2

et par herligheter

  Publisert 31.03.2014 klokka 21:56 i kategorien Inspirasjon

Heei! Hatt en bra start på uka? Mandagen har vært ganske rolig for min del. Lik de fleste mandager egentlig! Gidder ikke sitte time på time å skrive en dagbok om dagen min, så jeg går rett til bildedelen! Har ikke tatt noen bilder idag, men et par inspirerende og søte quotes fra weheartit er vell ok? Koos dere ikveld, så snakkes vi senere!
<3

24

sjokkrosaa

  Publisert 29.03.2014 klokka 15:36 i kategorien Blogg

I skrivende stund sitter jeg å hører på en nydelig sang av Morten Harket, som heter Brother. Har fått helt dilla på et par sanger, som jeg hører på stortsett hele tiden. Når sangen jeg hører på er ferdig, nei da er det bare å trykke på "reply" da. Regner med at det er flere som kjenner seg igjen der. Legger nok ut et innlegg med linker til sanger om ikke så altfor lenge. 

Bilder fra gårsdagen.

Har du en favorittsang eller flere? Hvilke? 

#foto #fotografi #selvportrett #musikk

10

gårsdagens antrekk- bursdag

  Publisert 29.03.2014 klokka 11:24 i kategorien Antrekk

Heei! De to siste dagene har vært litt hektiske, så bloggen har sjeldent blitt oppdatert. Kvelden igår var superkoselig, da jeg var i bursdag hos en vennine. Jeg fikk Malin til å ta noen bilder av "bursdags- outfitet", og jeg tok også en del bilder tidligere på dagen- de kommer senere. Hva synes du om antrekket og bildene?

 

8

pink love

  Publisert 26.03.2014 klokka 19:13 i kategorien Blogg

Heei! Ettersom det var og er utrolig fint vær her, gikk jeg ut en tur istad, hørte litt på musikk og bare slappet av! Utrolig deilig :D Skoledagen var ferdig klokka 15 idag, noe som gjør selve dagen mye kortere. Om jeg orker, tar jeg meg kanskje en joggetur i finværet -elsker den herlige følelsen etter trening! I øyeblikket sitter jeg å hører på musikk og drikker te. Har fått helt dilla på teen fra merket "Pukka". Anbefales!

<3

4

dagens treningsøkt

  Publisert 25.03.2014 klokka 20:28 i kategorien Trening

Heei dere! Oppdaterer dere litt sent idag, av flere grunner. Idag hadde vi "skole" til klokka 15.00, som var en litt annerledes dag. En stund etter at jeg kom hjem, dro jeg ut for å trene. Været har vært tipptopp i hele dag, og da kommer motivasjonen såå mye fortere! Jeg jogget en tur rundt i område her, og tok noen styrkeøvelser. Jeg må virkelig begynne å skjerpe meg når det gjelder treningen, så hvorfor ikke begynne idag? :D Om litt skal jeg se et par episoder Friends med Malin, så vi blogges senere!


(Bildet tatt igår)

Ha en fin kveld!

#trening #motivasjon 

 

6

this monday I wear pink

  Publisert 24.03.2014 klokka 19:46 i kategorien Antrekk

Heei! Etter en lang dag med skole og lekser, har jeg endelig lagt fra meg stresset. Er ferdig med det meste av lekser, så resten av kvelden går til å slappe av, forberede diverse bloggting og se på tv og serier. 

Nok om min uinteressante mandag. Idag har jeg på meg min nydelige "Mariusgenser", som bestemor lagde til meg for nesten et år siden- elsker den fortsatt :D 

Fine Tinka som la seg i bakgrunnen på omtrent alle bildene. Haha!


Ha en super kveld! 

0

ryddedag + spørsmålsrunde(?)

  Publisert 23.03.2014 klokka 18:29 i kategorien Blogg

God ettermiddag!

Tidligere idag snakket jeg om dagens planer, og om alt jeg skulle gjøre denne søndagen. Gjett hva! Nesten hele dagen har gått til å gjøre den ene tingen som ikke sto på planen.. Jeg har ryddet og ommøblert på rommet. Småting jeg ikke hadde bruk for er ryddet vekk, og noen av møblene har fått et nytt "ståsted" :D I skrivende stund hører jeg på en av mine favorittlåter-> Bonfire Heart av James Blunt. Om et øyeblikk skal jeg sette meg ned for å tegne litt, og bare kose meg! Skal også få fikset litt på "DIY- prosjektet", som dere får se mer av senere. Ønsker alle en super kveld, også snakkes vi senere!Litt "surrete" bilder egentlig, men det får så være! Får dessverre ikke tatt bilder ute, ettersom været er verre enn verst.. 

Tenker på å starte en spm.runde, men bare om dere ønsker det. Om du vil ha spm.runde kan du (om du gidder) like eller kommentere dette innlegget :) Takk på forhånd!

20

fargeparadis + trening

  Publisert 22.03.2014 klokka 16:26 i kategorien Blogg

Heei! Hatt en fin lørdag så langt?

Klokka 11 idag våknet en trøtt meg, med en super lørdag i sikte! Jeg startet dagen med å spise en deilig frokost, som innebar både rundstykker, bringebær og te, mens jeg så på Friends med Malin. Senere dro jeg på meg treningsklærne, for å dra ut å jogge. Akkurat nå sitter jeg nydusjet og pyntet, klar for bursdag til et av søskenbarna mine. 

Igår lakket jeg neglene mine, i noe jeg synes minner om "sommerlige farger". Er så klar for sommer, så jeg lever meg inn i fantasien, og farger neglene i lyse, fine farger! Hva synes du?

#trening #neglelakk #foto #blogg

7

antrekk for engelskdagen

  Publisert 21.03.2014 klokka 16:29 i kategorien AntrekkHeei! Som jeg sa igår, så var det engelskdag for ungdomsskolen på salhus idag. Det gikk egentlig bedre enn forventet, og skoledagen gikk fortere enn vanlig. Engelskdagen inneholdt forskjellige aktiviteter og oppgaver innafor det engelske faget, vi fikk "typisk engelsk mat", gikk med uniformer, og snakket engelsk stortsett hele tiden (prøvde hvertfall). Da jeg kom hjem fra skolen hadde mamma laget vafler, og one tree hill var på skjermen- super start på helgen for min del! Ønsker alle en strålende fredag, også snakkes vi senere! 

Likte du antrekket/uniformen? :D

0

sweater weather

  Publisert 20.03.2014 klokka 18:46 i kategorien Antrekk

Heei alle fine! Kjenner at jeg er litt irritert på meg selv i skrivende stund. Har prøvd på å skrive dette innlegget ca 5 ganger, men mislyktes hver gang.. Skrivesperre av alle ting, noe som virkelig går meg på nervene! Jaja, nå som de første setningene er unnagjort, kan jeg vell fortelle litt om dagen min. For omtrent en time siden var jeg på sentre, der koret hadde en aldri så liten "konsert". Siden da har jeg skrevet på dette innlegget, itillegg til å ha redigert bilder. Haha, somler helt utrolig mye! Ute har det både snødd, og vært storm omtrent hele dagen, så bildetakingen har foregått inne. Litt synd egentlig, ettersom det er gøy å få tatt ordentlige bilder. Håper på finere vær fremover! (Beklager et litt rotete innlegg, lover å komme sterkere tilbake)

Ha en fin kveld! 

 

8

the prettiest thing

  Publisert 19.03.2014 klokka 20:31 i kategorien Hverdag

Heiisann! Litt sen oppdatering idag, men det får så være! Har vært opptatt hele dagen, så tid til å ta bilder med kvalitet ble det heller ikke. Mørke la seg like etter jeg kom hjem, og da er det ikke lett å få gode bilder, dessverre. Akkurat nå sitter jeg å øver inn sanger til en konsert med koret i morgen, og søker inspirasjon fra forskjellige blogger. Ønsker alle en fin kveld, også blogges vi senere!

0

"selvtillit og sånt"

  Publisert 18.03.2014 klokka 21:47 i kategorien Motivasjon

Tenkte å komme med noen motiverende setninger til dere som har hatt en dårlig dag, eller er litt deppa, men også til alle dere andre som tar dere tiden til å titte innom bloggen min! Er så utrolig takknemelig. Om dere ønsker å høre mine personlige meninger om diverse viktige ting, er det bare å komme med forslag og ta kontakt/kommentere. Synes selv det er viktig å få frem viktige budskap, og vil gjerne dele mine meninger med dere! Når jeg skriver/sier "viktige temaer" mener jeg bl.annet mobbing, selvtillit, motivasjon/inspirasjon osv.. Hva dere enn måtte ønske!


Til deg som sitter bak skjermen; Du er vakker! Ikka la noen endre deg. Ikke la noen forandre deg og hva du står for. Du er herlig som du er, fordi du er deg!Om det ønskes, kommer det flere slike innlegg fremover. Jeg liker å skrive dem, og håper også dere er interesserte i å lese dem.

Kommenter gjerne forslag til senere innlegg. Gjerne rundt slike temaer som nevnt ovenfor, men alt annet tas også med et stort takk!

2

braa dag

  Publisert 18.03.2014 klokka 16:52 i kategorien Hverdag

#foto #blogg #hverdag


Heei! Snart kommer Vilde på besøk en tur, så jeg satser på å skrive fort, men interessant de neste fem minuttene! Til vanlig bruker jeg opptil to timer på å publisere et komplett innlegg, så dette er en litt vrien situasjon. Haha, neida. Som vi nordmenn er "kjent" for, skal jeg snakke litt om været i brønnøy også idag :p Sola skinner utenfor, og temperaturen er som på den perfekte vårdag! (Ihvertfall slik det føles). Håper på å komme meg ut en tur senere! Ellers har dagen gått utrolig fort, det meste av leksene er gjort og friheten har tatt tak! En bra dag til nå, og bedre skal den bli!

Hvordan er din dag?

6

antrekk- vinter men vår

  Publisert 17.03.2014 klokka 21:26 i kategorien Antrekk


_Parkas- Nelly, genser- Bik Bok, bukse- Dr.denim, sko- Eurosko_


Heei alle fine!

Idag har bloggen blitt lagt litt til side, ettersom jeg hadde en haug med lekser å få gjort. Leksene har tatt hele mandagen min, som da vil si at jeg holdt på i hele fire timer. Før jeg startet med leksene tok jeg noen bilder av dagens antrekk. Jeg ender alltid opp med å ta toppen hundre bilder, men å bli fornøyd med max ti av de. Jeg tar alltid så mange bilder som mulig egentlig, for å forsikre meg om at jeg ikke må ut i kulda enda en gang pga dårlige bilder. Haha, et par problemer på bildefronten. 

Hva synes du om antrekket?

6

tegning- med hjernen i hånden

  Publisert 16.03.2014 klokka 17:43 i kategorien Tegning

Heei alle fine! Dagen idag har gått utrolig fort, og det fordi en god vennine har holdt meg med selskap. Hun dro for litt siden, og overnattet fra igår. Over til noe helt annet, jeg tegnet en ny tegning igår, og jeg tror det må være en av mine bedre. (Jeg fikk inspirasjon fra et bilde på google) Gidder ikke gå inn på hva jeg har tegnet, for etter å ha sett overskriften, skjønner nok de fleste av dere hva det skal forestille. 


Tegningen har ikke fått sin siste "finish", så den blir nok jobbet med en stund fremover. Er klar over at det er et par ting som bør fikses på. 

Hva synes du?

  #tegning #kunst #foto #blogg

4

the perfect pink

  Publisert 15.03.2014 klokka 12:36 i kategorien Nailstuff

Heei og god morgen! Fikk en perfekt start på lørdagen, da Malin og jeg så på Friends, og jeg spiste en herlig frokost. Når jeg snakker om perfekt.. det har snødd i brønnøy idag! Litt sent kanskje? Men, bedre sent enn aldri! Drar snart ut i snøen med mamma, da vi skal gå en tur.

Idag morges tok jeg meg tiden til å lakke neglene, noe jeg gjør altfor sjeldent. Lakket de i en herlig, lys rosafarge. Neglakken kommer til å bli brukt mye så snart det blir vår, men også nå som vi har snø, og "vinterfølelsen" er her :D Nyt dagen gull!
Neglelakker fra Ciate og Depend. 

Hva synes du?


10

henger (litt) etter

  Publisert 14.03.2014 klokka 17:08 i kategorien Blogg


Heei alle fine! De siste dagene har gått fort som fy, og oppdateringer på bloggen har det blitt lite av. Jeg har vell egentlig ingen unnskyldning for det. Denne fredagskvelden går til å slappe av hjemme, og ta igjen tapte krefter etter en stressa men morsom uke. Ønsker alle en fin fredag, også blogges vi senere!

Bilder fra gårsdagen. 

Hva synes du om bildene?

8

en herlig opplevelse

  Publisert 11.03.2014 klokka 16:05 i kategorien Musikk

Heei! For noen timer siden sto jeg på scenen for å fremføre sangen vi hadde øvd inn til konserten. Det gikk ikke så bra som jeg hadde håpet og trodd, men ettersom vi fremførte to ganger, gikk det bedre andre gang. Vi gikk ikke videre, men jeg er storfornøyd med at vi meldte oss på! Det var mange flinke med, som også har litt mer erfaring enn meg/oss. Neste år får jeg/vi en ny sjanse, og jeg gleder meg allerede :D 


Idag har jeg på meg en genser med åpen rygg fra bik bok, et nydelig smykke jeg lånte av mamma, og en blå bukse fra dr.denim.

Hva gjør du idag?

0

bare et ord-> fantastisk

  Publisert 10.03.2014 klokka 22:13 i kategorien Musikk

Heei! Dagens plan har vært helt full, og jeg har derfor ikke hatt tid til å blogge. Dagen har gått til skole, øving til ukm, bytur med Nora og lydprøving til konserten (ukm) som er i morgen. 

Over til overskriften's budskap! To jenter som gir meg både gåsehud og frysninger, Lennon og Maisy Stella. De synger som to engler, og stemmene treffer meg rett i hjertet. Det høres kanskje ut som jeg overdriver, men jeg holder meg innenfor fakta! :D De har "gjort om" forskjellige sanger, og for meg er det som om det kunne vært deres på flere måter. (Har linket til tre av mine mange favoritter, under)

Headlock (Imogen Heap)- Lennon & Maisy

Ho Hey (The Lumineers)- Lennon & Maisy

I Wont Give Up (Jason Mraz)- Lennon & Maisy Ha en fortsatt fin kveld, og ønsk meg lykke til imorgen! Haha ;)

 

 

 

8

the perfect bag

  Publisert 08.03.2014 klokka 17:36 i kategorien InnkjøpStarter innlegget med et aldri så lite HEEI! Bagen dere ser på bildene bestilte jeg og fikk levert før vinterferien, og den har allerede blitt mye brukt. Den er fra Junkyard, og er i et nydelig dyreprint!

Nå skal jeg gå for å øve inn sanger, både til Ukm og sanger sjenerelt. Skal prøve å få filmet inn en sangvideo, og om den blir vellykket kommer den kanskje på bloggen senere! Er usikker på om jeg har snakket om det tidligere, men noen venner og jeg har meldt oss på Ukm, som et band. Jeg har også meldt meg på Ukm for å vise frem noen av tegninene mine :D

Likte du bagen? Har du meldt deg på Ukm? 

4

antrekk- enkelt & stripete

  Publisert 07.03.2014 klokka 18:22 i kategorien Antrekk

Heei fine helgemennesker!                                                                                                                                                                                                                                                                                                    #foto #antrekk #helg 

Musikk, fredag og helg, kan det bli bedre? Skoledagen gikk fort som et steinkast, noe uka også har gjort. Det er rart hvor fort man tror uka har gått når den snart er over, men når den er der, går dagene like treigt som skilpadder i sakte film. Nora var her for en stund siden, vi øvde inn sanger og koste oss masse. Over til noe helt annet, dagens antrekk. Idag er jeg litt dyster i bildevalg, ettersom jeg redigerte alle i svarthvitt, men slik ble det denne gangen. Enjoy!//genser- junkyard, skjorte- (?), bukse- cubus//

Hva synes du om antrekket?

10

mine neglelakker

  Publisert 06.03.2014 klokka 14:35 i kategorien NailstuffCiate. 

Viva la Diva. 

Depend.

Eden.

Isa Dora, Wonder nail. 

Casuelle. 

Diverse. 

Heei! Jeg samlet faktisk på neglelakker en stund, men det var den tiden da jeg hadde negler.. Nå er de bare korte og stygge, så det er litt bortkastet om jeg kjøper nye. Hehe. Følte for å vise dere min lille samling, så over kan dere se alle neglelakkene jeg har kjøpt gjennom tiden :D 

Samler du på noe, hva da?

6

say hello to my heaven

  Publisert 05.03.2014 klokka 19:58 i kategorien Blogg


Ååh, har fått dilla på disse herlighetene! Bringebær, rett fra kjøledisken/fryseren. Perfekt til et lite mellommåltid da du kjenner på matlysten, eller får lyst på noe godt. This is my heaven! :D

Ha en fin kveld!

2

dagens antrekk

  Publisert 05.03.2014 klokka 17:47 i kategorien Antrekk

genser- junkyard

bukse- cubus

lue- carhartt

sko- eurosko


Heei! Fikk gå tidlig fra skolen idag, så da jeg kom hjem gikk jeg ut for å ta noen bilder. Det var et nydelig vær ute, og det var også en fin temperatur. Da jeg kom inn igjen, og skulle føre over bildene, fant jeg ut at jeg hadde tatt toppen 400 bilder! Endte opp med å slette omtrendt alle bildene, bortsett fra noen få. 

Hva synes du om antrekket og bildene?

 

8

give a shit

  Publisert 04.03.2014 klokka 20:42 i kategorien Hverdag

Heei! En helt vanlig tirsdag, med en helt vanlig overskrift, og et så å si vanlig innlegg.. Gjorde siste rest av leksene da jeg kom hjem fra skolen, og gikk senere en tur med mamma. Var utrolig fint vær ute, så jeg angrer litt på at jeg dompa kameraet hjemme. Drakk akkurat en kopp med herlig kakao og marshmallows, og hører for øyeblikket på en av mine nye yndlingssanger, Dear Darlin- Olly Murs. Ha en fin kveld søte dere!

Genseren jeg har på meg er fra Carlings. 

Hva har dere gjort idag?

4

februarfavoritter- skjønnhet

  Publisert 02.03.2014 klokka 18:22 i kategorien Favoritter


Hårprodukter. //Hårspray- Foxy//Hårolje- Moroccanoil//Hårkur- Moroccanoil//Tangleteezer- (?)// 

Diverse. //Parfyme- Rihanna's//Parfyme- Tommy girl//Body butter- The body shop//Neglelakker- Caselle, Viva la Diva//

Sminke. //eos- Cubus//Mascara- Cubus//Ansiktskrem- (?)//Øyeskygge- Gosh//

Hva synes du? Bruker du noe av det samme?

 

8

kveldens antrekk

  Publisert 01.03.2014 klokka 20:08 i kategorien Antrekk

Jakke- Nelly

Genser- Carlings

Bukse- Dr.denim

Sko- Eurosko

Som dere ser eier ikke disse bildene noe kvalitet. Denne mørke årstiden er vell grunnen.. Malin tok fine bilder, men med mørke ved vår side er det ikke lett å få god kvalitet.  Idag har jeg vært ute med mamma og gått tur, og i ettermiddag var vi hos bestemor på middag. Nå ser jeg frem til en koselig kveld hjemme med familien :) Ønsker alle en fin lørdagskveld!

Hva synes du om antrekket? 

2

bilder- namsos

  Publisert 01.03.2014 klokka 15:05 i kategorien Fotografi

Hva synes du om bildene?

Les mer i arkivet » September 2015 » August 2015 » Juli 2015
hits