12

gårsdagens antrekk - bursdag

    Publisert 15.02.2015 klokka 19:03 i kategorien Antrekk
// kjole fra Bik bok og klokke fra Nelly //

Heei! Igår feiret vi pappa's 50-årsdag - Og når man blir 50 må man jo ha en stor, flott feiring, så det var akkurat det vi hadde! Kvelden var utrolig koselig, og om jeg ikke husker helt feil gikk ikke Malin og jeg hjem før klokka var halv ett. Søndagen har gått til å rydde og vaske på lokalet vi var på, så jeg kjenner jeg er både sliten og trett nå. Malin og jeg fremførte to sanger i bursdagen, noe som var utrolig gøy! Pappa satte utrolig stor pris på det, så jeg er superhappy for det! Ønsker dere alle en strålende avslutning på helgen!

 

8

my new babes - nike air jordan

    Publisert 08.02.2015 klokka 14:01 i kategorien InnkjøpHeei! Fine sko ja? Jeg er forelsket! Jeg bestilte disse skoene på tirsdag, og fikk de i posten igår. Herregud så kule! Jeg ble overlykkelig når jeg så at de hadde fått de inn, ettersom jeg har ønsket meg disse i en evighet :D

Hva synes dere?

6

oppskrift: sunne pannekaker

    Publisert 04.02.2015 klokka 19:19 i kategorien matprat

Heei! For en liten stund siden testet jeg ut en oppskrift på sunne bananpannekaker som jeg fant på nettet, og jeg har allerede lagd de flere ganger! De var utrolig gode og er også sunne. Itillegg tar de bare 10 minutter å lage, og passer perfekt som både frokost, middag og kvelds! 

Ingredienser:

♥ 2 egg

♥ 2 dl sammalt hvete grov

♥ 2 modne bananer

♥ 1 dl vann/melk

♥ 1 ts bakepulver

♥ 1/2 ts kanel

♥ 1 ts vaniljesukker

Kutt opp bananene i små biter (lettere å mose etterpå) og ha deretter alle ingrediensene i en bolle. Bruk en blender til å mose ingrediensene. Bruk olje til steking og stek små lapper. 

2

tuuuuesday

    Publisert 03.02.2015 klokka 16:52 i kategorien Hverdag

Joda.. Igår løp jeg ut i kulda for å ta noen outfitbilder, og dere ser jo hva det resulterte i.. Hehe, 2 helt ok bilder etter en halvtime ute i minusgrader var ikke akkurat heldig.

Akkurat nå burde jeg vell egentlig stresse litt, ettersom at jeg om ett kvarter skal dra for å prøve bunaden min. Så snart jeg kommer hjem skal jeg prøve å få gjort alt av lekser. Hater å måtte stresse med leksene i siste sekund, så da tar jeg det like gjerne nå. Nå må jeg egentlig gå å gjøre meg klar, så da snakkes vi senere! Ha en fortsatt fin tirsdag!
18

black and grey

    Publisert 01.02.2015 klokka 12:14 i kategorien Antrekk
// cardigan B.young // tee Cubus // jeans Dr.denim // sko Uggs (fake) //

Heii! Idag er en sånn dag der jeg bare vil slappe av og kose meg innendørs, og det er vell egentlig det jeg burde gjort ettersom jeg har blitt veldig forkjølet. Meeen det kan jeg ikke idag, for idag skal jeg på øving til en konsert som er i April. Jeg skal straks gjøre meg klar for å dra, men først ville jeg ønske dere en fin søndag! ♥ - Kos dere masse idag, så skrives vi senere! 

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015
hits