15

casual outfit

  Publisert 30.01.2015 klokka 16:44 i kategorien Antrekk

// genser Junkyard // skjerf Gina tricot // jeans Dr.denim //18

todays wearing

  Publisert 25.01.2015 klokka 18:03 i kategorien Antrekk
// genser Urban // bukse Dr.denim //

10

todays brekkie + desert

  Publisert 25.01.2015 klokka 14:42 i kategorien matpratHeei! Våknet med ett smil om munnen idag, og det bare fordi det er søndag! Jeg elsker søndager - det er dagen jeg bruker til å gjøre akkurat det jeg har lyst til, enten det er noe produktivt eller om det bare er å slappe av og gjøre ingenting. Idag er en sånn dag der jeg har masse energi og har lyst til å gjøre noe. Derfor startet jeg dagen med å lage en deilig frokost; sunne pannekaker med frukt og bær sto på menyen - heaven ♥ (Kan sikkert vise dere oppskriften senere). Etterpå lagde jeg dessert til både meg og Malin, som ble noe så enkelt som "brownie in a cup". En fin start på søndagen! Ha en super dag dere! 

6

the perfect snack

  Publisert 24.01.2015 klokka 17:28 i kategorien matprat

Heei og god helg!  I uka som var fikk jeg dilla på grønnsaker med dipp - guud så godt! Jeg fulgte i hovedsak rådene til Stina fra en video hun postet for en stund siden, men det fins jo så mange forskjellige varianter av "snacksen". Jeg brukte gulrot, agurk og kål, ekstra lett rømme og holiday dip. Jeg prøvde også å lage guacamole, men det ble litt kvalmende for min del. Jeg anbefaler dere uansett å prøve begge deler! Utrolig godt og sunt alternativ til snacks.

I formiddag dro jeg til skolen for å være med på det som egentlig skulle bli en tre-timers lang "konsertøving". Det endte med at Nora og jeg gikk hjem nesten med en gang pga at alle bandmedlemmene var syke eller bortreist.. Vi dro hjem til meg istedet, som resulterte i en fin formiddag :) Om en stund skal jeg på pizzadate med en venninne og gjett om det gledes! Ha en fin kveld! 

6

purple

  Publisert 22.01.2015 klokka 17:09 i kategorien Antrekk

Heei! Hvordan har dere det? Dagen idag har vært overraskende bra; skoledagen var grei, jeg er ferdig med leksene og jeg har fått gjort unna en presentasjon jeg har gruet meg til i flere dager. Det var en engelsk presentasjon og jeg skrev om det å være blogger - en god karakter fikk jeg også :D

Om cirka en time drar jeg for å få målt lengder (osv) til bunaden min. Er rart å tenke på at om bare noen måneder blir jeg konfirmert. Jaja, ha en fin dag dere! 


// genser H&m // skjorte ? // bukse Dr.denim // sko Uggs (notreal) // klokke Nelly // 


4

ut på tur

  Publisert 20.01.2015 klokka 18:15 i kategorien Fotografi

Heiihei dere! På søndag gikk mamma og jeg en tur i byen. Det var utrolig koselig, men gud så glatt det var! Jeg gikk bortover veiene som verdens største kloms, mens mamma gikk ved siden av meg uten det minste problem..  Jeg hadde uggs og mamma hadde sko med "tagger/pigger" under - det sier vell sitt.

Igår bestilte jeg en ny treningshorts og to joggebukser som jeg håååper kommer så fort som mulig. Jeg klarte nemlig å rote bort den eneste shortsen jeg hadde, og når det er såpass varmt på treningssenteret som nå så hadde en shorts vært grei å ha. Jaja, krysser fingrene for rask levering! Ha en fin kveld, så skrives vi snart!

4

trening

  Publisert 16.01.2015 klokka 16:48 i kategorien Trening

Heei! Musikken er på, humøret er på topp og snart drar jeg avgårde på trening - La oss juble for helg dere! 

Jeg fikk medlemskort til Salhus treningssenter for ett par dager siden, noe jeg er superhappy for! Jeg ble medlem på tirsdagen og dette blir min tredje økt. Jeg har også vært på en visningstime der jeg fikk en trenings-anbefaling/plan som jeg har tenkt til å teste ut fremover :) Har egentlig ikke så mye på hjertet akkurat nå, så da ønsker jeg dere alle en fin helg såå snakkes vi snart!


//arkivbilder//

 

2

årskavalkade 2014 - mai til juli

  Publisert 15.01.2015 klokka 14:30 i kategorien Hverdag

Heei dere! Har dere det fint? Hopper rett inn i del 2 av årskavalkaden min etter en ukes fravær jeg! Let's start!I starten av mai feiret jeg bursdagen min (8.mai) med alle jentene - åå så koselig det var! 

Jeg fikk dilla på hullete jeans tidlig i mai, og når jeg matchet slike med lange gensere fikk jeg det jeg vil kalle en litt "baggy" stil.. denne stilen beholdt jeg gjennom så å si hele måneden pluss litt til.

Det ble 17. mai og jeg feiret dagen sammen med venner og familie! Sola strålte, jeg gikk i tog og vi spiste masse god mat!


Jeg begynte å ta treningen på alvor og hadde et greit kosthold! - En god periode fra året!

Malin og jeg dro på campingtur sammen med bestemor, utrolig koselig. Jeg kjøpte min kjære Iphone 5s som til tross for at den er knust og har falt i do, funker like flott som den gang! 


I starten av juni dro hele familien til Trondheim med campingvogna bak. Vi dro dit for å høre bandet Kamelot spille en konsert, noe som var utrolig kult! Jeg fikk også shoppet litt klær til sommeren, og var gira på ferien som var om ikke lenge.

Vi feiret søsteren sin bursdag med taco på dagen hennes. Familiefeiring ble det senere.Da sommerferien kom tilbrakte jeg mest mulig tid sammen med jentene ettersom jeg snart skulle reise på ferie. Mer om ferien i Juli..

Over ser dere hvor vi var i starten av Juli! Vi reiste gjennom Sverige hvor vi campet flere steder, og dro deretter videre til Danmark - Take me back!På denne stranden befant mamma, Malin og jeg oss på det meste av både Juli og August. Herregud så deilig!

Jeg fant det som ble min favoritt treningsdrikk gjennom hele 2014 og litt til. Er egentlig ingen historie å fortelle bak disse bildene, men jeg poster likevell. Dere ser sikkert at denne jenta koste seg maks i sommertiden.

Siste(?) del av årskavalkaden kommer forhåpentligvis veldig snart. Jeg er kanskje litt sent ute med årsinnleggene mine, men det får så være! Det blir ihvertfall. Ønsker alle en fortsatt fin uke, så skrives vi senere!

 

 

 

2

mønstret treningstights

  Publisert 11.01.2015 klokka 13:21 i kategorien Mote


Tee fra Kari Traa // tights fra Adidas // sko fra Nike //

Heei! Igår prøvde jeg denne lekre tightsen som jeg fikk til jul. Den sitter utrolig godt og er såååå komfortabel å ha på! Idag har jeg ingen spesielle planer bortsett fra å rydde bort julepynten på rommet (er kanskje på tide? hehe), prøve meg frem med mikrofonen jeg fikk i julegave og ellers bare slappe av og kose meg! Kanskje får jeg også tatt noen bilder før dagslyset forsvinner. Ha en fin dag da dere, så snakkes vi senere!2

antrekk 0401

  Publisert 04.01.2015 klokka 18:31 i kategorien Antrekk

genser H&M // Skjorte ? // bukse Dr.denim // sko Uggs // 

Heei! Flere enn meg som ikke føler seg helt kar for å gå tilbake til hverdagen helt enda? Det blir nok hardt for denne jenta å skulle stå opp klokken 7 i morgen ja. Døgnrytmen er ikke heeeelt som den skal riktig ennå..

I går kveld/natt var jeg på Night fight med noen venner. Vi dro til milano for å spise først, som var veldig koselig. På formiddagen var jeg på byen med Vilde. Jeg kjøpte noen hudprodukter fra Soap and glory som jeg skal teste ut så snart jeg har postet dette innlegget. Da gjenstår det bare å ønske dere alle en fin avslutning på ferien - spis opp de siste julekakene, nyt kvelden og kos dere max! ;D

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015
hits