nå går jeg straks for å miks en god smoothie, som jeg håper på å kjenne smaken av (..), og ønsker alle en fin kveld!


2

rekord?

  Publisert 28.08.2014 klokka 19:10 i kategorien Blogg

Heei! Gjett hvem som akkurat tok 800 bilder, og slettet 700 av dem minuttet senere? Galskap. Etter alt strevet med både fotografering og sletting, fikk jeg ihvertfall noe godt ut av det: 20 bloggverdige bilder. Etter nok en uke (ca) borte fra bloggen er jeg tilbake med ett par blogginnlegg, som blir postet iløpet av helgen.

I forrige uke bestilte jeg meg diverse klær (++) på nettet, og fikk de levert i dag! Åh, som jeg gleder meg til å bruke det, og også til å vise det til dere. Under/over kan dere se litt av hva som så fort som mulig blir å se på bloggen. Det blir både antrekk, innkjøp og August-favoritter.Ha en fin kveld!

 

8

today's boost

  Publisert 25.08.2014 klokka 20:08 i kategorien BloggHeei! Ettersom jeg har litt dårlig tid akkurat nå, vil jeg bare ønske der en fin kveld og også benytte sjansen til å dele dagens lunsj :D *Yuum*6

satuuuurday

  Publisert 23.08.2014 klokka 20:28 i kategorien Blogg

Heeisan! Hver lørdag starter jeg innleggene med å fortelle at "dagen har gått så utrolig fort", og idag er situasjonen den samme. Etter å ha sovet vell og lenge imorges, kom jeg meg omsider opp å fikk i meg litt frokost. Jeg gikk deretter for å fikse meg, for å så dra til byen med Vilde. Vi dro på messa, der vi kjøpte thaimat (favoritten) og jeg fikk også kjøpt meg ett par nye sko (asics) + en treningstopp (2xu). Etter å ha vært en tur innom hjemme, dro vi tilbake til byen for å møte noen venner, for å så dra på tivoli :D Alt i alt har jeg hatt en super lørdag! 


Bilder tatt i sommer.

Ha en fin kveld!

15

alt og ingenting

  Publisert 22.08.2014 klokka 16:51 i kategorien Blogg

Heei! Nå som skolen har startet og hverdagen begynt, har bloggen blitt lagt litt til side. Lysten til å reise på rumpa for å gå å ta bilder har ikke vært her, og heller ikke motivasjonen til å blogge sjenerelt. Den første uka på skolebenken har vært helt ok, døgnrytmen er på plass og det samme gjelder rutinene. Jeg er såå glad for at (omtrent) alt faller på plass i hverdagen såpass fort, noe jeg trodde jeg kom til å bruke lang tid på å vende meg til. 

For å gå over til noe helt annet -Jeg er såå utrolig takknemlig for at det de siste dagene har vært flere som har klikket seg inn på bloggen min, til tross for at jeg hverken har skrevet eller lagt ut bilder. Tusen takk. Jeg tror nok det kommer til å ta litt tid før jeg får blogget skikkelig igjen, ettersom det er mye som tar av tiden min nå; Skole, venner og trening er en stor del av hverdagen, som jeg de siste dagene har satt av mye tid til. Jeg må innrømme at det har vært litt deilig å kunne ha en "frihet" til å gjøre det jeg selv vil de siste dagene uten å måtte tenke på bloggen hver dag, men jeg har også savnet det. Jeg kommer til å blogge litt fremover også, men kanskje ikke like mye som i sommer. 


Bilder fra i vår -never posted.

Ønsker dere alle en fortsatt fin fredag! -Jeg håper på å få postet en del innlegg i helgen, så det er bare å holde seg oppdatert;))

 

4

Litt av alt

  Publisert 02.08.2014 klokka 20:18 i kategorien Blogg

Heei! Som jeg sa igår, var det usikkert om Diy-en ville bli postet idag. Ettersom dagen min har vært veldig "travel" har jeg ikke rukket å redigere bildene, skrive innlegget, eller poste bildene. Jeg er utrolig lei meg for det, og håper på å få postet innlegget imorgen.

Da går jeg over til hverdagspraten! Som sagt har dagen vært ganske travel, men det på den beste måte! Nok en formiddag (som gårsdagen) startet med en koselig bytur, men idag var det min beste venninne, Vilde, som ble med. Etter byturen gikk vi hjem, og syklet deretter til Svarthopen for å ta oss en joggetur, og endte opp på tre runder (Ikke verst for to som akkurat har stappet i seg en hel del iiiiis). Jeg endte opp med blemmer og gnagsår over alt på føttene, men økta var herlig likevell! 

Ønsker alle en strålende kveld!

20

selfie ganger 4

  Publisert 31.07.2014 klokka 20:02 i kategorien Blogg

Da prøver jeg meg på ett par av Lena Redmo's klassiske selfies, og det uten sminke og med en ganske sløv frisyre..

Atm.

Tenk at imorgen allerede, er vi inne i en ny måned -> August! Og om ikke lenge er det skolestart.. Tiden går så utrolig fort, og har rett å slett fløyet ifra meg. Til høsten begynner jeg i 9.kl og ser egentlig litt frem til det, men samtidig så kunne sommerferien vart myyye lenger enn det den gjør. Jeg har hatt en fantastisk sommer hittil, og det håper jeg dere også har hatt :) 

 

 

4

TFIOS

  Publisert 30.07.2014 klokka 17:57 i kategorien Blogg

Heei, og god ettermiddag! For noen dager siden begynte jeg som sagt å lese boken The fault in our stars. Jeg har sittet med nesen i boken siden, og nå har jeg lest den ferdig. Jeg elsker boken, og etter å ha lest den fikk jeg enda mer lyst til å se filmen! Etter å ha lest boken på norsk, må jeg innrømme at det kanskje ville blitt enda bedre om jeg leste den på engelsk, så jeg ender sikkert opp med å gjøre det en gang også, ettersom dette er en bok jeg kunne lest utallige ganger. 

I det siste har jeg fått dilla på noen av sangene fra filmen (samme som nevnt over), som er sunget av to av favorittartistene mine - Birdy og Ed sheeran. Jeg elsker tekstene i sangene og også melodien. Tekstene gir såå mye mening, og innholdet er betydningsfullt. 

 ♡

All of the stars - Ed Sheeran HER

Tee shirt - Birdy HER

Not about angels - Birdy HER

Best shot - Birdy, Jaymes Young HER

 ♡
 

10

kvelds

  Publisert 28.07.2014 klokka 22:23 i kategorien Blogg


Just perfect

God kveld alle sammen! Jeg stikker egentlig bare innom for å ønske dere alle en fin kveld! Min tilbringes med nesa i favorittmagasinet mitt, og kanskje blir det også litt tid til å se på serier med lillesøstra. Da får dere ha en fin kveld, også minner jeg dere på å se videoen (om dere vil/har tid) jeg har postet i innlegget under, som jeg ønsker tilbakemeldinger på :) Takk på forhånd! 

#blogg #inspirasjon #hverdag #mat #sommer #ferie

7

videoproblemer

  Publisert 27.07.2014 klokka 14:23 i kategorien Blogg

Heei! Hele formiddagen har jeg tilbrakt ute i hagen, med blikket festet i boka, The fault in our stars/faen ta skjebnen (boka vi alle kjenner). Jeg begynte å lese boken for et par dager siden, og er nært å være ferdig -Knallgod bok! Akkurat nå hører jeg på noe av musikken laget i forbindelse med den nevnte boka, og jeg er helt forelsket! Musikken er nyyydelig 

Over til overskriften! Jeg har hatt store problemer med en video jeg skal poste her på bloggen. Det er svarene på spm.runden, som jeg håper på å få postet snarest mulig. Om jeg ikke får fikset dette, kan det være en mulighet for at jeg spiller inn videoen på nytt, men med Iphonen, istedenfor med speilrefleksen. Om jeg heller ikke får gjort dette, kommer svarene i ett eget innlegg så snart jeg får det til. Jeg ville bare fortelle dette, ettersom jeg er utrolig sent ute med svarene.Q: Har du lest The fault in our stars, eller kanskje sett filmen?

 

 

14

coming up

  Publisert 25.07.2014 klokka 21:56 i kategorien Blogg

Heei! Jeg går straks ned for å spise hjemmelaget pizza med familien, og får ikke blogget noe mer nå ikveld. I dette innlegget tenkte jeg bare å fortelle dere at jeg poster bilder ifra en koselig tur mamma, Malin og jeg var på idag, imorgen. Vi gikk ut mot det såkalte "Klubben", og jeg tok masse bilder! Under kan dere se et av bildene som venter imorgen; (Jeg poster det ikke nå ettersom det tar litt tid å redigere osv..)Ha en super kveld!

8

morgenstund har gull i munn?

  Publisert 25.07.2014 klokka 13:36 i kategorien Blogg

Neei, ikke akkurat denne.. Og det av flere grunner. Til nå har fredagen inneholdt både søling, gris og maks uflaks. Heldigvis forbedret dagen seg da Malin mikset sammen en deilig smoothie, og vi spiste en god frokost sammen. Håper dere hadde/har en fin start på dagen! 

 

 

3

nytt design & header

  Publisert 24.07.2014 klokka 17:32 i kategorien Blogg

Heei! Nå har jeg nok en gang fått et nytt design itillegg til ny header her på bloggen Jeg skulle egentlig bytte kun headeren, men da den nye headeren ikke passet til det forrige designet, bestemte jeg meg for å bytte alt i samme slengen. Jeg kan endelig si meg fornøyd med både design, header og hele kombinasjonen! Designet er av den helt enkle stilen, ettersom jeg ønsket litt forandring fra det mer kompliserte.Noen meninger om designet? :) 

#blogg #design #header #foto #sommer

 

3

just a girl

  Publisert 22.07.2014 klokka 21:59 i kategorien BloggThe truth.

Noen som kan si seg (litt) enige?

4

helt perfekt

  Publisert 22.07.2014 klokka 13:42 i kategorien Blogg

Heei! Om rundt en halvtime kommer min gode venninne, Nora hit og vi skal dra for å bade. Brønnøysund har vært som en ørken de siste dagene, og også idag! Temperaturene er så høye som på 30 grader, og vi har fått sommerdagene vi nordmenn elsker! Nå som været er tipp topp kan man ikke gjøre annet enn å være fornøyd, og benytte seg av finværet. Jeg ønsker alle en strålende dag, så blogges vi senere!

 

2

HJELP!

  Publisert 21.07.2014 klokka 21:50 i kategorien Blogg

Heei! Jeg søker herved hjelp fra dere som leser dette innlegget (:D) Headeren og designet på bloggen er "uferdig", om jeg kan si det sånn, og her er problemet; Når jeg klikker meg inn på profilbilde på forsiden kommer jeg til en ugyldig side, og også om jeg trykker på "+legg meg til som venn". Når det kommer til headeren er problemet det samme. Jeg har søkt etter hjelp i såå mange forskjellige blogger uten hell. Så nå spør jeg dere; er det noen som vet hvor og hvordan jeg finner de rette linkene til både profilbilde og headeren? Jeg hadde blitt så utrolig takknemelig om dere som vet noe kunne hjulpet meg? Kommenter under innlegget eller send meg en melding/ om du kjenner til en nettside som "gir tips" er det også supert om du kan komme med forslag! Vet du hvor jeg kan finne linkene til egen profil og forside på bloggen? (Slik at folk kommer til profilen/forsiden til bloggen min ved å trykke på bildene)

-Hvilket program kan jeg bruke/hvor kan jeg søke hjelp/vet du hvordan jeg gjør det? :)

0

at the beach

  Publisert 20.07.2014 klokka 21:18 i kategorien Blogg
4

nytt design + header

  Publisert 20.07.2014 klokka 12:51 i kategorien Blogg

Heei! Åh, jeg kunne ikke vært mer fornøyd ass! Jeg har akkurat fått fikset ett nytt design og en ny header her på bloggen. Jeg gikk litt lei av designet jeg hadde, og den nye headeren er litt mer sommerlig. Jeg lagde jo et tidligere innlegg der dere hjalp meg med headervalget, men headerene jeg delte med dere var litt lite sommerlige, og passet bedre til de mørke årstidene. Jeg kommer til å bruke de senere, og er takknemlig for all hjelp!^ 

Over til noe helt annet. Idag er det så mye som 26 grader her i brønnøy, itillegg til sterk sol! Da kan det vell ikke bli så mye bedre eller hva? Nå skal jeg ut å nyte været, så vi blogges senere. Ønsker dere alle en strålende slutt på uka!


Hva synes du om designet og headeren?

 

 

4

brillefin hund

  Publisert 19.07.2014 klokka 15:09 i kategorien Blogg

Min fine lille modell <3

8

happy friday

  Publisert 18.07.2014 klokka 19:33 i kategorien BloggB&W

Ha en fin fredag!

6

gårsdagens/ litt nytt

  Publisert 18.07.2014 klokka 14:31 i kategorien Blogg
Simple.

Heei! Ifra dagen før gårsdagen (?) til igår, lå Vilde over hos meg. Vi fikk tatt igjen mye etterlengtet "jentesnakk", vi spilte både scrabble og monopol, spiste myye godt og koste oss masse! Jeg fikk også tatt en tur innom Rootsteltet med familien. Gårsdagens antrekk besto av mye nytt fra garderoben; et par solbriller, sko og en nydelig topp med (halvveis) åpen rygg. Tingene kjøpte jeg når vi var ute å reiste ++ masse annet som jeg viser senere. Ha en super dag! (Bilder tatt av Malin)

Hva synes du om antrekket?

1

en løpende nike

  Publisert 15.07.2014 klokka 22:19 i kategorien Blogg
Når jeg var i København fant jeg en nydelig treningsshorts fra nike. Jeg testet den for første gang idag, og er kjempe fornøyd! Jeg kjøpte den litt for stor, ettersom de var fri for min størrelse. For meg som er svak for fine plagg, var det umulig å bare la den ligge der uten å kjøpe den.. såå ja. Genseren jeg har på meg er også fra Nike, og er i en herlig rosafarge. Med disse klærne i garderoben får jeg faktisk lyst til å trene! Skoene er også fra nike, og som dere ser har jeg skiftet lisser på dem. Selv synes jeg det ble både fresht og kult, så slik lar jeg det være en stund.

Idag jogget jeg en av mine faste runder, som er rundt Svarthopen. Jeg startet rolig (har ikke trent på flere uker), med bare en runde. Jeg gikk veien hjem, og det er jo litt trening bare det! En sliten Marthe kan si seg fornøyd med dagens økt, og ta seg en velfortjent dusj. Ha en fin kveld!

#trening #blogg #foto

1

verdens søteste by

  Publisert 11.07.2014 klokka 22:55 i kategorien Blogg

God kveld fininger! Som sagt så var vi en tur i byen idag. Og en ting må jeg si -Koseligere by enn Lidkøping har jeg ikke sett! Jeg fikk handlet mye fint også her, og jeg er kjempe fornøyd! Gleder meg masse til å vise dere alt av innkjøp og bilder (har nok nevnt det ett par ganger nåå), men ja :D Under kan dere se ett par kjappe fra iphonen, tatt i gågata. Ønsker alle en fin kveld!

2

Let it be perfect

  Publisert 11.07.2014 klokka 10:13 i kategorien Blogg

Heeii! Siste dagen på Kronocamping i Lidkjøping er idag, og den skal nytes til det fulle! Frokosten er svelgt, og med ett trøtt ansikt og et stort glis om munnen er jeg klar for en aldri så liten bytur. Videre går turen til stranden, ettersom været er toppen også idag. Ønsker alle en super dag! :)

2

Lykke

  Publisert 10.07.2014 klokka 18:35 i kategorien Blogg

Heeei! Nok en dag har vi tilbrakt på stranden i det nydelige sommerværet! Jeg har fått knipset en del bilder også idag -Åh, kan ikke vente med å vise de for dere! Under kan dere se tre kjappe fra iphonen.
//dette lakserosa skjørtet står perfekt til litt brunfarge//broen som går over til danmark//

2

"feriejenta"

  Publisert 09.07.2014 klokka 23:03 i kategorien Blogg

Heeiheei!

Da jeg akkurat ba Malin om litt hjelp med overskriften, kom hun fram til "feriejenta".. Så da ble det det. For øyeblikket sitter jeg utenfor campingvogna vår på en nyydelig camping i Sverige, kalt Kronocamping som ligger i "Lidkøping". Dagen har vi tilbrakt på stranden, med 30 grader og sol! Slik har det vært stort sett alle dagene vi har vært på ferie, med bare et par uheldige dager. Vi dro også på restaurant tidligere i kveld, noe som var utrolig koselig! -Ahh, kan det bli bedre? Grunnen til lite blogging sier seg vell selv, men det er mye på grunn av dårlig nett null nett. Alle bildene jeg har tatt ligger på kameraet, så de kommer senere.

Hva gjør dere for tiden?

 

0

svensk oppdatering

  Publisert 03.07.2014 klokka 00:00 i kategorien Blogg

Heeii dere! I øyeblikket sitter jeg i campingvogna vår på en camping i Sverige og ser på Friends med familien. Her har vi vært i noen dager og gjort masse gøy! Etter noen fine dager ved byen Malmø drar vi i morgen videre til Danmark. Brua over til Danmark ligger bare noen minutter unna campingen vi er på, så herfra kan vi se både brua og Danmark :D Så fort jeg har kommet hjem skal jeg oppdatere dere nærmere med både bilder og tekst, ettersom jeg allerede har masse å fortelle og vise.(Beklager for lite bilde, fikk ikke lastet opp større)

12

funfacts about me

  Publisert 29.06.2014 klokka 14:05 i kategorien Blogg

Jeg retter håret hver dag.

Jeg har naturlig fall i håret, altså masse bølger/krøller, og kan ikke fordra det! Haha. Det er vell ofte slik at om man har krøller vil man ha håret helt rett hele tiden, og omvendt. 

Jeg tegner ikke på brynene. Det irriterer meg litt at alle tror det, når jeg som sagt ikke gjør det. Jeg har aldri gjort det, og kommer aldri til å gjøre det :)

Jeg har mange uvaner. Blandt annet så biter jeg meg i leppa og jeg biter også negler (gjorde det før ihvertfall). 

Jeg elsker romantiske filmer, og også de med myye drama.

Jeg er veldig følsom. 

Jeg er redd for de rareste ting. Det å gå i en fremmed by rundt masse folk er kanskje det som skremmer meg mest. Er nesten umulig å forklare, men de gangene jeg er i større byer, føler jeg en tvang til å måtte se rundt meg hele tiden. Dette fordi jeg er avhengig av å vite om det går noen bak meg til enhver tid, og også hvem det er. 

Jeg er sjeldent seriøs.. Jeg ler av omtrent alt og kan ikke kontrollere det selv. Jeg er selvfølgelig seriøs når det gjelder viktige ting og seriøse situasjoner, men ellers er latteren alltid tilstede. 

Jeg hører på musikk 24/7. Uansett hva jeg gjør, eller hvor jeg er så er musikken med meg. 

Jeg har spilt håndball.

Jeg er utrolig klønete.

Jeg glemmer ting utrolig fort. 

Jeg trives godt i eget selskap. Det gir meg tid til å tenke over alt og ingenting.

Jeg elsker å synge, og har lenge tenkt på å legge ut en sangvideo her på bloggen. Det har bare aldri blitt noe av.

9

ready, set, go!

  Publisert 26.06.2014 klokka 11:18 i kategorien Blogg

Heei! Om en liten time sitter jeg i bilen/ferja på vei mot Trondheim. Med campingvogna bak, og hele familien i bilen, er jeg klar for en koselig og morsom tur! Vi reiser videre til Sverige imorgen, men nøyaktig hvor vi skal er jeg usikker på -Vi reiser mot finværet! Vi blir borte mellom 2 og 3 uker, men bloggen vil fortsatt være oppegående ;D Jeg har forhåndsskrevet flere innlegg, og planlegger også å mikse sammen noen mens jeg er der borte. Svarene på spørsmålsrunden kommer så snart jeg har kommet hjem. Ønsker alle en super dag!

21

spørsmålsrunde -hva lurer du på?

  Publisert 23.06.2014 klokka 22:34 i kategorien Blogg

Da kjører jeg igang en spørsmålsrunde! Jeg har ikke hatt det mer enn en gang tidligere, så det er vell på tide! Spør meg om hva som helst, hva du enn lurer på, så svarer jeg så godt jeg kan. Jeg håper på å få svart på spørsmålsrunden senere i uka, men det kommer an på hvor mange spørsmål jeg får inn :)Noe du lurer på? -Spør i veiii! 

#blogg #foto #spørsmålsrunde #mandag

6

Wihu -det er sommer!

  Publisert 20.06.2014 klokka 13:34 i kategorien Blogg

Heei! Idag er starten på det jeg håper blir en fantastisk sommerferie, og tror også det blir det -wihuu! Gleder meg til late dager på stranden, god mat, sol og varme både hjemme og på reise, med familie og venner :D

4

sommer og skolefri

  Publisert 19.06.2014 klokka 17:31 i kategorien Blogg

Kom i sommerstemning ->Her

Ahh, noe så deilig! 2 måneder ferie og fri i vente, og jeg skal nyte hver fridag til det fulle! Jeg skal ta vare på dagene og øyeblikkene, og leve i nuet :) Skoledagen sluttet klokken 11, og ellers har dagen fløyet ifra meg! Vilde ble med meg hjem, noe som var utrolig koselig. Vi tok noen bilder, både av meg og henne, og hun tok også noen bilder bare av meg. Tenkte å vise dere sistnevnte nå;Hva gjør du idag?

0

updatee

  Publisert 17.06.2014 klokka 19:02 i kategorien Blogg

Heei! Idag har min nydelige lillesøster Malin bursdag! Vi feiret dagen med favorittretten hennes til middag, og bursdagen ble feiret med gjester sist helg :) Er egentlig ikke så mye å fortelle etter dagene som har gått, ettersom jeg gjør omtrent det samme hver dag. For meg er det som om sommerferien startet da uka begynte, i og med at vi er ferdig med alt som heter lekser og skolearbeid. Jeg drar til skolen, for så å gjøre nesten ingenting -Livet er herlig! Er vell sånn for de fleste nå rett før sommerferien, eller? :)

Ellers tenker jeg å få ordnet meg en ny header, ettersom den jeg har nå egner seg mer for mørkere tider. Poster et par headere jeg lager senere, så får dere være med å bestemme hvilken jeg bør gå for.  Hvordan har dere det for tiden?

6

knallfin lørdag

  Publisert 15.06.2014 klokka 15:04 i kategorien Blogg

#helg #blogg #foto #sommer #sol

 

Heiisann! Gårsdagen gikk utrolig fort, da jeg hadde masse å gjøre! Jeg startet dagen med å bake cupcakes med Malin, til bursdagsfeiringen hennes på kvelden. Senere fikk jeg besøk av Vilde -Koselig som alltid! Vi tok med oss Tinka og dro på "tur". Vilde tok med kameraet mitt, og fikk knipset noen bilder :) 


Snart blir det bursdagsfeiring her i huset -Har sikkert lagt på meg flere kilo den siste uka. Kommer vell trillende til skolen imorgen ;D Ønsker alle en finfin dag! 

2

Norges fineste by

  Publisert 06.06.2014 klokka 23:42 i kategorien Blogg

Heii! Akkurat nå sitter jeg i Trondheim; Rettere sagt i Campingvogna vår på en campingplass i stjørdalen. Av den grunn har jeg ikke blogget, men så snart jeg kommer hjem er jeg (forhåpentligvis) i full gang igjen! Dagen har gått til å gå løs på alt av butikker og kjøpesentre i byen -Innkjøpene får dere se senere. Vi drar en tur til byen også i morgen, før vi lader opp til konsert med bandet Kamelot på kvelden. Legger til et par bilder jeg har knipset fra turen så langt:

1

stolt eier

  Publisert 31.05.2014 klokka 19:31 i kategorien Blogg

...av en Iphone 5s, Wiiih!Så langt er jeg kjempe fornøyd med denne herligheten. Er vell slik at de fleste har Iphone i disse dager, og nå skjønner jeg hvorfor :D Elsker at den er så liten og lett, men også enkel å bruke. 

 

 

2

lately

  Publisert 31.05.2014 klokka 12:33 i kategorien Blogg


Aloha! Er bare innom for å dele noen bilder fra uka som var. Ønsker alle en super lørdag, så snakkes vi senere!

#blogg #foto #sommer #helg 

2

standard

  Publisert 30.05.2014 klokka 20:30 i kategorien Blogg

Heei, har vi en bra fredag? Det har ihvertfall denne gladjenta hatt! Igår dro jeg til Vilde for å overnatte. Vi så film, gikk på fjell (Ramntinden nord og sør), og koste oss masse både ute og inne :) Da jeg kom hjem lå pakken jeg bestilte for en uke siden, på bordet og ventet på meg, klar til bruk -Wiih! Litt senere (ikveld/imorgen) poster jeg et innlegg fra uka, itillegg til et av "pakken", stay tuned.10

krøller og midtskille

  Publisert 27.05.2014 klokka 17:34 i kategorien Blogg
Heei! For en deilig dag dette har vært! Våknet til sol og finvær -Og bare det gjør dagen mye bedre! Det at vi hadde gym i de to første timene passet perfekt, da vi kunne dra ut for å spille fotball. Da jeg kom hjem lagde jeg meg en herlig lunch som inneholdt både jordbær, bringebær og melon, og gikk deretter for å se dagens episode med One tree hill. Akkurat nå gjør jeg det jeg ikke bør gjøre, da jeg egentlig burde stupt ned i norskboka for lengst! Jeg må igang med å øve til norsktentamen som er imorgen, og har også litt engelsk å få ferdiggjort. Ønsker alle en super dag, så snakkes vi senere!

 

2

red tiger

  Publisert 26.05.2014 klokka 17:32 i kategorien Blogg


jakke- vero moda

genser- bik bok

bukse- dr.denim

sko- nikeHeei! Over har dere noen bilder av gårsdagens antrekk, som Malin tok av meg. Da var det mandag igjen, og den harde hverdagen har vell begynt for de fleste. Var så utrolig trøtt imorges, og er det enda. Er hardt å begynne uka etter en helg med lite søvn, og sene kvelder.  Ønsker alle en fortsatt fin mandag, så blogges vi senere! :)

Likte du antrekket og bildene?

8

beautiful braid

  Publisert 24.05.2014 klokka 18:55 i kategorien Blogg

Heei! De nydelige flettene dere ser på bildene over, har Vilde laget. Hun sto også for fotograferingen. Hun var her tidligere idag, og gjorde denne lørdagen til en finfin dag! Vi lagde sjokoladekake, gikk en tur og bare koste oss masse. Resten av lørdagen går til å forberede diverse bloggting, tegne, se på tv, og bare slappe av. Jeg håper på å få oppdatert dere senere (idag) også. Ha en super kveld! :)

4

dårlig samvittighet

  Publisert 22.05.2014 klokka 16:39 i kategorien Blogg

#blogg #hverdag #torsdag

Heei! Dagen idag har vært helt basic egentlig, lik andre torsdager. Er utrolig hvor mye jeg har kjedet dere med hverdagsinnlegg den siste uka, noe jeg føler jeg får litt dårlig samvittighet for. Fremover skal jeg prøve å skjerpe meg, og få byttet ut disse innleggene med noe bedre og mer interessant. Håper på å få knipset noen gode bilder, og sette av mer tid til bloggen og innleggene. 

Også over til nuet (nok en dose hverdag). Jeg har akkurat stappet i meg masse is -Gir meg selv dårlig samvittighet av den grunn også. Sommerfølelsen er ihvertfall 100% inne om dagen, så herlig! Her er det både fint vær og gradestokken er langt oppe i pluss. Ønsker alle en super dag!

Hva synes du om bildene?

 

 

6

etter trening

  Publisert 21.05.2014 klokka 19:47 i kategorien Blogg

#trening #blogg #hverdag #onsdag

Heei! Åh, for en herlig dag! Da jeg kom hjem fra skolen klokka tre, sto pizza på menyen - Elsk! Alle lekser er ferdiggjort, så idag har jeg vært frii til å gjøre akkurat hva jeg har ønsket. Gradestokken viste 19 grader tidligere idag, så skjortsen måtte på med en gang jeg kom hjem. Jeg dro senere ut for å jogge rundt flyplassen, som tilsvarer 6 km (?) itillegg til en ekstra liten runde :) Har du trent idag?

6

enkel tirsdag

  Publisert 20.05.2014 klokka 19:01 i kategorien Blogg

#blogg #hverdag 

Heei! Tirsdagen min har egentlig vært ganske rolig så langt. Etter skolen idag ble jeg igjen for å rekke bandøvelsen som startet klokka tre, og var ferdig fire. Siden jeg kom hjem, har jeg gjort så mye som ingenting. Jeg tenkte å dra ut for å trene litt senere, men jeg får se hva det blir til :) Føler meg utrolig slapp og sløv idag -er nok latskap og lite søvn som har skylda i det. 

Hva gjør du idag?12

ripped jeans

  Publisert 16.05.2014 klokka 16:54 i kategorien Blogg


Heei, og god helg! Jeg har nå den siste tiden begynt å få sansen for slitte og hullete jeans! Det var veldig"in" før, men jeg vet ikke om det er det nå? Selv elsker jeg disse buksene, og ønsker meg fler av dem :D 

Noen andre som liker slike bukser? :D

#blogg #mote #inspirasjon

2

kreativ kvelds

  Publisert 15.05.2014 klokka 21:41 i kategorien Blogg

Heei! Oppdateringen kommer litt sent idag, noe jeg ikke har noen unnskyldninger for -Men som de sier; Bedre sent enn aldri! Idag var det "Tinestafetten" som sto for tur på skolen, og det ble en finfin dag med løping, latter og finvær. Dagen har ellers gått til å gjøre så mye som ingenting og korøvelse. Nå skal jeg se på paradise hotel, og spise min hjerteformede kveldsmat med et smil om munnen :) Ha en super kveld!

Hva gjorde du idag?

2

svarthvitt

  Publisert 14.05.2014 klokka 18:04 i kategorien Blogg

Heei jenter! Hatt en fin onsdag så langt?

Selv har jeg hatt en finfin dag til nå. Som på alle onsdager var vi ferdige på skolen klokka 15.00. VI hadde bandøvelse like etterpå som varte til klokka fire. Jeg kom (nesten) nettopp hjem, og sitter i øyeblikket å hører på musikk og slapper av. Ute er det sol og fint vær, så jeg får se om jeg får knipset noen bilder etterpå. Ha en super dag!
4

studyy

  Publisert 13.05.2014 klokka 21:45 i kategorien Blogg


 

 

Et par bilder fra nuet. Jeg har stupt ned i naturfagboka, for å gjøre det best mulig på morgendagens prøve. Tenkte snart å ta en pause fra øvingen, lage meg litt god mat og se på Paradise hotel -Wihuu! Ønsker alle en super kveld! (Ordtaket over passet perfekt akkurat nå, hehh)

#blogg #hverdag

2

før feiringen

  Publisert 10.05.2014 klokka 20:52 i kategorien Blogg


Tok disse bildene før gårsdagens fering <3

 

6

coming up

  Publisert 09.05.2014 klokka 23:26 i kategorien Blogg

Heei, hatt en fin start på helgen?

Åh, for en herlig kveld! Jeg har feiret bursdagen min med sju herlige jenter :) Jeg tok bilder av kveldens antrekk før gjestene kom som dere skal få se imorgen, itillegg til andre diverse bilder tatt før feiringen. Jeg får ikke tid til å velge ut og redigere så mange bilder akkurat nå, da jeg snart går ned for å slappe av før jeg ender denne fredagen. Ønsker alle en fortsatt super kveld!Mer av dette kommer imorgen, stay tuned!

#blogg #antrekk #foto #bursdag #helg

16

idag er jeg 14 år

  Publisert 08.05.2014 klokka 16:59 i kategorien Blogg

Wiihuu, jeg har bursdag!

Heei! Tenk at denne jenta fyller 14 år idag! Jeg skal feire bursdag imorgen, og også på lørdagen. Ser fram til en fin helg med venner og familie :)

Er sjeldent jeg poster slike bilder på bloggen. Kanskje ser dere mer av det fremover :D

<3

 

'

 

4

sliten pike

  Publisert 06.05.2014 klokka 21:15 i kategorien Blogg

Heei! Dagen har egentlig gått som normalt. Skoledagen gikk utrolig fort, noe som var utrolig deilig! Været har vært tipptopp i hele dag, så Vilde og jeg bestemte oss for å dra ut å jogge. Vi løp 4 runder rundt svarthopen. Utrolig koselig, men også slitsomt! Nå kan jeg sette meg ned med god samvittighet, og bare nyte tirsdagskvelden.

Sitter å hører på en helt nydelig sang i øyeblikket; HER -Får ikke nok av den! ;D Har mange nye favorittlåter jeg ønsker å tipse om, som kommer i et senere innlegg. 

 

 

8

pink sweater and matching details

  Publisert 04.05.2014 klokka 16:11 i kategorien BloggHeei! Idag er det sol og varme her i brønnøy, og sommerfølelsen ligger over oss -Herlig! Malin og jeg har brukt dagen i hagen, der jeg har gjort diverse bloggarbeid, hørt på musikk, lakket neglene og tatt masse bilder. Vi har spist is, spilt fotball og "kubb", noe som var utrolig koselig. Håper på flere slike dager fremover! Flere bilder fra dagen kommer senere -Stay tuned. 


Hva gjør du idag?

0

never posted

  Publisert 03.05.2014 klokka 23:52 i kategorien Blogg


Godkveld i stuua! Har dere en fin lørdag? For min del har dagen vært super, da jeg fikk gjort alt som sto på planen. Tidligere ikveld var jeg ute på en liten joggetur i nabolaget, for å skaffe meg litt god samvittighet før lørdagskvelden. Tenkte å dele noen bilder som aldri har blitt postet på bloggen bare for "gøy" -Har mange av dem for å si det sånn! :D Ha en fortsatt fin kveld!

     <3

2

typisk lørdag

  Publisert 03.05.2014 klokka 12:05 i kategorien Blogg

Heii, og god morgen! 

Nå ser jeg virkelig frem til en alle tiders lørdag! Snart kommer Vilde hit, så det blir kos. Senere blir det kanskje til at jeg trener litt ettersom målet er å rekke 3 eller fire treningsøkter denne uka. Må gripe sjansene når de er der -"Weekend is for workouts". Det som til slutt blir igjen av lørdagen går nok til å forberede/poste et blogginnlegg og ellers full avslapping. Ha en fortreffelig lørdag!
Bilder fra gårsdagen.

Hva skal du idag?

#helg #lørdag #kos #blogg

0

treningsøkt nr.2 -> check

  Publisert 01.05.2014 klokka 21:37 i kategorien Blogg

 

Heei alle fine! En litt sen oppdatering idag, men den kommer ihvertfall! Jeg våknet til et skiftende vær imorges, og hadde ingen planer for dagen. Malin og jeg så et par episoder med gossip girl, og jeg dro senere ut på treningsøkt nr.2 denne uka -Wiihu! Jeg trente kondisjon og mage. Jeg tok kondisjons-økta ute (30 min jogging) og styrke/mage innendørs. Nå i ettermiddag har jeg tegnet og drevet med diverse praktiske ting her hjemme :) Er så deilig å kunne gjøre det jeg ønsker å gjøre, uten å måtte tenke på hva jeg MÅ gjøre! 
Nok et hverdagsinnlegg fra min side, begynner å gå litt lei selv.. Skal komme sterkere tilbake! :D

 

 

24

Miss air

  Publisert 27.04.2014 klokka 19:22 i kategorien Blogg


Er klar over at jeg "myser" litt med øynene på bildene.. Sola som har skylda i det, haha ;D

#blogg #selvportrett #helg #sol #foto

4

smiilende

  Publisert 26.04.2014 klokka 12:29 i kategorien Blogg

Heei! Er helt i hundre akkurat nå! :D Før påsken bestilte jeg et par superfine sko, og fikk de levert idag -Wiihuu! Skal vise herlighetene til dere senere idag (itillegg til noe annet nytt), men akkurat nå får jeg ikke tid til å ta bilder og slikt. Snart kommer Vilde hit, så det blir koos. Ser frem til en fin dag med latter, sol og mye gøy :) Ha en super dag! 

14

travel dag

  Publisert 24.04.2014 klokka 20:51 i kategorien Blogg

Heei alle sammen!

Denne torsdagen har gått utrolig fort! Etter skolen ble jeg med hjem til Emilie, og var der til jeg skulle på korøvelse. Da jeg dro hjem fra øvelsen ble Nora med til meg. Alt i alt, en super dag! Når jeg gikk ut døra idag morges, var det som å gå inn i juli (kanskje en smule overdrevet, men nesten). Sola skinner høyt på himmelen, og graderen er langt oppe i pluss :)

Ha en fortsatt fin dag!

12

trening & hjemmespa

  Publisert 22.04.2014 klokka 13:24 i kategorien Blogg

#spa #kos #trening #blogg

Hello sunshines! Skolen starter ikke før imorgen for min del, så idag har jeg tid til både blogging og andre ting jeg ønsker å gjøre! Jeg startet dagen med å jogge meg en tur i finværet, etterfulgt av en fin treningsøkt hjemme. Var deilig å trene ute nå som det både er fint vær, og graderstokken viser mange plussgrader. 

Da jeg hadde dusjet, følte jeg for å gjøre noe ekstra for meg selv. Jeg hadde mitt eget lille hjemmespa, noe som var utrolig deilig! Følelsen etter å ha trent er super, men å itillegg kjenne følelsen av å ta vare på seg selv er fantastisk! Alle unner seg noe slikt av og til! Nå skal jeg snart gå ut i sola, venter bare på at håret skal tørke ;D Haha. 

Her kan dere se hva jeg brukte idag; Ansiktsmaske, Body butter, ansiktskrem, hårkur, hårolje og diverse balsamsprayer.

Ønsker dere alle en fin dag, så blogges vi senere!


 

28

super fredagstur

  Publisert 18.04.2014 klokka 18:32 i kategorien Blogg

Heei! Været er utrolig fint her idag, og det må jo utnyttes! Jeg dro tidligere idag på tur til torghatten med tante, bestemor, Ronja og Thorben (søskenbarn), mamma, pappa og Malin. Det var utrolig koselig! :) Da vi kom hjem fikk vi besøk, og nå sitter jeg å hører på musikk og slapper av før jeg skal ut for å trene (om jeg orker).Hva gjør du idag?

#blogg #hverdag #påske

22

påskekooos

  Publisert 17.04.2014 klokka 13:33 i kategorien Blogg

#påske #bloggHeei! Da jeg våknet imorges, lå et påskeegg fylt med godteri å ventet på meg. Påskefrokosten sto klar på bordet, og hele familien spiste sammen. Snakk om herlig start på dagen! Senere idag får vi middagsgjester hit, og vi skal nyte dagen for fullt. I skrivende stund sitter jeg å hører på musikk, og på regnet som pøser ned utenfor. Deilig å kunne sitte inne med god samvittighet! :D Ønsker dere alle en super skjærtorsdag! 


8

nesten syk

  Publisert 15.04.2014 klokka 11:59 i kategorien Blogg

Heeii, og god morgen! Sto opp for et par timer siden faktisk, og har akkurat spist vafler med familien. Jeg går snart for å ordne meg litt, ta noen bilder, og senere dra ut en tur. Er sånn halvveis syk om dagen, ihvertfall utrolig forkjølet, og i dårlig form. Samtidig som jeg håper på å bli frisk, skal ferien nytes til det fulle! :DKos dere masse idag!4

gladmandag

  Publisert 14.04.2014 klokka 16:55 i kategorien Blogg

Heei! Idag har jeg vært på byen med Vilde, noe som som alltid var utrolig koselig. Jeg drar snart ut for å trene litt, ettersom det var en stund siden sist. Må få opp selvtilliten litt, og hva er vell bedre enn en treningsøkt da? ;D Ønsker alle en fin dag, så snakkes vi senere!
0

streetart-> ekte kunst

  Publisert 13.04.2014 klokka 21:34 i kategorien Blogg

Er det en ting vi skulle hatt mer av her i brønnøysund, så er det "gatekunst"! Elsker både fargene, og de mange viktige ordtakene som blir skrevet ned på vegger, bakken og overalt ellers. Det er ikke alle steder dette er tillat, men i framtiden hadde det vært gøy å dra til en by der gatekunst er populært. Under kan dere se noen bilder jeg fant på Weheartit og bloggen Styleconnection, av utrolige fine "verk". Streetart- kunst av beste kvalitet!

#streetart #kunst #fotografi #inspirasjon #weheartit

6

sunday lovee

  Publisert 13.04.2014 klokka 17:03 i kategorien Blogg

Heei alle fine! Jeg startet søndagen klokka halv ti imorges, noe som er ganske tidlig for min del. Jeg gikk ned og lagde meg frokost, for så å se et par episoder Friends med Malin. Senere dro pappa, mamma, Malin, Tinka og jeg på tur i regnværet. "Finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær" -som de sier. Akkurat nå sitter jeg å hører på musikk, og bare nyter søndagen! Haaa en fortsatt fin søndag! Gjør noe som gjør deg glad :)

4

planene for påsken

  Publisert 12.04.2014 klokka 16:15 i kategorien Blogg

Heei! Endelig var det påske dere! De siste dagene har gått utrolig fort, og bloggen har blitt lite prioritert. Jeg har både hatt og vært på besøk, og kost meg med venner, som er en av grunnene til lite blogging. Jeg har mye å blogge om etter et par dagers "pause", så nå i påsken blir det nok mange oppdateringer her på bloggen. 

Jeg har egentlig ikke så mange planer i påsken, annet enn å nyte den til det fulle! Skal være med venner og familie, spise god mat, trene, dra på turer (om greit vær) og bare kose meg masse her i brønnøy. 

Hva skal du gjøre i påsken?

 

4

stuDYING

  Publisert 09.04.2014 klokka 20:32 i kategorien Blogg

Hei! Flere enn meg som kunne trengt ferie nå? Har akkurat øvd meg gjennom et helt kapittel med naturfag, som er et av mine svakeste fag.. Det tok laaang tid å komme igjennom, ettersom jeg tenkte på helt andre ting da jeg leste.  Er endelig ferdig, og håper på en "grei" karakter på prøven som er imorgen :D Resten av kvelden går til å slappe av, og lade opp til nest siste dag med skole før ferie! 

"duckfaaace"Ha en fin kveld!

Hva har du gjort idag?

0

når tiden ikke strekker til

  Publisert 03.04.2014 klokka 18:01 i kategorien Blogg

Heei! Torsdag og snart helg dere! Idag skal jeg som på alle torsdager, på korøvelse. Jeg er egentlig på vei uten døren, men ønsket å oppdatere dere litt! Er en stund siden jeg skrev et ordentlig innlegg, da de siste innleggene har inneholdt mest bilder. Tiden strekker ikke alltid til, så et "hasteinnlegg" får duge nå :D 

<3

 

24

sjokkrosaa

  Publisert 29.03.2014 klokka 15:36 i kategorien Blogg

I skrivende stund sitter jeg å hører på en nydelig sang av Morten Harket, som heter Brother. Har fått helt dilla på et par sanger, som jeg hører på stortsett hele tiden. Når sangen jeg hører på er ferdig, nei da er det bare å trykke på "reply" da. Regner med at det er flere som kjenner seg igjen der. Legger nok ut et innlegg med linker til sanger om ikke så altfor lenge. 

Bilder fra gårsdagen.

Har du en favorittsang eller flere? Hvilke? 

#foto #fotografi #selvportrett #musikk

8

pink love

  Publisert 26.03.2014 klokka 19:13 i kategorien Blogg

Heei! Ettersom det var og er utrolig fint vær her, gikk jeg ut en tur istad, hørte litt på musikk og bare slappet av! Utrolig deilig :D Skoledagen var ferdig klokka 15 idag, noe som gjør selve dagen mye kortere. Om jeg orker, tar jeg meg kanskje en joggetur i finværet -elsker den herlige følelsen etter trening! I øyeblikket sitter jeg å hører på musikk og drikker te. Har fått helt dilla på teen fra merket "Pukka". Anbefales!

<3

0

ryddedag + spørsmålsrunde(?)

  Publisert 23.03.2014 klokka 18:29 i kategorien Blogg

God ettermiddag!

Tidligere idag snakket jeg om dagens planer, og om alt jeg skulle gjøre denne søndagen. Gjett hva! Nesten hele dagen har gått til å gjøre den ene tingen som ikke sto på planen.. Jeg har ryddet og ommøblert på rommet. Småting jeg ikke hadde bruk for er ryddet vekk, og noen av møblene har fått et nytt "ståsted" :D I skrivende stund hører jeg på en av mine favorittlåter-> Bonfire Heart av James Blunt. Om et øyeblikk skal jeg sette meg ned for å tegne litt, og bare kose meg! Skal også få fikset litt på "DIY- prosjektet", som dere får se mer av senere. Ønsker alle en super kveld, også snakkes vi senere!Litt "surrete" bilder egentlig, men det får så være! Får dessverre ikke tatt bilder ute, ettersom været er verre enn verst.. 

Tenker på å starte en spm.runde, men bare om dere ønsker det. Om du vil ha spm.runde kan du (om du gidder) like eller kommentere dette innlegget :) Takk på forhånd!

20

fargeparadis + trening

  Publisert 22.03.2014 klokka 16:26 i kategorien Blogg

Heei! Hatt en fin lørdag så langt?

Klokka 11 idag våknet en trøtt meg, med en super lørdag i sikte! Jeg startet dagen med å spise en deilig frokost, som innebar både rundstykker, bringebær og te, mens jeg så på Friends med Malin. Senere dro jeg på meg treningsklærne, for å dra ut å jogge. Akkurat nå sitter jeg nydusjet og pyntet, klar for bursdag til et av søskenbarna mine. 

Igår lakket jeg neglene mine, i noe jeg synes minner om "sommerlige farger". Er så klar for sommer, så jeg lever meg inn i fantasien, og farger neglene i lyse, fine farger! Hva synes du?

#trening #neglelakk #foto #blogg

10

henger (litt) etter

  Publisert 14.03.2014 klokka 17:08 i kategorien Blogg


Heei alle fine! De siste dagene har gått fort som fy, og oppdateringer på bloggen har det blitt lite av. Jeg har vell egentlig ingen unnskyldning for det. Denne fredagskvelden går til å slappe av hjemme, og ta igjen tapte krefter etter en stressa men morsom uke. Ønsker alle en fin fredag, også blogges vi senere!

Bilder fra gårsdagen. 

Hva synes du om bildene?

6

say hello to my heaven

  Publisert 05.03.2014 klokka 19:58 i kategorien Blogg


Ååh, har fått dilla på disse herlighetene! Bringebær, rett fra kjøledisken/fryseren. Perfekt til et lite mellommåltid da du kjenner på matlysten, eller får lyst på noe godt. This is my heaven! :D

Ha en fin kveld!

0

memories never die

  Publisert 23.02.2014 klokka 13:44 i kategorien Blogg

Heei! Fant frem noen gamle fotoalbum istad, og bladde gjennom dem med et smil rundt munnen! Så mange fine minner, samlet på et sted. Begynte å tenke tilbake på alt det morsomme jeg har opplevd, og at jeg burde sette pris på tiden som er nå, og tiden som kommer. Jeg skal ta vare på øyeblikkene, og leve i "nuet" :) 


-Lev i nuet og ta vare på øyeblikkene!  

 

0

pakke i posten

  Publisert 20.02.2014 klokka 17:49 i kategorien Blogg

Heei dere! 

Bestilte noen fine klær på nettet for et par dager siden, og fikk dem idag! Gleder meg masse til å vise dere dem. Det blir ikke før etter vinterferien, men det kommer! For øyeblikket nytes et glass med smoothie som Malin lagde til meg, og favorittmusikken er på. Ettersom dagens korøvelse ble avlyst, går nok resten av dagen til å øve inn sanger, tegne og ta bilder.

Ønsker alle en fin torsdag, også snakkes vi senere! :)

0

*dagens kreative overskrift*

  Publisert 19.02.2014 klokka 18:00 i kategorien Blogg

Heei deree! 

Er det bare jeg som sliter med både overskrift og den første linja i innlegg, eller? Er så lite motiverende når man ikke finner den rette overskrifta, og som dere ser så ble ikke denne min mest vellykkede.. Dagen min har gått fort som bare det! Skoledagen varte til 14.30, og etter skolen dro jeg til bestemor. Jeg har akkurat kommet hjem, og skal straks forberede meg til prøve og øve inn sanger :)

Hva gjør dere idag?

4

morsdag

  Publisert 09.02.2014 klokka 16:14 i kategorien Blogg

Heei!

Starter med å gratulere alle mødre med dagen, inkludert min herlige mamma! :D 

Senere skal vi en tur til bestemor, og pappa og jeg har også vært en tur hos farmor. For øyeblikket sitter jeg å hører på musikk og slapper av. Jeg har tegnet litt, og tatt noen bilder som jeg poster senere. Hva skal du idag?

2

såå langt

  Publisert 06.02.2014 klokka 17:43 i kategorien Blogg

Heei! 

Ååh, bare en dag igjen til helg og frihet! Er så glad for at det er fredag imorgen. Trenger virkelig litt fri etter en lang uke :) 

Idag hadde vi mattedag på skolen, den såkalte abeldagen, som vi har en gang i året. Dagen gikk helt greit, men jeg kjente at det krevde mye av meg å komme gjennom den. Nå skal jeg på stemmeøvelse, så jeg må faktisk løpe! :DØnsker alle en fortsatt fin dag, også snakkes vi senere! 

0

oppdatering fra snapchat

  Publisert 02.02.2014 klokka 20:51 i kategorien Blogg

Oppdaterer dere litt innenfor snapchat, og deler noen bilder jeg har sendt av meg selv de siste dagene + et bilde av Tinka. Skriver mye rart på bildene jeg sender, og skriver også på dialekt. Heheh :) Ha en fin kveld da dere!

5

vellykket konsert

  Publisert 02.02.2014 klokka 13:32 i kategorien Blogg

Heei dere!

Som jeg har nevnt de siste dagene, skulle vi ha konsert igår, og det hadde vi! Det gikk overraskende bra, og selv om jeg var forkjølet, kom jeg meg gjennom sangene :) Malin fikk tatt noen bilder under konserten, men jeg legger bare ut ett av dem. Alle fra koret er jo med på bildene, og jeg vil ikke legge ut bildene uten tillatelse. (jeg "spilte" forresten Ronja Røverdatter under konserten, der temaet var Astrid Lindgren)

Også over til dagens planer! Senere skal vi feire bursdagen til pappa, som hadde bursdag for noen dager siden. Det er nydelig vær ute, og jeg kunne tenkt meg å få tatt noen bilder. Vet ikke om jeg tar sjansen med tanke på forkjølelsen. Men jeg får se hva jeg gjør! 


Ha en fin dag!


0

min tirsdag så langt

  Publisert 28.01.2014 klokka 17:34 i kategorien Blogg

Heei! Må innrømme at denne tirsdagen har vært en dårlig dag for meg så langt. Jeg begynner å bli forkjølet (som sagt) og det passer egentlig utrolig dårlig, ettersom jeg har konsert med koret til helgen. For meg er denne konserten ganske viktig, så jeg satser på å bli frisk fortest mulig! Jeg har egntlig hatt en dårlig dag sjenerelt, da jeg har følt meg uvell og vært i litt dårlig humør.. Jaja, noen dager blir dessverre slik da. 


(Tok disse bildene for noen dager siden. Derfor de ikke passer helt inn, hehe)

Beklager "syteinnlegg" over mine småå problemer. Skal komme sterkere tilbake senere :D

Hvordan har din dag vært så langt?


 

2

bloggforslag?

  Publisert 21.01.2014 klokka 19:36 i kategorien Blogg

Tenkte kanskje jeg kunne lage et "ti randome fakta om meg"- innlegg en dag, eller noe lignende! Jeg kunne også trengt litt hjelp fra dere for å finne de rette tingene å blogge om. Hva dere vil se mer av på bloggen, og hva dere liker å lese om har jo en stor betydning for hva jeg legger ut! Blir superglad for tilbakemeldinger på hva jeg kan blogge om!

Hva vil DU se mer av fremover?

Har du noen bloggtips?

2

ny frisyre?

  Publisert 21.01.2014 klokka 18:17 i kategorien Blogg

Heei dere! Etter skolen idag var jeg hos frisøren for å få bort noe av det som var slitt, og for å "skrå" håret litt. Det var ganske lenge siden, så det var greit å få det unnagjort! Jeg ville ikke ta noe av lengden, så noen endringer er det vell egentlig ikke. Etter frisørtimen dro mamma, Malin og jeg til td for å spise, noe som var utrolig koselig! Nå skal jeg gjøre litt lekser, "pleie" håret og bare slappe av resten av kvelden. 

Vi kjøpte forresten en hårkur og en hårolje fra Moroccanoil når vi var der. Elsker håroljen, men gleder meg til å få prøvd hårkuren og se om den gir noen effekt!

Har du prøvd noen av produktene?

4

skjorte og carhartt

  Publisert 19.01.2014 klokka 14:29 i kategorien Blogg

Heei alle fine!

Noen andre enn meg som elsker søndager? Det er så deilig å kunne gjøre akkurat hva man vil, uten å måtte tenke på hva man egentlig skulle gjort! Det er et herlig søndagsvær ute, men vinden er tilstede idag også. Tenkte egentlig jeg skulle komme meg ut, sette opp stativet og få tatt noen bilder, men nå som det er så sterk vind blir det vell ikke noe av. 

Idag har jeg på meg en skjorte fra Bik bok, en grå Carhartt og en svart bukse fra Cubus :)


# nomakeup

Ønsker alle en super søndag! 

10

stressdager som denne

  Publisert 16.01.2014 klokka 16:27 i kategorien Blogg

Heei!

For å si det rett ut, så hater jeg dager som denne, der jeg går rundt å stresser heletiden. Jeg skal på korøvelse som alle andre torsdager, så jeg må øve inn sanger, men jeg må også øve til en prøve.       Gleder meg masse til imorgen ettermiddag, da følelsen av helg dukker opp, og vi har to dager fri! :D Beklager for et litt "klagende" innlegg, men sånn blir det iblandt.  Ønsker alle en fortsatt fin dag, også snakkes vi senere! Noen andre som har det travelt idag? 


6

bambi på isen -> meg

  Publisert 15.01.2014 klokka 18:03 i kategorien Blogg

Heei! Har hatt en herlig onsdag hittil! Idag har jeg stått på skøyter med Nora, noe som var utrolig gøy. Haha! Vi ble nesten til isbiter begge to, men vi rakk å komme oss innafor døra før det skjedde.. For øyeblikket sitter jeg å slapper av, ser på blogger og hører på musikk :) Ønsker alle en fin kveld, også snakkes vi senere! Gjort noe gøy idag? 

 

 

3

fra ipaden-> bilder 2013

  Publisert 14.01.2014 klokka 20:37 i kategorien Blogg

0

enjoy life

  Publisert 14.01.2014 klokka 19:09 i kategorien Blogg

Enjoy the little things in life,

because one day you will look back,

and realize they were the big things.

Er du en "livsnyter" ? :D

6

mandag igjen da

  Publisert 13.01.2014 klokka 19:21 i kategorien Blogg

Heei dere!

Da var det mandag igjen, som for min del innebærer masse lekser.. Vil bli ferdig med mest mulig, fortest mulig, så det er stortsett det mandagene går til. Har egentlig ike noe spennende å fortelle, men for øyeblikket sitter jeg å hører på favorittsangene på spotify, og bare slapper av. Ha en fin kveld da dere, så snakkes vi senere! :)
Tok bare noen tilfeldige bilder jeg ikke har postet før, for å gjøre et kjedelig innlegg litt mer interessant. 

Hva har du gjort idag?

4

kveldens

  Publisert 12.01.2014 klokka 21:28 i kategorien Blogg

God kveld fininger! Jeg skal snart sette meg ned for å spise en herlig kveldsmat sammen med Malin, og se litt på tv. Vi har akkurat sett Bloggerne på tv2 bliss, noe som var både underholdene og morsomt! Jeg ville bare ønske alle en fin kveld, og takke alle som har vært innom bloggen idag! Blir så glad for alle fine kommentarer og tilbakemeldinger :)
 

6

new in- klar for vinterkulda

  Publisert 12.01.2014 klokka 12:10 i kategorien Blogg

Heei, og god morgen!

Som jeg sa igår, skal jeg vise dere hva jeg kjøpte. Alt jeg kjøpte var et par tøfler, som passer perfekt nå som kulda stiger, og det er iskaldt :D Grunnen til at jeg ikke kjøpte noe annet, var at jeg har bestilt ting på nettet, og følte ikke at jeg hadde bruk for noe annet nytt. Tøflene/skoene er fra Kappahl.

Idag har jeg ikke lagt noen planer, men jeg skal hvertfall komme meg ut i det fine været! Blir sikkert å dra på en koselig tur med familien :) Håper alle får en fin dag, også snakkes vi senere!
2

matvariasjoner

  Publisert 09.01.2014 klokka 20:57 i kategorien Blogg


Heei alle fine!

Har stresset rundt i hele dag, så jeg har ikke hatt tid til å sette meg ned å konsentrere meg om bloggen. Vil helst lage ordentlige innlegg, og ikke sånne "på vei ut døren"- innlegg. Jeg har vært på kor, og øvd på mange forskjellige sanger som jeg skal kunne fortest mulig. 

Som noen av dere kanskje har sett, har jeg lagd meg nyttårsforsetter (rull ned på bloggen, og du finner innlegget) der jeg blandt annet sa at jeg skulle spise sunnere/ få et bedre kosthold. Så i det siste har jeg konsentrert meg om å lage gode og ordentlige måltider til en hver tid (hvertfall prøvd). Noen av dere finner det kanskje uinteressant å lese om mat, men andre synes kanskje det er litt interessant, så jeg håper et litt annerledes innlegg var greit! :) 

      Ha en fin kveld! 

0

lekser, lekser & mer lekser

  Publisert 06.01.2014 klokka 19:29 i kategorien Blogg

Heei!

Som overskriften forteller har lekser hvert dagen min (bokstavelig talt). Idag var 1. skoledag i 2014 og den gikk egentlig greit. Etter skolen så jeg One tree hill, som har blitt et "must" den siste tiden, også var det rett på leksene. Vi hadde egentlig en passe mengde med lekser, men det var vanskelig å konsentrere seg og holde motivasjonen oppe. Jeg tente masse lys på rommet for å holde motivasjonen oppe, noe som faktisk hjalp :D Resten av kvelden går til å slappe av, se på tv og lade opp krefter til imorgen :)
Ha en fin kveld!

Hva har du gjort idag?

4

Ha en fin kveld!

  Publisert 04.01.2014 klokka 18:57 i kategorien Blogg

Stakk bare innom for å ønske alle en super kveld!

Kom forresten akkurat hjem, og har hoppet inn i koseklærne! Er klar for en super kveld hjemme med familien :)<3

2

noe nytt er bestilt

  Publisert 04.01.2014 klokka 13:08 i kategorien Blogg

Heei!

Igår fant jeg nytt utstyr til kameraet på nettet, og er utrolig glad for å ha fått bestilt det! (Jeg betalte det selv hvis noen skulle lure) Jeg har skrevet om noe av det før, men dere får ikke vite hva tingene er enda! :) Dere får se hva det er når jeg får det. Nå skal vi snart dra til Sømna på besøk, så vi snakkes senere! Ha en fin dag.


La til noen tilfeldige bilder jeg tok idag og igår, for å "freshe"opp innlegget litt :D

 

2

koselig dag

  Publisert 03.01.2014 klokka 15:50 i kategorien Blogg

Heei!

Jeg sto opp klokka ni imorges, lagde en herlig frokost, også gikk jeg opp for å spille the sims :D Haha, det var så lenge siden, og det er et bra tidsfordriv! Ender sikkert med at jeg blir helt avhengig av det i to dager, da jeg vanligvis går lei.. Jeg har også spilt monopol med Malin. 

Resten av fredagen går til avslapping. Lader kreftene til skolen som begynner igjen på mandag. Kjenner jeg både gruer og gleder meg. Må få snudd døgnrytmen til den tid kommer!Har du gjort noe morsomt idag?

 

6

før & nå

  Publisert 02.01.2014 klokka 12:15 i kategorien Blogg

Heei, og god morgen! 

Det er allerede 2. januar i et helt nytt år, og dagen har startet supert for min del. Jeg har spist en herlig frokost, og bare slappet av i pyjamasen. Jeg har ingen spessielle planer for dagen, så det er vell egentlig ikke noe interessant å snakke om den. 

Men over til noe helt annet! Altså overskriften. Igår fant jeg frem alt av gamle og nye luer, og prøvde de. Stilen min har forandret seg en del gjennom tiden, for å si det sånn. Jeg tok bilder, og tenkte det kunne være innteresant fro dere å se forandringen gjennom årene. Men jeg har ikke noen bilder fra da jeg hadde de på, men jeg tok noen igår :)

FØR:

NÅ:


Hva synes du om slike innlegg? 

2

velkommen 2014

  Publisert 01.01.2014 klokka 16:15 i kategorien Blogg

Her er noen bilder fra igår (gidder ikke å skrive noe, iogmed at jeg skrev en del om min nyttårsaften i innlegget under)
Beklager uklare bilder, men det var de beste jeg fikk :)

Hadde du det gøy igår? 

 

 

2

mine nyttårsforsetter

  Publisert 29.12.2013 klokka 12:19 i kategorien Blogg

Heei! 

Da var det søndag, og ca en uke til skolen begynner for meg, og sikkert for de fleste. Været ute minner ikke akkurat om vinter, og heller ikke sommer.. så dagen idag blir vell en "innedag". Senere skal vi ha besøk, også skal vi bake litt.

For å gå over til noe helt annet, som dette innlegget i hovedsak skulle handle om, så har jeg lagd et par nyttårsforsetter for 2014. Det er et par ting jeg bør bli flinkere til, og som jeg skal prøve å forbedre meg i gjennom neste år. Dere får nok høre en del om hvordan det går til neste år. Det er litt rart å tenke på at vi snart går inn i et nytt år. Synes ikke det var så lenge siden vi sto å tenkte på hvordan 2013 skulle bli.  

Her er mine nyttårsforsetter: 

 • Trene oftere, og holde kroppen i form
 • Lage et bra treningsprogram, og følge det til en hver tid
 • Spise sunnere -> bedre kosthold
 • Blogge oftere og bedre
 • Lære meg piano
 • Utvikle meg som "fotograf" og "sanger"

Har du noen nyttårsforsetter? Hvilke?

Hvis du har det ønsker jeg deg lykke til! 

 

2

Siste fra snapchat

  Publisert 01.12.2013 klokka 21:05 i kategorien Blogg

Da var 1.Desember snart over. Lyset for 1.Søndag i advent er tent og her er det masse julestemning! :) Sitter å koser meg i stua, og venter på Farmen.

I det siste har jeg sendt en del bilder på snapchat, og tenkte å vise dere noen nå. Ønsker alle en fortsatt fin kveld!

6

Paul Walker

  Publisert 01.12.2013 klokka 14:17 i kategorien Blogg


Som de fleste sikkert har fått med seg er Paul Walker død. Jeg kjente ikke så mye til han, annet enn at jeg har sett deler av filmen Fast and the Furios der han spilte hovedrollen. 

REST IN PEACE <3

 

0

litt fra instagram

  Publisert 25.11.2013 klokka 21:11 i kategorien Blogg

Slenger inn et innlegg med et par bilder fra ig nå. Minner dere på at jeg heter Marthe_ss på instagram, gøy om dere vil følge meg der! :) Hvis dere vil kan jeg gjøre dette oftere, men da også fra andre programmer/apper.
Ønsker dere alle en fortsatt fin kveld!

4

Dårlig blogger

  Publisert 13.11.2013 klokka 18:12 i kategorien Blogg

Heei! 

De siste dagene har jeg vært utrolig dårlig på å oppdatere dere her på bloggen. Har ikke følt for å skrive om dagen min, eller om noe som helst egentlig. Har ikke hatt noe å legge ut bilder av, og heller ingenting å skrive om. Har egentlig veldig lyst til å oppdatere bloggen så ofte som mulig, men når jeg ikke finner noen inspirasjon er det vanskelig. Hvis DU har noen forslag til hva jeg kan blogge om, hadde det vært supert! :)

0

Blogganbefaling

  Publisert 11.11.2013 klokka 19:42 i kategorien Blogg

Heei! Har vært ganske opptatt med lekser idag, men får presset inn et lite blogginnlegg også før jeg går for å få med meg allt det morsomme som går på tven ikveld. Har også hatt en liten treningsøkt :)Kikket litt rundt på forskjellige bogger istad, og fant en jeg likte utrolig godt! Dere finner bloggen HER :) Anbefaler alle å ta en titt! Bloggen inneholder utrolig mange fine bilder, og bra tekst! Den handler vell i utgangspunktet om fotografering. Noen blogger du anbefaler?
 

0

Dagen min

  Publisert 07.11.2013 klokka 16:27 i kategorien Blogg

Heei!

Overskriften sier vell egentlig allt: Jeg har null inspirasjon! 

Har ikke gjort noe annet enn å ta livet heelt med ro idag. Litt deilig, men samtidig litt synd i og med at bloggbildene ikke blir tatt, og innleggene blir slik som dette. Senere har jeg korøvelse, og så må jeg sette igang å pugge til en prøve vi har imorgen. 

Noen tips til hva jeg kan blogge om? :)

8

Dårlig dag

  Publisert 05.11.2013 klokka 19:05 i kategorien Blogg

Heei! Kan vell ikke si at idag har vært en av mine beste dager, ettersom jeg har slitt med lekser stortsett hele dagen. Har fått gjort unna det meste nå da, så resten av uka kan jeg gjøre stortsett hva jeg vil! :) 

Lurer forresten på om det er noen som vet hvordan jeg fikser profilbilde på bloggen. Problemet er at når man trykker på profilbildet, kommer det opp en annen profil som tilhører en annen jente.

Kan jeg få litt hjelp? (kommenter gjerne under om du vet/tror du vet hvordan jeg fikser det) 


#Unblogged :D0

Litt stressa

  Publisert 31.10.2013 klokka 16:47 i kategorien Blogg

Heei!

Har stresset meg gjennom dagen! Det er så mye jeg skulle ha gjort, men jeg rekker ikke å få gjort noe av det. Senere har jeg korøvelse, så jeg øver på sanger nå. 

Det er jo faktisk halloween idag, så da er det vell bare å ønske alle en skummel kveld!

Hva skal dere gjøre ikveld?


0

OD & discotek

  Publisert 30.10.2013 klokka 22:33 i kategorien Blogg

Heii! Litt sen oppdatering idag iogmed at jeg har hatt utrolig dårlig tid! Hadde Od-dag idag, og jobbet i barnehage, noe som var veldig koselig! Jeg var også på "halloweendiscotek" på salhus fra 18.00-21.00 :)
(Håret mitt er forresten hvitt på bildene under)
Håper alle har hatt en super Onsdag!

4

Litt fra insta

  Publisert 28.10.2013 klokka 21:37 i kategorien Blogg

For dere som ikke har instagram, kan det jo kanskje være innterresant å få se noen bilder! Selv legger jeg ut en del bilder på Ig, men de fleste havner som regel på bloggen før det eller etterpå :)
Kommer til p begynne å lage slike innlegg oftere hvis det er noen innteresse for det.

11

JEG VIL LESE DIN BLOGG

  Publisert 26.10.2013 klokka 17:25 i kategorien Blogg

Heei!

Jeg elsker å lese andre blogger, og vil gjerne lese din! Så hvis DU kan kommentere under hva bloggen din heter, vil jeg gjerne lese den! Håper alle med blogg skriver i kommentarfeltet! (alt du trenger å skrive er bloggnavnet) 

1

Halloween is coming up

  Publisert 17.10.2013 klokka 17:09 i kategorien Blogg

Heei! 

Har korøvelse om ikke så allt for lenge, så jeg må snart løpe! Tenkte bare å lage et kjapt innlegg først :) 

Halloween nærmer seg med stormskritt, og jeg regner med de fleste ser fram til det! Lagde to collage bare for moro! :D 

Ønsker alle en super Torsdag! 

Har dere noen planer for halloween i år?

1

Ipad-deksler fra miniinthebox

  Publisert 14.10.2013 klokka 18:59 i kategorien Blogg

Heei alle søte! 

Da var høstferien ferdig, og skolen har startet for fullt. Ferien gikk utrolig fort, så den kunne gjerne vart litt lenger. Har gjort mye gøy, jeg har vært på turer med familien, trent, kost meg hjemme, vært med venniner og tegnet en del. Så allt i allt, en herlig høstferie! :) Har forresten slitt meg gjennom lekser i hele dag, så et innlegg om dagen er ikke det beste å skrive om nå, haha. 

Fant forresten mange kule deksler for Ipad for noen dager siden, hos Miniinthebox.com. Anbefaler alle å ta en titt innom siden :)

Håper alle fikk en fin start på uken! 

Hva har du gjort idag? 

2

Inspirasjon?

  Publisert 27.09.2013 klokka 20:03 i kategorien Blogg

Heei!

I det siste har jeg tenkt på hva jeg kan blogge om. Og som jeg har sagt hadde jeg mange ideer.. Men plutselig forsvant de. Jeg har null inspirasjon til noen innlegg. Så noen tips fra dere hadde vært utrolig fint! Hvis dere kan kommentere under hva dere vil lese på bloggen hadde det vært supert! 


Hva vil dere lese om? 


2

A rainy day!

  Publisert 27.08.2013 klokka 15:23 i kategorien Blogg

Kreativ overskrift? Ikke akkurat.. Men det er vell innlegget som har mest å si :-) Denne tirsdagen kommer til å bli rene "innedagen". For ut vil jeg ikke! Skal bruke dagen fornuftig, å få gjort noen lekser. Skal også prøve meg på noen tegninger og lakke neglene. Video blir det kanskje også. Hvis den blir bra, og jeg får tid. Skoledagen var helt grei. Hadde bare en time med det jeg vil kalle fag + gym i finværet, og musikk i hele tre timer! Håper alle får en fin dag! :-)Har dere noen planer for dagen? :-)

4

Cheap monday!

  Publisert 26.08.2013 klokka 14:30 i kategorien Blogg

Heei dere!

Idag har vært og blir en tung dag. Mandag = kanskje verste dagen i uka. Været er ikke akkurat tipp topp, og leksene må være unnagjort til Fredag. Skal lage "middag" og sette igang med leksene etterpå. Håper alle får en fin dag! 


Ignorer sokkene mine.. De har gått gjennom mye idag! ;-)

Hvordan har deres mandag vært til nå?

0

En fantastisk helg!

  Publisert 25.08.2013 klokka 21:16 i kategorien Blogg

Da var nok en fantastisk helg over. Har hatt fint vær stortsett hele tiden og graderstokken har vært oppe i 20 grader! Idag har jeg som sagt vært på Nordhus og sett på fotballkamper, og hatt besøk. Så spreke som vi var, syklet vi hele veien til Nordhus:D Det var en fin tur og været var topp! Resten av kvelden går til avslapping og Gilmore Girls episoder. Håper alle har hatt en fin helg, og er klar for en ny skoleuke! :-) Slenger med et bilde for å "freshe" opp innlegget litt.


"Wish you all a great week at school!" 

Hva har du gjort idag? :-)

 

4

Sen oppdatering..

  Publisert 22.08.2013 klokka 19:52 i kategorien Blogg

Heei! 

Beklager for utrolig sen oppdatering nå idag. Har vært hos en vennine med to andre venniner hele dagen, noe som var utrolig koselig! Litt synd at jeg ikke har fått blogget, men sånn kan det bli iblant. Alle trenger tid til venner :-) Nå aner jeg ikke hva jeg kan blogge om. Jeg er helt tom for ideer, og mangler inspirasjon. Har dere tips til innlegg, eller video hvis dere ønsker det? Tar i mot alle forslag! :-)

Slenger med et bilde så innlegget ikke blir så altfor kjedelig.
 Håper alle får en finfin kveld!

6

"Don't cut here, life is beautiful!"

  Publisert 21.08.2013 klokka 20:40 i kategorien Blogg

Idag skrev Malin noe svært betydningsfullt på hånden min: "Don't cut here life is beautiful!" Det er et fantastisk "ordtak" om jeg kan kalle det det.. Har hørt setningen flere ganger, men det er jo ikke rart for den gir jo mening! 


Vil forresten spørre dere som har litt peiling på hvordan man laster ned youtube- videoer til bloggen? Sånn at man kan se videoen gjennom/på bloggen, uten å må klikke seg inn på youtube. Og så lurer jeg på hvordan man legger ut linker til forskjellige ting, og kunne klikke på linken der det står "her"? (hvordan får man til å legge ut HER- linker til bloggen er altså det andre spørsmålet)? :-) 

Blir veldig takknemelig og glad for svar! :-)

0

Bytur!

  Publisert 17.08.2013 klokka 11:29 i kategorien Blogg

Heei, og god morgen!

Nå skal jeg snart dra til byen med Vilde og Emma. Igår var jeg jo på filmkveld, noe som var utrolig koselig! Vi så "The Hunger Games". En film som anbefales! Da slenger jeg bare med noen enkle bilder jeg tok isted, og ønsker alle en finfin dag! :-)


Hadde ikke sminket meg på bildet over, noe jeg skulle gjøre etterpå.


Hva skal dere gjøre idag? :-)

0

Til Vega idag!

  Publisert 10.08.2013 klokka 09:18 i kategorien Blogg

Heei og go morgen! Idag drar mamma, pappa og Malin og jeg til Vega en tur! Har aldri vært der før så jeg gleder meg til å se hvordan det er. Vi skal bare være der til imorgen, så "bloggpause" vil jeg ikke akkurat si at det blir. Blir kanskje dårlig med blogging idag. Men det kan alltids hende jeg får nett og skriver et kort innlegg. Håper alle sammen får en fin helg! Kos dere masse.

Hva skal du gjøre i helgen? 

14

Nailpolish and flowers!

  Publisert 09.08.2013 klokka 16:19 i kategorien Blogg

Har nettopp vært ute å gått en tur sammen med Malin og Tinka. Før vi dro lakket jeg neglene og ble ganske fornøyd. Tok også noen bilder tidligere idag, av meg og blomster som jeg vil vise dere. Legger bare ut allt samtidig! Noen av bildene er redigerte.


"Pink nailpolish with dots"

Fra venstre: Rosa Essie neglelakk- H&M. French Liner (for å bruke øverst på neglene)- Cubus. Nailpolish remover (dypp fingeren i boksen og neglelakken forsvinner på et blunk)- Bik Bok. Nailpolish remover Depend- Cubus.

"Flowers that smells good"

"Smile! It's the best makeup a girl can wear"

"Be yourself, be real"
Hva har du gjort idag?

6

Kveldens antrekk!

  Publisert 08.08.2013 klokka 21:21 i kategorien Blogg


T-skjorte//VeroModa// Jakke/Cardigan//VeroModa// 

Ring//Bik Bok// Armbånd//?// Smykke//?// 

Sko//Eurosko.

kom nettopp hjem fra en koselig bursdag hos to av søskenbarna mine :) Resten av kvelden skal jeg bare slappe av å kose meg! Må kose meg så mye jeg kan nå, er ikke lenge til jeg må begynne å stå opp klokken sju, og rekke skolen. Jeg både gruer og gleder meg. Har hatt en veldig fin sommer, som gjerne kunne vart evig! Det jeg egentlig skulle vise dere i dette innlegget var antrekket jeg hadde på meg i bursdagen. Noe av det jeg har på meg er nytt (viser antagelighvis resten av det imorgen) Håper alle får en fin torsdagskveld videre! :)

Hva synes du om antrekket, hva har du gjort idag? :)2

Bytur + dagens antrekk!

  Publisert 08.08.2013 klokka 16:15 i kategorien Blogg

Heei! Ganske tidlig idag kastet Malin og jeg oss på syklene, for å møte mamma i byen. Vi dro til Vero Moda for å se om vi fant noe fint til en bursdag vi skal i i kveld. Fant masse fine klær som jeg skal vise dere senere. skal også dele "bursdagsantrekket" mitt med dere hvis jeg får tid :)


Dongerijakke//H&M// Bukse//Vero Moda// sko//Converse// Armbånd//?// Smykke//?//

Hva syns du om antrekket? :)

0

Dagen idag!

  Publisert 07.08.2013 klokka 23:44 i kategorien Blogg

Har vært veldig koselig! Jeg har vasket hjemme, vært på en camping som ligger ute på torget (bestemoren min har campingvogna si der), og vært hjemme å kost meg! Tok masse bilder da vi var på campingen, som jeg gjerne vil vise dere! + noen jeg tok senere :) Har også sett ferdig de aller siste episodene med Gossip Girl..Dessverre. Tar gjerne imot tips til nye serier å følge med på! Ellers håper jeg alle får en fin kveld videre.
"she's my sister but also one of my best friends" 

 Fine mamma og meg <3"I love fruit"

Hvordan serier/filmer ser dere på? :) Vil gjerne vite hvilke!

6

Bilder fra gårsdagen!

  Publisert 07.08.2013 klokka 14:03 i kategorien Blogg

Heei søte dere! Som jeg sa igår ville jeg vise dere bildene jeg tok ute i finværet igår. Måtte benytte sjansen for å få tatt noen fine bilder i finværet. Har ikke sett solen idag, så er glad jeg tok noen "sommerbilder" igår :) Noen av bildene er redigert bare sånn at dere er klar over det. Enjoy!
Hva synes du om bildene? :)

 

8

A perfect day!

  Publisert 06.08.2013 klokka 18:04 i kategorien Blogg

Har nettopp komet hjem fra stranden, så jeg skal snart hive meg i dusjen. men først vil jeg vise dere bildene jeg tok på stranden idag :) Det var egentlig ikke så fint vær, men det ble bare finere og finere etterhvert! Har hatt det koselig, og håper dere har hatt det også! Senere idag legger jeg kanskje ut et innlegg med bilder jeg tok før vi dro til stranden. 

Ble bare noen få bilder. Men det er vell bedre enn å legge ut 30 kjedelige bilder i et innlegg :)

hva synes du om bildene? :)

8

Mine favoritt- hudprodukter!

  Publisert 06.08.2013 klokka 12:41 i kategorien Blogg

Good morning sunshines! idag tenkte jeg å lage et innlegg jeg kaller  "mine favoritt- hudprodukter". Jeg viser bare noen av de. Når jeg sier hudprodukter mener jeg til både ansikt og kropp :) 


Body butter- Bildet over viser tre store bokser med forskjellige body buttere. Alle har forskjellige dufter, men funker ganske likt. Hvis du har tørr hud, eller bare vil "Glinse" litt ekstra nå om sommeren funker de bra. På alle boksene står det hvilken effekt de har, noe du sikkert ser. Body butterne kan kjøpes på apotek.

Dette er en "Body scrub" som jeg bruker før jeg dusjer fordi det er noen slags "steiner" i den, som jeg velger å vaske bort snarest mulig. Men det er jo selve virkningen av skrubben da. Denne "body scruben" er etter min mening helt fantastisk og har utrolig bra virkning! Er litt usikker på hvor man får kjøpt den. 


Ååå, denne "body butteren" fra the body shop" er helt fantastisk. Den lukter himmelsk, og kan kjøpes i flere dufter. Body scrub fra the body shop.

Denne kremen er til både ansikt og kropp. men jeg velger å bare bruke den til ansiktet i og med at det er en liten boks. Den er fra Nivea og funker utrolig bra etter min mening.

Hva synes du om produktene, så du noe du likte? :)

 

4

Dagen idag+ redigerte bilder!

  Publisert 05.08.2013 klokka 19:53 i kategorien Blogg

Heei! Beklager for utrolig dårlig blogging. Jeg skal skjerpe meg. Igår dro jeg på overnatting hos en vennine, med en annen vennine, noe som var utrolig koselig. Et fint sommerminne! Idag dro vi til urstabbvika for å bade. Det var 20 grader, og vannet var varmt. Jeg tok dessverre ingen bilder fra overnattingen og dagen. Men jeg legger uansett ut noen redigerte bilder som er tatt tidligere. Jeg tenkte på å lage sånn spørsmålsrunde, men jeg vetikke om det er noe dere kunne tenkt dere eller ikke? Kommenter gjerne under, om du ønsker spørsmålsrunde :) Håper alle får en fin kveld videre. 

Hva syns du om bildene? Ønsker du spørsmålsrunde? :)

 

12

Antrekk gjennom sommeren!

  Publisert 04.08.2013 klokka 12:41 i kategorien Blogg

Heei, og god morgen! idag skal jeg kanskje treffe noen venniner, som blir utrolig koselig :) Siden jeg ikke har noe spessielt å blogge om, tenkte jeg at jeg kunne vise dere noen av antrekkene mine gjennom sommeren. Jeg har skrevet nummer på og under bildene, sånn at dere kan kommentere under hvilket dere likte best! Håper alle som ser innlegget kommenterer :)


1. Svart topp og grå skjorts. 

2. OBEY- topp og blå skjorts.

3. En svart løs topp med oransje glidelås bak og en stripete skjorts i svart og hvit.

4. Grå/svart t-skjorte, Army jakke, svart bukse og vinrøde converse.

5. Grå topp med åpen rygg og et lakserosa skjørt.

6. Grå genser med skrift: "champions national team" og en svart bukse.

7. Grå/svart t-skjorte, Army jakke, svart bukse og vinrøde converse. (akkurat samme antrekket som på bildet nummer 4, men det så jeg ikke før jeg hadde laget nummerne)

8. En svart peplum- topp og et lakserosa skjørt. 

Det var alle antrekkene jeg hadde å vise dere. Håper alle kan kommentere under hvilket dere likte best :)

Hvilket antrekk likte du best? :)

6

Klærne jeg bruker når jeg trener! -Anbefaling

  Publisert 03.08.2013 klokka 21:20 i kategorien Blogg

Tenkte å vise dere hvilke klær jeg bruker når jeg jogger. Ihvertfall noen av de. Noe av det er til vask.. Anbefaler virkelig de som trenger treningsklær, å vurdere disse! Skriver pris på tingene hvis jeg husker det.


Alle klærne jeg skal vise dere.

Denne treningsskjortsen/tightsen fra Craft er kjøpt på Mx- sport. Den er akkurat passe lang og sitter godt :) Er veldig fornøyd med denne.

Denne deilige kose- skjortsen er fra H&M, og fungerer fint som en treningskjorts! Er veldig behagelig og passer bra til både å løpe og trene i.

Beklager det dårlige bildet, men fikk ikke noe bedre.. Denne trenings-tightsen er fra Craft, og kjøpt på Mx sport. (tror jeg) Den er god å ha på, og er ikke for trang. Den har også en liten lomme bak, og noen små luftehull bak kneet.

Denne fantastiske treningsjakken er fra Kari Traa, og er kjøpt på nettet. Men jeg husker ikke hvordan butikk. Tror den er vindtett, og gjør at du ikke svetter. Den har to lommer, og er perfekt til utetrening. Elsker fargen, er utrolig "fresh" og gir meg lyst til å trene! 

Denne trenings bh-en er fra et merke kaldt Mxdcsport (kjenner ikke så godt til merke. (jeg vet at Krissy.blogg.no har en helt lik) Den har innebygd mobillomme, noe som er et stort pluss! Den er kjøpt på en nettbutikk, men jeg vetikke hvilken. Jeg elsker at den er rosa (passer perfekt til jakken på bildet over)

Denne trenings bh-en bruker jeg egentlig mest på håndballtreninger. Den er kjøpt på Cubus, og er utrolig god og behagelig!

Disse skoene er fra Asics og kjøpt på en nettbutikk. Tror de kostet rundt 700 kroner. Noe som ikke er så altfor dyrt til å være så behagelige og perfekte! Asics er fantastiske løpesko, etter min mening.

her er treningsklærne jeg som oftest bruker når jeg jogger. Den rosae jakken, den rosae trenings bh-en, Asics skoene, og skjortsen/tightsen fra Craft. Elsker det!

Håper dere fikk nytte av tipsene, så ønsker jeg dere en fin lørdagskveld videre! :)

Hva syns du om trenings- klærne? :) 

 

2

Jogging, konsert og bytur!

  Publisert 03.08.2013 klokka 19:44 i kategorien Blogg

Heei, Idag har jeg så å si vært opptatt! Har vært på byen med to gode venniner. Var herlig å ta igjen litt jenteprat! <3 Jeg har også vært på konsert ved Torghatten. Artisten het Lars Bremnes tror jeg.. Da jeg kom hjem for ikke så lenge siden, følte jeg at jeg trengte en joggetur. Var herlig å løpe litt i finværet. 25 grader tror jeg det er nå. Men sola har jeg ikke sett noe til. På byen kjøpte jeg ingenting spessielt egentlig. Men jeg tok noen bilder etter joggeturen (synlig bevis). Håper alle får en herlig lørdagskveld! :)

Hva har du gjort idag? :)

0

Filmkveld!

  Publisert 02.08.2013 klokka 20:23 i kategorien Blogg

God kveld alle sammen! :) Her blir det filmkveld og masse kos. Skal se noen runder med gamle Gossip Girl episoder sammen med Malin. Vi har kjøpt inn sjokolade og grandiosa. Håper alle får en fantastisk kveld videre.
Beklager for uklare bilder :/

Hva skal dere gjøre ikveld? 

6

At the beach!

  Publisert 02.08.2013 klokka 18:28 i kategorien Blogg

Strandtur ble det allikevell! Haha, det var ganske varmt, og godt med et bad :) Vi kom hjem nå..Var der ganske lenge. Vi hadde med oss et av søskenbarna våre, noe som var utrolig koselig + mamma og Malin da.Håper alle får en strålende kveld! :)

Hva har dere gjort idag? 

2

Dagens antrekk

  Publisert 02.08.2013 klokka 12:54 i kategorien Blogg

Heei, utrolig deilig å våkne idag! Sol ute og 16 grader. Hadde egentlig tenkt oss ut for å bade.. men 16 grader er vell ikke akkurat noen bade-temperatur. Så da blir det bare å slappe av idag også. Herlig det da! Siden det er så fint vær må jeg jo benytte sjansen og få tatt noen bilder. Fikk med meg Malin ut for å være litt "fotograf"for meg. Håper alle får en strålende dag videre! :)


Tok utrolige mange bilder, men viser dere bare noen nå :)

Hva syns dere om bildene/antrekket? :)

0

Nailpolish- summer

  Publisert 01.08.2013 klokka 19:33 i kategorien Blogg

Nå tenkte jeg å vise dere neglelakkene som jeg har brukt i sommer :) Eller jeg legger ut bilder der jeg har lakket dem, og hvor neglelakkene er fra osv.. 


"All my nailpolishes!" Bildene som kommer nå er av noen av de neglelakkene jeg har brukt nå i sommer.

Rosarød- neglelakk fra Isa Dora- Wonder nail.

Dette er en slags "top coat" som du legger over neglelakkene du ønsker å bruke. Den er gjennomsiktig med glitter. Neglelakk fra Glitter. (På bildet ser du at jeg har brukt den over en rødrosa neglelakk.)

"Sugar nails" dette har jeg vist dere før, og lagt ut innlegg på bloggen om. Mer trenger jeg vell egentlig ikke si.

Lillablå- neglelakk fra Isa Dora- Wonder nail. 

Akkurat samme som på et av bildene over, bare at jeg har en annen neglelakk under. Neglelakk fra Glitter. (slik er neglene mine lakket nå forresten) 

Denne neglelakken er lånt av Malin. Den er rosa og fra Max factor. 

Alle neglelakkene jeg har vist dere nå er jeg utrolig fornøyd med! Elsker de. Blir kanskje at jeg legger ut et innlegg senere en gang om hvilke neglelakkfjernere jeg bruker osv. For å si det på en enklere måte: Tilbehør til neglene :) Da håper jeg bare alle likte innlegget og får en fin kveld!

Hvilke neglelakker bruker du? (fra hvilket merke osv :)

 

6

Bilder fra Juli!

  Publisert 01.08.2013 klokka 12:33 i kategorien Blogg

Oi, så fort tiden går! 1. August allerede. Da er det ikke så lenge til skolen starter igjen da.. Jeg så på Stina.blogg.no at hun hadde lagt ut "oppsummering av juli" så jeg tenkte jeg kunne lage noe lignende.


Bilder fra Juli 2013!!

Tok masse bilder av Tinka. Hun har vært utrolig fotogen hele sommeren! 

Badet utrolig masse! Har hatt finvær i Brønnøysund, og finvær da jeg var på ferie.

Tok masse bilder til bloggen.. Hadde photoshoot i store deler av Juli!

Alltid like herlig å stå på verandaen i 3. etasje å se på den vakre solnedgangen og den vakre himmelen.

kjøpte masse jordbær! Har spist jordbær omtrent hele sommeren.

Måtte jo ha noe å gjøre når det regnet ute, så da sminker man seg og tar bilder..Haha

Fikk Malin til å lage utrolig mange vakre sommerfrisyrer til meg.Ble mye kos hjemme i sola denne måneden.Lakket neglene mine heeele tiden. Skal lage et eget innlegg om det :)Lagde "rom-bilder" innlegg til bloggen.Kjøpte masse fine klær og diverse ting.

var i Stockholm, Trondheim, og mange forskjellige campingplasser.

Ble kanskje mest bilder fra da jeg var hjemme siden jeg har lagd et innlegg fra reisen før. 

Hva syns dere om bildene? :) Hva har dere gjort nå i Juli?

2

Mer blogging imorgen!

  Publisert 31.07.2013 klokka 23:31 i kategorien Blogg


imorgen skal jeg få til mer blogging. Idag skjedde det så lite, og inspirasjonen var ikke tilstede. Trenger litt inspirasjon.. Men jeg tenkte på å lage sånn "we heart it" innlegg eller "Bloggene jeg leser". Blir vell kaskje noe i den duren hvertfall. Resten av kvelden skal jeg slappe av, og se litt på bloggvideoer å sånne ting :) 

Hva synes dere om forslagene? Noe annet dere kunne tenke dere? :)


 

0

Jordbærpiken!

  Publisert 31.07.2013 klokka 23:20 i kategorien Blogg


Som dere kanskje ser, kjøpte vi "litt" jordbær idag.. De var utrolig gode. Elsker jordbær, og nå om sommeren er det det beste jeg kan få å spise! :)

Legger til et par bilder jeg tok for en stund siden. Må jo vise dere at Brønnøysund også kan inneholde finvær innimellom...


Hva er det beste du kan få å spise om sommeren? :) 

3

Brownies!

  Publisert 31.07.2013 klokka 15:34 i kategorien Blogg

Heei, her i Brønnøysund regner det for fullt! Så derfor benyttet Malin og jeg sjansen, å lagde brownies. Den ble utrolig god, men utseende ble ikke akkurat vellykket.. Hehe. Legger ut noen bilder av hvordan den ble uansett :) Senere idag tenkte jeg egentlig å ta meg en joggetur. Er selfølgelig ikke så fristende, men heller det enn å sitte å "furte" over været! Håper alle får en fin dag videre!
Toppet det "spennende" innlegget, med to fantastiske bilder..(?)

Hva skal du gjøre idag? :)

 

0

Bilder fra dagen!

  Publisert 30.07.2013 klokka 22:28 i kategorien Blogg
"Love you to the moon and back."

"Welcome to my world"

"Listen to your heart, and to music of course"

"Write songs allday, and let all your dreams come true"

Idag har jeg kost meg veldig! Har vært ute i det nydelige været, og spist masse jordbær! Ååå, sånne dager er så utrolig herlige! 26 grader, og masse kos. Har badet og vært på besøk hos en vennine. Imorgen er det meldt regn, så det spørs om det blir "den store bakedagen". Håper alle får en strålende kveld videre! :)

Hva synes du om bildene? Tips til senere innlegg? :)

0

Ny header!

  Publisert 30.07.2013 klokka 13:04 i kategorien Blogg

Heei, idag er det nydelig vær og 25 grader, så jeg må komme meg ut. Men jeg skulle bare si at den nye headeren er snart på plass :) Ordner det etter jeg har postet dette innlegget. Tror det blir nr.2 denne gangen. Bytter kanskje senere en gang. Ønsker alle en strålende dag!

Hva syns dere om headeren? Hva skal du gjøre idag? :)

 

5

Venn med Stina.blogg.no!

  Publisert 29.07.2013 klokka 22:59 i kategorien Blogg


Heii, skulle bare fortelle at stina fra stina.blogg.no har sendt meg venneforespørsel, og jeg ble så utrolig glad og takknemelig. Hun er et av mine "bloggforbilder"! Var forresten ute å jogget en tur i finværet isted, noe som var utrolig herlig. Ønsker alle en fin kveld videre :)
6

Hvilken header?

  Publisert 29.07.2013 klokka 16:20 i kategorien Blogg

Nå har Malin vært så snill at hun har laget noen headere til meg, med noen bilder vi nettopp tok :) Så tusen takk til deg kjære lillesøster! <3 men jeg trenger litt hjelp til å velge hvordan jeg skal bruke :) Vil gjerne at dere kommenterer under hvordan dere liker best! 


Nr1 (bildet over)

Nr2. 

Nr3.

Som dere sikkert ser er alle ganske like, men allikevel ganske forskjellige! 

Hvordan likte du best? Nr 1, 2 eller 3? :)

4

Bildedryss!

  Publisert 29.07.2013 klokka 12:25 i kategorien Blogg

Hei søtinger! Idag er det ikke noe spessielt som skal skje, eller noe jeg skal gjøre..Har ingen planer. But, thats me! Tenkte å dele noen bilder med dere, som jeg tok igår :) Noen er redigert og noen ikke. legger nok ut et eller to innlegg senere idag, men da må jeg ha noe å blogge om. Så kan dere være snille å komme med forslag til hva jeg kan blogge om? noe dere selv synes er morsomt å lese om.. Ha en fin dag alle sammen! 
Tok veldig mange bilder av hunden vår Tinka, fordi hun var skikkelig fotogen igår! Så jeg måtte bare benytte meg av det! :)

Hva vil du jeg skal blogge om? Hva synes du om bildene? :)

9

Vinnerne av linkerunden!

  Publisert 28.07.2013 klokka 16:02 i kategorien Blogg

Som jeg sa, skal jeg fortelle hvem vinnerne av linkerunden ble! :) Det var utrooolig vanskelig å velge ut 2 stykker, men de to skilte seg litt ut fra de andre! :) Men jeg må si tusen takk til alle som meldte seg på! Er utrolig glad og takknemelig for det. Blir sikkert å ha linkerunde på bloggen flere ganger, så det er alltids en sjanse for å vinne. 


Vinnerne av linkerunden!

Bloggen til denne fantastiske jenta heter http://silljess.blogg.no/ . En blogg som er vært å ta turen innom! Hun har et veldig fint og ryddig design, og legger ut mange vakre bilder. Overskriftene i innleggene har veldig fin sammenheng med det hun skriver og legger ut bilder av. Bildene er utrolig fine, og har god kvalitet. (Bildet over er et bra eksempel på det) Anbefaler alle å ta en titt på bloggen hennes.

Bloggen til denne vakre jenta heter http://malinvs.blogg.no/ . Som også er vært turen innom! Hun blogger om mye forskjellig, å gjør alle innleggene inntressange og aldri kjedelige. Hun tar fine bilder, med god kvalitet. Hun har et fint og ryddig design som også er et stort pluss. Hun oppdater og legger ut innlegg hver dag, som for meg er veldig positivt! Anbefaler alle å ta en titt innom bloggen hennes. 

Hva syns du om linkerunde på bloggen? Skal jeg ha det flere ganger? :)

 

2

Sunday is funday!

  Publisert 28.07.2013 klokka 13:11 i kategorien Blogg

Heei alle solstråler! Idag er det utrolig varmt her i lille Brønnøysund! Har tatt noen bilder ute idag + noen inne. Blir kanskje litt bading, og en liten joggetur. Vinnerne av linkerunden kommer i et innlegg senere idag, så dere kan fortsatt melde dere på om dere ønsker det! Nå skal jeg ut og nyte finværet, så dere får ha en fin dag videre! :)Hva syns du om bildene? Hva skal du gjøre idag? :)

 

14

Today!

  Publisert 27.07.2013 klokka 18:45 i kategorien Blogg

ikke den beste overskriften akkurat? Eller.. Idag har jeg vært på Brekkeide, og kost meg hjemme :) Ikveld blir det masse kos med Gossip Girl, Hvaler, grillmat og masse godis! Skal forresten lage meg ny header (nå igjen, tenker dere sikkert). Men ja, det blir det! Jeg ble ikke fornøyd med headeren jeg har nå, så da blir det ny! 


Håper alle får en fiiin kveld1 <3

Hva har du gjort idag? Hva skal du gjøre ikveld? :)

 

3

Hvordan lage limonade!

  Publisert 27.07.2013 klokka 12:07 i kategorien Blogg

Hei! Idag skal jeg kanskje svare på linkerunden. Det blir enten idag eller i morgen. Vi får se! Igår lagde jeg limonade, etter en oppskrift jeg fant på nettet. Det er utrolig forfriskende på en varm sommerdag :) Senere drar jeg forresten til brekkeidet, som ligger ca en halvtime fra Brønnøysund. Blir opptatt det meste av dagen. Men får sikkert lagt ut et innlegg litt senere idag.


1. Her er allt du trenger: 5 sitroner, 1,5 liter vann og 3 dl sukker. (du trenger ikke smoothiemaskinen) Jeg skriver bare opp matvarene/drikkevarene.

2. Kok opp vannet med en vanlig vannkoker, og tøm det i en skål/plastbolle..

3. Så blander du sukret i skålen/plastbollen.

4. Skrell/rensk sitronene og bland sitronskallene i plastskålen med vannet og sukret. Sett skålen til avkjøling (jeg satte den i kjøleskapet).

5. Del sitronene i to og klem ut safta.

6. Når vannet har avkjølt seg, tar du ut sitronskallene og siler av sitronsaften. Etterpå setter du limonaden i kjøleskapet og venter til den blir kald.

7. Frys gjerne isbiter til servering. Da holder du limonaden kald så lenge som mulig ute i sola :)

8. Server limonaden iskald med isbiter. For min del er limonade det beste jeg kan få å drikke nå om sommeren. Alltid godt med en forfriskende, kald drink ;)

Håper alle får en super dag videre! :)

Hva syns du om innlegget?

 

 

1

Hotmail & Instagram- kontoer

  Publisert 26.07.2013 klokka 20:41 i kategorien Blogg


Instagram: martheschanchebloggno (her kan dere lese og se alle bildene jeg legger ut. Følg meg gjerne :) Hotmail: martheschanche@outlook.com (her kan dere stille meg spørsmål om allt dere lurer på, send meg gjerne venneforespørsel) Senere tenkte jeg å legge ut et "hvordan lage limonade innlegg" så følg med! Vil også minne dere på at dere må melde dere på linkerunden min! :) ligger i innlegget nedenfor.
19

Linkerunde!

  Publisert 26.07.2013 klokka 12:52 i kategorien Blogg

Idag har jeg vell egentlig null inspirasjon til noe å blogge om.. Så derfor tenkte jeg at det kunne være gøy å sette igang en linkerunde :) Jeg trekker ut to stykker om noen dager, eller imorgen.  Kommer an på hvor mange som melder seg på. Har lyst til å lese deres blogger, og anbefale andre om å gjøre det også! :) Håper flest mulig melder seg på! <3 

 4

DIY- praktiske glass!

  Publisert 25.07.2013 klokka 20:19 i kategorien Blogg

overskriften sier vell egentlig alt. Jeg har laget et nytt DIY- prosjekt! Selv ble jeg ganske fornøyd. Men er spent på å høre hva dere syns. Nå som jeg er igang med et innlegg, kan jeg like gjerne fortelle dere hva jeg har gjort idag. Jeg fikk besøk av en vennine tidligere idag. Noe som var utrolig koselig! :) Jeg har kost meg masse ute i sola, og lagd dette DIY- prosjektet for dere. Senere blir det vell et par episoder med Gossip Girl, som sikkert ikke kom som noe sjokk. Har også tatt bilder av hvordan jeg lagde de "praktiske glassene" som jeg skal vise dere nå :) Håper alle får en fin kveld! ;)


Nr.1 Her er alle tingene du trenger: Syltetøyglass, fargelapper, bånd, steiner/diamanter, sprittusj, saks, og teip.


Nr.2 Først teiper/limer du på oppklipte lapper, og skriver på det du selv ønsker skal være i glassene.

Nr.3 Pynt gjerne med bånd øverst på glassene, så de ikke blir så kjedelige. (jeg valgte lilla og sølv iogmed at jeg har lilla interiør på rommet mitt)

Nr.4 Det kan også være fint og pynte opp glassene med steiner/diamanter eller det du selv ønsker. Det gjør også at sminkekoster (f.eks) står oppi glassene istedenfor og ligge.

Nr.4 Du kan lage så mange glass du vil, og det er superenkelt. Jeg valgte å lage fire fordi jeg følte at det var det jeg trengte :)

Her ser du hvordan resultatet ble. En utrolig fin og praktisk måte å "stæsje" opp rommet ditt på.

Som du kanskje ser står ikke sminkekostene min oppreist. Det er fordi jeg ikke hadde steiner og fylle opp med.

Hva syns du om DIY- prosjektet mitt? Ønsker du flere? :)

4

Sov under åpen himmel!

  Publisert 25.07.2013 klokka 15:46 i kategorien Blogg

Ååå så herlig det var! Igår kveld bestemte Malin og jeg oss for å sove ute...På trampolina. Det var utrolig deilig, men litt ubehagelig i og med at vi bor så nært hovedveien. Men jeg regner med at de fleste ligger å sover i 1 tiden, å er sannsyneligvis ikke ute for å se andre folk sove. Vi spilte kort og koste oss veldig! Det var lyst ute og 14 grader ca. Har du sovet på trampolina før? Hva syns du om bildene?

8

26- grader- stranda!

  Publisert 24.07.2013 klokka 19:26 i kategorien Blogg

Heei, Ble litt sen oppdatering idag fordi jeg har brukt hele dagen på å bade og sole meg på stranden. Utrolig koselig! :) Jeg tok meg også en joggetur tidligere idag. Var egentlig litt for varmt til å jogge..men gjort er gjort. tok en del bilder fra strandturen, så jeg tenkte jeg kunne legge ut noen av de. Blir antagelighvis (hvis jeg får det til) å laste ned en video i et eget innlegg etterpå. Håper alle har hatt en fin dag så langt! 
Skikkelig fotogen idag! <3

Martheschanche.blogg.no

Aner virkelig ikke hva dette er??


Hva syns du om bildene? Hva har du gjort idag? :)

12

3 innlegg- Nytt design

  Publisert 23.07.2013 klokka 21:51 i kategorien Blogg

Mitt 3 innlegg idag. Har hatt så masse gøy å blogge om. Dere har sikkert lagt merke til at jeg har fått meg nytt design. Og jeg elsker det! Headeren ble jeg ikke så fornøyd med. Skulle egentlig ha den jeg hadde fra før av. Men når jeg begynte å fikse på designet, ble headeren borte. Jeg får greie meg med denne inntil videre hvertfall. Men nå snart skal jeg kose meg med en ny runde med Gossip Girl! Så dere får ha en fin kveld videre :)

hva syns du om designet? :)

 

2

DIY- Sugar nails!

  Publisert 23.07.2013 klokka 13:01 i kategorien Blogg

Heei! Igår kveld kom det plutselig en ide susende opp gjennom det lille hodet mitt.... At jeg kunnne lage et DIY innlegg. Har lyst til å prøve på det litt fremover. men denne gangen var det påenmåte ikke noe jeg fant på selv, men noe jeg så i en youtube-video. Tenkte det var litt morsomt å vise det til dere uansett. Det er jo sikkert ikke så altfor mange som har sett den videoen :) Men jeg har noen egne DIY prosjekt, så vi får se. Her kommer "oppskriften" på hvordan jeg gjorde det. 


Nr.1 her er alt du trenger. Sukker,en skål og dine favoritt- neglelakker. (eventuelt en neglelakk-fjerner)

Nr.2 Så lakker du neglene i fargene du ønsker. Her har jeg lakket ferdig den ene hånden. Neglelakkene jeg brukte her var (fra venstre): Grønn- Viva La Diva. Rosa/rød- IsaDora Wondernail. Blågrønn- Eden(?) Blålilla- IsaDora Wondernail. Rosa- IsaDora Wondernail.

Nr.2 Så lakker du den andre hånden. Neglelakkene jeg brukte var (fra venstre): Blålilla- IsaDora wondernail. Rødrosa- Beauty. Blå- Beauty. Rosa- essie. Grønn- Viva La Diva. 

Nr.3 Etterpå dypper du bare en og en finger nedi sukret som du heller i skålen. Etterpå tørker du bare av det uønskede sukret, å begynner på neste.

Nr.4 Her ser du resultatet av den ene hånden. Når du har gjort slik på begge hender lar du det tørke. Også topper du det hele med en "topcoat" (blank/gjennomsiktig neglelakk) fordi da holder sukret lenger på neglene. 

Beklager små bilder, men hvis jeg gjør de større blir bare halve med.

Hva syns du om DIY- prosjektet, og om resultatet? :) Selv ble jeg ganske fornøyd.

0

Prosjekt!

  Publisert 23.07.2013 klokka 00:30 i kategorien Blogg
Nå skal jeg snart legge meg. Men ville bare informere alle om at jeg har laget et DIY- prosjekt! Det var utrolig morsomt, så jeg tror jeg skal gjøre det hvertfall en gang hver uke. Hvis jeg får tid da. Denne gangen ble det til at jeg så en video på youtube, som var et slags DIY-prosjekt. Også endte jeg opp med å prøve noe lignende selv, og ble veldig fornøyd! Så derfor tenkte jeg at jeg kunne vise dere resultatet her på bloggen. Men det blir ikke før imorgen.. Så alt jeg kan si er: Stay tuned! ;)

Hva syns du om DIY- prosjekt?
2

Rommet mitt!

  Publisert 22.07.2013 klokka 12:17 i kategorien Blogg

Good morning sunshine! Idag skal jeg ha besøk av en vennine, som blir utrolig koselig! Igår sa jeg jo at jeg skulle legge ut bilder av rommet mitt (skrive et innlegg om det). Og det kommer nå. Enjoy! :)


Rommet mitt!

Vinduet mitt, og pulten som jeg bruker som et slags sminkebord.Ting & Tang

Klesstativet mitt, der jeg har hengt opp alle mine fineste klær. (gensere, skjortser++)"bokhylla" mi der jeg har allt annet enn bøker.

Min Lulu sminkebag, LOVE bokstaver ++

"were never so lost that the angels cant find us"

"Key to my heart"

Sommer 2013!(beklager at bildene er utrolig små)
Det var alle bildene jeg hadde å vise av rommet mitt. La ikke ut så detaljerte bilder. :)

Hva syns du om billdene? :)

7

Pinklady- training

  Publisert 21.07.2013 klokka 19:41 i kategorien Blogg

Har akkurat tatt meg en dusj etter en fin joggetur rundt i område her :) var deilig å endelig trene litt igjen! Har hatt mange late dager nå, så dette trengte jeg. Elsker å trene når jeg først kommer igang. Men å komme seg opp av sofaen for å gjøre det er jammen ikke lett. Tenkte å legge ut et innlegg med bilder av rommet mitt, men jeg får se om jeg heller tar det imorgen. Har tatt bilder, så det er klart. Men jeg ønsker litt god tid til det innlegget. Må også si takk for alle fine kommentarer og til de fantastiske leserne mine, som har hjulpet meg opp til 2.plassen på Brønnøylista! <3 Ble veldig glad for det! Senere blir det Gossip Girl sammen med lillesøster Malin og mamma. Gleder meg!
"The Pinklady"

Ønsker alle en fin Søndagskveld videre!
 

3

Topp 12 sanger!

  Publisert 21.07.2013 klokka 13:52 i kategorien Blogg

Heeisann!  Idag har jeg ingen spessielle planer, og ikke så masse å blogge om. Men jeg tenkte jeg kunne legge ut linker til mine favorittsanger nå for tiden. 

http://www.youtube.com/watch?v=5y_KJAg8bHI

http://www.youtube.com/watch?v=3O1_3zBUKM8

http://www.youtube.com/watch?v=KkKG33-XtpA

http://www.youtube.com/watch?v=YPIbULzCcCg

http://www.youtube.com/watch?v=yyDUC1LUXSU

http://www.youtube.com/watch?v=IZKQUOApw1g

http://www.youtube.com/watch?v=wDBy9l8IyrI

http://www.youtube.com/watch?v=M97vR2V4vTs

http://www.youtube.com/watch?v=R7Gf2SOmz5Q

http://www.youtube.com/watch?v=Pp7gULc3_0Q

http://www.youtube.com/watch?v=xVihT9ItesI

http://www.youtube.com/watch?v=wiwK5JcQbtM


"Music is my life. You just dont understand."

"Music is my way of understanding what i'm feeling"

Vil gjerne ha flere sanger å høre på, så hvis du vet om noen fine sanger, så er det bare å kommentere!? :) 

 

6

Filmkveld med Malin.

  Publisert 20.07.2013 klokka 21:33 i kategorien Blogg

Nå skal Malin (søstra) se filmen LOL. Har sett litt av den før, og vil se hele! Endelig! Så nå skal vi sette oss godt til rette, å kose oss med film, brus og godteri. <3 God helg alle sammen! <3
Fine Malin.

Har du sett LOL? Filmtips?

2

Ferie- Sverigetur

  Publisert 20.07.2013 klokka 18:38 i kategorien Blogg

Heei! Har idag, som de fleste andre dager utrolig lite å blogge om. det skjer ikke så mye i hverdagen min akkurat nå, som jeg ønsker å ta bilder av,  og legge ut innlegg om.. Føler det blir litt uinterresant for dere. Så nå tenkte jeg at jeg kunne legge ut litt bilder fra min ferie i Sverige. Var også i Trondheim, så noen bilder kommer vel fra da jeg var der også. Enjoy! 

Malnbaden: 


Nyneshamn:Stockholm:

New Yorker (bildet over)Leksand:

Beklager for uklare bilder. De fleste er tatt med mobil.

Hva syns dere om bildene? :) (kan vise dere litt av hva jeg kjøpte i et senere innlegg om dere ønsker det)?

0

Bytur!

  Publisert 19.07.2013 klokka 11:55 i kategorien Blogg

Heeisann! Idag skal jeg på byen med en vennine. Vi skal dra på messa som er i byen denne uka, og på tivolie. Legger kanskje ut et innlegg senere idag for nå har jeg ikke spessielt god tid. Men jeg tok noen bilder med Malin igår men fikk ikke til og snu de? Noen som vet hvordan man gjør det? Håper alle får en fortsatt fin dag! <3


Legger bare ut dette, Pga det var det eneste som ble rett vei..

Hva syns du om bildet?

5

Gossip Girl + Innkjøp

  Publisert 18.07.2013 klokka 16:24 i kategorien Blogg

Har akkurat kommet hjem fra byen, og tenkte og vise dere en ting jeg kjøpte. Det er en lommebok/pengbok som jeg er veldig fornøyd med! :) Mamma hadde også bestilt Gossip Girl sesong 5 og 6, som kom idag :D Senere ikveld blir det filmkveld med Malin, som blir utrolig koselig! 


Lommebok fra Parfymelle -199 kroner.

Hva syns du om innkjøpet/ser du på Gossip Girl?

2

Bildedryss- Sommer

  Publisert 18.07.2013 klokka 12:14 i kategorien Blogg

Heei og god morgen! Idag har jeg ikke noe spessielt og blogge om, annet enn at jeg skal en liten tur til byen med mamma og Malin (lillesøster). Så jeg tenkte jeg kunne legge ut noen bilder jeg har tatt nå i sommer.  
Hva syns du om bildene?

0

Sirkus Eliassen + Dagens outfit

  Publisert 17.07.2013 klokka 14:43 i kategorien Blogg

Heeei, Idag skal jeg på Sirkus Eliassen-konsert, her i Brønnøysund. Tror det er i forbindelse med rootsen som er denne uka. Blir morsomt og endelig få se dem "Live" Selv om det regner og blåser til de grader! Haha, jaja...

Legger til noen bilder av kveldens antrekk.

 
Huff, Sminkefri..

Noen andre som skal på Sirkus Eliassen-konsert i sommer?

5

Litt om meg!

  Publisert 17.07.2013 klokka 00:16 i kategorien Blogg

Jeg heter Marthe Solberg Schanche, er 13 år og bor i en liten by kalt Brønnøysund. Her bor jeg sammen med mamma, pappa, storebror Marius og lillesøster Malin + hunden vår Tinka. På fritiden min spiller jeg håndball, synger i kor, er med venner, tar bilder osv.. Jeg elsker friluftslivet, og er ute så ofte jeg kan! Jeg er veldig interresert i musikk og kunst/tegning. Hvis jeg kommer så langt at jeg legger ut en video er det stor sjanse for at det blir en sangvideo ;) Gleder meg til og komme igang med bloggingen! 

Legger til et gammelt bilde av meg:


 

 

Les mer i arkivet » Februar 2016 » Januar 2016 » Desember 2015
hits