12

hvorfor du bør elske høsten

  Publisert 13.08.2015 klokka 19:04 i kategorien Inspirasjon

♥ Du kan sitte inne med god samvittighet

♥ Store, varme, fluffy gensere og skjerf i deilige mørke farger; Marinerblå, sennepsgul, burgunderrød og svart! Ogsåå må vi ikke glemme ullsokkene!

♥ Drikke masse kakao med marshmallows og krem! Evt te eller kaffe, men hallo, kakao er det beste alternativet ;)

♥ Alle de fine høstfargene

♥ Bærturer og turer på både fjell og i skog! - Temperaturene er perfekte for sånt om høsten; det er ikke for varmt og ikke for kaldt

♥ Den herlige følelsen og lukten høsten gir

♥ De beste tvprogrammene går alltid om høsten, så det er jo ett pluss!

♥ Sitte under pleddet med favorittserien rullende på skjermen

♥ Filmkvelder, spillkvelder, byturer og "fooddates" med venner

♥ Hvis du er så heldig å ha kjæreste, er jo dager sammen med han/henne utrolig cozy nå om høsten!

Høsten er kanskje ikke så ille som mange synes likevell? Sett bort ifra skole kan ihvertfall jeg se frem til det meste!

 

 

2

summerinspo

  Publisert 22.07.2015 klokka 16:09 i kategorien Inspirasjon14

daily dose of inspo

  Publisert 11.10.2014 klokka 20:50 i kategorien InspirasjonBilder hentet fra Weheartit.

Hva/hvem inspirerer deg?

8

høstinspo & forkjølelse

  Publisert 31.08.2014 klokka 15:58 i kategorien InspirasjonHeei og hallo! Imorgen starter en ny måned, og også en ny årstid! Det blir litt trist å forlate sommeren for denne gang, men jeg må innrømme at jeg gleder meg til høstmåneden(e) starter! Kakao, skjerf, regnværsdager og lange turer -Ahh♥ 

Jeg var så heldig å våkne med tett nese, vondt i hode og sår hals idag morges, så dagens planer er å ta det med ro og håpe på å bli bedre. Jeg hadde egentlig tenkt meg ut en tur senere, men det kommer an på hvordan formen blir. Nå skal det spises pizza(♥), så vi får snakkes senere! :)

Ha en fin dag!

6

svensk inspirasjon

  Publisert 03.08.2014 klokka 11:41 i kategorien Inspirasjon

//Forhåndsskrevet innlegg//Nå i det siste har jeg begynt å lese en del svenske blogger, og har fått mange favoritter. Jeg linker til Angelica Blick's blogg i dette innlegget, ettersom det er min klare favoritt, og anbefaler alle å ta en titt! Dette er gull for deg som blogger, men også til dere som ønsker inspirasjon. Angelica Blick tar fantastiske bilder, og redigerer de også i mange kule stiler. Bloggen hennes er nok nærmere perfekt!

Link-> Angelica blick 

 

#blogg #fotografi #inspirasjon 

 

 

 

 

6

sommerinspo

  Publisert 19.06.2014 klokka 18:09 i kategorien Inspirasjon


Flere enn meg som kjente på "sommerfeelingen" nå? ;D

#inspirasjon #foto #blogg "weheartit

4

inspo slår aldri feil

  Publisert 12.05.2014 klokka 17:50 i kategorien InspirasjonÅh, så mye fint jeg fant på Weheartit isted! Jeg kunne bladd gjennom bilder i flere timer, og fortsatt funnet masse inspirerende og fint. Etter en god dose inspo, skal jeg selv gå for å knipse noen bilder. Kanskje får jeg tatt bilder av treningstøyet jeg tenkte å vise dere. Vi får se :) Ha en fortsatt fin mandag! 

Noe her som inspirerte deg?

8

daglig dose inspo

  Publisert 01.05.2014 klokka 22:17 i kategorien Inspirasjon


Bilder hentet fra Weheartit <3

4

inspiration- nocolour

  Publisert 04.04.2014 klokka 16:01 i kategorien Inspirasjon


Heei! Er litt opptatt i øyeblikket, så et innlegg med mye tekst rekker jeg ikke, dessverre. Fant noen bilder på Weheartit tidligere, som jeg ønsker å dele med dere! Litt inspirasjon passer vell fint nå som det er helg. Kooos dere masse, så blogges vi senere!

Hva synes du om bildene?

2

et par herligheter

  Publisert 31.03.2014 klokka 21:56 i kategorien Inspirasjon

Heei! Hatt en bra start på uka? Mandagen har vært ganske rolig for min del. Lik de fleste mandager egentlig! Gidder ikke sitte time på time å skrive en dagbok om dagen min, så jeg går rett til bildedelen! Har ikke tatt noen bilder idag, men et par inspirerende og søte quotes fra weheartit er vell ok? Koos dere ikveld, så snakkes vi senere!
<3

6

null inspirasjon, men blogglyst?

  Publisert 06.02.2014 klokka 20:22 i kategorien Inspirasjon

Noen andre enn meg som har slike dager da du har lyst til å blogge, men er helt blank for ideer? Null inspirasjon, men blogglysten er der! Jeg tenkte på å poste et innlegg der jeg tipser om hva man gjør når man ikke har noe inspirasjon. Blir nok å lage et slikt innlegg senere en gang, om dere ønsker det! Skal skrive ned alle tingene jeg bruker å gjøre når jeg ikke finner inspirasjon. Begynner med det snarest mulig! :DHadde det vært gøy?

2

inspiration by me

  Publisert 26.01.2014 klokka 18:04 i kategorien Inspirasjon

Tenkte å poste et innlegg med bilder jeg har tatt og redigert selv, som jeg ser på som inspirasjon! Jeg har gjort det en gang før og synes selv det var morsomt, så hvorfor ikke gjøre det igjen! :D Selv synes jeg alltid det er gøy med inspirasjon- og motivasjonsbilder på blogger, og er ganske sikker på at de fleste vil bli inspirert en gang iblandt. Håper mine bilder kan inspirere dere!Hva synes du om bildene?

Er dette noe jeg burde fortsette med?

6

my own inspiration

  Publisert 05.01.2014 klokka 15:42 i kategorien Inspirasjon

Igår så jeg på en blogg hun som hadde bloggen hadde lagt ut sine egne inspirasjonerbilder, som hun selv hadde tatt. Tenkte å gjøre omtrent det samme her, med bilder jeg har tatt selv! 

Hvis dere synes det er interessant med slike innlegg, så kan jeg fortsette med det. Selv synes jeg det er gøy :)                                                  Hva synes du? Skal jeg begynne med det en gang iblandt? 

 

6

Rom inspirasjon

  Publisert 06.10.2013 klokka 13:36 i kategorien Inspirasjon
Bildene er hentet fra We Heart It :)

Hva synes dere?

 

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits