0

alt til feil tid

  Publisert 31.01.2014 klokka 19:53 i kategorien Hverdag

Heei jenter!Idag er en sånn dag der jeg ikke vil ta bilder, og føler heller ikke for å posere foran kameraet. Jeg har blitt kjempe forkjølet, og har vært nødt til å holde meg hjemme hele dagen. Helt feil dag å bli syk på, ettersom jeg egentlig skulle vært på en general-prøve for konserten som holdes imorgen. Håper jeg blir bedre imorgen, og får gjort mitt beste på konserten! :)

 Bildene av koppen tok jeg faktisk idag. Synes den er så utrolig søt, praktisk og har et fint budskap! "Smile every day"

 

4

sansen for det vinrøde

  Publisert 30.01.2014 klokka 21:19 i kategorien Hverdag

Heei alle fine! Kom akkurat hjem fra nok en korøvelse, som varte i tre timer idag også. Det var utrolig gøy, men stemmen min forsvinner gradvis. Hehe, overdriver kanskje litt, men forkjøla det er jeg! Har utrolig vondt i halsen, så jeg må spare litt på stemmen ettersom vi skal ha generalprøve imorgen og konsert på lørdag. 

Idag er jeg i det vinrøde hjørne, og har både vinrød genser, og vinrøde converse. Åh, elsker den fine burgunderrøde fargen!                                                                                                                                                    

På bildet over kan dere se hva jeg har levd på idag. Har drukket masse te, hostesaft og spist sikkert tusen halsdrops! Jaja, håper på å bli fort frisk :) 

Hva har du gjort idag? Noen andre som er syke?

0

min tirsdag så langt

  Publisert 28.01.2014 klokka 17:34 i kategorien Blogg

Heei! Må innrømme at denne tirsdagen har vært en dårlig dag for meg så langt. Jeg begynner å bli forkjølet (som sagt) og det passer egentlig utrolig dårlig, ettersom jeg har konsert med koret til helgen. For meg er denne konserten ganske viktig, så jeg satser på å bli frisk fortest mulig! Jeg har egntlig hatt en dårlig dag sjenerelt, da jeg har følt meg uvell og vært i litt dårlig humør.. Jaja, noen dager blir dessverre slik da. 


(Tok disse bildene for noen dager siden. Derfor de ikke passer helt inn, hehe)

Beklager "syteinnlegg" over mine småå problemer. Skal komme sterkere tilbake senere :D

Hvordan har din dag vært så langt?


 

2

inspiration by me

  Publisert 26.01.2014 klokka 18:04 i kategorien Inspirasjon

Tenkte å poste et innlegg med bilder jeg har tatt og redigert selv, som jeg ser på som inspirasjon! Jeg har gjort det en gang før og synes selv det var morsomt, så hvorfor ikke gjøre det igjen! :D Selv synes jeg alltid det er gøy med inspirasjon- og motivasjonsbilder på blogger, og er ganske sikker på at de fleste vil bli inspirert en gang iblandt. Håper mine bilder kan inspirere dere!Hva synes du om bildene?

Er dette noe jeg burde fortsette med?

2

"lekte" meg med foto

  Publisert 25.01.2014 klokka 20:13 i kategorien Fotografi

Haha, følte for å ta noen litt useriøse og morsomme bilder istad, og som forventet var det utrolig gøy! Tenkte å vise dere noen av de nå. Tok UTROLIG mange, så å vise alle er egentlig uaktuelt :D Kommer til å legge ut flere i senere innlegg!

Ha en fortsatt fin kveld, også snakkes vi!

Hva synes du om bildene?

 

6

dagens antrekk- helt enkelt

  Publisert 24.01.2014 klokka 16:03 i kategorien AntrekkHeei! Har på meg fredagsbuksa idag, eller rettere sagt -joggebuksa. Og det er den "gode" grunnen til at jeg tok bilder av bare halve antrekket idag. Regner med at det er temmelig kjedelig å se på bilder av meg i joggebukse. Fra det ene til det andre! Dagen har gått ekstremt fort, og det er vell bare en ting å skylde på, at det er FREDAG og HELG! Ah, for en deilig følelse :) Ser frem til to dager fri! 

Ha en super fredag alle fine!

Hva synes du om antrekket/bildene?

0

torsdag allerede?

  Publisert 23.01.2014 klokka 16:55 i kategorien Hverdag

Heei dere! 

Halve torsdagen har gått, og vi nærmer oss helg! Senere skal jeg på korøvelse, så jeg skal snart gå å øve på sanger :) 

Føler meg llitt "ukomfortabel" med alle disse kjedelige hverdagsinnleggene slengende rundt på bloggen.. Men sånn blir det dessverre når tiden ikke strekker til. 

Ha en fin kveld, også blogges vi senere! 

10

min onsdag

  Publisert 22.01.2014 klokka 19:32 i kategorien Hverdag

Heei, hatt en fin dag så langt?

Idag hadde vi skole til 15.00, som gjorde dagen litt tyngre. Etter skolen dro jeg til bestemor, og da jeg kom hjem, gikk jeg en tur med mamma. Er sikkert utrolig kjedelig for dere å lese om dagen min, da jeg ikke gjorde noe spessielt.. Men sånn ble det denne gangen, så får jeg komme sterkere tilbake i neste innlegg! :D
Ha en fin kveld da dere!

 

2

bloggforslag?

  Publisert 21.01.2014 klokka 19:36 i kategorien Blogg

Tenkte kanskje jeg kunne lage et "ti randome fakta om meg"- innlegg en dag, eller noe lignende! Jeg kunne også trengt litt hjelp fra dere for å finne de rette tingene å blogge om. Hva dere vil se mer av på bloggen, og hva dere liker å lese om har jo en stor betydning for hva jeg legger ut! Blir superglad for tilbakemeldinger på hva jeg kan blogge om!

Hva vil DU se mer av fremover?

Har du noen bloggtips?

2

ny frisyre?

  Publisert 21.01.2014 klokka 18:17 i kategorien Blogg

Heei dere! Etter skolen idag var jeg hos frisøren for å få bort noe av det som var slitt, og for å "skrå" håret litt. Det var ganske lenge siden, så det var greit å få det unnagjort! Jeg ville ikke ta noe av lengden, så noen endringer er det vell egentlig ikke. Etter frisørtimen dro mamma, Malin og jeg til td for å spise, noe som var utrolig koselig! Nå skal jeg gjøre litt lekser, "pleie" håret og bare slappe av resten av kvelden. 

Vi kjøpte forresten en hårkur og en hårolje fra Moroccanoil når vi var der. Elsker håroljen, men gleder meg til å få prøvd hårkuren og se om den gir noen effekt!

Har du prøvd noen av produktene?

4

dagens antrekk

  Publisert 20.01.2014 klokka 19:24 i kategorien Antrekk

Jakke- Nelly

Genser- Bikbok

Bukse- Vero Moda

Lue- Carhartt


Heisann! Dagen idag har gått utrolig fort! Tiden går nesten ifra meg, og alt jeg har gjort er lekser, og vært ute en tur i det nydelige været! Mandag er egentlig en grei skoledag, men dagen blir likevell tung når jeg får alle leksene som jeg vil ha gjort fortest mulig :) Ha en fin kveld!

Hva har du gjort idag?

 

4

my wardrobe

  Publisert 19.01.2014 klokka 15:39 i kategorien Mote

Til jul for to år siden (2012) fikk jeg dette klesstativet i julegave, og er kjempe fornøyd med det! Det er så enkelt, fint og praktisk! Jeg har hengt opp noen av klærne jeg bruker mest på stativet, og ville vise dere noen bilder. (så forresten nå at stativet sto veldig skeivt, haha)

Hva synes du? :)

4

skjorte og carhartt

  Publisert 19.01.2014 klokka 14:29 i kategorien Blogg

Heei alle fine!

Noen andre enn meg som elsker søndager? Det er så deilig å kunne gjøre akkurat hva man vil, uten å måtte tenke på hva man egentlig skulle gjort! Det er et herlig søndagsvær ute, men vinden er tilstede idag også. Tenkte egentlig jeg skulle komme meg ut, sette opp stativet og få tatt noen bilder, men nå som det er så sterk vind blir det vell ikke noe av. 

Idag har jeg på meg en skjorte fra Bik bok, en grå Carhartt og en svart bukse fra Cubus :)


# nomakeup

Ønsker alle en super søndag! 

6

"selfietiime"

  Publisert 18.01.2014 klokka 18:37 i kategorien Selvportrett

 

Prøvde meg litt fram med kamerastativet og fjernkontrollen, og fikk tatt noen bilder. Har ikke funnet den rette "teknikken" helt ennå, men det kommer nok etterhvert! 

Ha en fin kveld! :)

Hva synes du om bildene?

12

kamerastativ + fjernkontroll

  Publisert 18.01.2014 klokka 16:34 i kategorien Fotografi

Heei!Tidligere idag var jeg å hentet en pakke i posten som jeg bestilte for en stund siden. Et kamerastativ, som jeg har ønsket meg lenge. Jeg fikk fjernkontrollen igår, men er litt usikker på hvordan jeg skal få brukt den ordentlig, ettersom den ikke er trådløs. Og det vil igjen si at jeg blir nødt til å stå veeldig nært kamera for å få tatt bilder med den.. Bortsett fra det er tingene akkurat som jeg håpte, og jeg er kjempe fornøyd!Mamma og jeg var ute en tur istad, og gikk en tur rundt i område her. Det var utrolig kaldt, og det var like før vi dro på en flytur med vinden også.. Temperaturen lå nede på -7.. brrr!!

Ønsker alle en super lørdag videre, også snakkes vi senere!

Har du kamerastativ/fjernkontroll?

Noen tips til meg som sliter med ledningen til fjernkontrollen? 

12

de beste youtubekanalene

Heei, hatt en fin fredag så langt?

I det siste har jeg sett en del  videoer på youtube, og har funnet noen favorittkanaler! Jeg tipser bare om noen få av de engelske kanalene jeg liker ekstra godt, så kanskje jeg poster slike innlegg flere ganger :) Kanalene er linket til under bildene.

 

Bethany Mota  HER

Bubzbeauty HER KirstyLowless1 HER KeepCalmAndBlushOn HER Michelle Phan HER  

Ha en fortsatt fin fredag!

Har du noen favoritter på youtube?

10

stressdager som denne

  Publisert 16.01.2014 klokka 16:27 i kategorien Blogg

Heei!

For å si det rett ut, så hater jeg dager som denne, der jeg går rundt å stresser heletiden. Jeg skal på korøvelse som alle andre torsdager, så jeg må øve inn sanger, men jeg må også øve til en prøve.       Gleder meg masse til imorgen ettermiddag, da følelsen av helg dukker opp, og vi har to dager fri! :D Beklager for et litt "klagende" innlegg, men sånn blir det iblandt.  Ønsker alle en fortsatt fin dag, også snakkes vi senere! Noen andre som har det travelt idag? 


6

bambi på isen -> meg

  Publisert 15.01.2014 klokka 18:03 i kategorien Blogg

Heei! Har hatt en herlig onsdag hittil! Idag har jeg stått på skøyter med Nora, noe som var utrolig gøy. Haha! Vi ble nesten til isbiter begge to, men vi rakk å komme oss innafor døra før det skjedde.. For øyeblikket sitter jeg å slapper av, ser på blogger og hører på musikk :) Ønsker alle en fin kveld, også snakkes vi senere! Gjort noe gøy idag? 

 

 

3

fra ipaden-> bilder 2013

  Publisert 14.01.2014 klokka 20:37 i kategorien Blogg

0

enjoy life

  Publisert 14.01.2014 klokka 19:09 i kategorien Blogg

Enjoy the little things in life,

because one day you will look back,

and realize they were the big things.

Er du en "livsnyter" ? :D

6

mandag igjen da

  Publisert 13.01.2014 klokka 19:21 i kategorien Blogg

Heei dere!

Da var det mandag igjen, som for min del innebærer masse lekser.. Vil bli ferdig med mest mulig, fortest mulig, så det er stortsett det mandagene går til. Har egentlig ike noe spennende å fortelle, men for øyeblikket sitter jeg å hører på favorittsangene på spotify, og bare slapper av. Ha en fin kveld da dere, så snakkes vi senere! :)
Tok bare noen tilfeldige bilder jeg ikke har postet før, for å gjøre et kjedelig innlegg litt mer interessant. 

Hva har du gjort idag?

4

kveldens

  Publisert 12.01.2014 klokka 21:28 i kategorien Blogg

God kveld fininger! Jeg skal snart sette meg ned for å spise en herlig kveldsmat sammen med Malin, og se litt på tv. Vi har akkurat sett Bloggerne på tv2 bliss, noe som var både underholdene og morsomt! Jeg ville bare ønske alle en fin kveld, og takke alle som har vært innom bloggen idag! Blir så glad for alle fine kommentarer og tilbakemeldinger :)
 

6

new in- klar for vinterkulda

  Publisert 12.01.2014 klokka 12:10 i kategorien Blogg

Heei, og god morgen!

Som jeg sa igår, skal jeg vise dere hva jeg kjøpte. Alt jeg kjøpte var et par tøfler, som passer perfekt nå som kulda stiger, og det er iskaldt :D Grunnen til at jeg ikke kjøpte noe annet, var at jeg har bestilt ting på nettet, og følte ikke at jeg hadde bruk for noe annet nytt. Tøflene/skoene er fra Kappahl.

Idag har jeg ikke lagt noen planer, men jeg skal hvertfall komme meg ut i det fine været! Blir sikkert å dra på en koselig tur med familien :) Håper alle får en fin dag, også snakkes vi senere!
4

dagens antrekk

  Publisert 11.01.2014 klokka 20:06 i kategorien Antrekk

Genser-  Monki

Bukse- Urban (outfitters)

Lite detaljert antrekk da.. men, men

Ha en fortsatt fin kveld da dere!

6

blue eyes

  Publisert 11.01.2014 klokka 17:41 i kategorien Fotografi

Heei alle fine!

Kom hjem fra byen for en liten stund siden, og har akkurat spist middag. Det var utrolig koselig å gjøre noe sammen med jentene igjen, for det var en stund siden. Jeg redigerte akkurat noen bilder som jeg tok tidligere idag, og tenkte å poste de nå! :) Det kommer også bilder av outfitet, og innkjøpet senere. Stay tuned!

Ha en fin kveld, også snakkes vi senere! 

Hva synes du om bildene?

18

testing

  Publisert 10.01.2014 klokka 19:29 i kategorien Fotografi

Tester objektivet på det sterkeste nå, og elsker det allerede! Jeg har ikke fått tatt noen bilder av meg selv, men det kommer det også. 

Ikveld skal jeg forresten bare slappe av hjemme. Og imorgen skal jeg til byen med noen venniner, noe som blir utrolig koselig! 

Hva synes du om bildene? 

8

nytt objektiv/linse

  Publisert 10.01.2014 klokka 16:34 i kategorien Fotografi

Heei!

Nå har den endelig kommet, en av tingene jeg bestilte kom idag! Det er en ny linse (50mm 1.8) som jeg kommer til å bruke masse fremover! Jeg har ikke forstått alt med linsen enda, men det kommer vell etterhvert. Men en ting jeg ikke skjønner helt er hvordan jeg skal zoome inn og ut. Jeg vet ikke egentlig om det skal gå an, men jeg tror det(?) Derfor spør jeg dere! Hvis det går an da..Vet du hvordan jeg kan zoome? Blir utrolig glad for svar! 

2

matvariasjoner

  Publisert 09.01.2014 klokka 20:57 i kategorien Blogg


Heei alle fine!

Har stresset rundt i hele dag, så jeg har ikke hatt tid til å sette meg ned å konsentrere meg om bloggen. Vil helst lage ordentlige innlegg, og ikke sånne "på vei ut døren"- innlegg. Jeg har vært på kor, og øvd på mange forskjellige sanger som jeg skal kunne fortest mulig. 

Som noen av dere kanskje har sett, har jeg lagd meg nyttårsforsetter (rull ned på bloggen, og du finner innlegget) der jeg blandt annet sa at jeg skulle spise sunnere/ få et bedre kosthold. Så i det siste har jeg konsentrert meg om å lage gode og ordentlige måltider til en hver tid (hvertfall prøvd). Noen av dere finner det kanskje uinteressant å lese om mat, men andre synes kanskje det er litt interessant, så jeg håper et litt annerledes innlegg var greit! :) 

      Ha en fin kveld! 

2

pink, cute nails

  Publisert 08.01.2014 klokka 19:48 i kategorien Nailstuff

Ah, prøvde akkurat en super søt neglelakk som jeg fikk i julegave! Den er i en herlig knasj- rosa/rød farge fra Viva La Diva :) 
Griser ikke i det hele tatt jeg.. haha!
Hva synes dere?


 

2

første treningsøkt 2014- Check

  Publisert 08.01.2014 klokka 18:10 i kategorien Hverdag

Heei!

Nå har jeg gjort det! Årets første treningsøkt er unnagjort :) Var ferdig tidlig på skolen idag (13.00) , så jeg gikk hjem med en vennine (Emilie). Nå sitter jeg bare å slapper av, og prøver å komme på noe spennende å skrive om, men jeg er helt blank! Ingen ideer, ingen inspirasjon.. Skal oppdatere dere så fort jeg finner noe gøy å skrive om! Stay tuned :)Hva har du gjort idag?

Hva vil du se mer av på bloggen?

2

some selfies

  Publisert 07.01.2014 klokka 15:52 i kategorien Selvportrett

 


Heei! Har akkurat sett One tree hill, og skal snart spise. Har for øyeblikket ingenting å skrive om, ettersom dagen min ikke har vært spessielt spennende til nå. Hvis dere kunne komme med noen forslag til innlegg fremover (++) hadde det vært supert! Blir utrolig glad for tilbakemeldinger :)
Har du forslag til blogginnlegg fremover? Hva vil DU se mer av?

0

lekser, lekser & mer lekser

  Publisert 06.01.2014 klokka 19:29 i kategorien Blogg

Heei!

Som overskriften forteller har lekser hvert dagen min (bokstavelig talt). Idag var 1. skoledag i 2014 og den gikk egentlig greit. Etter skolen så jeg One tree hill, som har blitt et "must" den siste tiden, også var det rett på leksene. Vi hadde egentlig en passe mengde med lekser, men det var vanskelig å konsentrere seg og holde motivasjonen oppe. Jeg tente masse lys på rommet for å holde motivasjonen oppe, noe som faktisk hjalp :D Resten av kvelden går til å slappe av, se på tv og lade opp krefter til imorgen :)
Ha en fin kveld!

Hva har du gjort idag?

6

my own inspiration

  Publisert 05.01.2014 klokka 15:42 i kategorien Inspirasjon

Igår så jeg på en blogg hun som hadde bloggen hadde lagt ut sine egne inspirasjonerbilder, som hun selv hadde tatt. Tenkte å gjøre omtrent det samme her, med bilder jeg har tatt selv! 

Hvis dere synes det er interessant med slike innlegg, så kan jeg fortsette med det. Selv synes jeg det er gøy :)                                                  Hva synes du? Skal jeg begynne med det en gang iblandt? 

 

8

white and purple nails

  Publisert 05.01.2014 klokka 14:20 i kategorien Nailstuff

Heei alle søte!

Idag er siste dag før skolen starter, så idag sto jeg opp litt tidligere, ettersom jeg står opp 06.30/07.00 i skoledagene og må forberede meg. Jeg har akkurat lakket neglene, men ble ikke akkurat fornøyd. Neglene mine har blitt utrolig korte, og jeg er ikke akkurat stødig på hånden. Av den grunn legger jeg ikke ut noen bilder av neglene :) Neglelakkene jeg brukte var fra Ciate & fra et manikyrsett. Ønsker alle en fin dag, så snakkes vi senere! 

4

Ha en fin kveld!

  Publisert 04.01.2014 klokka 18:57 i kategorien Blogg

Stakk bare innom for å ønske alle en super kveld!

Kom forresten akkurat hjem, og har hoppet inn i koseklærne! Er klar for en super kveld hjemme med familien :)<3

2

noe nytt er bestilt

  Publisert 04.01.2014 klokka 13:08 i kategorien Blogg

Heei!

Igår fant jeg nytt utstyr til kameraet på nettet, og er utrolig glad for å ha fått bestilt det! (Jeg betalte det selv hvis noen skulle lure) Jeg har skrevet om noe av det før, men dere får ikke vite hva tingene er enda! :) Dere får se hva det er når jeg får det. Nå skal vi snart dra til Sømna på besøk, så vi snakkes senere! Ha en fin dag.


La til noen tilfeldige bilder jeg tok idag og igår, for å "freshe"opp innlegget litt :D

 

4

i skyggen av meg selv

  Publisert 03.01.2014 klokka 16:25 i kategorien Redigering

Overskiften høres kanskje veldig dramatisk ut, men innlegget handler rett og slett om redigering. På bildene under ser dere at jeg har redigert meg selv inn i et annet bilde av meg selv/av andre diverse ting. Selv synes jeg det ble litt kult, men det er selfølgelig mye jeg kunne gjort bedre/annerledes! :)


Ha en fortsatt fin fredag!

Hva synes du om bildene? 

2

koselig dag

  Publisert 03.01.2014 klokka 15:50 i kategorien Blogg

Heei!

Jeg sto opp klokka ni imorges, lagde en herlig frokost, også gikk jeg opp for å spille the sims :D Haha, det var så lenge siden, og det er et bra tidsfordriv! Ender sikkert med at jeg blir helt avhengig av det i to dager, da jeg vanligvis går lei.. Jeg har også spilt monopol med Malin. 

Resten av fredagen går til avslapping. Lader kreftene til skolen som begynner igjen på mandag. Kjenner jeg både gruer og gleder meg. Må få snudd døgnrytmen til den tid kommer!Har du gjort noe morsomt idag?

 

2

linkerunden/anbefaling av blogg

Igår la jeg ut et innlegg der jeg anbefalte en blogg, og idag gjør jeg det samme, ettersom det var en del som kommenterte at de ville bli anbefalt. utrolig gøy at såpass mange meldte seg på! :) Denne gangen fant jeg en blogg som jeg synes var utrolig bra! De skriver bra, og tar mange fine bilder med god kvalitet. Bloggen finner dere HER . De som har den heter Margit og Eirill :) 

Tusen takk til alle som meldte seg på! Kanskje det blir deg neste gang! Hva synes du om bloggen?

 

6

før & nå

  Publisert 02.01.2014 klokka 12:15 i kategorien Blogg

Heei, og god morgen! 

Det er allerede 2. januar i et helt nytt år, og dagen har startet supert for min del. Jeg har spist en herlig frokost, og bare slappet av i pyjamasen. Jeg har ingen spessielle planer for dagen, så det er vell egentlig ikke noe interessant å snakke om den. 

Men over til noe helt annet! Altså overskriften. Igår fant jeg frem alt av gamle og nye luer, og prøvde de. Stilen min har forandret seg en del gjennom tiden, for å si det sånn. Jeg tok bilder, og tenkte det kunne være innteresant fro dere å se forandringen gjennom årene. Men jeg har ikke noen bilder fra da jeg hadde de på, men jeg tok noen igår :)

FØR:

NÅ:


Hva synes du om slike innlegg? 

13

anbefaling av blogg

Joggebuksa og musikken er på, og jeg er i "slappeavmoduset"! Sitter også å ser gjennom forskjellige blogger, og en av favorittene er Mona sin, som dere finner HER . Hun har hatt en bloggpause, og har begynt igjen nå! Hun tar nydelige bilder, og skriver bra :) Anbefaler alle å ta en titt innom bloggen hennes!Hva synes du om slike innlegg?

Hvis du vil bli anbefalt er det bare å kommentere, så vurderer jeg det! :)

2

velkommen 2014

  Publisert 01.01.2014 klokka 16:15 i kategorien Blogg

Her er noen bilder fra igår (gidder ikke å skrive noe, iogmed at jeg skrev en del om min nyttårsaften i innlegget under)
Beklager uklare bilder, men det var de beste jeg fikk :)

Hadde du det gøy igår? 

 

 

4

flere av meg

  Publisert 01.01.2014 klokka 12:10 i kategorien Redigering

Heei, og godt nyttår! Dagen igår var utrolig koselig! Vi spiste kalkun, spilte spill og vi var oppe i skarsåsen. En fin slutt på 2013! Håper alle får en super start på det nye året, også kommer det bilder fra gårsdagen senere :) (det som er skrevet under skrev jeg igår, så det har ikke noen sammenheng med dette)

Har prøvd meg litt fram i forskjellige redigeringsprogram, og redigert bilder slik at det blir flere av meg. Jeg vet ikke om jeg er helt fornøyd, men jeg legger de ut likevell. Jeg lagde egentlig flere enn de jeg poster nå, men de ble slettet. Jeg skal prøve meg litt frem, og se om jeg får til å redigere slik at det ser helt ekte ut :) Men denne gangen tok jeg bare tilfeldige bilder så bakgrunnene stemmer ikke helt med hverandre. 
Under har jeg satt sammen bilder helt "random", for å teste ut noe nytt i pixlr express!


Hva synes du? 

Les mer i arkivet » September 2015 » August 2015 » Juli 2015
hits