27

DET ALLE VIL HA, MEN INGEN KAN FÅ

"Det finnes vel snart ikke en blogg uten et innlegg om sommerkroppen".. Da jeg leste denne setningen i en artikkel tidligere ikveld begynte tankene å surre i hodet mitt. Det er jo sant. Men det gjelder egentlig alt av sosiale medier, og ikke bare blogger. Bilder av jenter som stolt viser frem kroppen sin ser vi både på instagram, we heart it, tumblr, og på facebook, og innleggene om hvordan man kan få sommerkroppen ligger overalt. Vi finner også mengder av bilder av jenter som skal trene, trener eller har trent. Vi ønsker alltid å vise folk at vi presterer. Vi dokumenterer at vi trener. For noen er det motiverende å se andres resultater av treningsøkter, men for andre er det kanskje heller en nedtur.

Er det rart jenter får spiseforstyrrelser? Vi leser om dietter og kostholdstips overalt. Hva vi skal spise, hva vi ikke skal spise, hva vi blir feitere av og hva vi blir slankere er ting vi finner svaret på hvis vi scroller ned på en hvilken som helst nettside. Det er jo til å bli gal av. Hvordan skal man kunne følge alle diettene samtidig, og hvordan skal man kunne følge alle kosholdsrådene? Hvis man skal følge alt av råd og tips når det gjelder mat, så kan man jo ikke lenger spise noe som helst. Og det er jo også det som blir tilfelle hos mange. De slutter å spise. De kaster opp maten. De har kanskje ikke engang samvittighet til å putte i seg en stakkars brødskive lenger.

Hvordan ser egentlig sommerkroppen ut? Hvis noen finner et konkret svar på det blir jeg imponert. For det finnes jo ingen fasit. At man føler seg fin i egen kropp er det viktigste. Om du føler deg fin har det ingenting å si hvordan andre ser ut, eller hva andre synes om hvordan du ser ut.Vær stolt over hvordan du ser ut, for det er kun en av deg, og du er vakker


4

SPREK LØRDAG

  Publisert 30.05.2015 klokka 17:58 i kategorien Trening

Heei! I formiddag dro mamma og jeg på fjelltur. Vi gikk opp både Ramntinden Nord og Sør, som har tidenes fineste utsikt(er)! Sola har stått høyt på himmelen hele dagen, så jeg regner med at jeg har fått litt brunfarge rødfarge i ansiktet. Hehee. Mamma og jeg hadde en liten photoshoot oppe på fjellet, noe som resultere i ett nesten fullt minnekort.. Vi prøvde oss på en fin selfie, meeeen det var ikke bare bare. Jeg tok ikke med kamera opp dit, så alt av bilder ligger på mobilen. Jaja, neste gang blir kameraet med!

Ikveld er det faktisk jeg som skal stå for maten. Jeg skal lage biff(++) sammen med paps, så det blir spennende! Grunnen til det er fordi jeg har en prøve i mat og helse på mandagen, og da står biff på menyen. Ønsk meg lykke til da dere, og koos dere ikveld!

8

SMILE, ITS FRIDAY

  Publisert 29.05.2015 klokka 21:28 i kategorien Blogg

For en lykke dere! Det er fredag og helg, wiii! Det blir vell egentlig ikke så mye helg på meg, ettersom det er masse som må gjøres klart før neste uke. På mandag har jeg nemlig en muntlig høring i engelsk og en mat & helse prøve, og på onsdag har jeg muntlig "prøve-eksamen"(++). Jaja, juble for helg gjør jeg uansett!

Så mange nedturer på en fredag må da føre med seg noe bra, ikke sant? Men gjett a, det gjorde det også! Jeg har nemlig gått å ventet på en pakke i en uke nå, og fikk den i posten idag. Leveringen var egentlig ganske kjapp, men pakken har vært svært etterlengtet uansett! Dere får se hva jeg kjøpte imorgen - gleder meg til å vise dere!Ha en skjønn kveld alle sammen!

6

DAGENS TRENINGSØKT + TIPS

  Publisert 26.05.2015 klokka 21:44 i kategorien TreningJeg starter dagens/kveldens innlegg med å skryte opp to gode "treningsdrikker". Aloe Vera -drikken smakte jeg ikke før idag, men den var faktisk veldig god, og er også ganske sunn. Den til høyre har jeg vært fast kjøper av siden ifjor, så den har jeg vist på bloggen tidligere.

Som overskriften sier skal jeg fortelle litt om trening. Dagens treningsøkt ble en kondisjonsøkt ute ettersom været var knallfint og tempen varm. Søndagens treningsøkt tok jeg også ute. Jeg startet med å ta en 20 minutters lang joggetur i nabolaget (?) og tok deretter en styrkeøkt her hjemme. Jeg har kommet til et punkt der jeg kjenner at jeg er nødt til å skjerpe meg når det gjelder treningen, så da er det bare å komme igang - Nå er det bare å presse seg og gi alt fremover, så håper jeg på å se resultater!Ha en fin kveld!

12

TYPISK OSS ROSABLOGGERE

  Publisert 24.05.2015 klokka 18:58 i kategorien Blogg

Blomster og mat. To eksempler på hva som ofte er å se på en typisk rosablogg. Men det er vell greit? Maten kan man gjøre interessant på null komma niks, og blomster går det jo alltids ann å få et par fine bilder av. Anyways, her har dere torsdagens snack og rosene fra stua vår ;D

Tidligere idag dro mamma, Malin og jeg på tur til Torghatten. Vi dro opp mot fjellet for å finne minnesteinen som er der. Steinen er til minne om de 36 personene som omkom da et fly styrtet i fjellet i 1988. Ellers såå har jeg planer om å dra ut å trene litt senere - været er tipptopp så da fins det ingen unnskyldninger for å slippe unna heller. 

Ønsker alle en fin kveld, så blogges vi om ikke så altfor lenge!

 

15

new favourite sweater

  Publisert 22.05.2015 klokka 18:21 i kategorien Antrekk

smykke Gullfunn // genser Vero Moda // bukse Dr.denim // sko ?

7

dagens nedtur

  Publisert 20.05.2015 klokka 22:35 i kategorien Blogg

 

Under ser dere hva som egentlig skulle være dagens happy-innlegg. Meeeeen, det var før jeg fant ut at jeg ikke kan laste ned bilder fra photoshop til bloggen. Er det virkelig mulig å ha sånn uflaks.. Imorgen (forhåpentligvis) får jeg sendt den inn for å få ordnet opp i dette. (Bildene er forresten uredigerte, ettersom de jeg redigerte ikke vil lastes opp).

"Ettermiddagen min har gått til å forske litt på redigeringsprogram(++) på macen. Alt er jo veldig nytt, så for å få til noe må jeg virkelig sette meg inn i det og prøve. Det tar selvfølgelig litt tid å lære seg alt, men som de sier, øvelse gjør mester! Jeg bruker forresten Adobe Photoshop CC 2014. Hvis dere har noen tips til andre gode
redigeringsprogrammer er det bare å komme med det! 

Jeg har redigert noen bilder fra etter jeg kom hjem fra dagens fjelltur med klassen - som er grunnen til "turklær" og ustellt hår - som jeg tenkte å vise dere nå. Bildene er litt ulikt redigert, men jeg regner med dere skjønner hvorfor, hehe."
Altfor seriøs.

Hvis dere har noen gode tips til hva jeg kan gjøre for å få lastet opp redigerte bilder (fra photoshop) til bloggen, hadde det vært supert med hjelp!!

 

 

6

oppsummering av min 17.mai

  Publisert 18.05.2015 klokka 16:35 i kategorien Antrekk

Dette innlegget skrev jeg igårkveld, men jeg fikk ikke anledning til å poste det før nå. 

GRATULERER MED DAGEN DERE!Nå sitter jeg godt plantet i sofaen etter en lang, morsom men slitsom dag. I år er jeg jo så heldig å få gå med bunad, så nå får dere se noen bilder av meg som stolt viser fram min blåe Nordlandsbunad - Den er jo faktisk kåret til Norges fineste bunad, noe jeg godt kan forstå! 

Dagen min var i full gang allerede klokka 8. Da var det bare å komme seg opp for å både dusje, spise, fikse sminke og hår, og deretter hive på meg bunaden før hele familien dro avgårde til samfunnshuset. Jeg gikk i tog fra byen og til Salhus-skolen, hvor jeg var i en liten time før jeg og noen venner dro til TD for å kjøpe is. Senere dro jeg til TD for andre gang for da skulle hele familien spise middag. Vi så også på borgertoget da de gikk gjennom byen, og senere på ettermiddagen dro vi til bestemor som vi gjør hvert år. Her har dere kortversjonen av dagen min, som alt i alt var utrolig fin! :DHvordan feiret du nasjonaldagen? 

6

macbook pro

  Publisert 16.05.2015 klokka 19:04 i kategorien Blogg

Heei! Endelig var det min tur til å teste ut "mustet" for en hver blogger, nemlig Mac! Mac har stått på ønskelista helt siden ifjor, og allerede da bestemte jeg meg for at rett etter konfirmasjonen skulle jeg bestille. Snakk om å planlegge godt da! Jeg skal innrømme at det er et slit å skal sette seg inn i alt nå i starten, men jeg regner med at det kommer seg etter hvert.. Hehe. Jeg er ikke noe erfaren/proff for å si det sånn. Det skal sies at jeg er veldig fornøyd da! 

Jeg bestilte en Macbook Pro 13 tommer med 4 gb RAM og 500 gb harddisk (?) om jeg ikke husker helt feil. Jeg bestilte uten retina-skjerm, ettersom det ikke er så viktig for min bruk og da fikk jeg den itillegg til en mye bedre pris. 

 

6

photoshoot; todays makeup

  Publisert 14.05.2015 klokka 21:27 i kategorien Mote
♥genser fra bikbok og bukse fra Dr.denim. Smykke fikk jeg i konfirmasjonsgave fra søsknene mine, og det er fra gullfunn

Heihei! Imorges følte jeg at torsdagen kom til å bli ganske bra - frii, snart 17.mai og langhelg er ikke verst - så derfor bestemte jeg meg for å få på litt ekstra sminke og smile litt ekstra på dagens bilder. Sminken fikk jeg Malin til å fikse, og hun tok også bildene. Er greit å ha en søster som hjelper meg med bloggen og alt ellers. 

Gårsdagen tilbrakte jeg sammen med et par venner, og det var superkoselig. På tirsdag var det Tinestafett, og til tross for regn og drittvær var det like gøy som hvert år. På mandag var jeg i Velfjorden for å delta på One hit wonder-konsert nummer 2. Mange møtte opp for å høre på oss, så det var gøy! Er alltid like gøy å få stå på en scene å gjøre det jeg liker aller best :)

8

den perfekte vårjakken

  Publisert 10.05.2015 klokka 18:36 i kategorien Antrekk// solbriller ? // smykke gullfunn // jakke bikbok // genser cubus // bukse dr.denim // sko ? // 

Heei dere! I helga har jeg faktisk gjort en hel del, noe som resulterte i lite blogging. På fredag fylte jeg 15 år, og da ble det tacopai, gaver og kos med familien. Feiringen skal jeg ikke ha før til neste helg. På lørdags formiddag dro jeg på byen med Vilde. Jeg kjøpte meg to helt enkle gensere i svart og grå - har lengtet etter slike gensere lenge nå, er veldig greit å ha under dongerijakker osv. Ellers, så kjøpte vi thaimat og milkshake og koste oss ute i finværet. Lørdagskvelden tilbrakte jeg sammen med noen venner, noe som også var veldig koselig. 

Jakken jeg har på meg kjøpte jeg i Bodø for en stund siden. Jeg har lenge hatt lyst på en litt oversized, mørk denim-farget dongerijakke, så denne passet meg perfekt! Husker jeg gikk å siklet etter en slik jakke allerede ifjor, så denne gleder jeg meg masse til å bruke fremover :D

 

2

bilder fra konfirmasjonen

  Publisert 07.05.2015 klokka 22:10 i kategorien Fotografi

♥ Konfirmasjonsdagen var intet annet enn super! Familien var samlet, vi spiste god mat, tok bilder sammen og koste oss masse 

0

bilder fra Bodø // ukm

  Publisert 02.05.2015 klokka 15:06 i kategorien Blogg//  Husene/lokalene hvor alle opptrådte // Scenen // 2x selfies // Utsikten fra hotellrommet vårt // Utenfor lokalene & hotellet //

4

ny frisyre, konfirmasjon og ukm

  Publisert 01.05.2015 klokka 17:48 i kategorien Blogg

Pjuh, sier jeg bare! Tiden har gått så syykt fort! De siste ukene har det skjedd så utrolig mye, og jeg har ikke rukket å oppdatere dere. For to uker siden sto jeg på scenen i Bodø klar for å opptre på UKM, og for en uke (?) siden satt jeg hos frisøren, klar for å få freshet opp håret til konfen som er nå på søndag! Wææ! I det siste har jeg også trent en del, vært ute med venner og stresset med alt som skal gjøres før konfen. På onsdag og torsdag var jeg i kirka på både overhøring og fotografering. På overhøringa hadde alle på seg finstasen, og jeg er såå fornøyd med bunaden min! Jeg har Nordlands-bunaden, som etter min mening er den fineste bunaden! Igår var jeg på besøk hos en kompis sammen med flere venner, så kvelden/natta før 1.mai ble ganske rolig (men superkoselig) for vår del. Lørdagen har jeg brukt til å være på lokalet for å ordne istand til den store dagen. Bilder fra både Bodø, konfirmasjonen og mine siste innkjøp blir å se på bloggen senere.Jeg ble forresten superfornøyd etter frisørtimen i forrige uke! Det jeg gjorde var å stripe det til en blondere farge, tynne det ut og stusse det. Håret er både lettere og finere nå! 

Les mer i arkivet » September 2015 » August 2015 » Juli 2015
hits