6

familien Schanche på skitur

  Publisert 28.02.2016 klokka 18:08 i kategorien Hverdag

Idag har hele familien vært på skitur, og det var utrolig koselig! Vi dro til Velfjorden tidlig imorges - I halv ett tiden ca, altså ekstremt tidlig, pjoh.. Vi kom hjem i halv fire tiden, og siden da har jeg sittet foran macen og redigert video. Det er veldig usikkert om den kommer på bloggen eller ikke, men den er redigert ferdig og resultatet ble ganske bra - hvertfall for meg, som er nybegynner innen redigering haha. 

Nå skal jeg bortover til Nora en tur, så vi blogges senere! Ha en fin kveld! 


 

0

helga som gikk / juleforberedelser

  Publisert 14.12.2015 klokka 20:54 i kategorien Hverdag

// Burger på Td med mams og siss // Den tradisjonelle pepperkakebakingen hos bestemor - blir aldri for gamle for det! Oog helt til høyre ser dere outfiten min fra torsdagskvelden, da vi hadde nattskole (for å planlegge årets juleball, som klassen arrangerer - mer om det senere) //

// Random selfie // Klar for bytur med Malin, mams og bestemor - Kafébesøk og julegaveshopping sto for tur // Pynting av pepperkaker - like mye stas hvert år //

0

en sånn dag..

  Publisert 16.09.2015 klokka 15:53 i kategorien Hverdag

Idag er en av de dagene - orker ikke, gidder ikke, vil ikke. Jeg har en lang liste lagret i notater her på macen med forslag til blogginnlegg osv, men nei, jeg føler ikke for noe av det. Jeg er så slapp, og ikke minst trøtt. Gidder ikke ta bilder, og heller ikke å smile på dem. Ikke har jeg på meg sminke, ikke har jeg ordnet håret, men joggebuksa er på.. Hahh, som om det var noe pluss.

Jaja, over til noe annet. Jeg kan jo fortelle dere litt om dagen min. Jeg kom på skolen - ett par minutter for sent, som vanlig - og fikk matteprøven slengt i trynet. Ellers, så hadde vi en time norsk, en time engelsk og en time med "klasseråd" før vi fikk dra hjem klokka 1 :) Sett bort ifra en helt vanlig skoledag har det ikke skjedd så mye, såå jeg avslutter med å ønske dere en fin dag videre!


/Arkivbilder

0

bra dag med litt uflaks

  Publisert 05.08.2015 klokka 17:38 i kategorien HverdagIgår hadde vi faktisk finvær her i Brønnøy, kanskje for tredje gang denne sommeren.. Er ikke mye å skryte av. Men uansett, 20 grader og sol var ikke feil det heller! Ettersom været var topp, benyttet jeg hele gårsdagen utendørs. Formiddagen brukte jeg til å lese en bok og på ettermiddagen var jeg, Emilie og noen kompiser ute å grillet og badet.

Senere på kvelden dro vi ut igjen, men når vi skulle hjemover hadde vi max uflaks. Jeg satt på styret (på sykkelen) til en av gutta, og da vi plutselig var nødt til å bråstoppe falt jeg av styret og rett i bakken. Det gjorde ikke så vondt der og da, men idag kjenner jeg at det svir litt både her og der.. Jeg tror nok ikke jeg får løpt på noen dager for å si det sånn, hehe. Men altså, det kunne gått mye verre!
Ha en fin kveld!

0

the last two day

  Publisert 12.04.2015 klokka 16:15 i kategorien Hverdag

// Fra gårsdagens bytur // mirrorselfie etter fredagens konsert // enda en selfie // bilde fra konserten // 2 selfies with siss //

10

1. påskedag

  Publisert 05.04.2015 klokka 15:45 i kategorien Hverdag

Heei! Etter å ha spurt familien flere ganger etter en "catchy" overskrift uten noe respons, ga jeg opp, og endte med denne. Hehe, er ikke veldig kreativ i dag nei.

I dag får vi gjester til middag, og ribbe står på menyen. Åh, det gledes!♥ Senere i kveld drar jeg til Emilie for å overnatte, så det blir koos. Ellers, så har Malin og jeg vært ute å tatt outfit-bilder til dere! Så fort jeg får redigert bildene kommer innlegget på bloggen.Ønsker alle en fin dag!♥

8

newest snapshots

  Publisert 31.03.2015 klokka 19:34 i kategorien Hverdag

// Fra gårsdagens roadtrip// Selfie fra før vi dro på tur idag tidlig// Meg som prøver skjorta til bunaden (leker pirat)// Gårsdagens lunsj ->knallgod kyllingsalat// Enda en selfie ->klar for bytur med Emilie// Fra tur rundt Torghatten// Selfie med mams og søss// 

 

6

fredag den 13?

  Publisert 20.03.2015 klokka 21:59 i kategorien Hverdag

Fredag den 13, er dette deg? Det er vell det som er den store ulykkesdagen, ikke sant? Idag har jeg nemlig hatt tidenes største uflaks, eller.. et dusin antall uhell for å vær presis. Jeg hadde virkelig trodd at å ha så mange uhell som jeg har hatt idag var noe man bare så i fjollete komedier. Jeg våknet imorges og følte meg tipp topp etter en uke med forkjølelse, og dro dermed på skolen. I de to siste timene skulle vi ha gym, og da vi hadde stafett og skulle hoppe over "bukken" gikk alt galt. BAM, der lå jeg i gulvet.. Jaja, nok om det. Nå i ettermiddag har jeg sølt ett glass vann (over mobilen og over dingsen jeg bruker til å laste over bilder fra kameraet med), jeg har også sølt ett glass brus og jeg har mistet pizza i gulvet. Itillegg til dette gikk det ikke helt min vei på dagens "fotoshoot" heller. Jeg kan si så mye som at det å bladde igjennom bildene etterpå resulterte i en god latter.Bildene er hentet rett fra arkivet ettersom brikken jeg bruker for å laste over bilder ble sølt vann over. Hehe :D 

Hvordan har din fredag vært?

 

10

Sunny sunday

  Publisert 15.03.2015 klokka 21:43 i kategorien Hverdag

Heei og god kveld! Søndagen startet for min del klokken 8 imorges, da jeg skulle i kirken klokka 9. Skal jeg være ærlig så gleder jeg meg litt til alt av forberedelser før konfen er over. Uansett, etter to timer i kirka dro jeg rett hjem og deretter på fjelltur med familien - Utrolig koselig! Ellers så gikk kvelden til å være med venner. Vi spiste is i finværet og koste oss masse :) Alt i alt, en knallfin slutt på helgen!

6

vinterferien min i bilder

  Publisert 07.03.2015 klokka 17:41 i kategorien Hverdag

Heei! Hvordan har dere det? Til tross for mye stress rundt både skole, konserter og konfirmasjons-forberedelser har ihvertfall jeg det utrolig bra for tiden! 

I vinterferien - som var for et par uker siden - tok jeg masse bilder som jeg tenkte å vise dere nå. Jeg tilbrakte mye tid sammen med venner, jeg trente litt og dro på turer, og jeg var i Namsos med mamma og Malin - Alt i alt, en koselig uke!

Ønsker dere alle en super lørdagskveld!

2

tuuuuesday

  Publisert 03.02.2015 klokka 16:52 i kategorien Hverdag

Joda.. Igår løp jeg ut i kulda for å ta noen outfitbilder, og dere ser jo hva det resulterte i.. Hehe, 2 helt ok bilder etter en halvtime ute i minusgrader var ikke akkurat heldig.

Akkurat nå burde jeg vell egentlig stresse litt, ettersom at jeg om ett kvarter skal dra for å prøve bunaden min. Så snart jeg kommer hjem skal jeg prøve å få gjort alt av lekser. Hater å måtte stresse med leksene i siste sekund, så da tar jeg det like gjerne nå. Nå må jeg egentlig gå å gjøre meg klar, så da snakkes vi senere! Ha en fortsatt fin tirsdag!
2

årskavalkade 2014 - mai til juli

  Publisert 15.01.2015 klokka 14:30 i kategorien Hverdag

Heei dere! Har dere det fint? Hopper rett inn i del 2 av årskavalkaden min etter en ukes fravær jeg! Let's start!I starten av mai feiret jeg bursdagen min (8.mai) med alle jentene - åå så koselig det var! 

Jeg fikk dilla på hullete jeans tidlig i mai, og når jeg matchet slike med lange gensere fikk jeg det jeg vil kalle en litt "baggy" stil.. denne stilen beholdt jeg gjennom så å si hele måneden pluss litt til.

Det ble 17. mai og jeg feiret dagen sammen med venner og familie! Sola strålte, jeg gikk i tog og vi spiste masse god mat!


Jeg begynte å ta treningen på alvor og hadde et greit kosthold! - En god periode fra året!

Malin og jeg dro på campingtur sammen med bestemor, utrolig koselig. Jeg kjøpte min kjære Iphone 5s som til tross for at den er knust og har falt i do, funker like flott som den gang! 


I starten av juni dro hele familien til Trondheim med campingvogna bak. Vi dro dit for å høre bandet Kamelot spille en konsert, noe som var utrolig kult! Jeg fikk også shoppet litt klær til sommeren, og var gira på ferien som var om ikke lenge.

Vi feiret søsteren sin bursdag med taco på dagen hennes. Familiefeiring ble det senere.Da sommerferien kom tilbrakte jeg mest mulig tid sammen med jentene ettersom jeg snart skulle reise på ferie. Mer om ferien i Juli..

Over ser dere hvor vi var i starten av Juli! Vi reiste gjennom Sverige hvor vi campet flere steder, og dro deretter videre til Danmark - Take me back!På denne stranden befant mamma, Malin og jeg oss på det meste av både Juli og August. Herregud så deilig!

Jeg fant det som ble min favoritt treningsdrikk gjennom hele 2014 og litt til. Er egentlig ingen historie å fortelle bak disse bildene, men jeg poster likevell. Dere ser sikkert at denne jenta koste seg maks i sommertiden.

Siste(?) del av årskavalkaden kommer forhåpentligvis veldig snart. Jeg er kanskje litt sent ute med årsinnleggene mine, men det får så være! Det blir ihvertfall. Ønsker alle en fortsatt fin uke, så skrives vi senere!

 

 

 

0

årskavalkade 2014 - januar til april

  Publisert 31.12.2014 klokka 18:54 i kategorien Hverdag

Heei! Etter mye om og men kom jeg fram til at jeg ville lage en årskavalkade fra året som var - 2014 var tross alt ett av mine beste år, så hvorfor ikke! Jeg gjorde selvfølgelig en del ting utenom det som kommer fram her på bloggen, men det er dessverre mye jeg ikke har bilder fra. Jeg var sammen med venner, jeg var i bursdager og diverse annet, men fra disse anledningene tok jeg veldig få bilder. Jeg håper uansett dere liker innlegget, også ønsker jeg dere et godt nytt år! 

.. Jeg hadde nettopp fått min første speilrefleks (canon eos 1100d) og bestilte meg både objektiv, fjernkontroll og stativ like etterpå. 

.. Ellers fikk jeg en litt uheldig start på året. Jeg ble forkjølet akkurat idet koret jeg var med i skulle øve inn sanger til en konsert. Itillegg skulle bandet jeg er med i øve inn sanger til kommende anledninger.

.. (hehe, praktfullt bilde) Jeg startet måneden med å synge på Astrid Lindgren-konserten koret arrangerte sammen med korpset i Brønnøysund - Til tross for at jeg var forkjølet var det en morsom opplevelse!.. Jeg hadde en ting for "skjorter med genser over" i denne perioden, og gikk med det omtrent hver dag. Stilen min har forandret seg MASSE siden da!


  .. I vinterferien dro mamma, Malin og jeg til Namsos. Vi shoppet, spiste god mat og koste oss masse! Jeg husker jeg spiste tidenes beste salat på hotellet vi bodde på (Rock City). Kjenner jeg fikk lyst til å ta en tur dit nå ass!.. I hele mars og en lang tid fremover var frosne bringebær og Pukka-te det beste jeg kunne få å spise og drikke! Jeg husker hele kvelden fra da bildet over ble tatt, å for en koselig kveld det var! Jeg tok med meg bringebær, te og pledd opp på verandaen og satt der hele kvelden med musikk på ørene og sola over meg - Det er ofte de små tingene som huskes best. 

.. Skolen vår hadde den årlige engelskdagen og dette var min første! Vi gikk med uniformer, spiste engelsk mat og snakket engelsk hele dagen... Jeg fikk verdens fineste mariusgenser som bestemor hadde strikket til meg. 


¨'
.. Jeg kledde meg i mine søteste klær da jeg skulle i tema-bursdag til en venninne.

Itillegg til dette var bandet vårt med på UKM i Mars, men det har jeg ingen bilder fra, dessverre... Jeg begynte å bruke mer sminke, rettet håret hver dag og pyntet meg oftere. Se forresten så mye mørkere håret mitt var her i forhold til nå!

.. Jeg dro på veldig mange koselige turer med familien, og fikk en stor interesse for bilderedigering.
..Jeg fikk disse nydelige skoene fra Nike, som har vært mine favoritter siden! 

 Håper dere likte innlegget, så snakkes vi senere! 

 

 

5

uventa fravær

  Publisert 22.11.2014 klokka 18:15 i kategorien Hverdag

Heei! Begynner å bli en stund siden sist jeg postet noe som helst her inne. Det som endte med å bli en ganske lang pause, var egentlig planlagt skulle bli en kort 2-dagers pause. Jeg fikk ikke tatt bilder og hadde ingen motivasjon eller inspirasjon til å blogge på mange dager, så jeg endte med å stoppe alt. UpsupsDen siste tiden har fokuset mitt vært på skole og venner. Jeg har hatt problemer med å konsentrere meg over lengre tid, så skole og lekser har blitt prioritert foran bloggen. Det samme gjelder vennene, de blir selvfølgelig prioritert foran bloggen, noe jeg tror alle forstår. Da gjenstår det bare å ønske alle en fin kveld, så snakkes vi senere! :)

 

13

tung dag

  Publisert 22.10.2014 klokka 18:08 i kategorien Hverdag

Etter evigheter med leting gjennom arkivet fant jeg ett par dugelige bilder til innlegget.. Er regn her idag skjønner dere. Og på toppen av det har det både snødd og haglet. Huff, kjenner jeg lengter litt til sommeren nå. Men ihvertfall, ettersom været var dritt da jeg kom hjem idag, fikk jeg ikke tatt noen bilder. 

Skoledagen var ikke slutt før klokka tre idag, ettersom vi hadde valgfag. Jeg har fysisk, og idag dro gruppa til treningssenteret. Det gikk egentlig helt greit, men herreguud så tungt det var! - Styrketrening er ikke noe jeg er god i for å si det sånn. Etter å ha kommet klissvåt og sliten hjem fra treningssenteret, tok jeg en velfortjent dusj og lagde meg smoothieHva gjør dere idag?

12

morsomt stress

  Publisert 19.10.2014 klokka 19:37 i kategorien Hverdag

At jeg tar mine små bloggpauser gang på gang stadig oftere, har nesten blitt som en (stygg) uvane. Det må det bli en slutt på. Skjerpings nå Marthe, skjerpings.Heei! I helgen har jeg vært på konfirmasjonsleir. Det var såå koselig, og morsommere enn man kanskje skulle tro. Da jeg kom hjem i formiddag - trett som bare det - dro jeg rett ut på en løpetur. Det var overraskende deilig, og følelsen etterpå kan ikke beskrives! Da jeg kom hjem, tok jeg meg en velfortjent dusj, og gikk deretter ned for å lage sjokoladekake/muffins. Alt i alt en perfekt, men hektisk helg. Håper alle har hatt en fin helg, også må dere huske å ende den på beste vis.

 

14

my morning

  Publisert 10.08.2014 klokka 12:45 i kategorien HverdagHeii dere! Jeg skal ikke begynne å snakke om hvor herlig starten på søndagen var, for bildene taler for seg -Ett bilde (tre bilder*) sier mer enn tusen ord! Planene for søndagen er ikke lagt enda, men å gjøre noe fornuftig skal jeg få til. Etter en uke med mye futt og fart i, skal dagen tilbringes hjemme. Da gjenstår det bare å ønske alle en strålende dag, så blogges vi senere :)

 

8

starter dagen med Fitness

  Publisert 08.08.2014 klokka 13:02 i kategorien Hverdag

Det er fredag dere! Wohoo! Det er ikke det at det har så mye å si ettersom jeg har sommerferie uansett, men helg er helg så det er supert likevell.

Ikveld drar jeg på besøk til en venninne, og blir der til imorgen, så det blir kos! Ellers har jeg ikke lagt noen planer for dagen, annet enn å nyte den fullt ut. Egentlig ønsker jeg å få mest mulig ut av dagen, men jeg ender som regel opp med å sitte å tenke over alt jeg kunne ha gjort, men som ikke blir noe av. Er det flere som føler det slik innimellom? Ha en strålende fredag dere! Smil, vær glad og spre glede :)

 

2

nye hudprodukter & hjemmespa

  Publisert 12.05.2014 klokka 17:06 i kategorien Hverdag

Heei dere! Tenkte å oppdatere dere litt, etter helg og slikt. I helgen feiret jeg bursdagen med både venner og familie. Jentene var her på fredagen, og på lørdagen var slektninger og familie her. Igår var jeg på tur med mamma. Vi gikk rundt Torghatten -Søndagstur i sommervær slår aldri feil! Angrer på at jeg ikke tok med kameraet, for ååå så mye fint det var å ta bilder av! Har jo vært der mange ganger før, men med supert vær og fin natur blir bildene helt supre! 

Litt utpå kvelden dro Nora og jeg for å jogge et par runder rundt Svarthopen. Jeg kom hjem etter nok en fin tur, og tok en velfortjent dusj før jeg stappet i meg alt som var av usunn mat. Jeg hadde også mitt eget lille hjemmespa, og fikk prøvd ut et par nye hudprodukter som jeg var så heldig å få i bursdagsgaver :D 

//Hårkur og hårolje- morrocanoil, bodylotion og "shower gel"- gave, ansiktsskrubb og kroppskrubb- gave, balsamspray- hos alle frisørsalonger, hudkrem- loreal//

 

 

6

denne onsdagen

  Publisert 30.04.2014 klokka 21:18 i kategorien Hverdag

Heei! Dagen har gått som "på skinner". Skoledagen var helt grei, og som på alle onsdager ble jeg igjen til fire for å rekke bandøvelsen. Da jeg kom hjem slappet jeg av, og dro senere ut på tur med mamma. Jeg tenkte egentlig å ta noen bilder utendørs, men været er ikke helt på min side idag.. Det har både regnet og SNØDD, så bildene får tas en annen dag. Vi har vi fri til over helga, så de neste dagene håper jeg på å få til ordentlig blogging, og også få tatt noen bilder! 


Bildene tok jeg for noen dager siden. Det med bilder er nok det verste med å være blogger -Da man ikke har noen..

Ønsker dere alle en super kveld!

#hverdag #blogg 

8

the prettiest thing

  Publisert 19.03.2014 klokka 20:31 i kategorien Hverdag

Heiisann! Litt sen oppdatering idag, men det får så være! Har vært opptatt hele dagen, så tid til å ta bilder med kvalitet ble det heller ikke. Mørke la seg like etter jeg kom hjem, og da er det ikke lett å få gode bilder, dessverre. Akkurat nå sitter jeg å øver inn sanger til en konsert med koret i morgen, og søker inspirasjon fra forskjellige blogger. Ønsker alle en fin kveld, også blogges vi senere!

2

braa dag

  Publisert 18.03.2014 klokka 16:52 i kategorien Hverdag

#foto #blogg #hverdag


Heei! Snart kommer Vilde på besøk en tur, så jeg satser på å skrive fort, men interessant de neste fem minuttene! Til vanlig bruker jeg opptil to timer på å publisere et komplett innlegg, så dette er en litt vrien situasjon. Haha, neida. Som vi nordmenn er "kjent" for, skal jeg snakke litt om været i brønnøy også idag :p Sola skinner utenfor, og temperaturen er som på den perfekte vårdag! (Ihvertfall slik det føles). Håper på å komme meg ut en tur senere! Ellers har dagen gått utrolig fort, det meste av leksene er gjort og friheten har tatt tak! En bra dag til nå, og bedre skal den bli!

Hvordan er din dag?

8

give a shit

  Publisert 04.03.2014 klokka 20:42 i kategorien Hverdag

Heei! En helt vanlig tirsdag, med en helt vanlig overskrift, og et så å si vanlig innlegg.. Gjorde siste rest av leksene da jeg kom hjem fra skolen, og gikk senere en tur med mamma. Var utrolig fint vær ute, så jeg angrer litt på at jeg dompa kameraet hjemme. Drakk akkurat en kopp med herlig kakao og marshmallows, og hører for øyeblikket på en av mine nye yndlingssanger, Dear Darlin- Olly Murs. Ha en fin kveld søte dere!

Genseren jeg har på meg er fra Carlings. 

Hva har dere gjort idag?

4

svarthvitt

  Publisert 25.02.2014 klokka 15:41 i kategorien Hverdag

Heei dere! Gårsdagen var utrolig koselig, da Nora var her og overnattet. Vi så film, og koste oss masse. Idag har jeg ingen planer, annet enn å pakke til vi skal til Namsos imorgen. Nå skal jeg se en episode med Oth (one tree hill) med Malin, så vi blogges senere!
\
# Nomakeupday

Hva gjør du idag?0

alt til feil tid

  Publisert 31.01.2014 klokka 19:53 i kategorien Hverdag

Heei jenter!Idag er en sånn dag der jeg ikke vil ta bilder, og føler heller ikke for å posere foran kameraet. Jeg har blitt kjempe forkjølet, og har vært nødt til å holde meg hjemme hele dagen. Helt feil dag å bli syk på, ettersom jeg egentlig skulle vært på en general-prøve for konserten som holdes imorgen. Håper jeg blir bedre imorgen, og får gjort mitt beste på konserten! :)

 Bildene av koppen tok jeg faktisk idag. Synes den er så utrolig søt, praktisk og har et fint budskap! "Smile every day"

 

4

sansen for det vinrøde

  Publisert 30.01.2014 klokka 21:19 i kategorien Hverdag

Heei alle fine! Kom akkurat hjem fra nok en korøvelse, som varte i tre timer idag også. Det var utrolig gøy, men stemmen min forsvinner gradvis. Hehe, overdriver kanskje litt, men forkjøla det er jeg! Har utrolig vondt i halsen, så jeg må spare litt på stemmen ettersom vi skal ha generalprøve imorgen og konsert på lørdag. 

Idag er jeg i det vinrøde hjørne, og har både vinrød genser, og vinrøde converse. Åh, elsker den fine burgunderrøde fargen!                                                                                                                                                    

På bildet over kan dere se hva jeg har levd på idag. Har drukket masse te, hostesaft og spist sikkert tusen halsdrops! Jaja, håper på å bli fort frisk :) 

Hva har du gjort idag? Noen andre som er syke?

0

torsdag allerede?

  Publisert 23.01.2014 klokka 16:55 i kategorien Hverdag

Heei dere! 

Halve torsdagen har gått, og vi nærmer oss helg! Senere skal jeg på korøvelse, så jeg skal snart gå å øve på sanger :) 

Føler meg llitt "ukomfortabel" med alle disse kjedelige hverdagsinnleggene slengende rundt på bloggen.. Men sånn blir det dessverre når tiden ikke strekker til. 

Ha en fin kveld, også blogges vi senere! 

10

min onsdag

  Publisert 22.01.2014 klokka 19:32 i kategorien Hverdag

Heei, hatt en fin dag så langt?

Idag hadde vi skole til 15.00, som gjorde dagen litt tyngre. Etter skolen dro jeg til bestemor, og da jeg kom hjem, gikk jeg en tur med mamma. Er sikkert utrolig kjedelig for dere å lese om dagen min, da jeg ikke gjorde noe spessielt.. Men sånn ble det denne gangen, så får jeg komme sterkere tilbake i neste innlegg! :D
Ha en fin kveld da dere!

 

2

første treningsøkt 2014- Check

  Publisert 08.01.2014 klokka 18:10 i kategorien Hverdag

Heei!

Nå har jeg gjort det! Årets første treningsøkt er unnagjort :) Var ferdig tidlig på skolen idag (13.00) , så jeg gikk hjem med en vennine (Emilie). Nå sitter jeg bare å slapper av, og prøver å komme på noe spennende å skrive om, men jeg er helt blank! Ingen ideer, ingen inspirasjon.. Skal oppdatere dere så fort jeg finner noe gøy å skrive om! Stay tuned :)Hva har du gjort idag?

Hva vil du se mer av på bloggen?

2

daffe-dag

  Publisert 28.12.2013 klokka 11:08 i kategorien Hverdag

Heei, og god morgen!

Våknet til et kjedelig og vått vær idag, så jeg går nok ikke ut med det første. Dagen idag, blir mest sannsynlig en dag der jeg slapper av og koser meg hjemme. Det er litt deilig med sånne dager nå i julen, der man bare kan være hjemme og slappe av, og gjøre hva man vil. Jeg blir sikkert å ta en del bilder, som postes på bloggen senere (hvis de blir vellykket). 

Også må jeg bare si tusen takk til alle dere som leser bloggen min, og som var innom igår. Jeg hadde 63 lesere, noe jeg er utrolig takknemelig for! Jeg håper dere fortsetter å lese bloggen min, og kanskje følger den fast. Det er bare å legge igjen en kommentar med bloggnavn, så kan jeg sjekke den ut og legge igjen en kommentar. Jeg kommenterer som oftest tilbake til alle dere som kommenterer og har blogg :) 
<3

0

kjedelig dag

  Publisert 25.11.2013 klokka 16:04 i kategorien Hverdag

Heei alle! Idag har vært en kjedelig dag, ettersom jeg har vært hjemme fra skolen. Jeg har ikke gjort noe som helst, annet enn å se på tv og videoer :)Hvordan er din start på uka? 

4

Mandag & stress

  Publisert 04.11.2013 klokka 20:30 i kategorien Hverdag

Heeei! Da var det Mandag igjen, og jeg er som vanlig sen å oppdatere. Mandag = stress, stress, stress, ettersom jeg både skal trene og gjøre det meste av leksene. Så det er dette Mandagene mine inneholder nå for tiden :)
Hva har du gjort idag?

2

Nok en gang..

  Publisert 28.10.2013 klokka 18:38 i kategorien Hverdag

..en litt kjip Mandag. Har vært støkk med lekser stortsett hele dagen! Er ferdig med det meste nå, så resten av uka har jeg nesten "fri" :) Skal snart gjøre meg klar for litt trening her hjemme, noe jeg faktisk ser fram til. Blir deilig å få rørt litt på seg nå kjenner jeg! Hva har du gjort idag?


 

2

BElieve in YOUrself

  Publisert 22.10.2013 klokka 16:49 i kategorien Hverdag

Heei dere! Huff, for en slitsom dag! Vet ikke egentlig helt hvorfor iogmed at jeg ikke har gjort så altfor mye. Føler meg bare så utslitt i hele kroppen. Skal hvertfall prøve å få slappet av i kveld, og få tilbake krefter. Ha en fin kveld! 

Hva har du gjort idag?

2

Ønsker alle en fin uke

  Publisert 21.10.2013 klokka 20:28 i kategorien Hverdag


Stakk bare innom for å ønske alle en super uke! :)

 

0

Liten nedtur

  Publisert 16.10.2013 klokka 19:17 i kategorien Hverdag

Heeei!

Etter sju timer skole + vaksing og trening er jeg helt utslitt! Har null inspirasjon til blogginnlegg, og har heller ikke lyst til å kjede dere med hverdagsinnlegg hver eneste dag. Jeg har et par ideer til innlegg men jeg har ikke fått tid til å ordne de enda, dessverre. Resten av kvelden går til å lade opp batteriene for en ny skoledag, og slappe helt av :)

Har redigert og ordnet bilder med tekst, men bildene ble plutselig borte. Finner de ikke igjen hvertfall, noe som var litt klønete gjort av meg.

Ha en super kveld dere! 

2

Dagen min

  Publisert 15.10.2013 klokka 19:50 i kategorien Hverdag

Heei dere!

Følte meg nesten litt sliten når jeg sto opp imorges, og at det ville bli en tung dag å slite seg gjennom. Når jeg kom hjem fra skolen måtte jeg få med meg One Three Hill før jeg begynte med leksene. Har fått gjort unna det meste, så jeg har vell stortsett resten av uka fri (for lekser hvertfall). Kom nettop hjem fra en fin tur med mamma, og er klar for full avslapping foran tv-en resten av kvelden! :)) 

Håper alle har hatt en fin Tirsdag!
(satte opp en helt utrolig sløv hestehale, så bare ignorer det..)

Hva har du gjort idag? :-)

4

Første Oktober!

  Publisert 01.10.2013 klokka 18:04 i kategorien Hverdag

Heeisann!

Da var vi kommet til en nye måned, med mange nye muligheter! Idag har jeg vært ganske opptatt, så blogging ble det dårlig med.. Har hatt besøk av en super vennine, og hatt konsert med koret! Har hatt en fin dag til nå, og det håper jeg dere også har hatt! :) Nå skal jeg prøve å få gjort ferdig siste rest av leksene, så jeg får resten av uka fri! Poster et innlegg senere ikveld/idag! 


Det verste ved å være blogger er å gå tom for bilder å poste, og å ikke ha noe å ta bilder av, noe som selfølgelig måtte skje nå.. 

Hva har du gjort idag?

4

Mandag igjen da

  Publisert 30.09.2013 klokka 17:01 i kategorien Hverdag

Heei! 

Jeg har vært opptatt med lekser hele dagen, som vil si lite tid til blogging. Litt kjedelig med slike dager ettersom det går utover bloggen. Ingenting å skrive om -> ingen innteresante innlegg.Så hvis dere har noen tips til innlegg er det bare å komme med dem! :)) Blir utrolig glad for forslag og tips! Hva vil du lese om, og se bilder av?

Forslag til innlegg fremover?

 

0

Rolig Torsdag!

  Publisert 19.09.2013 klokka 16:05 i kategorien Hverdag


Heei!

Idag blir nok en rolig dag, korøvelsen vår er avlyst så jeg har ingen planer. Leksene er unnagjort, så dagen blir nok utrolig fin! Kommer til å ta meg litt tid til å ta bilder ute, kose meg med fotografering rett og slett! :) Senere skal jeg prøve å få tatt meg en joggetur, og nyte finværet! Imorges regnet det for fullt, mens nå er det utrolig fint ute! Håper alle får en fin og solrik dag!

Hva skal du gjøre idag? :))

4

"Live in para-para-paradise"

  Publisert 18.09.2013 klokka 20:17 i kategorien Hverdag

 

8

Sick today..

  Publisert 12.09.2013 klokka 15:36 i kategorien Hverdag

Heeisann hoppsann!

Sitter hjemme med forkjølelse idag, og kom meg ikke på skolen. Så som dere sikkert skjønner har jeg ikke gjort noe som helst. En lite kreativ dag for å si det sånn!


Har drukket en utrolig god te "Pukka refresh" fra min kule kopp der det står "slankekoppen. Før var jeg slank og pen. Nå er jeg bare pen" Elsker den!
Noen andre syke idag?

 

2

Ny uke, nye muligheter!

  Publisert 09.09.2013 klokka 20:56 i kategorien Hverdag

Ja, da var en ny uke startet og nok en mandag (snart) over. Denne uka er det "skolejogg", noe vi har vært år! Vi jogger en spessiell løype, og gjør så bra vi kan. I år blir det en lengre tur for oss i 8.kl! Resten av uka blir helt vanlig egentlig. Dere kan forresten kommentere under om dere har noen bloggtips fremover!  :-)

Har dere noen bloggtips? 

4

Gårsdagens fjelltur!

  Publisert 08.09.2013 klokka 10:57 i kategorien Hverdag

Heei! Bildene over er fra fjellturen vi var på igår. Vi skal på Seterfjellet idag, som blir veldig koselig! :-) 

Hva skal dere gjøre idag? :-)

0

Koselig fjelltur!

  Publisert 05.09.2013 klokka 16:07 i kategorien Hverdag

Heei!

Dagen idag har vært annerledes og morsom! Vi hadde skole til 15.00, som var pga valgfag. Jeg har valgt Sal og scene, som innebærer å lage skuespill, synge, danse og masse gøy! Syntes det passet ganske bra for meg i og med at jeg elsker både å synge, danse og spille skuespill. Men læreren vår var ikke på skolen idag, så jeg og noen venner benyttet anledningen til å få gjort litt lekser, spilt ping pong og sjakk til klokken nærmet seg 15.00. Litt ute på ettermiddagen dro mamma og jeg på en fjelltur. Fjellet het Ramntinden, og er et fint fjell med vakker utsikt over Brønnøysund. Tok masse bilder som jeg vil dele med dere! :-) Håper alle har hatt en fin dag! Husk videoen jeg la ut i forrige innlegg :-)

Hva syntes du om bildene? 


Poster forresten innlegget idag, men jeg lagde det igår. Så det som står handler om gårsdagen! :)
2

31.08.2013

  Publisert 31.08.2013 klokka 10:09 i kategorien Hverdag


Heeisann dere! Idag blir det bytur som sagt. Pappa lager en fantastisk frokost, som er egg og bacon! :-) Tenkte å lage en innkjøpsvideo av tingene/klærne jeg kjøper når jeg kommer hjem! Jeg skal hvertfall gjøre et forsøk, er ikke 100% sikker på at den blir "bra nok". Håper alle får en fin lørdag, og nyter helgen!
2

Liten oppdatering!

  Publisert 30.08.2013 klokka 21:39 i kategorien Hverdag


Heeeisann! Da jeg sto opp idag var det bare å få på seg klærne, spise frokost, også dro vi rett til byen. Det var utrolig koselig, og jeg kjøpte masse nytt! :-) Vi spiste lunsj på jordbærpikene, noe jeg anbefaler alle å gjøre en gang! Imorgen blir det en ny runde rundt i byen, så resten av kvelden skal jeg bruke til å lade batteriene så jeg er klar for en ny dag i steinkjer by! Håper alle har hatt en fin fredag til nå, og nyter den gode helgefølelsen! :-)
0

Steinkjær- tur!

  Publisert 29.08.2013 klokka 20:28 i kategorien Hverdag


Nå har vi kommet frem til steinkjær! Koser oss masse! Er så herlig å sitte ute å slappe av og kose seg! Godt å kjenne at jeg har fri et par dager :-) Imorgen blir det sikkert en tur til byen, som blir utrolig koselig! Blir gøy å få "shoppet" litt her de faktisk har litt andre butikker enn hjemme. Håper alle får en super kveld! Slenger med et "Ipad- bilde". Skriver ikke mer ettersom nettet ikke er det beste akkurat nå.
4

A great Wednesday!

  Publisert 28.08.2013 klokka 16:33 i kategorien Hverdag

Heei! Har ingen spessielle planer for dagen, og heller ingen kreativitet eller inspirasjon til blogginnlegg. Har tenkt å bruke dagen til å slappe av, kanskje ta meg en joggetur, tegne litt og prøve på å lage en video! Videoene jeg lager blir liksom aldri bra nok, så jeg ender alltid opp med å slette de. men en gang må jeg jo få det til :-) Håper alle får en fin dag, og koser seg i regnværet! Har ihvertfall regn her i Brønnøysund. 
Har på meg verdens deiligste og fineste genser idag! Marius genseren har bestemoren min strikket :-) 

Hva skal du gjøre idag?

Les mer i arkivet » Februar 2016 » Januar 2016 » Desember 2015
hits