8

newest snapshots

  Publisert 31.03.2015 klokka 19:34 i kategorien Hverdag

// Fra gårsdagens roadtrip// Selfie fra før vi dro på tur idag tidlig// Meg som prøver skjorta til bunaden (leker pirat)// Gårsdagens lunsj ->knallgod kyllingsalat// Enda en selfie ->klar for bytur med Emilie// Fra tur rundt Torghatten// Selfie med mams og søss// 

 

8

B and W

  Publisert 29.03.2015 klokka 13:09 i kategorien Fotografi

Heei! Fyy så glad jeg er for endelig å ha fått påskeferie! Jeg er så utrolig skolelei, så å nå ha en uke fri er herlig. I påsken skal jeg bare være hjemme, altså, vi skal ikke på noe langtur. Det er egentlig helt greit for min del. Jeg skal være sammen med familien og med venner, spise masse god mat, slappe av og nyyte ferien fullt ut! Jeg håper få å få oppdatert dere med noen gode innlegg på bloggen også :) Ha en fin søndag! 4

40 spørsmål

Forhåndsskrevet innlegg. 

1. Hvor gammel er du om fem år? Ojj! Da er jeg faktisk 20 år! 

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer idag? Venninnen min Emilie, Mamma og Malin.

3. Hvor høy er du? Sist jeg sjekket var jeg 1.68.

4. Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med? Er mest fornøyd med bena mine.

5. Hvilken film så du sist? En litt teit film kalt Easy A var vell den jeg så sist. 

6. Hvem ringte deg sist? Et ukjent nummer. Jeg er egentlig en stor pyse når det gjelder det å svare på telefonen når det ringer fra et ukjent nummer. Det må jeg virkelig bli flinkere til ass. Pjoh. 

7. Hva stod det på den siste sms-en du fikk? Der stod det så mye som; "Kjem du d heim da?", og den var fra mamma. 

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Det kommer egentlig veldig an på hvem det er og hva det gjelder. Hvis det er en god venninne er det helt greit å ringe, men hvis det er noen jeg ikke kjenner så godt, så synes jeg nesten det blir litt kleint. 

9. Hva er ditt favorittsted? Åh, hvor som helst i Sverige! - Jeg elsker både landet og folkene♥ 10. Hvilket sted misliker du mest? Helt klart tannlegen.

11. Når så du moren din sist? Hehe, hun sitter i en stol noen meter foran meg, så det sier seg vell selv :D

12. Hvilken julesang er din favoritt? Ojj, er det lov å skrive 50 stykker i stede? Jeg elsker alt av julemusikk, så å velge en blir nok for vanskelig.

13. Er foreldrene dine gift eller skilt? De er gift

14. Hva hører du på akkurat nå? When I'm alone - Lissie 

15. Når våknet du idag? Idag våknet jeg klokka halv ett. Til min unnskyldning så er lørdag dagen der man skal sove leeeeeenge hvis man har muligheten.

16. Hvor tror du du befinner deg om ti år? Da er jeg faktisk hele 25 år dere! Jeg håper jeg bor i en fin leilighet i Trondheim sammen med drømmegutten og at jeg har en jobb jeg trives med. Ellers håper jeg at jeg følger drømmene mine og lever livet! 

17. Hva er din beste egenskap? Hm, dette var noe å tenke på.. Jeg spurte mamma og hun sa "at du er snill og arbeidsom", haha. Selv synes jeg at det at jeg alltid tenker og bryr meg om andre er min beste egenskap. 

18. Hva er din verste egenskap? Det må nok være at jeg aldri klarer å være seriøs. Det kan jo være en bra ting i noen tilfeller, men at jeg ler av alt og ikke klarer å være seriøs når det gjelder noe som helst, er ikke alltid så bra. 19. Hvilke nettsider besøker du daglig? Blogg.no + en del blogger

20. Vil du ha barn? Ja, men det blir nok en stund til!

21. Sover du med eller uten klær om natten? Jeg sover som oftest med t-skjorte. 

22. Hvor mange puter har du i sengen? Om natten har jeg to eller tre puter i sengen, men om dagen har jeg rundt om seks. 

23. Hva er det rareste du har spist? Når jeg tenker på det, så tror jeg ikke jeg har spist noe som er direkte rart. Haha, jeg spiser for det meste helt vanlig mat.

24. Har du stasjonær eller bærbar pc? Nå bruker jeg en stasjonær-pc, men etter konfirmasjonen håper jeg på å få kjøpt en Mac!

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Sko ute, sokker inne, barføtt om sommeren. That's how I role. 

26. Hva hører du på akkurat nå? Tv-reklamer.. Det verste som fins.

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Softis med jordbær er himmelen for meg!

28. Hvilken dessert er din favoritt? Oreokake og Budapestkake(?). 

29. Hva drikker du helst til frokost? Vann, melk eller en kopp med favoritt-teen fra Pukka. 

30. Hva har du spist idag? Huff, det vet jeg ikke om jeg tørr å tenke på engang. Jeg har spist så mye drittmat at jeg skjemmes.

31. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk, litt svensk og bittelitt fransk. 

32. Sover du på en spesiell side av sengen? Av en eller annen rar grunn så ligger jeg alltid klemt inntil veggen. 

33. Foretrekker du havet eller basseng? Havet, uten tvil!

34. Hva bruker du helst penger på? Jeg bruker vell mest penger på klær, sko og mat.


35. Hva er ditt favorittprogram på tv? Er det lov å nevne tv-serier, for jeg kan ikke få nok av How i met your mother, Friends og One tree hill! 

36. Hvordan imponerer man deg? Hvis man er snill, glad og ekte. Hvis man itillegg viser interesse og at man bryr seg så er det perf. 

37. Er du sosial? Jeg er nok en av de som trives best i eget selskap, men jeg elsker også å være ute sammen med folk, så det varierer veldig. 

38. Hvor mange søsken har du? Jeg har en lillesøster på 13 og en storebror på 18.

39. Hvilken øyefarge har du? Jeg har blå øyne. 

40. Hva får deg til å sove? Sovelista mi på spotify, men helst sangen Riwer flows in you av Yiruma. Den er så fin! 

(Ser at jeg har skrevet et av spørsmålene to ganger, men det får gå, hehe) 


 

16

todays wearing

  Publisert 21.03.2015 klokka 19:06 i kategorien Antrekk
Heei! Denne lørdagen må ha vært den korteste noen gang.. Det kan være fordi jeg sto opp utrolig sent (halv ett ca), eller bare det at jeg har hatt det gøy. Tja, var litt begge deler. Jeg var en tur i byen med Emilie tidligere - veldig koselig. Vi spiste is på Td og så var vi en liten tur innom Amfi-senteret. Før jeg dro på byen tok jeg noen bilder av dagens antrekk som besto av en jakke fra Kappahl, en enkel topp fra Cubus og en av mine favorittbukser fra Bik bok. 

Ønsker alle en fin kveld! :)

6

fredag den 13?

  Publisert 20.03.2015 klokka 21:59 i kategorien Hverdag

Fredag den 13, er dette deg? Det er vell det som er den store ulykkesdagen, ikke sant? Idag har jeg nemlig hatt tidenes største uflaks, eller.. et dusin antall uhell for å vær presis. Jeg hadde virkelig trodd at å ha så mange uhell som jeg har hatt idag var noe man bare så i fjollete komedier. Jeg våknet imorges og følte meg tipp topp etter en uke med forkjølelse, og dro dermed på skolen. I de to siste timene skulle vi ha gym, og da vi hadde stafett og skulle hoppe over "bukken" gikk alt galt. BAM, der lå jeg i gulvet.. Jaja, nok om det. Nå i ettermiddag har jeg sølt ett glass vann (over mobilen og over dingsen jeg bruker til å laste over bilder fra kameraet med), jeg har også sølt ett glass brus og jeg har mistet pizza i gulvet. Itillegg til dette gikk det ikke helt min vei på dagens "fotoshoot" heller. Jeg kan si så mye som at det å bladde igjennom bildene etterpå resulterte i en god latter.Bildene er hentet rett fra arkivet ettersom brikken jeg bruker for å laste over bilder ble sølt vann over. Hehe :D 

Hvordan har din fredag vært?

 

10

Sunny sunday

  Publisert 15.03.2015 klokka 21:43 i kategorien Hverdag

Heei og god kveld! Søndagen startet for min del klokken 8 imorges, da jeg skulle i kirken klokka 9. Skal jeg være ærlig så gleder jeg meg litt til alt av forberedelser før konfen er over. Uansett, etter to timer i kirka dro jeg rett hjem og deretter på fjelltur med familien - Utrolig koselig! Ellers så gikk kvelden til å være med venner. Vi spiste is i finværet og koste oss masse :) Alt i alt, en knallfin slutt på helgen!

17

antrekk // new in

  Publisert 14.03.2015 klokka 21:49 i kategorien Antrekk

Heei og god helg! Nå sitter hele familien klistret foran skjermen for å få med seg årets Mgp. Jeg tror og håper at det er mange flotte artister med i år, og gleder meg til å følge med videre! Idag har jeg vært på en av de siste øvelsene før vi fyrer løs med konsert i April. Når vi er innom temaet konsert, så kan jeg jo nevne at jeg på tirsdag var med på Ukm her i Brønnøysund! Malin og jeg sang to sanger, og til vår store overraskelse gikk vi videre til neste konsert som er i Bodø! Wiiii!

Herreguud så glad jeg er for at våren endelig er på vei! Sakte men sikkert blir dagene lysere, temperaturen varmere og været finere. Ettersom været var såå fint bestemte jeg meg for å pynte meg litt ekstra for så å gå ut å knipse litt bilder. Antrekket idag besto av min nye favorittbukse fra merke Diesel, en enkel grå genser fra Bik bok, sko fra Nike og en klokke fra Nelly. Leppestiften jeg har på meg er fra Max Factor, og jeg bare elsker den freshe fargen! 

Ha en fortsatt fin kveld dere! 

6

vinterferien min i bilder

  Publisert 07.03.2015 klokka 17:41 i kategorien Hverdag

Heei! Hvordan har dere det? Til tross for mye stress rundt både skole, konserter og konfirmasjons-forberedelser har ihvertfall jeg det utrolig bra for tiden! 

I vinterferien - som var for et par uker siden - tok jeg masse bilder som jeg tenkte å vise dere nå. Jeg tilbrakte mye tid sammen med venner, jeg trente litt og dro på turer, og jeg var i Namsos med mamma og Malin - Alt i alt, en koselig uke!

Ønsker dere alle en super lørdagskveld!

14

antrekk 2302

  Publisert 01.03.2015 klokka 13:21 i kategorien Antrekk

Genser, hettegenser og jakke fra Cubus, jeans fra Dr.denim og sko fra Nike

Heei dere! Nå er det utrolig lenge siden sist jeg logget meg inn på bloggen for å oppdatere. Hvorfor? Nei, det er egentlig et godt spørsmål.. Det å blogge har for meg bare vært en stor belastning i det siste, og jeg har rett å slett ikke kunnet prioritere det. Nå den siste uka har det hendt flere ganger at jeg har satt meg foran pc-en fast bestemt på å blogge, men når jeg skal begynne å skrive stopper alt.. Jeg klarer ikke få frem et eneste ord eller setning. Til tross for skrivesperre har jeg tenkt å prøve å holde bloggen oppdatert oftere fremover. Mest sannsynlig blir tekstene litt kortere enn før og bildene flere, hehe ;)

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015
hits