0

nye negler-> tipp topp rosablogger

  Publisert 28.02.2014 klokka 22:36 i kategorien Nailstuff

Føler meg som en ordentlig rosablogger i skrivende stund, da jeg sitter med falske negler og skal til å skrive et innlegg om dem. Som jeg viste dere tidligere, kjøpte jeg løsnegler da vi var i Namsos. Neglene mine har blitt utrolig korte, så jeg hadde en god grunn til å investere i noen "nye". Så langt er jeg utrolig fornøyd, ettersom de både var lette å ta på itillegg til at de sitter godt og ser fine ut. Håper de holder i noen dager, så jeg slipper synet av egne negler.. Haha! Ha en fin kveld!

(Anbefaler neglene på det sterkeste. Jeg kjøpte mine på et appotek) 

Hva synes du? 

2

innkjøp fra namsos

  Publisert 28.02.2014 klokka 17:27 i kategorien Innkjøp

Heei alle fine! 

Da var det fredag, og vinterferien går mot slutten for meg. Hele uka har føltes som helg, og jeg har kost meg masse! Jeg har vært med venner, i Namsos med mamma og Malin, shoppet, spist god mat, sett på filmer og serier, tegnet, trent og kost meg med familien! Alt i alt en super uke. Denne fredagen har gått til trening, rydding, og jeg har forberedt masse for senere blogginnlegg. Jeg har bl.annet tatt bilder av innkjøpet, som dere får se nå. 


Bukse fra Dr.denim. Treningstights fra Nike. 

Give a shit- genser fra Carlings. Genser med åpen rygg fra Bik Bok. 


Negler- (?), Varmebeskyttende- H&M, Skrivesaker- Ark, Kreative teipruller- Kine's Corner. 

Itillegg til dette kjøpte jeg treningssokker fra NIke. 

Hva synes du om innkjøpet?

 

4

svarthvitt

  Publisert 25.02.2014 klokka 15:41 i kategorien Hverdag

Heei dere! Gårsdagen var utrolig koselig, da Nora var her og overnattet. Vi så film, og koste oss masse. Idag har jeg ingen planer, annet enn å pakke til vi skal til Namsos imorgen. Nå skal jeg se en episode med Oth (one tree hill) med Malin, så vi blogges senere!
\
# Nomakeupday

Hva gjør du idag?8

just a bit of magic

  Publisert 24.02.2014 klokka 18:23 i kategorien Redigering

For en stund siden tok Malin og jeg noen bilder sammen. Bildet over tok vi og redigerte utifra en ide Malin hadde. 

Hva synes du?

2

unblogged pictures

  Publisert 24.02.2014 klokka 16:40 i kategorien Fotografi


Heei! Idag har jeg ikke gjort noe spessielt egentlig, annet enn litt "husarbeid". Malin og jeg har blandt annet ryddet i klesskapene våre, der det var utrolig mye jeg ikke har sett på en god stund! Haha :D Vi har også vasket litt her hjemme. For øyeblikket sitter jeg å hører på musikk, og bare slapper av. Snart skal jeg ut en tur med mamma, Malin og bestemor og senere skal jeg kanskje ha besøk/overnatting. 

Fant frem noen bilder fra den siste tiden, som ikke har blitt vist på bloggen. Følte for et slikt innlegg nå, ettersom det både var en stund siden sist, og fordi jeg hadde en del "upostede bilder". 

Hva synes du om bildene? 

0

memories never die

  Publisert 23.02.2014 klokka 13:44 i kategorien Blogg

Heei! Fant frem noen gamle fotoalbum istad, og bladde gjennom dem med et smil rundt munnen! Så mange fine minner, samlet på et sted. Begynte å tenke tilbake på alt det morsomme jeg har opplevd, og at jeg burde sette pris på tiden som er nå, og tiden som kommer. Jeg skal ta vare på øyeblikkene, og leve i "nuet" :) 


-Lev i nuet og ta vare på øyeblikkene!  

 

2

dagens antrekk- nytt

  Publisert 21.02.2014 klokka 18:17 i kategorien Antrekk

Jakke- Nelly

Genser- Junkyard

Bukse- Junkyard (cheap monday)

Sko- Converse (lånt av mamma)


Heei alle fine! Da var det helg dere, og 5 dager med fri venter (+to helger). Skoledagen var egentlig helt grei, da det eneste vi gjorde var å se film, være på konsert og skrive på en engelsk tekst. Jeg skrev om musikk, og har akkurat levert inn mitt første utkast. Verdens snilleste mamma gjorde starten på ferien helt super, da hun lagde vafler og kakao til lunsj! :D


Som dere ser å bildene over velger jeg å vise dere noe av det nye jeg bestilte og fikk likevell. Skulle egentlig vente til over ferien, men ettersom jeg har på meg to av plaggene idag viser jeg dem nå. 

Hva synes du om antrekket? :)

0

pakke i posten

  Publisert 20.02.2014 klokka 17:49 i kategorien Blogg

Heei dere! 

Bestilte noen fine klær på nettet for et par dager siden, og fikk dem idag! Gleder meg masse til å vise dere dem. Det blir ikke før etter vinterferien, men det kommer! For øyeblikket nytes et glass med smoothie som Malin lagde til meg, og favorittmusikken er på. Ettersom dagens korøvelse ble avlyst, går nok resten av dagen til å øve inn sanger, tegne og ta bilder.

Ønsker alle en fin torsdag, også snakkes vi senere! :)

0

*dagens kreative overskrift*

  Publisert 19.02.2014 klokka 18:00 i kategorien Blogg

Heei deree! 

Er det bare jeg som sliter med både overskrift og den første linja i innlegg, eller? Er så lite motiverende når man ikke finner den rette overskrifta, og som dere ser så ble ikke denne min mest vellykkede.. Dagen min har gått fort som bare det! Skoledagen varte til 14.30, og etter skolen dro jeg til bestemor. Jeg har akkurat kommet hjem, og skal straks forberede meg til prøve og øve inn sanger :)

Hva gjør dere idag?

4

dagens- grå med ruter

  Publisert 17.02.2014 klokka 20:28 i kategorien Antrekk

Heei! Da var vi inne i en ny uke, med mange nye muligheter! Sier den setningen stortsett hver mandag, så hvorfor ikke gjenta det? Idag har jeg ikke gjort noe spessielt, noe som var litt deilig! Jeg har gjort litt lekser, men ellers har dagen vært helt "blank". 


Idag har jeg på meg en genser fra Bik bok, og en skjorte/vest fra Gina tricot. 

Ønsker alle en fin kveld, også snakkes vi senere!

10

dagens treningsøkt

  Publisert 15.02.2014 klokka 17:50 i kategorien Trening

Heei! Kjenner faktisk at jeg er litt stolt av meg selv nå :D Jeg har jogget/løpt tre runder rundt svarthopen, som tilsammen blir 6-7km. Vanligvis løper jeg to runder rundt, så det var gøy! Synes alltid det er tungt å presse meg selv, men følelsen jeg får etterpå er herlig. 

De to siste dagene har gått til nattskole og valentinsball, så det ble lite tid til overs, og derfor lite blogging. 
Hva har du gjort idag?

 

2

familiens lille hjerteknuser

  Publisert 13.02.2014 klokka 17:37 i kategorien Fotografi

Bildene er av hunden vår Tinka, en vakker Golden Retriever på 5 år :)

Hva synes du om bildene?

5

foto- gammel stil

  Publisert 12.02.2014 klokka 16:28 i kategorien Fotografi

Heei! Som jeg sa igår, så var jeg ute å tok en del bilder. Itillegg til de jeg poster nå, tok jeg noen bilder av Tinka (hunden vår) og også noen bilder av diverse andre ting, men de postes senere. Ble ganske fornøyd med bildene, som jeg redigerte i en litt "gammeldags" stil :D

Noen meninger om bildene?

0

med sola i håret

  Publisert 11.02.2014 klokka 18:06 i kategorien Fotografi

Heei! Da jeg kom hjem fra skolen idag, tok jeg med kameraet og gikk en tur ut for å ta noen bilder! Var så fint vær ute. Null vind, masse sol og 2 grader! :D Jeg tok en del bilder av Tinka og diverse andre ting itillegg til bildene under, som jeg poster senere. 

Hva synes du om bildene? 

 

 

4

foto- de små detaljene

  Publisert 10.02.2014 klokka 19:06 i kategorien Fotografi
Heei! Dårlig med oppdateringer idag, ettersom jeg har holdt på med diverse andre ting.

Hva synes du om bildene? :)

4

morsdag

  Publisert 09.02.2014 klokka 16:14 i kategorien Blogg

Heei!

Starter med å gratulere alle mødre med dagen, inkludert min herlige mamma! :D 

Senere skal vi en tur til bestemor, og pappa og jeg har også vært en tur hos farmor. For øyeblikket sitter jeg å hører på musikk og slapper av. Jeg har tegnet litt, og tatt noen bilder som jeg poster senere. Hva skal du idag?

0

en super kveld

  Publisert 08.02.2014 klokka 23:51 i kategorien Antrekk

Heei! For en herlig lørdagskveld! Har vært hos Vilde (en vennine) som feiret bursdag ikveld, med mange herlige jenter! :) Tidligere idag var jeg på tur med mamma, og ellers har dagen gått som vanlig. Resten av kvelden går til å slappe av, og se på Gossip Girl med Malin å mamma. Vi har akkurat begynt å se hele serien for andre gang :D Haha!

Også noen bilder av kveldens antrekk:
//Genser-Lånt av Malin//Skjorte-Gina tricot//Bukse-?//Neglelakk-H&M//

Hva synes du?

4

dagens antrekk

  Publisert 07.02.2014 klokka 18:04 i kategorien Antrekk

Skjorte- Gina tricot

Genser- Bik bok

Bukse- Cubus

 Heei! Da var det helg dere! Uka har gått utrolig fort, men det skal bli godt å få slappet av i et par dager! Etter skolen dro mamma og jeg på byen en tur, og da vi kom hjem fikk jeg med meg Malin ut for å ta noen bilder. Jeg kunne brukt stativet, men det tar lengre tid og er mer stress. Etter mange forsøk, fikk jeg endelig lastet ned bildene til bloggen. Ønsker alle en fin fredag, også snakkes vi senere!

Hva synes du om antrekket, og bildene?

 

6

null inspirasjon, men blogglyst?

  Publisert 06.02.2014 klokka 20:22 i kategorien Inspirasjon

Noen andre enn meg som har slike dager da du har lyst til å blogge, men er helt blank for ideer? Null inspirasjon, men blogglysten er der! Jeg tenkte på å poste et innlegg der jeg tipser om hva man gjør når man ikke har noe inspirasjon. Blir nok å lage et slikt innlegg senere en gang, om dere ønsker det! Skal skrive ned alle tingene jeg bruker å gjøre når jeg ikke finner inspirasjon. Begynner med det snarest mulig! :DHadde det vært gøy?

2

såå langt

  Publisert 06.02.2014 klokka 17:43 i kategorien Blogg

Heei! 

Ååh, bare en dag igjen til helg og frihet! Er så glad for at det er fredag imorgen. Trenger virkelig litt fri etter en lang uke :) 

Idag hadde vi mattedag på skolen, den såkalte abeldagen, som vi har en gang i året. Dagen gikk helt greit, men jeg kjente at det krevde mye av meg å komme gjennom den. Nå skal jeg på stemmeøvelse, så jeg må faktisk løpe! :DØnsker alle en fortsatt fin dag, også snakkes vi senere! 

4

real eyes realize real lies

  Publisert 05.02.2014 klokka 19:40 i kategorien Fotografi


Tok noen bilder av øynene mine istad, og satte de sammen i en kollasje! Jeg har lagd flere kollasjer, men det var kunn dette jeg ble fornøyd med :)

Hva synes du?

0

black, grey and red

  Publisert 05.02.2014 klokka 17:35 i kategorien Antrekk

Lue- Carhartt

Genser- Carlings

Vest- Carlings

Bukse- Urban

Heei alle fine!

Da var vi kommet halvveis i skoleuka allerede. Dagene går utrolig fort! Gårsdagen gikk til lekser, og diverse andre ting, så bloggen ble lagt til side. Jeg skal snart begynne å skrive på en powerpoint, så det blir mer blogging senere! Idag hadde vi skole til klokken 15.00, og jeg kjenner faktisk at den ekstra timen tar av kreftene. Var hvertfall utrolig deilig å komme hjem etter en lang skoledag, og bare slappe av :D 

Ha en fortsatt fin dag!

Hva synes du om antrekket?

 8

nailpolish- basic

  Publisert 03.02.2014 klokka 16:36 i kategorien Nailstuff

Heei!

Andre enn oss i brønnøysund som har vårtemperatur? Igår var det faktisk 5 grader her, og slik skal det jo ikke være på denne tiden av året. Kom meg forresten på skolen idag, og er klar for en ny uke med nye muligheter!

Også litt "neglelakk-snakk". Jeg lakket neglene helt basic igår, med noen neglelakker jeg fikk til jul. Elsker å lakke neglene, men er ikke noe flink til det. Resultatet ble ikke så bra når det var min ustødige hånd som gjorde jobben, men lakkene var superfine!

Ha en super dag!

Hva synes du?


 

0

oppdatering fra snapchat

  Publisert 02.02.2014 klokka 20:51 i kategorien Blogg

Oppdaterer dere litt innenfor snapchat, og deler noen bilder jeg har sendt av meg selv de siste dagene + et bilde av Tinka. Skriver mye rart på bildene jeg sender, og skriver også på dialekt. Heheh :) Ha en fin kveld da dere!

5

vellykket konsert

  Publisert 02.02.2014 klokka 13:32 i kategorien Blogg

Heei dere!

Som jeg har nevnt de siste dagene, skulle vi ha konsert igår, og det hadde vi! Det gikk overraskende bra, og selv om jeg var forkjølet, kom jeg meg gjennom sangene :) Malin fikk tatt noen bilder under konserten, men jeg legger bare ut ett av dem. Alle fra koret er jo med på bildene, og jeg vil ikke legge ut bildene uten tillatelse. (jeg "spilte" forresten Ronja Røverdatter under konserten, der temaet var Astrid Lindgren)

Også over til dagens planer! Senere skal vi feire bursdagen til pappa, som hadde bursdag for noen dager siden. Det er nydelig vær ute, og jeg kunne tenkt meg å få tatt noen bilder. Vet ikke om jeg tar sjansen med tanke på forkjølelsen. Men jeg får se hva jeg gjør! 


Ha en fin dag!


2

anbefaling av mascara

Heei alle fine!

ÅÅh, så herlig å kunne puste ordentlig igjen! :D Føler meg mye bedre idag enn igår! 

Har en anbefaling å komme med! Har akkurat funnet "mascaraen i mitt liv" og er super fornøyd! Så snille mamma og Malin var, som kjøpte/fant den til meg for noen dager siden. Mascaraen er super praktisk, og har to sider, med to koster. Den ene siden er for de nedre vippene, og den andre er for de øvre vippene. 


Ha en super lørdag!

Har du prøvd mascaraen, hva synes du?


Les mer i arkivet » September 2015 » August 2015 » Juli 2015
hits