6

denne onsdagen

  Publisert 30.04.2014 klokka 21:18 i kategorien Hverdag

Heei! Dagen har gått som "på skinner". Skoledagen var helt grei, og som på alle onsdager ble jeg igjen til fire for å rekke bandøvelsen. Da jeg kom hjem slappet jeg av, og dro senere ut på tur med mamma. Jeg tenkte egentlig å ta noen bilder utendørs, men været er ikke helt på min side idag.. Det har både regnet og SNØDD, så bildene får tas en annen dag. Vi har vi fri til over helga, så de neste dagene håper jeg på å få til ordentlig blogging, og også få tatt noen bilder! 


Bildene tok jeg for noen dager siden. Det med bilder er nok det verste med å være blogger -Da man ikke har noen..

Ønsker dere alle en super kveld!

#hverdag #blogg 

2

en alle tiders joggetur

  Publisert 29.04.2014 klokka 21:17 i kategorien Trening

Heei! Lenge siden? Joda...litt. 

De siste dagene har vært travle, og bloggen har blitt lagt til side. Jeg har jobbet med en del lekser som skal være ferdig til imorgen, trent, vært ute, med venner og stresset med andre ting. Dagen idag startet litt kjipt, da jeg var i litt dårlig form, men det gikk seg til etterhvert. Nå i ettermiddag dro Vilde og jeg ut for å jogge rundt svarthopen, som er en 2,4km (?) lang tur. Vi jogget 4 runder på en time, og jeg kan si meg fornøyd! ;D Ha en fin kveld, så snakkes vi senere!Har du trent idag?

#trening #blogg #hverdag

24

Miss air

  Publisert 27.04.2014 klokka 19:22 i kategorien Blogg


Er klar over at jeg "myser" litt med øynene på bildene.. Sola som har skylda i det, haha ;D

#blogg #selvportrett #helg #sol #foto

2

new in -ripped jeans

  Publisert 27.04.2014 klokka 17:30 i kategorien InnkjøpHeei! Som jeg sa igår, skal jeg vise dere et par jeans som jeg fikk for noen dager siden. Mamma og Malin var på byen og kjøpte de til meg, og jeg elsker dem! :D Idag var mamma, pappa, Malin, Tinka og jeg på tur, lagde bål og koste oss i finværet. Jeg er egentlig på tur ut, så mer blogging blir det senere. Ha en super søndag!Hva synes du om buksene?

23

nye sko -sendt fra himmelen

  Publisert 26.04.2014 klokka 20:39 i kategorien Innkjøp

#innkjøp #sko #nike #blogg #mote #lørdag #helg #vårÅh, som jeg har gledet meg til å vise dere skoene jeg snakket om tidligere! Det er et par Nike Free Run, og jeg er såå fornøyd! Jeg bestilte de som sagt før påske, og fikk de levert idag. Skoene er i en farge jeg synes minner om isblå, og passer perfekt til sommeren. Gleder meg masse til å bruke dem fremover, både til trening og ellers :) 

Likte du skoene? 

4

smiilende

  Publisert 26.04.2014 klokka 12:29 i kategorien Blogg

Heei! Er helt i hundre akkurat nå! :D Før påsken bestilte jeg et par superfine sko, og fikk de levert idag -Wiihuu! Skal vise herlighetene til dere senere idag (itillegg til noe annet nytt), men akkurat nå får jeg ikke tid til å ta bilder og slikt. Snart kommer Vilde hit, så det blir koos. Ser frem til en fin dag med latter, sol og mye gøy :) Ha en super dag! 

8

beautiful blue

  Publisert 25.04.2014 klokka 17:01 i kategorien FotografiHeei! Da var det helg igjen dere! Håper på en fin helg med sol og varme! Akkurat nå sitter jeg å hører på musikk og slapper av, og det blir nok det resten av dagen går til også. Etter å ha oppdatert dere litt, drar jeg ut for å gå en liten tur med Tinka, og nyte dagen i sola. Ha en super fredag! Vi blogges :) Hva synes du om bildene?

14

travel dag

  Publisert 24.04.2014 klokka 20:51 i kategorien Blogg

Heei alle sammen!

Denne torsdagen har gått utrolig fort! Etter skolen ble jeg med hjem til Emilie, og var der til jeg skulle på korøvelse. Da jeg dro hjem fra øvelsen ble Nora med til meg. Alt i alt, en super dag! Når jeg gikk ut døra idag morges, var det som å gå inn i juli (kanskje en smule overdrevet, men nesten). Sola skinner høyt på himmelen, og graderen er langt oppe i pluss :)

Ha en fortsatt fin dag!

6

brenner for det gamle

  Publisert 22.04.2014 klokka 20:57 i kategorien Fotografi

#foto #fotografi #bilder #blogg #hverdagNå i det siste har jeg begynt å ta en del bilder av gammelt utstyr, og synes resultatene blir fine. Bildene redigerer jeg i forskjellige stiler, med forskjellige kontraster og lys. Jeg er helt ny på dette, så ingenting er komplett, eller perfekt. Skal eksperimentere og leke meg med foto fremover, så håper jeg på noen gode resultater :)

Hva synes du om bildene?

12

trening & hjemmespa

  Publisert 22.04.2014 klokka 13:24 i kategorien Blogg

#spa #kos #trening #blogg

Hello sunshines! Skolen starter ikke før imorgen for min del, så idag har jeg tid til både blogging og andre ting jeg ønsker å gjøre! Jeg startet dagen med å jogge meg en tur i finværet, etterfulgt av en fin treningsøkt hjemme. Var deilig å trene ute nå som det både er fint vær, og graderstokken viser mange plussgrader. 

Da jeg hadde dusjet, følte jeg for å gjøre noe ekstra for meg selv. Jeg hadde mitt eget lille hjemmespa, noe som var utrolig deilig! Følelsen etter å ha trent er super, men å itillegg kjenne følelsen av å ta vare på seg selv er fantastisk! Alle unner seg noe slikt av og til! Nå skal jeg snart gå ut i sola, venter bare på at håret skal tørke ;D Haha. 

Her kan dere se hva jeg brukte idag; Ansiktsmaske, Body butter, ansiktskrem, hårkur, hårolje og diverse balsamsprayer.

Ønsker dere alle en fin dag, så blogges vi senere!


 

6

brønnøyidyll

  Publisert 21.04.2014 klokka 22:11 i kategorien Fotografi

Åh, for en nydelig kveld! Se på den fantastiske himmelen -Woow! Mamma, bestemor og jeg gikk en kort tur istad, med denne nydelige himmelen over oss. En utrolig fin slutt på påsken :) Resten av kvelden går til å slappe av, og se på Gossip Girl eller noe annet gøy! Ha en fin kveld. 4

lev i nuet

  Publisert 21.04.2014 klokka 19:27 i kategorien Redigering

"Lev i nuet"


Håper alle hadde en super påske! Til dere som starter med jobb og skole imorgen -masse lykke til!

Klem <3

12

det skarpe i bildene

  Publisert 21.04.2014 klokka 13:28 i kategorien Fotografi

#foto #blogg #påske #hverdag #tur

Heei! Som mange av dere sikkert har fått med dere, er foto en av min største hobbyer. Jeg elsker å fange morsomme øyeblikk, eller bare finne et fint motiv og knipse noen bilder fra forskjellige posisjoner og vinkler. Jeg liker også å prøve meg fram når det gjelder redigering. På bildene i dette innlegget har jeg prøvd å få frem "det skarpe" i bildene, og å få frem fargene og "klarheten" best mulig. Jeg har prøvd å gjøre noe mer ut av de ellers litt kjedelige bildene, og ble ganske fornøyd med resultatet! 

Hva synes du om bildene og redigeringen?

10

show your happiness

  Publisert 20.04.2014 klokka 11:45 i kategorien FotografiHeei! Våknet ganske tidlig imorges, og kunne se et glimt av fint vær utenfor vinduet! Åh, for en deilig dag dette skal bli! Planene er å komme meg ut, kanskje ta noen bilder, gå en tur eller trene litt og ellers bare nyte dagen fullt ut! Ønsker alle en super slutt på helgen- Husk å smil:)

Hva synes du om bildene?

21

selvportretter #2

  Publisert 19.04.2014 klokka 17:54 i kategorien Selvportrett

Heei alle fine! Hatt en fin påske hittil? Her har det regnet hele dagen, så årets påskeaften nytes innendørs. Jeg har brukt dagen til å fikse diverse bloggting, som å ta bilder og finne inspirasjon til senere innlegg. Jeg ordnet håret, sminket meg og lakket neglene tidligere, for så å ta noen portrettbilder, som dere får se nå. 


Jeg blir nok mest sannsynlig å poste flere slike innlegg med bilder fra idag litt senere. 

Hva synes du? 

28

super fredagstur

  Publisert 18.04.2014 klokka 18:32 i kategorien Blogg

Heei! Været er utrolig fint her idag, og det må jo utnyttes! Jeg dro tidligere idag på tur til torghatten med tante, bestemor, Ronja og Thorben (søskenbarn), mamma, pappa og Malin. Det var utrolig koselig! :) Da vi kom hjem fikk vi besøk, og nå sitter jeg å hører på musikk og slapper av før jeg skal ut for å trene (om jeg orker).Hva gjør du idag?

#blogg #hverdag #påske

22

påskekooos

  Publisert 17.04.2014 klokka 13:33 i kategorien Blogg

#påske #bloggHeei! Da jeg våknet imorges, lå et påskeegg fylt med godteri å ventet på meg. Påskefrokosten sto klar på bordet, og hele familien spiste sammen. Snakk om herlig start på dagen! Senere idag får vi middagsgjester hit, og vi skal nyte dagen for fullt. I skrivende stund sitter jeg å hører på musikk, og på regnet som pøser ned utenfor. Deilig å kunne sitte inne med god samvittighet! :D Ønsker dere alle en super skjærtorsdag! 


34

in the yellow corner

  Publisert 16.04.2014 klokka 22:29 i kategorien Fotografi

Ønsker dere alle en fortsatt GOD PÅSKE!

Hva synes du om bildene?

20

ny rød favoritt

  Publisert 16.04.2014 klokka 12:24 i kategorien Innkjøp

#innkjøp

Denne nydelige jakken kjøpte jeg på Vero Moda igår. Jakken passer perfekt nå til våren, og fargen er jo bare helt elsk! Gleder meg masse til å bruke den fremover :)

12

dagens antrekk

  Publisert 15.04.2014 klokka 19:59 i kategorien Antrekk

#antrekk #blogg #fotografi #outfit

Woow! Meg med både krøller og hestehale- et sjeldent syn!

Carlings- genser, Cubus- bukse, Converse- sko, Bik Bok- skjerf

Tidligere idag dro mamma, Malin og jeg en tur til byen. Vi dro på cafe -som var utrolig koselig, og handlet litt etterpå. Jeg kjøpte meg en ny jakke, som jeg viser senere (det kommer i et eget innlegg). Da vi kom hjem gikk Malin og jeg ut for å ta noen bilder. For en gangs skyld fikk også jeg stå bak kamera for å ta bilder av henne. Var gøy å ta bilder av "en person", noe jeg sjeldent gjør ellers :D (Ordtaket jeg skrev under et av bildene, er forresten ganske tilfeldig)

Hva synes du om antrekket?

8

nesten syk

  Publisert 15.04.2014 klokka 11:59 i kategorien Blogg

Heeii, og god morgen! Sto opp for et par timer siden faktisk, og har akkurat spist vafler med familien. Jeg går snart for å ordne meg litt, ta noen bilder, og senere dra ut en tur. Er sånn halvveis syk om dagen, ihvertfall utrolig forkjølet, og i dårlig form. Samtidig som jeg håper på å bli frisk, skal ferien nytes til det fulle! :DKos dere masse idag!2

the good ones

  Publisert 14.04.2014 klokka 20:48 i kategorien Motivasjon

#weheartit #quotes #inspirasjon #motivasjon

-Today you are YOU, that is truer than true. There is NO ONE alive who is YOUER than YOU. 

-Always remember that, no matter how useless you feel, you're someone's reason to smile. 

-They wanna see you do good, but never better than them. Remember that. 

-People are just people. They shouldn't make you nervous. 

-People who hide their feelings, usually care the most. 

-Love doesn't need to be perfect, it just needs to be true. 

-Hope is the only thing stronger than fear.

-Be the difference.

Hva er ditt/din favoritt- "quote"?

4

gladmandag

  Publisert 14.04.2014 klokka 16:55 i kategorien Blogg

Heei! Idag har jeg vært på byen med Vilde, noe som som alltid var utrolig koselig. Jeg drar snart ut for å trene litt, ettersom det var en stund siden sist. Må få opp selvtilliten litt, og hva er vell bedre enn en treningsøkt da? ;D Ønsker alle en fin dag, så snakkes vi senere!
0

streetart-> ekte kunst

  Publisert 13.04.2014 klokka 21:34 i kategorien Blogg

Er det en ting vi skulle hatt mer av her i brønnøysund, så er det "gatekunst"! Elsker både fargene, og de mange viktige ordtakene som blir skrevet ned på vegger, bakken og overalt ellers. Det er ikke alle steder dette er tillat, men i framtiden hadde det vært gøy å dra til en by der gatekunst er populært. Under kan dere se noen bilder jeg fant på Weheartit og bloggen Styleconnection, av utrolige fine "verk". Streetart- kunst av beste kvalitet!

#streetart #kunst #fotografi #inspirasjon #weheartit

6

sunday lovee

  Publisert 13.04.2014 klokka 17:03 i kategorien Blogg

Heei alle fine! Jeg startet søndagen klokka halv ti imorges, noe som er ganske tidlig for min del. Jeg gikk ned og lagde meg frokost, for så å se et par episoder Friends med Malin. Senere dro pappa, mamma, Malin, Tinka og jeg på tur i regnværet. "Finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær" -som de sier. Akkurat nå sitter jeg å hører på musikk, og bare nyter søndagen! Haaa en fortsatt fin søndag! Gjør noe som gjør deg glad :)

2

påskeklare negler

  Publisert 12.04.2014 klokka 20:30 i kategorien Nailstuff

#neglelakk #påske #negler
*Neglelakker fra Casuelle og Kiss* 

Hva synes du?

4

planene for påsken

  Publisert 12.04.2014 klokka 16:15 i kategorien Blogg

Heei! Endelig var det påske dere! De siste dagene har gått utrolig fort, og bloggen har blitt lite prioritert. Jeg har både hatt og vært på besøk, og kost meg med venner, som er en av grunnene til lite blogging. Jeg har mye å blogge om etter et par dagers "pause", så nå i påsken blir det nok mange oppdateringer her på bloggen. 

Jeg har egentlig ikke så mange planer i påsken, annet enn å nyte den til det fulle! Skal være med venner og familie, spise god mat, trene, dra på turer (om greit vær) og bare kose meg masse her i brønnøy. 

Hva skal du gjøre i påsken?

 

1

3 om dagen?

  Publisert 10.04.2014 klokka 16:40 i kategorien Motivasjon

Heei! Da jeg har sett på blogger i det siste, har jeg lagt merke til at det er en type innlegg som går igjen overalt. Innleggene som inneholder både bloggtips og forslag innen tema blogging. Overskrifter som "Hvordan bli en bedre blogger?", "Hvordan få en bedre blogg" og "Slik får du flere blogglesere" er tre av de mange som gjentas. Et av tipsene som går igjen, er å blogge opptil tre ganger om dagen. Det gjorde jeg før, men nå i det siste har det vært sjeldent. Jeg poster innlegg opptil to ganger hver dag, noe jeg skal fortsette med. Hvis jeg har en bra dag, god tid og motivasjon og inspirasjon til det, kommer det tre innlegg. Tar det opp nå, ettersom jeg føler jeg har vært litt dårlig på bloggfronten i det siste. 

Nå skal jeg snart på korøvelse, så jeg får gjøre meg klar for siste øvelse før påske!

Noe du ønsker å se mer av her på bloggen? (antrekk? om trening? tips og forslag? Hva som helst!)

4

stuDYING

  Publisert 09.04.2014 klokka 20:32 i kategorien Blogg

Hei! Flere enn meg som kunne trengt ferie nå? Har akkurat øvd meg gjennom et helt kapittel med naturfag, som er et av mine svakeste fag.. Det tok laaang tid å komme igjennom, ettersom jeg tenkte på helt andre ting da jeg leste.  Er endelig ferdig, og håper på en "grei" karakter på prøven som er imorgen :D Resten av kvelden går til å slappe av, og lade opp til nest siste dag med skole før ferie! 

"duckfaaace"Ha en fin kveld!

Hva har du gjort idag?

6

neglelakk- perfekt for våren

  Publisert 08.04.2014 klokka 20:33 i kategorien Nailstuff

#neglelakk #kreativ #fotografi #blogg

Kjente den herlige følelsen av vår tidligere idag da sola sto høyt på himmelen, fuglene kvitret og temperaturen var på topp! Ettersom våren har kommet (for en stund), lakket jeg neglene i noen lyse og glade farger, som dere kan se resultat av både over og under. Jeg kom egentlig akkurat inn døren, fra en fin tur med Malin og Tinka, og sitter i skrivende stund å hører på favorittmusikken :DHa en fin kveld!

Hva synes du?

4

mine siste antrekk

  Publisert 08.04.2014 klokka 16:32 i kategorien Antrekk

Heei! Lette rundt i arkivet istad, og fant igjen bilder av tidligere antrekk. Er alltid morsomt å se igjennom tidligere innlegg og bilder, der jeg finner mange gode minner, men også mange flaue. Jeg har hatt denne bloggen siden ifjor sommer (?), så det er en del å se tilbake på. Er rart å se hvor mye jeg har forandret meg, både når det gjelder utseende, skrivingen, og hvordan bildene tas. Bloggen har gjort at jeg har blitt flinkere til diverse ting, som å skrive og ta bilder. Mye av det er pga gode tips fra dere, andre blogger og også meg selv. (Bildene over er fra noen måneder/uker tilbake, og satt opp i tilfeldig rekkefølge)

2

dagens vårlige antrekk

  Publisert 07.04.2014 klokka 21:13 i kategorien Antrekk

#antrekk #fotografi #outfitHei alle fine! Denne mandagen har vært veldig rolig for min del. Jeg har vært på tur med mamma, og slappet av hjemme. Jeg har også tatt litt bilder, blandt annet av dagens antrekk. Tidligere idag var det nydelig vær ute, og både olajakka og conversene var på! (Beklager det at noen av bildene mangler kvalitet)

Ha en fin kveld!

Hva synes du om bildene og antrekket?

 

 

6

selvportrett

  Publisert 05.04.2014 klokka 15:37 i kategorien Selvportrett

Heei dere! Da jeg våknet imorges regnet det (også nå) og jeg bestemte meg for å bruke lørdagen til å gjøre noe gøy innendørs! Jeg spiste frokost, så et par episoder med Gossip Girl, gikk for å sminke meg, for så å ta noen bilder. Som dere kan se over, er dagens bildetema selvportrett. Jeg brukte portrettobjektivet mitt da jeg tok bildene, et objektiv jeg nesten ikke har brukt, men som kommer til å bli brukt mye fremover!

Gjør noe gøy idag du også, og nyt lørdagen!

Hva synes du om bildene?

4

inspiration- nocolour

  Publisert 04.04.2014 klokka 16:01 i kategorien Inspirasjon


Heei! Er litt opptatt i øyeblikket, så et innlegg med mye tekst rekker jeg ikke, dessverre. Fant noen bilder på Weheartit tidligere, som jeg ønsker å dele med dere! Litt inspirasjon passer vell fint nå som det er helg. Kooos dere masse, så blogges vi senere!

Hva synes du om bildene?

0

når tiden ikke strekker til

  Publisert 03.04.2014 klokka 18:01 i kategorien Blogg

Heei! Torsdag og snart helg dere! Idag skal jeg som på alle torsdager, på korøvelse. Jeg er egentlig på vei uten døren, men ønsket å oppdatere dere litt! Er en stund siden jeg skrev et ordentlig innlegg, da de siste innleggene har inneholdt mest bilder. Tiden strekker ikke alltid til, så et "hasteinnlegg" får duge nå :D 

<3

 

13

klær med "særpreg"

  Publisert 01.04.2014 klokka 19:28 i kategorien Mote
Les mer i arkivet » September 2015 » August 2015 » Juli 2015
hits