1

stolt eier

  Publisert 31.05.2014 klokka 19:31 i kategorien Blogg

...av en Iphone 5s, Wiiih!Så langt er jeg kjempe fornøyd med denne herligheten. Er vell slik at de fleste har Iphone i disse dager, og nå skjønner jeg hvorfor :D Elsker at den er så liten og lett, men også enkel å bruke. 

 

 

2

lately

  Publisert 31.05.2014 klokka 12:33 i kategorien Blogg


Aloha! Er bare innom for å dele noen bilder fra uka som var. Ønsker alle en super lørdag, så snakkes vi senere!

#blogg #foto #sommer #helg 

2

standard

  Publisert 30.05.2014 klokka 20:30 i kategorien Blogg

Heei, har vi en bra fredag? Det har ihvertfall denne gladjenta hatt! Igår dro jeg til Vilde for å overnatte. Vi så film, gikk på fjell (Ramntinden nord og sør), og koste oss masse både ute og inne :) Da jeg kom hjem lå pakken jeg bestilte for en uke siden, på bordet og ventet på meg, klar til bruk -Wiih! Litt senere (ikveld/imorgen) poster jeg et innlegg fra uka, itillegg til et av "pakken", stay tuned.11

antrekk 280514

  Publisert 28.05.2014 klokka 23:20 i kategorien Antrekk

#foto #hverdag #onsdag #trening #antrekk #blogg

Heei, hvordan er deres onsdag? Idag var det mamma som sto for fotograferingen, og jeg kan si meg fornøyd :D Sola har stått høyt på himmelen i hele dag, været er supert og temperaturene er høye -Er slik det skal være, og (forhåpentligvis) fortsette! Tidligere ikveld jogget jeg rundt Torghatten, og brukte ca. 1/2 time (er litt usikker på hvor langt det er rundt), og tror det er noe jeg kommer til å fortsette med. Finere turplass finnes ikke! 

Hva synes du om antrekket/bildene?

 

10

krøller og midtskille

  Publisert 27.05.2014 klokka 17:34 i kategorien Blogg
Heei! For en deilig dag dette har vært! Våknet til sol og finvær -Og bare det gjør dagen mye bedre! Det at vi hadde gym i de to første timene passet perfekt, da vi kunne dra ut for å spille fotball. Da jeg kom hjem lagde jeg meg en herlig lunch som inneholdt både jordbær, bringebær og melon, og gikk deretter for å se dagens episode med One tree hill. Akkurat nå gjør jeg det jeg ikke bør gjøre, da jeg egentlig burde stupt ned i norskboka for lengst! Jeg må igang med å øve til norsktentamen som er imorgen, og har også litt engelsk å få ferdiggjort. Ønsker alle en super dag, så snakkes vi senere!

 

4

just perfect

  Publisert 26.05.2014 klokka 22:07 i kategorien Fotografi
2

red tiger

  Publisert 26.05.2014 klokka 17:32 i kategorien Blogg


jakke- vero moda

genser- bik bok

bukse- dr.denim

sko- nikeHeei! Over har dere noen bilder av gårsdagens antrekk, som Malin tok av meg. Da var det mandag igjen, og den harde hverdagen har vell begynt for de fleste. Var så utrolig trøtt imorges, og er det enda. Er hardt å begynne uka etter en helg med lite søvn, og sene kvelder.  Ønsker alle en fortsatt fin mandag, så blogges vi senere! :)

Likte du antrekket og bildene?

8

søndagstur

  Publisert 25.05.2014 klokka 18:20 i kategorien Fotografi

#foto #blogg #hverdag #søndag #helg

Hva synes du om bildene?

8

beautiful braid

  Publisert 24.05.2014 klokka 18:55 i kategorien Blogg

Heei! De nydelige flettene dere ser på bildene over, har Vilde laget. Hun sto også for fotograferingen. Hun var her tidligere idag, og gjorde denne lørdagen til en finfin dag! Vi lagde sjokoladekake, gikk en tur og bare koste oss masse. Resten av lørdagen går til å forberede diverse bloggting, tegne, se på tv, og bare slappe av. Jeg håper på å få oppdatert dere senere (idag) også. Ha en super kveld! :)

8

crazy something normal

  Publisert 23.05.2014 klokka 16:16 i kategorien Favoritter

Heeei! Da var det helg dere -Wiiih!

Nå tenker dere sikkert at overskriften har en spesiell tilknytning til bildene? Men nei, jeg har fått dilla på en ny sang -Crazy something normal av Donkeyboy som jeg vil "dele" med dere. Blir i såå godt humør av gladsanger som denne! Regner med de fleste har hørt den, men for dere som ikke har det -dere finner den HER

Jeg drar snart ut for å treffe Emilie, ville bare oppdatere dere før jeg drar! Vil også benytte sjansen til å skryte litt av en prøve jeg fikk tilbake idag. Jeg fikk en 6-er som var over alle forventninger! Nå kan jeg ta helg med god samvittighet og godt humør :) Ha en super dag!

Har du en favorittsang eller flere? Hvilke?

8

dagens -vinrød junkyard

  Publisert 22.05.2014 klokka 21:41 i kategorien Antrekk

#antrekk #hverdag #blogg #mote #outfit

Malin (proff fotograf) tok bildene idag, og jeg kan si meg fornøyd! :D Ha en fin kveld!

Hva synes du om antrekket og bildene?

4

dårlig samvittighet

  Publisert 22.05.2014 klokka 16:39 i kategorien Blogg

#blogg #hverdag #torsdag

Heei! Dagen idag har vært helt basic egentlig, lik andre torsdager. Er utrolig hvor mye jeg har kjedet dere med hverdagsinnlegg den siste uka, noe jeg føler jeg får litt dårlig samvittighet for. Fremover skal jeg prøve å skjerpe meg, og få byttet ut disse innleggene med noe bedre og mer interessant. Håper på å få knipset noen gode bilder, og sette av mer tid til bloggen og innleggene. 

Også over til nuet (nok en dose hverdag). Jeg har akkurat stappet i meg masse is -Gir meg selv dårlig samvittighet av den grunn også. Sommerfølelsen er ihvertfall 100% inne om dagen, så herlig! Her er det både fint vær og gradestokken er langt oppe i pluss. Ønsker alle en super dag!

Hva synes du om bildene?

 

 

6

etter trening

  Publisert 21.05.2014 klokka 19:47 i kategorien Blogg

#trening #blogg #hverdag #onsdag

Heei! Åh, for en herlig dag! Da jeg kom hjem fra skolen klokka tre, sto pizza på menyen - Elsk! Alle lekser er ferdiggjort, så idag har jeg vært frii til å gjøre akkurat hva jeg har ønsket. Gradestokken viste 19 grader tidligere idag, så skjortsen måtte på med en gang jeg kom hjem. Jeg dro senere ut for å jogge rundt flyplassen, som tilsvarer 6 km (?) itillegg til en ekstra liten runde :) Har du trent idag?

6

enkel tirsdag

  Publisert 20.05.2014 klokka 19:01 i kategorien Blogg

#blogg #hverdag 

Heei! Tirsdagen min har egentlig vært ganske rolig så langt. Etter skolen idag ble jeg igjen for å rekke bandøvelsen som startet klokka tre, og var ferdig fire. Siden jeg kom hjem, har jeg gjort så mye som ingenting. Jeg tenkte å dra ut for å trene litt senere, men jeg får se hva det blir til :) Føler meg utrolig slapp og sløv idag -er nok latskap og lite søvn som har skylda i det. 

Hva gjør du idag?12

dagens antrekk -litt nytt

  Publisert 19.05.2014 klokka 21:37 i kategorien Antrekk

 #antrekk #hverdag #blogg #innkjøp #mandag #sol #sommerHeei dere! Intet annet enn "Woow"  var reaksjonen da jeg gikk ut døra imorges! Så utrolig fint vær og høy temperatur som idag har vi ikke hatt siden sist sommer. Noe så deilig! Dagen har gått til å gjøre lekser utendørs, ta bilder og ellers bare slappe av og nyte finværet. Toppen dere ser på bildene over, fikk jeg til bursdagen min. Den er åpen på begge sider, foran står det "just" og på ryggen står det "do it". Denne blir nok brukt mye i sommer! (Toppen er fra Nike). 

Likte du toppen?

4

beautiful nature

  Publisert 18.05.2014 klokka 18:31 i kategorien Fotografi
Heei! Akkurat nå har jeg ikke så god tid til å skrive. Vil bare ønske alle en super ettermiddag og kveld! Bildene over tok jeg igår :) 


2

mitt 17.mai antrekk

  Publisert 17.05.2014 klokka 21:21 i kategorien AntrekkHeei, og god 17.mai! Hatt en fin feiring og dag? Det har ihvertfall jeg! Tidlig imorges dro jeg til samfunnshuset for å gå i "tog" til salhus. Resten av dagen har gått til å stå i komite (ettersom det var klassen vår som arrangerte opplegget på salhus), være med familie og venner, spise god mat, og vi har også vært hos bestemor. Alt i alt, en super dag! 

Jeg brukte forresten rundt tre timer på å få ferdig dette innlegget, da jeg slet med å laste opp bildene, og brukte lang tid på å velge og redigere de, så jeg håper dere liker det! Det kommer flere bilder fra dagen senere. 

Ha en fin kveld!

Hva synes du om antrekket og bildene?

(Bildene er tatt av lillesøsteren min Malin, og jeg ble såå fornøyd! Vet ikke hva jeg skulle gjort uten henne)
12

ripped jeans

  Publisert 16.05.2014 klokka 16:54 i kategorien Blogg


Heei, og god helg! Jeg har nå den siste tiden begynt å få sansen for slitte og hullete jeans! Det var veldig"in" før, men jeg vet ikke om det er det nå? Selv elsker jeg disse buksene, og ønsker meg fler av dem :D 

Noen andre som liker slike bukser? :D

#blogg #mote #inspirasjon

2

kreativ kvelds

  Publisert 15.05.2014 klokka 21:41 i kategorien Blogg

Heei! Oppdateringen kommer litt sent idag, noe jeg ikke har noen unnskyldninger for -Men som de sier; Bedre sent enn aldri! Idag var det "Tinestafetten" som sto for tur på skolen, og det ble en finfin dag med løping, latter og finvær. Dagen har ellers gått til å gjøre så mye som ingenting og korøvelse. Nå skal jeg se på paradise hotel, og spise min hjerteformede kveldsmat med et smil om munnen :) Ha en super kveld!

Hva gjorde du idag?

8

details

  Publisert 14.05.2014 klokka 19:02 i kategorien Fotografi
2

svarthvitt

  Publisert 14.05.2014 klokka 18:04 i kategorien Blogg

Heei jenter! Hatt en fin onsdag så langt?

Selv har jeg hatt en finfin dag til nå. Som på alle onsdager var vi ferdige på skolen klokka 15.00. VI hadde bandøvelse like etterpå som varte til klokka fire. Jeg kom (nesten) nettopp hjem, og sitter i øyeblikket å hører på musikk og slapper av. Ute er det sol og fint vær, så jeg får se om jeg får knipset noen bilder etterpå. Ha en super dag!
4

studyy

  Publisert 13.05.2014 klokka 21:45 i kategorien Blogg


 

 

Et par bilder fra nuet. Jeg har stupt ned i naturfagboka, for å gjøre det best mulig på morgendagens prøve. Tenkte snart å ta en pause fra øvingen, lage meg litt god mat og se på Paradise hotel -Wihuu! Ønsker alle en super kveld! (Ordtaket over passet perfekt akkurat nå, hehh)

#blogg #hverdag

6

photo -flowers

  Publisert 13.05.2014 klokka 16:58 i kategorien Fotografi

#fotografi #foto #blogg #trening

Heei! Tok disse bildene igår, av en vakker "blomsterbukett" jeg fikk til bursdagen. De passer vell godt inn nå som vi nærmer oss sommer, sol og varme! Jeg skal snart gå for å skifte til treningstøy, da Vilde og jeg skal ut å jogge. Blir deilig å få trent litt etter helgen som var, da kaker, godteri og annet usunt sto på menyen. Ønsker alle en herlig tirsdag videre, så snakkes vi senere! Gjør noe gøy, kos deg og nyt dagen! :)

4

inspo slår aldri feil

  Publisert 12.05.2014 klokka 17:50 i kategorien InspirasjonÅh, så mye fint jeg fant på Weheartit isted! Jeg kunne bladd gjennom bilder i flere timer, og fortsatt funnet masse inspirerende og fint. Etter en god dose inspo, skal jeg selv gå for å knipse noen bilder. Kanskje får jeg tatt bilder av treningstøyet jeg tenkte å vise dere. Vi får se :) Ha en fortsatt fin mandag! 

Noe her som inspirerte deg?

2

nye hudprodukter & hjemmespa

  Publisert 12.05.2014 klokka 17:06 i kategorien Hverdag

Heei dere! Tenkte å oppdatere dere litt, etter helg og slikt. I helgen feiret jeg bursdagen med både venner og familie. Jentene var her på fredagen, og på lørdagen var slektninger og familie her. Igår var jeg på tur med mamma. Vi gikk rundt Torghatten -Søndagstur i sommervær slår aldri feil! Angrer på at jeg ikke tok med kameraet, for ååå så mye fint det var å ta bilder av! Har jo vært der mange ganger før, men med supert vær og fin natur blir bildene helt supre! 

Litt utpå kvelden dro Nora og jeg for å jogge et par runder rundt Svarthopen. Jeg kom hjem etter nok en fin tur, og tok en velfortjent dusj før jeg stappet i meg alt som var av usunn mat. Jeg hadde også mitt eget lille hjemmespa, og fikk prøvd ut et par nye hudprodukter som jeg var så heldig å få i bursdagsgaver :D 

//Hårkur og hårolje- morrocanoil, bodylotion og "shower gel"- gave, ansiktsskrubb og kroppskrubb- gave, balsamspray- hos alle frisørsalonger, hudkrem- loreal//

 

 

2

vg-lista til brønnøysund

  Publisert 11.05.2014 klokka 20:50 i kategorien Fotografi

Vg-lista ønskes til (etter min mening) Norge's vakreste by! :D#vglistatilbrønnøysund

2

før feiringen

  Publisert 10.05.2014 klokka 20:52 i kategorien Blogg


Tok disse bildene før gårsdagens fering <3

 

6

gårsdagens antrekk- bursdag

  Publisert 10.05.2014 klokka 13:11 i kategorien Antrekk

Heeii alle fine! For en herlig morgen dette har vært! Jeg ble vekt av både sang og pakker på sengen! Jeg fikk både treningsklær og penger -Akkurat som jeg ønsket meg! Dere får se tingene når jeg får tatt bilder. Håper på å få det til imorgen :) Idag har vår vakre hund Tinka bursdag. Hun fyller hele 6 år, men er som en valp på innsiden :D Ønsker alle en super lørdag!

Hva synes du om antrekket?

 

 

6

coming up

  Publisert 09.05.2014 klokka 23:26 i kategorien Blogg

Heei, hatt en fin start på helgen?

Åh, for en herlig kveld! Jeg har feiret bursdagen min med sju herlige jenter :) Jeg tok bilder av kveldens antrekk før gjestene kom som dere skal få se imorgen, itillegg til andre diverse bilder tatt før feiringen. Jeg får ikke tid til å velge ut og redigere så mange bilder akkurat nå, da jeg snart går ned for å slappe av før jeg ender denne fredagen. Ønsker alle en fortsatt super kveld!Mer av dette kommer imorgen, stay tuned!

#blogg #antrekk #foto #bursdag #helg

16

idag er jeg 14 år

  Publisert 08.05.2014 klokka 16:59 i kategorien Blogg

Wiihuu, jeg har bursdag!

Heei! Tenk at denne jenta fyller 14 år idag! Jeg skal feire bursdag imorgen, og også på lørdagen. Ser fram til en fin helg med venner og familie :)

Er sjeldent jeg poster slike bilder på bloggen. Kanskje ser dere mer av det fremover :D

<3

 

'

 

12

dagens antrekk -denim on denim

  Publisert 07.05.2014 klokka 21:25 i kategorien Antrekk

Heei! Nå er jeg utrolig spent på hva dere synes om bildene jeg har tatt idag! Som jeg snakket om sist jeg postet outfit-bilder er jeg ikke så god på det med å kle meg "spennende" og å gjøre bildene ordentlig gode. Det har jeg prøvd på idag, og selv ble jeg ganske fornøyd. Jeg brukte over to timer på å få innlegget i mål, ettersom jeg måtte slette rundt om 800 bilder (og det er ikke tull) og også redigere alle bildene.. Hardt å være blogger :D (Jeg poster nok flere bilder fra dagen i et senere innlegg). Ha en super kveld!//h&m-denimjakke//monki-genser//cubus-bukse//nike-sko//carhartt-lue//(?)smykke//

Hva synes du om antrekket og bildene?

4

sliten pike

  Publisert 06.05.2014 klokka 21:15 i kategorien Blogg

Heei! Dagen har egentlig gått som normalt. Skoledagen gikk utrolig fort, noe som var utrolig deilig! Været har vært tipptopp i hele dag, så Vilde og jeg bestemte oss for å dra ut å jogge. Vi løp 4 runder rundt svarthopen. Utrolig koselig, men også slitsomt! Nå kan jeg sette meg ned med god samvittighet, og bare nyte tirsdagskvelden.

Sitter å hører på en helt nydelig sang i øyeblikket; HER -Får ikke nok av den! ;D Har mange nye favorittlåter jeg ønsker å tipse om, som kommer i et senere innlegg. 

 

 

6

DIY- bloggbok

  Publisert 05.05.2014 klokka 18:50 i kategorien DIY

#diy #blogg #kreativ #tips

Heei! Tenkte å komme med et tips til deg som har blogg! Noe som hender (en gang i blandt) med de fleste av oss bloggere, er at vi mangler inspirasjon, motivasjon og ideer til blogginnlegg. Det jeg gjorde, var å lage min egen "bloggbok", der jeg samler alt jeg finner av inspirasjon, ideer og mye mer! Om du f. eks finner et ordtak du liker på Weheartit, kan du skrive det ned i boka, og enkelt finne frem til det da du trenger inspo og ideer. Selv har jeg skrevet ned ideer til senere innlegg, videoer, overskrifter, ordtak og diverse annet. Alt du finner interessant og gøy, kan du skrive ned!

Bildet fikk jeg av Malin ifjor. Det eneste jeg gjorde var å lime bildet til en skrivebok, og skrev en passende "tittel" på fargeteip ;)

Hva synes du?

2

bilder fra dagen

  Publisert 04.05.2014 klokka 23:07 i kategorien Fotografi

Håper alle hadde en superherlig søndag!

Hva synes du om bildene?

8

pink sweater and matching details

  Publisert 04.05.2014 klokka 16:11 i kategorien BloggHeei! Idag er det sol og varme her i brønnøy, og sommerfølelsen ligger over oss -Herlig! Malin og jeg har brukt dagen i hagen, der jeg har gjort diverse bloggarbeid, hørt på musikk, lakket neglene og tatt masse bilder. Vi har spist is, spilt fotball og "kubb", noe som var utrolig koselig. Håper på flere slike dager fremover! Flere bilder fra dagen kommer senere -Stay tuned. 


Hva gjør du idag?

0

never posted

  Publisert 03.05.2014 klokka 23:52 i kategorien Blogg


Godkveld i stuua! Har dere en fin lørdag? For min del har dagen vært super, da jeg fikk gjort alt som sto på planen. Tidligere ikveld var jeg ute på en liten joggetur i nabolaget, for å skaffe meg litt god samvittighet før lørdagskvelden. Tenkte å dele noen bilder som aldri har blitt postet på bloggen bare for "gøy" -Har mange av dem for å si det sånn! :D Ha en fortsatt fin kveld!

     <3

2

typisk lørdag

  Publisert 03.05.2014 klokka 12:05 i kategorien Blogg

Heii, og god morgen! 

Nå ser jeg virkelig frem til en alle tiders lørdag! Snart kommer Vilde hit, så det blir kos. Senere blir det kanskje til at jeg trener litt ettersom målet er å rekke 3 eller fire treningsøkter denne uka. Må gripe sjansene når de er der -"Weekend is for workouts". Det som til slutt blir igjen av lørdagen går nok til å forberede/poste et blogginnlegg og ellers full avslapping. Ha en fortreffelig lørdag!
Bilder fra gårsdagen.

Hva skal du idag?

#helg #lørdag #kos #blogg

10

dagens antrekk

  Publisert 02.05.2014 klokka 17:51 i kategorien Antrekk

Heei solstråler, hatt en fin dag så langt?

For en herlig dag dette har vært! Jeg startet fredagen med å spise en god frokost, og dro deretter på kafe med mamma, bestemor og Malin. Var utrolig deilig å kunne sove lenge imorges, uten å måtte stresse med skole og slikt. Da vi kom hjem fikk jeg med Malin ut for å ta noen bilder av dagens antrekk. Har merket at jeg er litt kjedelig når det gjelder antrekkene og bildene, da jeg (nesten) aldri har på meg noe litt ekstra spesielt og kult, og står som oftest rett opp og ned på bildene.. Må virkelig skjerpe meg når det gjelder akkurat det! 


Bildene er veldig ulikt redigert, og det beklager jeg.. Slik går det når Marthe ikke greier å bestemme seg :Pp

Hva synes du om bildene og antrekket?

#antrekk #foto #outfit #blogg #helg #mai #lykke

8

daglig dose inspo

  Publisert 01.05.2014 klokka 22:17 i kategorien Inspirasjon


Bilder hentet fra Weheartit <3

0

treningsøkt nr.2 -> check

  Publisert 01.05.2014 klokka 21:37 i kategorien Blogg

 

Heei alle fine! En litt sen oppdatering idag, men den kommer ihvertfall! Jeg våknet til et skiftende vær imorges, og hadde ingen planer for dagen. Malin og jeg så et par episoder med gossip girl, og jeg dro senere ut på treningsøkt nr.2 denne uka -Wiihu! Jeg trente kondisjon og mage. Jeg tok kondisjons-økta ute (30 min jogging) og styrke/mage innendørs. Nå i ettermiddag har jeg tegnet og drevet med diverse praktiske ting her hjemme :) Er så deilig å kunne gjøre det jeg ønsker å gjøre, uten å måtte tenke på hva jeg MÅ gjøre! 
Nok et hverdagsinnlegg fra min side, begynner å gå litt lei selv.. Skal komme sterkere tilbake! :D

 

 

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015
hits