8

det fineste plagget jeg eier

  Publisert 04.12.2015 klokka 21:28 i kategorien InnkjøpWæææ! Jeg er så sinnsykt fornøyd med jakken jeg fikk i forrige uke! Jeg har brukt samme vinterjakke siden 7.klasse, så mamma var enig i at det var på tide med en ny, hehe. Jeg regner med de fleste har sett jakka før, så jeg trenger vel egentlig ikke informere dere om hvor fin den faktisk er, tihiihih..

Idag fikk jeg forresten pakken fra Nelly som jeg bestilte sist fredag. Jeg bestilte 5 forskjellige kjoler - skal kun beholde en, men klarte ikke velge, hehe - pluss ett par svarte høyhæler. Jeg bestemte meg for å beholde en enkel svart kjole (det enkle er ofte det beste) så nå kan julen/juleballet bare komme! - Kjolen får dere forresten se senere en gang :)Ha en fiin kveld dere!

18

favoritt denne høsten

  Publisert 16.10.2015 klokka 20:47 i kategorien Innkjøp


Heeii dere! Da vi var i England kjøpte jeg som sagt en del klær, og deriblant denne lekre genseren! Gud, som jeg elsker den her! Den høye halsen passer perfekt nå som det er høst, og fargen er jo bare helt nydelig! Rett før bildene ble tatt, spilte Malin og jeg inn to videoer. Haha, tviler på at de legges ut her, men vi får se!

Her i stua ruller Norske talenter på skjermen, og pizzaen står klar på bordet! - Det er jo trossalt fredag, så sånn skal det være! :D Jeg ønsker dere alle en finfin kveld!

14

todays buyings

  Publisert 08.08.2015 klokka 19:15 i kategorien Innkjøp

Sååå, her har dere dagens lille innkjøp; Favorittmascaraen min fra Isa Dora, Maybelline Fit me-foundationstick/coverstick og jeans som er fra Cubus. Vilde og jeg bestemte oss for å ta en tur til byen idag for å kjøpe diverse needs av både sminke og klær. Det var utrolig koselig å treffe henne igjen, etter heeele 2 uker uten henne.

Jeg mottok pakken fra Junkyard for ett par dager siden, og tenker å vise dere klærne så snart som mulig. Jeg ble utrolig fornøyd med plaggene jeg skal beholde, og har allerede brukt de ett par ganger wiii8

INNKJØP; SOMMERKLAR

  Publisert 21.06.2015 klokka 12:04 i kategorien Innkjøp

/ Innlegget skrev jeg igår kveld /

Idag dro Vilde og jeg på byen for å kjøpe diverse needs for sommeren. Ettersom jeg klarte å miste favoritt-solbrillene mine for ett par dager siden og praktisk talt er avhengig av å ha ett par, så jeg meg nødt til å kjøpe nye. Jeg kjøpte ett par fra Vita til en helt ok pris - ett bra kupp ettersom de er både superfine, greie å ha på og de sitter beint på nesa ;) Bikiniene kjøpte jeg på Cubus, og jeg bare elsker den knæsjrosa fargen som blir perfekt til den brune sommerhuden jeg drømmer om å få.

Kvelden har vært veldig rolig for min del. Jeg har vært ute i kveldssola, spist sesongens første "grillmat" og sett på Vg-lista sammen med familien - Nå er det sommer dere!
Hva synes dere om innkjøpet?

11

NYTT I GARDEROBEN - BUKSE FRA WEIGHTLESS

  Publisert 04.06.2015 klokka 16:35 i kategorien Innkjøp

Fine, eller hva? En del av gaven til bursdagen min var at jeg skulle få bestille en bukse fra Weightless, noe jeg ble superhappy for ettersom det hadde stått på ønskelista lenge. Jeg fikk bestilt denne superfine buksa som har en knallfin blå denim-farge - Perfekt til sommeren! (Ps: den er ikke såå knæsjblå som det ser ut, det er pga bilderedigeringen)

Jeg skal innrømme at det tok sin tid før jeg fikk akkurat denne i posten.. Jeg skulle egentlig ha en annen bukse som jeg først bestilte. Meeeen på den var det glitter, noe jeg ikke så selv om det sto med store bokstaver i "produktnavnet". Hehe, går det ann å bli mer vimsete? Uansett, den fikk jeg sendt tilbake og så endte jeg med å bestille denne istedet! Det angrer jeg ikke et sekund på, for denne er jeg såå fornøyd med

Hvis dere har noen spørsmål angående buksa, så er det bare å kommentere under :)

8

my new babes - nike air jordan

  Publisert 08.02.2015 klokka 14:01 i kategorien InnkjøpHeei! Fine sko ja? Jeg er forelsket! Jeg bestilte disse skoene på tirsdag, og fikk de i posten igår. Herregud så kule! Jeg ble overlykkelig når jeg så at de hadde fått de inn, ettersom jeg har ønsket meg disse i en evighet :D

Hva synes dere?

2

ny favoritt i garderoben

  Publisert 16.12.2014 klokka 17:02 i kategorien Innkjøp

Heei! Her har dere dagens antrekk med julerommet i bakgrunnen.. Når jeg ser på disse bildene kjenner jeg at jeg gleder meg ekstremt mye til sola snur og vi går imot lysere tider.

Idag har jeg på meg min nye favoritt i klesskapet -  En lysegrå(?) cardigan fra B.young. Mamma kjøpte den til meg for noen dager siden ettersom den andre jeg hadde ble "ødelagt" i vask. Denne kommer til å bli brukt mye fremover! Toppen jeg har på meg er fra Jeans Company og buksa er fra Dr.denim. Ha en fin dag videreee!

14

todays wearing - new in

  Publisert 18.09.2014 klokka 19:59 i kategorien Innkjøp

Me and my new backpack

Heei, en stund siden nå ja! Mye har holdt meg opptatt den siste uka, og tiden min har blitt satt av til andre ting som har vært viktigere enn bloggen. Jeg dro meg selv og kamerautstyret ut for å få tatt noen bilder tidligere idag, og resultatet ser dere over. Jeg ble ganske fornøyd med bildene, som jeg for en gangs skyld tok selv *stolt*.

Som dere ser har jeg fått meg en ny sekk, som var svært etterlengtet! Den er fra Nelly, og kostet kun 249.-, noe jeg synes var en grei deal. Den eier kanskje ikke toppkvalitet, men den funker over gjennomsnittet greit :D

Hva synes du om antrekket?

6

new in - jeans & watch

  Publisert 29.08.2014 klokka 16:16 i kategorien InnkjøpHeeei! Flere enn meg som er happy for helg nå? Wihu! Imorgen og på søndagen blir det fjellturer og kos med familien, så helgen blir knallbra for min del!

Se på disse herlighetene da dere! Jeg bestilte buksa og klokka på Nelly i forrige uke, og fikk de levert i går. Buksa er super-komfortabel og sitter utrolig fint på, og klokka er nydelig *såå fornøyd*. Jeg bestilte meg også en genser fra Junkyard, som jeg viser dere senere. Hva synes du?

#innkjøp #mote #fashion #foto #fotografering #blogg #fredag

9

innkjøp fra trondheim -klar for sommer

  Publisert 08.06.2014 klokka 20:37 i kategorien InnkjøpHeei! Da var jeg hjemme i Brønnøysund igjen -sliten og trøtt etter en lang men fin helg. Igår var vi som sagt på konsert, noe som var utrolig morsomt! Jeg fikk knipset noen bilder mens vi var der, som dere får se senere. Den ene t-skjorta dere ser på bildene over, kjøpte pappa til meg før konserten. Kul ja? Jeg er utrolig fornøyd med innkjøpene, som dere kommer til å se mye av fremover. Jeg hadde med meg kameraet på turen, så bilder fra campingen og av antrekkene kommer senere :) Stay tuned! 

Hva synes du om innkjøpene? 

#innkjøp #blogg #foto #sommer #helg

2

new in -ripped jeans

  Publisert 27.04.2014 klokka 17:30 i kategorien InnkjøpHeei! Som jeg sa igår, skal jeg vise dere et par jeans som jeg fikk for noen dager siden. Mamma og Malin var på byen og kjøpte de til meg, og jeg elsker dem! :D Idag var mamma, pappa, Malin, Tinka og jeg på tur, lagde bål og koste oss i finværet. Jeg er egentlig på tur ut, så mer blogging blir det senere. Ha en super søndag!Hva synes du om buksene?

23

nye sko -sendt fra himmelen

  Publisert 26.04.2014 klokka 20:39 i kategorien Innkjøp

#innkjøp #sko #nike #blogg #mote #lørdag #helg #vårÅh, som jeg har gledet meg til å vise dere skoene jeg snakket om tidligere! Det er et par Nike Free Run, og jeg er såå fornøyd! Jeg bestilte de som sagt før påske, og fikk de levert idag. Skoene er i en farge jeg synes minner om isblå, og passer perfekt til sommeren. Gleder meg masse til å bruke dem fremover, både til trening og ellers :) 

Likte du skoene? 

20

ny rød favoritt

  Publisert 16.04.2014 klokka 12:24 i kategorien Innkjøp

#innkjøp

Denne nydelige jakken kjøpte jeg på Vero Moda igår. Jakken passer perfekt nå til våren, og fargen er jo bare helt elsk! Gleder meg masse til å bruke den fremover :)

8

the perfect bag

  Publisert 08.03.2014 klokka 17:36 i kategorien InnkjøpStarter innlegget med et aldri så lite HEEI! Bagen dere ser på bildene bestilte jeg og fikk levert før vinterferien, og den har allerede blitt mye brukt. Den er fra Junkyard, og er i et nydelig dyreprint!

Nå skal jeg gå for å øve inn sanger, både til Ukm og sanger sjenerelt. Skal prøve å få filmet inn en sangvideo, og om den blir vellykket kommer den kanskje på bloggen senere! Er usikker på om jeg har snakket om det tidligere, men noen venner og jeg har meldt oss på Ukm, som et band. Jeg har også meldt meg på Ukm for å vise frem noen av tegninene mine :D

Likte du bagen? Har du meldt deg på Ukm? 

2

innkjøp fra namsos

  Publisert 28.02.2014 klokka 17:27 i kategorien Innkjøp

Heei alle fine! 

Da var det fredag, og vinterferien går mot slutten for meg. Hele uka har føltes som helg, og jeg har kost meg masse! Jeg har vært med venner, i Namsos med mamma og Malin, shoppet, spist god mat, sett på filmer og serier, tegnet, trent og kost meg med familien! Alt i alt en super uke. Denne fredagen har gått til trening, rydding, og jeg har forberedt masse for senere blogginnlegg. Jeg har bl.annet tatt bilder av innkjøpet, som dere får se nå. 


Bukse fra Dr.denim. Treningstights fra Nike. 

Give a shit- genser fra Carlings. Genser med åpen rygg fra Bik Bok. 


Negler- (?), Varmebeskyttende- H&M, Skrivesaker- Ark, Kreative teipruller- Kine's Corner. 

Itillegg til dette kjøpte jeg treningssokker fra NIke. 

Hva synes du om innkjøpet?

 

0

Something new

  Publisert 12.10.2013 klokka 18:36 i kategorien Innkjøp

Fikk et par bukser av mamma igår + at vi kjøpte en ansiktskrem fra Cubus. 

Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden, og nyte resten av Lørdagen! Håper alle får en super kveld videre :)
//Bukse & Krem fra Cubus// 

Hva skal du gjøre ikveld? 

4

Nytt til rommet

  Publisert 06.10.2013 klokka 12:11 i kategorien Innkjøp

Hello sunshines!

For noen dager siden bestilte mamma et hvitt sofatrekk til meg, som jeg kunne ha på rommet. Vi fikk trekket i posten i på Fredag. Har fått ordnet det nå, og det ble utrolig fint! Sofaen min var grå/svart før, så det var morsomt med litt forandring :)

Senere idag skal vi i bursdag, så nå på formiddagen skal jeg kanskje trene litt, men ellers bare slappe av. Været ute er ikke supert for å si det sånn, så jeg holder meg inne foreløpig :D 

Hva skal dere gjøre idag?

 

 

7

Nytt skjerf

  Publisert 05.10.2013 klokka 19:42 i kategorien Innkjøp

Kjøpte meg et nydelig skjerf idag. Elsker det allerede! Det er marinerblått, og ligner veldig på Acne :) Kom nettopp hjem fra butikken, og nå skal jeg bare slappe av og nyte lørdagskvelden! Håper alle har en fin Lørdag videre! 


Skjerfet er enda litt mørkere i virkeligheten. Det er fra Cubus og kostet 179.-

Hva synes du om skjerfet?

 

6

Something new!

  Publisert 14.09.2013 klokka 16:09 i kategorien Innkjøp

Var ikke akkurat den store shoppingdagen for meg idag, men litt fikk jeg kjøpt. Synes jeg var ganske flink, og kjøpte noen fornuftige småting! :-)

Neglelakk, topcoat- Vita 25.-

Ansiktsmaske- Cubus 20.-

Ice drops (?)- Vita 14.- for en og tre for to.

Hårstrikk- Vita 16.-

Hva har du gjort idag?


4

To nye dufter!

  Publisert 23.08.2013 klokka 15:45 i kategorien Innkjøp

Heei! Skoledagene har gått utrolig fort, og helgen har kommet med et knips! 

Imorges kom pappa med to fantastiske parfymer han hadde kjøpt da han var borte. Malin og jeg deler på begge. De lukter helt himmelsk og designet er nydelig :-) Håper forresten alle har hatt en flott skolestart og uke! 


De to nederste bildene er redigerte. 

Har du prøvd parfymene? :-) 

 

2

Innkjøpet!

  Publisert 09.08.2013 klokka 12:54 i kategorien Innkjøp

Heei søte dere! Som jeg sa igår skal jeg vise dere det jeg kjøpte. Idag har jeg vasket/ryddet litt her hjemme, og resten av dagen har jeg ingen planer. Lurer på om jeg begynner å bli forkjølet. Blir ca. tredje gangen nå i sommerferien.. Har vært veldig svimmel og hatt mye vondt i hode i det siste så jeg skal prøve å ta det med ro. Men blogging blir det! Håper alle får en fin dag.

Alle klærne er fra Vero Moda, så under bildene skriver jeg bare priser.
T-skjorte "trust"  99,-

Slik ser den ut på.

T-skjorte "control" 99,-

Slik ser den ut på. (Var ikke akkurat heldig på dette bilde)

Jakke/Cardigan med nagler (på skuldre og lommer) 100-200,-
 Hva synes du om innkjøpet? 

 

Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Oktober 2015
hits