18

homemade notebook and scrapbook

    Publisert 03.08.2014 klokka 18:52 i kategorien DIY

Inspired by The fault in our stars, We heart it & magazines. 

Boka til venstre på bildet over er inspirert av boka/filmen The fault in our stars. Jeg har valgt å lage den som en vanlig notatbok, som jeg skal bruke både på skolen, og også hjemme. Boka til høyre har jeg laget som en "inspo-bok" der jeg skriver ned quotes i forskjellige varianter, tegner, limer inn bilder fra magasiner osv -Alt som inspirerer havner i denne boken. Hva synes du om bøkene? :)

#inspirasjon #diy #fotografi #blogg #foto
2

DIY

    Publisert 01.08.2014 klokka 21:04 i kategorien DIY

 


Heei! Hatt en fin dag? Det har ihvertfall jeg! Jeg startet dagen (sånn omtrent) med å dra på kafe med mamma og Malin. Vi gikk også litt rundt i byen, og fikk kjøpt det vi manglet av skolesaker. Nå i ettermiddag har jeg drevet med ett DIY-prosjekt, og resultatet av det får dere se imorgen (om tid). Åh, som jeg gleder meg til å vise dere resultatet, ettersom jeg for en gangs skyld ble fornøyd! :D Ikveld blir det taco med familien, og ellers har jeg ikke lagt noen planer.

Ha en fin kveld!

6

DIY- bloggbok

    Publisert 05.05.2014 klokka 18:50 i kategorien DIY

#diy #blogg #kreativ #tips

Heei! Tenkte å komme med et tips til deg som har blogg! Noe som hender (en gang i blandt) med de fleste av oss bloggere, er at vi mangler inspirasjon, motivasjon og ideer til blogginnlegg. Det jeg gjorde, var å lage min egen "bloggbok", der jeg samler alt jeg finner av inspirasjon, ideer og mye mer! Om du f. eks finner et ordtak du liker på Weheartit, kan du skrive det ned i boka, og enkelt finne frem til det da du trenger inspo og ideer. Selv har jeg skrevet ned ideer til senere innlegg, videoer, overskrifter, ordtak og diverse annet. Alt du finner interessant og gøy, kan du skrive ned!

Bildet fikk jeg av Malin ifjor. Det eneste jeg gjorde var å lime bildet til en skrivebok, og skrev en passende "tittel" på fargeteip ;)

Hva synes du?

5

DIY

    Publisert 09.10.2013 klokka 20:56 i kategorien DIY

Heei!

Da var jeg tilbake på bloggen igjen! Gleder meg til å lage noen morsomme innlegg nå i høstferien :) 

Da vi var i Steinkjer, fant jeg noen "teipruller" på butikken Panduro, som jeg tenkte å freshe opp bøkene mine med! Har prøvd på en helt vanlig blå bok, og selv ble jeg ganske fornøyd.


Tipper dere skjønner hvordan dere gjør dette. Hvis du ikke forsto hvordan ved å se på bildene er det bare å skrive det i kommentarfeltet! :)

Hva synes du?

Noe du skal prøve ut/ har prøvd før?

 

6

DIY- Det du kan gjøre hvis du ikke har en almanakk!

    Publisert 18.08.2013 klokka 12:15 i kategorien DIY


Noe de fleste sikkert ønsker seg, er en personlig almanakk. De er utrolig fine og man kan få de i mange "stiler". selv ønsker jeg meg en almanakk, men skal ikke kjøpe det nå. Så derfor har jeg laget noen lignende forsider på 2 vanlige bøker. Jeg selv ble ganske fornøyd med de. På boken til venstre har jeg brukt et slags "bildecollage" Malin lagde til meg, da jeg hadde bursdag :-)  Jeg ble utrolig glad for det, og ville bruke det til noe spessielt. Så jeg bestemte meg for å lime det fast til en skrivebok. På den andre boken har jeg gjort akkurat det samme, men der har jeg brukt et vanlig bilde av meg når jeg var liten. Boken blir kreativ og bringer frem gode minner! :-)


Hva synes dere om DIY- prosjektet? 

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015
hits