4

skal jo ikke benekte fakta heller, da..

    Publisert 21.01.2016 klokka 15:24 i kategorien Blogg

Akkurat nå sitter jeg å scroller ned forskjellige blogger desperat etter inspirasjon, og plutselig slår det meg. Utallige bloggere legger ut bilder og tekster der de skriver om hva de gjorde for flere uker siden, måneder, eller år - og her sitter jeg.. "hmm, hva gjorde jeg egenltig i forrige uke? Skal jeg lage et "mimre-innlegg"? Njæ, jeg husker jo ingenting, så jeg dropper det." Jeg scroller videre, og finner innlegg som "10 ting jeg liker", "Hvorfor jeg begynte å blogge" osv.. Jeg vurderer det en stund, men vet at jeg aaaldri ville funnet 10 ting jeg liker, og jeg husker jo ikke engang hvorfor jeg startet å blogge? Såå, jeg kommer frem til at jeg må jobbe med hukommelsen. Kan det være en idè?

Jeg har egentlig ikke peiling på hva jeg skulle frem til med dette innlegget, men det er ihvertfall sånn det er - skal jo ikke pynte på virkeligheten heller, haha. Nå vet dere ihvertfall at hukommelse er noe jeg måå jobbe med.. Ha en fin dag videre da dere! Kanskje kommer jeg med noe mer fornuftig senere ;)

 

8

dagens antrekk - fargeklatt

    Publisert 15.01.2016 klokka 17:33 i kategorien Antrekk/ Cardigan fra B.young, topp fra Select, bukse fra Dr.denim, sko fra Nike, lue fra Carhartt og klokke fra Daniel Wellington /

2

frem og tilbake, og overalt ellers

    Publisert 06.01.2016 klokka 21:49 i kategorien Blogg

Hei du - om du fortsatt titter innom en gang i blant, haha.

I flere dager - om ikke uker - har jeg spurt meg selv om det kan være lurt å ta en pause fra bloggen? Eller.. bekrefte pausen jeg egentlig startet for lenge siden* Jeg har drøyd det så altfor lenge, og det fordi jeg venter på at blogglysten skal komme tilbake, men også fordi jeg ikke ønsker å "slutte". Meeen når jeg ikke klarer å produsere en dritt på flere uker, så er det kanskje på tide. Jeg skulle bare ønske at gleden over det å blogge var der like ofte som før, for ett innlegg i uka funker jo ikke det heller..

Jeg har så utrolig mange ideer til innlegg jeg vil skrive. Jeg kan for eksempel stå i dusjen å tenke at "å, kanskje jeg skal skrive ett innlegg om selvtillit", og deretter skrive ned hele innlegget i hodet, men når jeg plasserer macen i fanget er ordene borte. Jeg kan sitte å se på Youtube og få lyst til å skrive om konfliktene i dagens samfunn, men jeg klarer ikke engang klikke på "nytt innlegg". Ideene kommer opp uavhengig av hvor jeg er eller hva jeg gjør, men forsvinner like fort som de kommer. Det å lese andre jenters gode innlegg om viktige temaer med massevis av gode poeng er selfølgelig det som inspirer meg mest, og som gir meg aller mest lyst.. Men hvorfor får alle andre det til, og ikke jeg?

Mitt største ønske er å skrive ett innlegg som betyr noe, ett innlegg som åpner folks øyne, som får dem til å tenke. Om det er èn person eller tjue, spiller ingen rolle. Jeg vet ikke helt hva jeg vil frem til med å skrive dette innlegget, men jeg avslutter med å si at nei, jeg stopper ikke her. Jeg skal få det som jeg vil ha det, ideene mine skal faen meg ut en dag.

Les mer i arkivet » Januar 2016 » Desember 2015 » November 2015
hits