0

min julaften

  Publisert 25.12.2015 klokka 14:22 i kategorien Fotografi

NÅ ER DET JUL DERE, så da starter jeg innlegget med å si akkurat det - God jul!

På julaften var jeg oppe allerede klokka 9, da Malin kom inn å vekket meg. Vi gikk ned for å få med oss alt av juleprogrammer - Julemorgen, tre nøtter til askepott, reisen til julestjernen, og resten av klassikerne. Det må til for å få litt julestemning! Vi fikk hver vår pakke og julestrømpe, akkurat som vi pleier. Hele familien spiste julefrokost sammen - Malin og jeg i pysj som vi fikk dagen før. Senere pyntet vi oss til julemiddag, der ribbe sto på menyen. Kvelden gikk til å åpne gavene, spise masse godt og å se på julefilm <3 Alt i alt, en perfekt julaften!Jeg håper alle hadde en fin dag i går, og at dere får en skjønn jul videre!

0

uposta søndagstur

  Publisert 28.11.2015 klokka 22:37 i kategorien Fotografi
Throwback til en av høstens mange koselige søndagsturer <3

2

en fantastisk reise og opplevelse!

  Publisert 11.10.2015 klokka 15:47 i kategorien Fotografi

I 6-tiden i går morges kom vi hjem fra klasseturen til England - Å gud så digg det var å lande på norsk jord igjen! Jeg tok utrolig mange bilder på turen, så i dette innlegget tenkte jeg å vise dere noen av de, og skrive kort om hva som skjedde på hver av dagene. Forresten så var MATHILDE HOLCK på samme fly som oss på turen hjemover! Wææ, herregud så gøy! Jeg rakk dessverre ikke å ta bilde med henne (ikke det at jeg turte heller da..), men jeg så henne hvertfall, så jeg kan si meg fornøyd uansett :D
Dag 1; På Søndag morgen klokka 8 reiste vi fra Brønnøysund. Heele dagen gikk til reising (sett bort ifra to timers venting på flyplassen), og vi kom ikke frem før i 3-tiden på natten. Vi ble kjørt til vertsfamiliene våre (bilde av huset vårt over), og la oss for å sove med engang.
Dag 2; Noe vi fort fant ut da vi kom til husene våre (og også overalt ellers), var at engelskmennene liker det best kaldt. Altså, man skulle jo tro at folk vil ha det varmt innendørs, men neida. Det var kaldt overalt. Mandagen startet allerede klokka halv 8 for vår del, og da fikk vi servert tidenes frokost! Etterpå ble vi kjørt til ett hotell hvor vi hadde en times undervisning før vi ble guidet gjennom de "historiske" delene av Scarborough.


Dag 3;
På tirsdagen gikk turen til York. Vi dro på noe som kaltes for The York Dungeon, som var ett slags "skrekkhus". Vi ble tatt med gjennom mange forskjellige rom hvor de fortalte historier og skremte vett av oss på alle mulige måter, haha. Etter det fikk vi gjøre det vi ville, så da dro jeg og noen flere å spiste pizza, og deretter shoppa vi litt og så oss rundt i byen. Senere dro alle sammen inn i York Minister (katedral/kirke), hvor vi bare så oss rundt og tok bilder. På kvelden dro alle sammen til "spillehallen" som lå nede ved stranden. Det var utrolig mange forskjellige Casinoer der osv, men vi var kun på en av dem. Dag 4; På onsdag hadde vi en fridag til å gjøre akkurat det vi ville, så da ble det selvfølgelig shopping på oss jentene. Jeg kjøpte faktisk en hel del, så det kommer nok på bloggen i nærmeste framtid. Etter en hel dag på byen dro vi hjem for å spise, og deretter dro hele klassen ned til spillehallen for å bowle.


Dag 5; På torsdags morgen tok vi bussen inn til en by kalt Whitby. Jeg og noen flere dro blant annet på togstasjonen hvor noen av scenene fra Harry Potter ble spilt inn - kult å se hvordan det egentlig ser ut! Senere dro vi videre til Flamingoland, som var en fornøyelsespark med både karuseller/tivoli, dyrepark og badeland. Jeg tror alle ble ganske sjokkerte når jeg (altså, tidenes største pyse) prøvde så å si alt av berg og dal-baner og karuseller som var å finne der!

 

 

6

a second spring

  Publisert 27.09.2015 klokka 18:12 i kategorien Fotografi


"Autumn is a second spring when every leaf is a flower"

6

gratulerer med dagen, mamma

  Publisert 12.09.2015 klokka 18:25 i kategorien FotografiIdag fyller verdens godeste og vakreste mamma år, så jeg vil starte innlegget med å ønske henne gratulerer med dagen! Jeg er så utrolig takknemelig for at jeg har henne, både som mamma, forbilde og venninne♥ 

Mammas ønske for dagen var å dra på tur til Sæterfjellet, så det gjorde vi - Mamma, pappa, bestemor, Tinka og jeg. Jeg fikk tatt masse bilder, som dere ser dere under her.Ha en fin kveld!

4

green all over

  Publisert 08.09.2015 klokka 22:44 i kategorien Fotografi

..Nå kommer jeg med dagens innlegg, sent som alltid. Jeg har oppdatert dere sent på kvelden hver gang jeg har postet noe i det siste, og det er egentlig veldig dårlig av meg. Greia er at motivasjonen ikke kommer før da, og når jeg da får rævva i gir og redigerer bilder og innlegg kan det ta opptill flere timer, og når det er klart er klokka veldig mye, og dermed ender innleggene på bloggen altfor sent.. Jaja, bedre sent enn aldri!

 

14

brønnøy på sitt beste

  Publisert 31.08.2015 klokka 13:49 i kategorien Fotografi


Pjoh. Helgen har gått såå sykt fort, og timeplanen har vært full allerede siden fredag. Klokka 5 på fredag dro jeg bortover til Emilie, som hadde invitert folk fra klassen dit på besøk bare for å møtes å ha det gøy! På lørdag var jeg invitert til feiring av Eline, som hadde bursdag igår - Utrolig fin lørdagskveld! Senere dro jeg bortover til Emilie for å overnatte, og der ble jeg nesten hele søndagen også. Alt i alt en veldig fin helg!

6

redd for katter og kamera i regn?

  Publisert 12.08.2015 klokka 22:07 i kategorien Fotografi

Heiiheii dere! Over/under ser dere noen bilder som oppsummerer gårsdagen, da Malin og jeg var på besøk hos nydelige besta! Vi overnattet til idag, noe som var utrolig koselig! Sett bort ifra 4g så har jeg ikke hatt nett og macen ble igjen hjemme, sååå blogging ble det lite av.

Den blekksorte katten dere ser på bildene er ikke vår, men den fulgte etter oss fra da vi kom dit, og herregud så snill og kosete den var! Jeg ble overrasket over hvor snill den faktisk var, for katter har egentlig aldri likt meg særlig godt (skulle tro det står "jeg hater katter" i panna mi), men så har jeg alltid vært litt "redd" for de da så det kan jo være derfor.. hehe

Som noen av dere kanskje har fått med dere er jeg utrolig klønete. Idag klarte jeg å sette kameraet ute i regnet, og der sto det i litt mer enn 5 minutter for å si det sånn.. Heldigvis klarte jeg å berge det før det gikk helt galt, og etter en stund til tørk funka det like fint igjen! Den lille stunden det ikke funka fikk jeg forresten litt panikk, for jeg er jo avhengig av det for å holde bloggen gående.. Hehe, dagens samfunn ass

3

a saturday well spent

  Publisert 01.08.2015 klokka 18:23 i kategorien Fotografi

Under pila (på bildet over) sykler heeele familien, altså, bortsett fra meg da.. Hehe, morsomt på sykkeltur.


Her har dere dagens lille fotoshoot.. eller hva jeg skal kalle det her, hehe. Uansett, ettersom mamma og pappa hadde så mye som 22 års bryllupsdag igår - Gratulerer såå masse til mine fine foreldre!! - måtte det feires. Derfor syklet vi til Hildurs Urterarium idag for å spise pizza, noe som var utrolig koselig!

Nå skal jeg snart til td for å spise is med noen venner (altså, finværet må nyytes når det først er her) Så da snakkes vi senere!

10

lately on VSCO

  Publisert 30.07.2015 klokka 20:30 i kategorien Fotografi


For et par uker siden lagde jeg meg en bruker på VSCO - ett utrolig bra redigeringsprogram (for mobil / mobilapp.. eller hva det enn kalles) hvor du kan poste og redigere bildene dine. Hvis dere vil se litt andre og mer personlige bilder enn de jeg poster på bloggen kan dere søke meg opp der. Jeg heter Martheschanche ;)

Hvis du har VSCO hadde det vært gøy om du vil skrive brukernavnet ditt i kommentarfeltet, så jeg kan sjekke den ut!

7

SWEDEN

  Publisert 30.06.2015 klokka 15:17 i kategorien Fotografi

Etter to dager i bil er vi endelig framme ved "målet" vårt. Vi er på en camping langt sør i Sverige, hvor vi faktisk var i fjor også, og her har vi planlagt å være en stund. På Søndag reiste vi fra Trondheim til Sverige, og igår kom vi hit. Jeg kan si meg meeeget fornøyd med været idag, for her har vi masse sol og det er også veldig varmt. Dagen har gått til max avlapping i sola - Her nyter vi hvert sekund fullt ut!

Ettersom jeg ikke har rukket å ta bilder siden Trondheim, tenkte jeg å poste noen flere derfra :)Hva gjør dere i ferien?

5

BLOGGING PÅ MARKA?

  Publisert 26.06.2015 klokka 21:42 i kategorien Fotografi

Heeii! Akkurat nå er jeg på en camping i Trondheim. Vi kom hit igår og skal være her til søndagen, og reiser da videre til Sverige. Grunnen til at jeg ikke oppdaterer dere før nå er på grunn av det håpløse nettet som er her. Jeg har gått rundt hele campingen med macen i hånda og søkt etter dekning, og fant endelig spotten min. Såå nå sitter jeg i vått gress, iskaldt vær og med ihjelfrosne fingre. Alt dette fir å få oppdatert dere.. blogglivet altså. (Dere skulle forresten sett meg akkurat nå, folk stirrer spørrende for å si det slik)

Fredagen har vi (hele familien, sett bort i fra bruttern da) tilbrakt i byen, med shopping og god mat. Før vi dro tok jeg noen bilder av dagens antrekk, men de får dere se senere. Her har dere diverse bilder fra dagen, der det meste er fra da vi besøkte et eget lite "nabolag" utenfor sentrum - utrolig koselig, og så mange fine bygninger, farger og motiver!

2

bilder fra konfirmasjonen

  Publisert 07.05.2015 klokka 22:10 i kategorien Fotografi

♥ Konfirmasjonsdagen var intet annet enn super! Familien var samlet, vi spiste god mat, tok bilder sammen og koste oss masse 

8

B and W

  Publisert 29.03.2015 klokka 13:09 i kategorien Fotografi

Heei! Fyy så glad jeg er for endelig å ha fått påskeferie! Jeg er så utrolig skolelei, så å nå ha en uke fri er herlig. I påsken skal jeg bare være hjemme, altså, vi skal ikke på noe langtur. Det er egentlig helt greit for min del. Jeg skal være sammen med familien og med venner, spise masse god mat, slappe av og nyyte ferien fullt ut! Jeg håper få å få oppdatert dere med noen gode innlegg på bloggen også :) Ha en fin søndag! 4

ut på tur

  Publisert 20.01.2015 klokka 18:15 i kategorien Fotografi

Heiihei dere! På søndag gikk mamma og jeg en tur i byen. Det var utrolig koselig, men gud så glatt det var! Jeg gikk bortover veiene som verdens største kloms, mens mamma gikk ved siden av meg uten det minste problem..  Jeg hadde uggs og mamma hadde sko med "tagger/pigger" under - det sier vell sitt.

Igår bestilte jeg en ny treningshorts og to joggebukser som jeg håååper kommer så fort som mulig. Jeg klarte nemlig å rote bort den eneste shortsen jeg hadde, og når det er såpass varmt på treningssenteret som nå så hadde en shorts vært grei å ha. Jaja, krysser fingrene for rask levering! Ha en fin kveld, så skrives vi snart!

11

winter wonderland

  Publisert 29.12.2014 klokka 12:39 i kategorien Fotografi

Idyllisk.

Hva synes du om bildene?

2

bytur

  Publisert 25.10.2014 klokka 16:06 i kategorien Fotografi


Dagens enkle og udetaljerte antrekk. 

Heei dere! Lørdagen startet klokka ti for min del, og siden da har jeg spist, slappet av, tatt bilder og vært på byen. Jeg klarte å holde meg borte fra alle fristelser, og kjøpte ikke noe som helst ettersom jeg akkurat svidde av masse penger i Steinkjer. Jeg la merke til at de allerede har begynt å selge nissedrakter til barn på en av klesbutikkene, og da slo det meg: Det er jaggu meg ke lenge til adventstida og jul! Kjenner jeg gleder meg allerede♥ Ønsker alle en fin dag videre!

 

8

høstidyll

  Publisert 14.10.2014 klokka 20:11 i kategorien Fotografi


♡ Bilder fra høstferien 

10

autumn

  Publisert 10.10.2014 klokka 21:01 i kategorien Fotografi

♥ Åh, som jeg elsker høsten! - Strikk, skjerf, kakao, lange turer, fine kvelder og ikke minst alle de fine fargene! 

 

18

selvportretter

  Publisert 08.10.2014 klokka 11:35 i kategorien Fotografi


Bilder tatt av Malin.

Hva synes du?

6

foto - en perfekt søndag

  Publisert 07.10.2014 klokka 17:11 i kategorien Fotografi

Heei! Sist søndag (altså, den som var) så var vi på fjelltur. Mamma, pappa, Malin, Tinka og jeg gikk opp Sæterfjellet, som ligger ca 600 moh. I ett tidligere innlegg skrev jeg at jeg ikke kom til å dra med meg speilrefleksen opp på fjellet, men bestemte meg senere for å gjøre det likevell. Er glad for at jeg gjorde det, for gud så fint det var oppover fjellet! - Så mange fine farger, og med solen som skinte rett på motivene ble det intet annet enn perfekt! 

Hva synes du om bildene?

8

ut på fjelltur, aldri sur

  Publisert 30.08.2014 klokka 19:36 i kategorien Fotografi

               


-Tipp topp lørdagstur-

Heei! Hvem hadde trodd at jeg skulle stå opp klokken 08 på en lørdagsmorgen? (Ikke jeg) Jeg sto ikke opp så tidlig uten grunn da selvfølgelig. Idag var det nemlig bare å komme seg opp av senga og inn i treningsklærne for å dra av sted på fjelltur. Mamma, bestemor, Malin, Tinka og jeg tok ferja fra vennesund til Holm, og tok turen opp til ett fjell kalt Holmsfjellet/Holmshatten (620 moh) -Knallfin tur! Det var ikke så altfor lenge siden vi kom hjem, men jeg har allerede rukket å hoppe inn i "daffeklærne". Kvelden skal nytes fra sofaen med Mgp.jr på skjermen og noe godt å spise ;) Ha en finfin kveld! 

Hva har du gjort idag? +Hva synes du om bildene?

10

summermoments

  Publisert 18.08.2014 klokka 19:25 i kategorien Fotografi

 Hva synes du om bildene? (Om det ønskes, poster jeg gjerne en "del 2")

 

7

på toppen av fjellet

  Publisert 16.08.2014 klokka 19:38 i kategorien Fotografi

Ja, jeg har en fortid som ballerina. Laaangt ifra

Heiii, hatt en fin lørdag hittil? Jeg startet dagen med å spise en deilig frokost (også kjent som gårsdagens kvelds), tacopai -My favourite! Jeg fikk også tegnet en hel del, før mamma, Malin, Tinka og jeg dro avgårde på tur. Vi gikk opp fjellet kalt Vikerheia. Det er ikke ett veldig høyt fjell, men en fin tur! Jeg dro med meg kameraet både opp og ned fjellet, så noen bilder ble det.Ha en fin kveld!

10

when the rain drops

  Publisert 14.08.2014 klokka 14:38 i kategorien Fotografi
30

RUN

  Publisert 10.08.2014 klokka 17:17 i kategorien Fotografi

♡ 

Happiness 

12

gårsdagen, og dagene før den igjen

  Publisert 08.08.2014 klokka 16:19 i kategorien Fotografi♡ Bilder fra de siste dagene 

8

a perfect afternoon

  Publisert 26.07.2014 klokka 20:33 i kategorien FotografiHeei! Det meste av denne lørdagen har jeg tilbrakt på rommet. Jeg har ryddet bort en hel del ting jeg ikke har bruk for (eller plass til), og også drevet med forskjellige DIY's. Det var utrolig mye rart å finne både på boden her hjemme, og også på rommet mitt.. Ting jeg ikke ante at jeg hadde lenger, og som jeg heller ikke har bruk for nå. 

Over til overskriften! Bildene fra gårsdagen som jeg nevnte at jeg skulle vise dere nå idag, ser dere ovenfor. Mer er det vell ikke å si akkurat nå, annet enn å ønske dere alle en finfin helg! 

Hva synes du om bildene?

2

(strand) livet er herlig!

  Publisert 21.07.2014 klokka 23:11 i kategorien Fotografi
4

nyydelige danmark

  Publisert 17.07.2014 klokka 20:30 i kategorien Fotografi

 

Heei deree! Da vi var i Danmark tok jeg en masse bilder fra både hovedstaden, campingen hvor vi holdt til, en strand i nærheten og også ifra en turistbåt hvor vi "kjørte" rundt i en time mens historier fra byen ble fortalt. Jeg har plukket ut noen favoritter fra galleriet, som jeg vil dele med dere! Foooood <3

Likte du bildene?

6

bilder fra sverige

  Publisert 15.07.2014 klokka 16:13 i kategorien Fotografi

Heei! Da er jeg tilbake i bloggingen,  og skal gjøre mitt beste for å gjøre bloggen best mulig fremover! 

Da har jeg ankommet hjemmet, pakket ut litt og også rukket å bladde igjennom alle de fine bildene tatt gjennom turen! Kameraet var fylt med litt over 500 bilder, så å plukke ut så lite som 30 bilder til innlegget tok mye tid bare det. Jeg tenkte på å legge ut en video med bildene i, men bestemte meg heller for å gjøre det som dette fordi det ble enklere. Jeg filmet også inn en innkjøpsvideo istad, men av en eller annen grunn døde kameraet midt i prosessen -Typisk.. Jeg skal prøve igjen imorgen (?), etter å ha ladet kameraet og tømt det for bilder. Imorgen kommer bildene fra Danmark i ett eget innlegg, og også litt annet. 

Øverst til høyre i collagen over kan dere se et bilde av en av Europas (?) høyeste skyskrapere som ligger i Malmø. Bilde nederst til venstre er av broen som går over til Danmark fra Sverige (flere bilder kommer senere).  Broen lå rett ved campingen vi var på -noe så stiiilig! :D 

(Alle) Bildene er tatt i storbyen Malmø og også på en camping nær byen, på en camping i Orsa og på en camping ved byen Lidkjøping. 
Bildene tatt med familien, legger jeg ut i ett eget innlegg senere.

Hva synes du om bildene? 

#foto #blogg #sommer #sol 

5

just the regular

  Publisert 01.07.2014 klokka 19:49 i kategorien Fotografi

<3

22

selvportretter

  Publisert 23.06.2014 klokka 14:38 i kategorien Fotografi


#foto #blogg

Hva synes du om bildene?


6

bildedryss -tur rundt torghatten

  Publisert 22.06.2014 klokka 16:53 i kategorien FotografiHei! Tok disse bildene under turen vår (mamma og meg) rundt Torghatten for et par dager siden. Jeg har ikke fått sjansen til å poste de før nå, i og med at det tok litt tid å redigere alle bildene. Fra fredag til lørdag overnattet jeg borte, som er grunnen til at dere ikke har hørt så mye fra meg nå i helgen. Idag har jeg pakket en god del, ettersom vi drar på ferie nå førstkommende torsdag :)

Hva synes du om bildene?

6

bilder fra helgen

  Publisert 12.06.2014 klokka 21:53 i kategorien FotografiHeei, hatt en bra dag? De siste dagene har stress, kaos og kos stått på planen hos meg. En liten oppsummering av uka: Jeg gikk "Torghatten rundt" (årlig arrangement i Brønnøysund) med Vilde, noe som var utrolig koselig! Jeg badet for første gang i år (?) sammen med noen venner. Jeg har øvd til en konsert med "bandet" og koret som er imorgen, og ellers stresset rundt med diverse andre ting. Over og under kan dere se noen bilder fra helgen som var, da jeg var i den fiine byen Trondheim.
Hva synes du om bildene? -Ha en fin kveld!

 

4

just perfect

  Publisert 26.05.2014 klokka 22:07 i kategorien Fotografi
8

søndagstur

  Publisert 25.05.2014 klokka 18:20 i kategorien Fotografi

#foto #blogg #hverdag #søndag #helg

Hva synes du om bildene?

4

beautiful nature

  Publisert 18.05.2014 klokka 18:31 i kategorien Fotografi
Heei! Akkurat nå har jeg ikke så god tid til å skrive. Vil bare ønske alle en super ettermiddag og kveld! Bildene over tok jeg igår :) 


8

details

  Publisert 14.05.2014 klokka 19:02 i kategorien Fotografi
6

photo -flowers

  Publisert 13.05.2014 klokka 16:58 i kategorien Fotografi

#fotografi #foto #blogg #trening

Heei! Tok disse bildene igår, av en vakker "blomsterbukett" jeg fikk til bursdagen. De passer vell godt inn nå som vi nærmer oss sommer, sol og varme! Jeg skal snart gå for å skifte til treningstøy, da Vilde og jeg skal ut å jogge. Blir deilig å få trent litt etter helgen som var, da kaker, godteri og annet usunt sto på menyen. Ønsker alle en herlig tirsdag videre, så snakkes vi senere! Gjør noe gøy, kos deg og nyt dagen! :)

2

vg-lista til brønnøysund

  Publisert 11.05.2014 klokka 20:50 i kategorien Fotografi

Vg-lista ønskes til (etter min mening) Norge's vakreste by! :D#vglistatilbrønnøysund

2

bilder fra dagen

  Publisert 04.05.2014 klokka 23:07 i kategorien Fotografi

Håper alle hadde en superherlig søndag!

Hva synes du om bildene?

8

beautiful blue

  Publisert 25.04.2014 klokka 17:01 i kategorien FotografiHeei! Da var det helg igjen dere! Håper på en fin helg med sol og varme! Akkurat nå sitter jeg å hører på musikk og slapper av, og det blir nok det resten av dagen går til også. Etter å ha oppdatert dere litt, drar jeg ut for å gå en liten tur med Tinka, og nyte dagen i sola. Ha en super fredag! Vi blogges :) Hva synes du om bildene?

6

brenner for det gamle

  Publisert 22.04.2014 klokka 20:57 i kategorien Fotografi

#foto #fotografi #bilder #blogg #hverdagNå i det siste har jeg begynt å ta en del bilder av gammelt utstyr, og synes resultatene blir fine. Bildene redigerer jeg i forskjellige stiler, med forskjellige kontraster og lys. Jeg er helt ny på dette, så ingenting er komplett, eller perfekt. Skal eksperimentere og leke meg med foto fremover, så håper jeg på noen gode resultater :)

Hva synes du om bildene?

6

brønnøyidyll

  Publisert 21.04.2014 klokka 22:11 i kategorien Fotografi

Åh, for en nydelig kveld! Se på den fantastiske himmelen -Woow! Mamma, bestemor og jeg gikk en kort tur istad, med denne nydelige himmelen over oss. En utrolig fin slutt på påsken :) Resten av kvelden går til å slappe av, og se på Gossip Girl eller noe annet gøy! Ha en fin kveld. 12

det skarpe i bildene

  Publisert 21.04.2014 klokka 13:28 i kategorien Fotografi

#foto #blogg #påske #hverdag #tur

Heei! Som mange av dere sikkert har fått med dere, er foto en av min største hobbyer. Jeg elsker å fange morsomme øyeblikk, eller bare finne et fint motiv og knipse noen bilder fra forskjellige posisjoner og vinkler. Jeg liker også å prøve meg fram når det gjelder redigering. På bildene i dette innlegget har jeg prøvd å få frem "det skarpe" i bildene, og å få frem fargene og "klarheten" best mulig. Jeg har prøvd å gjøre noe mer ut av de ellers litt kjedelige bildene, og ble ganske fornøyd med resultatet! 

Hva synes du om bildene og redigeringen?

10

show your happiness

  Publisert 20.04.2014 klokka 11:45 i kategorien FotografiHeei! Våknet ganske tidlig imorges, og kunne se et glimt av fint vær utenfor vinduet! Åh, for en deilig dag dette skal bli! Planene er å komme meg ut, kanskje ta noen bilder, gå en tur eller trene litt og ellers bare nyte dagen fullt ut! Ønsker alle en super slutt på helgen- Husk å smil:)

Hva synes du om bildene?

34

in the yellow corner

  Publisert 16.04.2014 klokka 22:29 i kategorien Fotografi

Ønsker dere alle en fortsatt GOD PÅSKE!

Hva synes du om bildene?

2

bilder- namsos

  Publisert 01.03.2014 klokka 15:05 i kategorien Fotografi

Hva synes du om bildene?

2

unblogged pictures

  Publisert 24.02.2014 klokka 16:40 i kategorien Fotografi


Heei! Idag har jeg ikke gjort noe spessielt egentlig, annet enn litt "husarbeid". Malin og jeg har blandt annet ryddet i klesskapene våre, der det var utrolig mye jeg ikke har sett på en god stund! Haha :D Vi har også vasket litt her hjemme. For øyeblikket sitter jeg å hører på musikk, og bare slapper av. Snart skal jeg ut en tur med mamma, Malin og bestemor og senere skal jeg kanskje ha besøk/overnatting. 

Fant frem noen bilder fra den siste tiden, som ikke har blitt vist på bloggen. Følte for et slikt innlegg nå, ettersom det både var en stund siden sist, og fordi jeg hadde en del "upostede bilder". 

Hva synes du om bildene? 

2

familiens lille hjerteknuser

  Publisert 13.02.2014 klokka 17:37 i kategorien Fotografi

Bildene er av hunden vår Tinka, en vakker Golden Retriever på 5 år :)

Hva synes du om bildene?

5

foto- gammel stil

  Publisert 12.02.2014 klokka 16:28 i kategorien Fotografi

Heei! Som jeg sa igår, så var jeg ute å tok en del bilder. Itillegg til de jeg poster nå, tok jeg noen bilder av Tinka (hunden vår) og også noen bilder av diverse andre ting, men de postes senere. Ble ganske fornøyd med bildene, som jeg redigerte i en litt "gammeldags" stil :D

Noen meninger om bildene?

0

med sola i håret

  Publisert 11.02.2014 klokka 18:06 i kategorien Fotografi

Heei! Da jeg kom hjem fra skolen idag, tok jeg med kameraet og gikk en tur ut for å ta noen bilder! Var så fint vær ute. Null vind, masse sol og 2 grader! :D Jeg tok en del bilder av Tinka og diverse andre ting itillegg til bildene under, som jeg poster senere. 

Hva synes du om bildene? 

 

 

4

foto- de små detaljene

  Publisert 10.02.2014 klokka 19:06 i kategorien Fotografi
Heei! Dårlig med oppdateringer idag, ettersom jeg har holdt på med diverse andre ting.

Hva synes du om bildene? :)

4

real eyes realize real lies

  Publisert 05.02.2014 klokka 19:40 i kategorien Fotografi


Tok noen bilder av øynene mine istad, og satte de sammen i en kollasje! Jeg har lagd flere kollasjer, men det var kunn dette jeg ble fornøyd med :)

Hva synes du?

2

"lekte" meg med foto

  Publisert 25.01.2014 klokka 20:13 i kategorien Fotografi

Haha, følte for å ta noen litt useriøse og morsomme bilder istad, og som forventet var det utrolig gøy! Tenkte å vise dere noen av de nå. Tok UTROLIG mange, så å vise alle er egentlig uaktuelt :D Kommer til å legge ut flere i senere innlegg!

Ha en fortsatt fin kveld, også snakkes vi!

Hva synes du om bildene?

 

12

kamerastativ + fjernkontroll

  Publisert 18.01.2014 klokka 16:34 i kategorien Fotografi

Heei!Tidligere idag var jeg å hentet en pakke i posten som jeg bestilte for en stund siden. Et kamerastativ, som jeg har ønsket meg lenge. Jeg fikk fjernkontrollen igår, men er litt usikker på hvordan jeg skal få brukt den ordentlig, ettersom den ikke er trådløs. Og det vil igjen si at jeg blir nødt til å stå veeldig nært kamera for å få tatt bilder med den.. Bortsett fra det er tingene akkurat som jeg håpte, og jeg er kjempe fornøyd!Mamma og jeg var ute en tur istad, og gikk en tur rundt i område her. Det var utrolig kaldt, og det var like før vi dro på en flytur med vinden også.. Temperaturen lå nede på -7.. brrr!!

Ønsker alle en super lørdag videre, også snakkes vi senere!

Har du kamerastativ/fjernkontroll?

Noen tips til meg som sliter med ledningen til fjernkontrollen? 

6

blue eyes

  Publisert 11.01.2014 klokka 17:41 i kategorien Fotografi

Heei alle fine!

Kom hjem fra byen for en liten stund siden, og har akkurat spist middag. Det var utrolig koselig å gjøre noe sammen med jentene igjen, for det var en stund siden. Jeg redigerte akkurat noen bilder som jeg tok tidligere idag, og tenkte å poste de nå! :) Det kommer også bilder av outfitet, og innkjøpet senere. Stay tuned!

Ha en fin kveld, også snakkes vi senere! 

Hva synes du om bildene?

18

testing

  Publisert 10.01.2014 klokka 19:29 i kategorien Fotografi

Tester objektivet på det sterkeste nå, og elsker det allerede! Jeg har ikke fått tatt noen bilder av meg selv, men det kommer det også. 

Ikveld skal jeg forresten bare slappe av hjemme. Og imorgen skal jeg til byen med noen venniner, noe som blir utrolig koselig! 

Hva synes du om bildene? 

8

nytt objektiv/linse

  Publisert 10.01.2014 klokka 16:34 i kategorien Fotografi

Heei!

Nå har den endelig kommet, en av tingene jeg bestilte kom idag! Det er en ny linse (50mm 1.8) som jeg kommer til å bruke masse fremover! Jeg har ikke forstått alt med linsen enda, men det kommer vell etterhvert. Men en ting jeg ikke skjønner helt er hvordan jeg skal zoome inn og ut. Jeg vet ikke egentlig om det skal gå an, men jeg tror det(?) Derfor spør jeg dere! Hvis det går an da..Vet du hvordan jeg kan zoome? Blir utrolig glad for svar! 

0

foto- svart & hvitt

  Publisert 27.12.2013 klokka 12:11 i kategorien Fotografi

Heei! 

Har ingen planer for dagen, annet enn å slappe av og kose meg. Det er allerede 3. juledag, så jeg skal bare nyte dagene jeg har igjen med frihet før skolen begynner. Jeg tenkte kanskje jeg kunne legge ut et par bilder av julegavene jeg fikk litt senere. Stay tuned ;)

Så over til overskriften. Igår tok jeg masse bilder, for å prøve meg litt frem med kameraet ettersom jeg ikke har vendt meg helt til det. Synes det er utrolig gøy å ta bilder, og oppleve at de får så god kvalitet. Jeg har sett litt på linser/objektiv til kameraet, men er litt usikker på hvilken linse som passer meg best, og hvilken som ER best. Legger kanskje ut et innlegg om dette senere, men hvis du har noen tips til gode linser/objektiv, er det bare å kommentere under. Hadde blitt veldig glad for tilbakemeldinger! :)Har du noen anbefaling av linse/objektiv? :)

2

vakre Brønnøysund

  Publisert 26.12.2013 klokka 11:18 i kategorien Fotografi

Heei søte lesere! 

2. juledag idag da. Tiden går utrolig fort! Synes ikke det var så lenge siden jeg gikk å gledet meg til Desember- måneden, og nå er den snart forbi. Idag har jeg ingen planer. Pysjen er på enda, og vi har akkurat spist julefrokost :) 

Her er noen bilder fra turen igår.
Noen meninger om bildene?

Ha en fin dag!

2

bilder fra julaften

  Publisert 25.12.2013 klokka 12:01 i kategorien Fotografi

Heei! 

Igår tok jeg en del bilder, og jeg er kjempe fornøyd med kameraet og de flotte bildene det tar! Vi koste oss masse her hjemme. Vi spiste masse god mat, så på tven og åpnet gaver. Jeg kan sikkert vise dere noe av det jeg fikk, men det kommer vell uansett.  Idag skal vi ha besøk av farmor og bestemor, som blir utrolig koselig! :)Hva synes du om bildene? 

2

unblogged

  Publisert 10.12.2013 klokka 16:20 i kategorien Fotografi

Heeia!

Idag har jeg ikke gjort noe spessielt, annet enn å slappe av hjemme. Har jo vært på skolen, men det er jo noe alle vet.  Akkurat nå sitter jeg under pleddet, og hører på musikk :) Senere blir det kanskje til at jeg gjør litt lekser, som vi egentlig ikke har særlig mye av denne uka. 

Fant frem noen bilder istad, som jeg er ganske sikker på at ikke ligger ute på bloggen fra før.  Bildene er tatt i høst, og redigert i pixlr express og picmonkey. 

(Teksten på det øverste bildet, kom vell helt ut av det blå.. og virker kanskje litt upassende. Håper det går greit)

Hva synes du om bildene?


2

et bilde, flere redigeringer

  Publisert 07.12.2013 klokka 22:26 i kategorien Fotografi

Original- bildet:


Redigerte:


Noen meninger om bildet/bildene? :)

4

foto: starten på en flott vinter

  Publisert 06.12.2013 klokka 15:56 i kategorien Fotografi

Heei! 

Da var det fredag igjen og helgefølelsen har begynt å komme! Ukene nå i desember går utrolig fort, og julestemning er det masse av! Vinterværet er på topp, med masse snø! 

De siste dagene har bare flydd unna! Jeg har hatt to tentamener denne uka. Norsk og engelsk, og neste uke er det mattetentamen. Jeg har også fått trent litt, og tatt noen bilder.
Hva synes du om bildene? 

0

shine bright like a diamond

  Publisert 23.11.2013 klokka 16:50 i kategorien Fotografi


<3

Noen meninger om bildene? :)

0

det snør, det snør

  Publisert 23.11.2013 klokka 14:33 i kategorien Fotografi

Heei! :)

Aah, den herlige følelsen av at Desember nærmer seg! Det snør for fullt her idag, og vinterklærne må på hvis man skal ut. Stakk hodet ut døren istad, for å få noen fine bilder. Det er full storm ute nå, så jeg skal holde meg inne! 

Håper alle får en fin Lørdag! 
Hva synes du om bildene?

0

Foto: smykke

  Publisert 10.11.2013 klokka 13:59 i kategorien Fotografi

Heei!

Har ingen spesielle planer for dagen, men det blir kanskje til at jeg tar en treningsøkt senere. Skal nyte siste rest av helgen, som gikk utrolig fort! Heldigvis flyr ukene fort av sted, så det er ikke lenge til det blir helg igjen :) Har forresten brukt mye tid på å ta noen gode bilder i helgen, det fordi jeg har vært litt dårlig på den delen i det siste.

Ha en fin Søndag!


Hva synes du om bildene?


2

Key to my heart

  Publisert 09.11.2013 klokka 15:19 i kategorien Fotografi

(redigerte bildene i pixlr express)

Hva synes du om bildene? :)

Ønsker alle en fortsatt fin dag!

4

Rommet mitt- detaljer

  Publisert 09.11.2013 klokka 12:20 i kategorien Fotografi

Heei! 

Våknet til regn og dårlig vær klokka 10 imorges. Så jeg blir vell å tilbringe mesteparten av dagen inne :) Er utrolig deilig å bare kunne slappe av og gjøre det jeg vil. Har tatt noen bilder fra rommet, men siden jeg har vist dere en del av det før, gikk jeg inn i detaljene denne gangen. 

Ønsker alle en herlig Lørdag!

 

Hva synes du om bildene? (hvis du lurer på hvor noe er fra, eller hva som helst annet, er det bare å spørre!)


2

Ut på tur aldri sur

  Publisert 03.11.2013 klokka 13:57 i kategorien Fotografi

Heei! Gikk en tur rundt flyplassen med mamma, Malin og pappa istad, og tok noen bilder! 

Ønske alle en super Søndag! Noen meninger om bildene? :)

6

Selvportrett

  Publisert 27.10.2013 klokka 16:16 i kategorien Fotografi

Vet ikke om jeg kan kalle det for "selvportrett" men jeg velger å ta sjansen! (Bildene er tatt tidligere idag)<3

 

2

Foto: Siste rest av høsten

  Publisert 27.10.2013 klokka 14:08 i kategorien Fotografi

Heei søte dere!

Har akkurat vært ute å knipset noen bilder, måtte benytte meg av sjansen til å få tatt noen fine "høstbilder" før høsten forsvinner for denne gang. Tidligere idag var jeg ute med mamma og Malin, og senere skal jeg til hallen her i Brønnøysund for å se en kamp med noen venner :) 

Ønsker alle en flott søndag! Hva synes du om bildene? 

4

Foto: vanndråpe

  Publisert 24.10.2013 klokka 16:29 i kategorien Fotografi

Heei dere!

Har vært litt dårlig med blogging i det siste. Jeg har null inspirasjon, og ingenting å blogge om. Er itillegg utrolig kjedelig å ta bilder ute nå for tiden, ettersom det er dårlig vær, som gjør det grått, trist og kjedelig. Skal ikke klage altfor mye heller, iogmed at jeg faktisk fikk tatt et par bilder ute istad! Senere skal det pugges til to prøver som skal gjennomføres imorgen.. Gledeer meg :/

Ønsker alle en super dag!


Hva synes du om bildene?

8

Foto: Vinter

  Publisert 18.10.2013 klokka 17:11 i kategorien Fotografi

Heei! 

Da har snøen begynt å komme her i Brønnøysund, og jeg begynner å kjenne at vinterdagene er her! Det er nesten umulig å få tatt noen bilder utendørs idag, ettersom det både er kaldt og utrolig mye vind. Fikk tatt noen få ved å stå i døråpningen, lene meg ut, knipse noen bilder og forte meg inn igjen. 

Hadde en helt vanlig skoledag idag, som inneholdt 6 timer med vanlige fag. Så ettermiddagen har jeg brukt på å slappe av hjemme, og nyte den gode følelsen av helg! Hva synes du om bildene?
0

Bilder: Høst

  Publisert 12.10.2013 klokka 15:04 i kategorien FotografiHva synes du om bildene?

6

Blue eyes

  Publisert 01.10.2013 klokka 19:22 i kategorien Fotografi


Alle bildene er av meg, og er redigerte. 

Hva synes du om bildene? :)

4

Bilder fra gårsdagen- Høst

  Publisert 22.09.2013 klokka 10:28 i kategorien Fotografi

Heei! 

Gårsdagen var utrolig koselig! Var på tur med mamma og Malin og senere dro jeg i bursdag til en vennine. Idag er ikke været på sitt beste, så nå på formiddagen skal jeg bare slappe av og nyte Søndagen! :)) Tok noen bilder fra turen igår, som jeg selv synes ble ganske fine. Får skikkelig "høststemning" av å se på bildene. Herlig! 
Hva synes du om bildene? 

 

4

Gårsdagens bilder -Høst

  Publisert 11.09.2013 klokka 20:23 i kategorien Fotografi

Heeisann!! Litt sen oppdatering idag dessverre. Har hatt besøk av tre fine jenter, noe som var utrolig koselig! De dro nettopp, så jeg fikk litt tid til overs til å lage et par innlegg! :-) Håper alle får en super kveld!Hva synes dere om bildene?4

Gamle bilder! (Unblogged)

  Publisert 09.09.2013 klokka 18:45 i kategorien Fotografi

Heeisann hoppsann! Sitter å ler litt for meg selv nå jeg, har funnet frem mange gamle bilder av meg! Hahaha, er alltid like gøy å se på gamle bilder og videoer. Eller gamle og gamle... Bildene var fra ifjor og 2011. Noen var kanskje også fra 2010. På alle bildene hadde jeg klart å fikse meg to røde øyne! Har redigert det bort, og skal vise dere noen av bildene nå :D Enjoy!

Idag har jeg forresten bare gjort lekser stortsett. Tenkte kanskje å ta meg en liten joggetur nå, om ikke gnagsårene bak helen min stopper meg.

Hahah! 

Syntes du jeg har forandret meg gjennom de to siste årene? :D

 

 

2

Bildedryss- Lørdagen min!

  Publisert 07.09.2013 klokka 11:54 i kategorien Fotografi

Heei! 

Idag skal vi ganske sikkert på en fjelltur, og senere skal vi i bursdag. Blir en fin lørdag for min del! :-) Håper alle får en fin lørdag, kos dere masse! 

Her er noen bilder jeg tok igår:
12

Malin og meg- Bildeautomat!

  Publisert 02.09.2013 klokka 19:38 i kategorien Fotografi

Sikkert en lite betydningsfull overskrift, som sikkert ikke ga dere noen informasjon! Men jeg kan jo fortelle dere hva jeg mener med min kreative overskrift! Da vi var i steinkjer tok vi bilder i en sånn automat for 60 kroner. Noe jeg selv synes var litt dyrt for å få tatt  et bilde. Det endte med fire små, helt like bilder, som får plass i lommeboka. Var gøy å prøve det ut, og resultaet ble veldig fint! :-) Her er noen bilder:


Bortsett fra at det ser ut som at jeg er kortklipt, synes jeg bildene ble ganske fine! :D 

Hva synes dere om bildene?

2

Helgen min i bilder!

  Publisert 01.09.2013 klokka 21:43 i kategorien Fotografi

Heei dere!

Nå var det en stund siden jeg lagde et "ordentlig" blogginnlegg, så jeg synes det er på tide! tenkte å vise dere noen bilder fra helgen min i Steinkjer :-)  Det var utrolig koselig, og jeg fikk handlet mye fint! Har laget en video, men er usikker på om jeg vil poste den. Den ble utrolig lang, og kameraet var fullt før jeg rakk å si hade. Haha! En 11- minutters lang video er kanskje litt mye, eller? Jaja, få tenke på det til i morgen. En ny uke med nye muligheter! Håper alle har hatt en fin helg og får en super uke!


Hva syntes du om bildene? :-)

 

10

Fjelltur i bilder!

  Publisert 24.08.2013 klokka 17:18 i kategorien Fotografi

Kom akkurat hjem fra en herlig fjelltur! Den endte litt dramatisk ettersom jeg snublet, og falt over et strømgjerde..Ellers var det en fin tur, som jeg alltid vil huske :-) Tok masse bilder som jeg gjerne vil dele med dere. Været var supert (kanskje litt for varmt), så det var nok et dårlig valg å ta på seg en stor hettegenser. Håper dere får en fin kveld! :-)
Tok ingen bilder fra da vi var på toppen dessverre, men sånn at dere vet det.. Vi var der! :D

Hva syns du om bildene, hva har du gjort idag? :-)

2

Bildedryss+ treningsøkt!

  Publisert 19.08.2013 klokka 20:34 i kategorien Fotografi

Kommer rett ut av dusjen, og har hatt en fin treningsøkt :-) Nå er jeg klar for noen Gilmore Girls- episoder med mamma og Malin. Det blir koos! På søndagen tok jeg en del bilder fra en tur vi var på. Ble ganske fornøyd med mange av de, og vil vise bildene til dere! Håper alle får en superduper kveld, kos dere masse! 

Tusen takk til alle mine fantastiske lesere! Jeg er så utrolig takknemelig! <3

Hva skal dere gjøre i kveld?

8

Black, white and many different colours!

  Publisert 16.08.2013 klokka 18:05 i kategorien Fotografi

Den beste overskriften! Kreativiteten var ikke helt på min side når det gjaldt dette innlegget. Men det jeg mener med det, er bilder i svart, hvitt og mange forskjellige farger. Det skjønner dere sikkert når dere ser bildene. Bildene er forresten fra de siste dagene som har gått. Er veldig glad i å ta bilder ute. Hvertfall når jeg får følelsen av at de blir fine! :-)

Alle bildene med farger (under):
Bildene i svart & hvitt (under):Noen av bildene er kanskje litt uinterresante, men jeg valgte å vise de uansett :-)

Jeg må forresten beklage at jeg har publisert noen av innleggene i feil kategorier. 

Hva synes du om bildene? 

 

Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Oktober 2015
hits