6

familien Schanche på skitur

    Publisert 28.02.2016 klokka 18:08 i kategorien Hverdag

Idag har hele familien vært på skitur, og det var utrolig koselig! Vi dro til Velfjorden tidlig imorges - I halv ett tiden ca, altså ekstremt tidlig, pjoh.. Vi kom hjem i halv fire tiden, og siden da har jeg sittet foran macen og redigert video. Det er veldig usikkert om den kommer på bloggen eller ikke, men den er redigert ferdig og resultatet ble ganske bra - hvertfall for meg, som er nybegynner innen redigering haha. 

Nå skal jeg bortover til Nora en tur, så vi blogges senere! Ha en fin kveld! 


 

3

anbefaling - slik blir du kvitt gulskjæret

Etter å ha sutret over gult hår i flere måneder uten å orke å gjøre noe med det, fikk jeg tips om disse produktene fra Fudge som skulle virke bra på farget hår. Jeg skulle egentlig bare bestille den ene sjampoen (Violet toning shampoo), men endte opp med å bestille tre forskjellge produkter.. For så klomsete som jeg er, klarte jeg å bestille feil to ganger før jeg fikk rett sjampo i posten. Men, det resulterte i at jeg fikk balsamen som anbefales å brukes etter "lillasjampoen", så det var egentlig like greit. 

Produktene funker utrolig bra! Sjampoen anbefales egentlig å ha i i kun 5 minutter, for å fjerne gulskjær, men ettersom jeg ønsker litt lilla/gråskjær i håret mitt, har jeg den i i opptil flere timer. Den sliter ikke på håret, og gir resultater med en gang! Har du testet disse eller noe lignende før? 

8

så lenge du føler deg vell..

Du stiller deg naken foran speilet for å dømme deg selv. Du finner små feil, som egentlig ikke betyr noe, men som du anser som feil - du er pirkete, irritert og spørrende. Hvorfor tok du ikke de 40 squatsa du lovte deg selv å gjennomføre? Hvorfor spiste du de to store kakestykkene, som egentlig var to for mye. Du stiller deg litt nærmere speilet, og zoomer inn på eget ansikt. Du kan ikke lenger gjemme deg bak sminken, for den har du fjerna. Du vrir og vender på ansiktet, og får øye på hver minste detalj - det du mener er galt. Kinnene dine er friske, runde og gode, eller, det er det mamma pleier å si. Men du minner om en 3-åring. Du hater det. Du ser på leppene dine, som er alt for små. Kanskje restylane kunne vært noe for deg? Du vurderer det. Må bare fylle 18 først.

Imorgen skal du se bra ut. Det har du bestemt. Du legger frem antrekket kvelden før, du skal rette håret, og sminken skal være perfekt. Du skal ha på deg favoritttoppen din - den med blomster på. Også den lyseblå buksa, den som er så fin bak. Men hvem er det du pynter deg for? Jo, alle du møter den dagen. De i klassen, som har sett deg hver dag i ti år, og ikke kunne brydd seg mindre om hvordan du så ut. For de du møter på gata, som kanskje ikke engang møter blikket ditt når de passerer deg. For han i kassa på matbutikken, som ikke tenker på annet enn å komme seg hjem. Alle rundt deg, som egentlig har nok med å tenke på seg selv... De pynter du deg for. 

Den dagen du vil se litt ekstra bra ut, og pynte deg litt ekstra - Gjør det for deg selv. Ikke for noen andre, bare deg selv. Hvis det gjør at du føler deg bedre, da kan du pynte deg. Du har ingenting du trenger å bevise for noen. Hvis du vil gå uten sminke, med rufsete hår og pysj - gjør det. Hvis du selv føler deg vell.  

3

ja, jeg lever

    Publisert 23.02.2016 klokka 04:42 i kategorien Blogg


Jeg hadde så mye som 5% strøm på macen, etter å ha sittet timer på timer å skrevet ett blogginnlegg jeg ble delvis fornøyd med. Jeg fikk omsider kjempet meg bort til laderen, for å få postet ett aldri så lite livstegn. Såå, hei. Hvordan har dere det? 

Jeg fra min side, har det helt ok. Det er vinterferie, noe som er herlig! Men selv om det er ferie, klarer jeg ikke senke skuldrene helt. Jeg har en presentasjon som skal holdes i uka etter vinterferien, og en konsert som skal øves til. Til tross for litt stress, har jeg kost meg. På lørdag hadde jeg noen folk hjemme hos meg, og Emilie lå over. Idag har jeg hatt besøk av Vilde, og vi har kost oss max. Vi lagde brownies, spilte singstar *hosthost* High School Musical singstar, og tok livet med ro. På onsdag blir det jentetur til Namsos med mams og Malin. Vi blir bare en natt, men vi skal kose oss gløgg ihjel uansett. 

Jeg håper alle har det fint, såå blogges vi imorgen (etter litt søvn fra min side hehe).. 

Les mer i arkivet » Februar 2016 » Januar 2016 » Desember 2015
hits