12

funfacts about me

  Publisert 29.06.2014 klokka 14:05 i kategorien Blogg

Jeg retter håret hver dag.

Jeg har naturlig fall i håret, altså masse bølger/krøller, og kan ikke fordra det! Haha. Det er vell ofte slik at om man har krøller vil man ha håret helt rett hele tiden, og omvendt. 

Jeg tegner ikke på brynene. Det irriterer meg litt at alle tror det, når jeg som sagt ikke gjør det. Jeg har aldri gjort det, og kommer aldri til å gjøre det :)

Jeg har mange uvaner. Blandt annet så biter jeg meg i leppa og jeg biter også negler (gjorde det før ihvertfall). 

Jeg elsker romantiske filmer, og også de med myye drama.

Jeg er veldig følsom. 

Jeg er redd for de rareste ting. Det å gå i en fremmed by rundt masse folk er kanskje det som skremmer meg mest. Er nesten umulig å forklare, men de gangene jeg er i større byer, føler jeg en tvang til å måtte se rundt meg hele tiden. Dette fordi jeg er avhengig av å vite om det går noen bak meg til enhver tid, og også hvem det er. 

Jeg er sjeldent seriøs.. Jeg ler av omtrent alt og kan ikke kontrollere det selv. Jeg er selvfølgelig seriøs når det gjelder viktige ting og seriøse situasjoner, men ellers er latteren alltid tilstede. 

Jeg hører på musikk 24/7. Uansett hva jeg gjør, eller hvor jeg er så er musikken med meg. 

Jeg har spilt håndball.

Jeg er utrolig klønete.

Jeg glemmer ting utrolig fort. 

Jeg trives godt i eget selskap. Det gir meg tid til å tenke over alt og ingenting.

Jeg elsker å synge, og har lenge tenkt på å legge ut en sangvideo her på bloggen. Det har bare aldri blitt noe av.

9

ready, set, go!

  Publisert 26.06.2014 klokka 11:18 i kategorien Blogg

Heei! Om en liten time sitter jeg i bilen/ferja på vei mot Trondheim. Med campingvogna bak, og hele familien i bilen, er jeg klar for en koselig og morsom tur! Vi reiser videre til Sverige imorgen, men nøyaktig hvor vi skal er jeg usikker på -Vi reiser mot finværet! Vi blir borte mellom 2 og 3 uker, men bloggen vil fortsatt være oppegående ;D Jeg har forhåndsskrevet flere innlegg, og planlegger også å mikse sammen noen mens jeg er der borte. Svarene på spørsmålsrunden kommer så snart jeg har kommet hjem. Ønsker alle en super dag!

21

spørsmålsrunde -hva lurer du på?

  Publisert 23.06.2014 klokka 22:34 i kategorien Blogg

Da kjører jeg igang en spørsmålsrunde! Jeg har ikke hatt det mer enn en gang tidligere, så det er vell på tide! Spør meg om hva som helst, hva du enn lurer på, så svarer jeg så godt jeg kan. Jeg håper på å få svart på spørsmålsrunden senere i uka, men det kommer an på hvor mange spørsmål jeg får inn :)Noe du lurer på? -Spør i veiii! 

#blogg #foto #spørsmålsrunde #mandag

22

selvportretter

  Publisert 23.06.2014 klokka 14:38 i kategorien Fotografi


#foto #blogg

Hva synes du om bildene?


6

bildedryss -tur rundt torghatten

  Publisert 22.06.2014 klokka 16:53 i kategorien FotografiHei! Tok disse bildene under turen vår (mamma og meg) rundt Torghatten for et par dager siden. Jeg har ikke fått sjansen til å poste de før nå, i og med at det tok litt tid å redigere alle bildene. Fra fredag til lørdag overnattet jeg borte, som er grunnen til at dere ikke har hørt så mye fra meg nå i helgen. Idag har jeg pakket en god del, ettersom vi drar på ferie nå førstkommende torsdag :)

Hva synes du om bildene?

6

Wihu -det er sommer!

  Publisert 20.06.2014 klokka 13:34 i kategorien Blogg

Heei! Idag er starten på det jeg håper blir en fantastisk sommerferie, og tror også det blir det -wihuu! Gleder meg til late dager på stranden, god mat, sol og varme både hjemme og på reise, med familie og venner :D

6

sommerinspo

  Publisert 19.06.2014 klokka 18:09 i kategorien Inspirasjon


Flere enn meg som kjente på "sommerfeelingen" nå? ;D

#inspirasjon #foto #blogg "weheartit

4

sommer og skolefri

  Publisert 19.06.2014 klokka 17:31 i kategorien Blogg

Kom i sommerstemning ->Her

Ahh, noe så deilig! 2 måneder ferie og fri i vente, og jeg skal nyte hver fridag til det fulle! Jeg skal ta vare på dagene og øyeblikkene, og leve i nuet :) Skoledagen sluttet klokken 11, og ellers har dagen fløyet ifra meg! Vilde ble med meg hjem, noe som var utrolig koselig. Vi tok noen bilder, både av meg og henne, og hun tok også noen bilder bare av meg. Tenkte å vise dere sistnevnte nå;Hva gjør du idag?

0

updatee

  Publisert 17.06.2014 klokka 19:02 i kategorien Blogg

Heei! Idag har min nydelige lillesøster Malin bursdag! Vi feiret dagen med favorittretten hennes til middag, og bursdagen ble feiret med gjester sist helg :) Er egentlig ikke så mye å fortelle etter dagene som har gått, ettersom jeg gjør omtrent det samme hver dag. For meg er det som om sommerferien startet da uka begynte, i og med at vi er ferdig med alt som heter lekser og skolearbeid. Jeg drar til skolen, for så å gjøre nesten ingenting -Livet er herlig! Er vell sånn for de fleste nå rett før sommerferien, eller? :)

Ellers tenker jeg å få ordnet meg en ny header, ettersom den jeg har nå egner seg mer for mørkere tider. Poster et par headere jeg lager senere, så får dere være med å bestemme hvilken jeg bør gå for.  Hvordan har dere det for tiden?

6

knallfin lørdag

  Publisert 15.06.2014 klokka 15:04 i kategorien Blogg

#helg #blogg #foto #sommer #sol

 

Heiisann! Gårsdagen gikk utrolig fort, da jeg hadde masse å gjøre! Jeg startet dagen med å bake cupcakes med Malin, til bursdagsfeiringen hennes på kvelden. Senere fikk jeg besøk av Vilde -Koselig som alltid! Vi tok med oss Tinka og dro på "tur". Vilde tok med kameraet mitt, og fikk knipset noen bilder :) 


Snart blir det bursdagsfeiring her i huset -Har sikkert lagt på meg flere kilo den siste uka. Kommer vell trillende til skolen imorgen ;D Ønsker alle en finfin dag! 

6

bilder fra helgen

  Publisert 12.06.2014 klokka 21:53 i kategorien FotografiHeei, hatt en bra dag? De siste dagene har stress, kaos og kos stått på planen hos meg. En liten oppsummering av uka: Jeg gikk "Torghatten rundt" (årlig arrangement i Brønnøysund) med Vilde, noe som var utrolig koselig! Jeg badet for første gang i år (?) sammen med noen venner. Jeg har øvd til en konsert med "bandet" og koret som er imorgen, og ellers stresset rundt med diverse andre ting. Over og under kan dere se noen bilder fra helgen som var, da jeg var i den fiine byen Trondheim.
Hva synes du om bildene? -Ha en fin kveld!

 

14

mine to siste antrekk

  Publisert 08.06.2014 klokka 21:34 i kategorien Antrekk

Fredagens antrekk: 

Lørdagens antrekk: (klar for konsert)Wææo! Så feil kan man altså "stå".. her poserer jeg i helt feil lys (beklager det) :&

9

innkjøp fra trondheim -klar for sommer

  Publisert 08.06.2014 klokka 20:37 i kategorien InnkjøpHeei! Da var jeg hjemme i Brønnøysund igjen -sliten og trøtt etter en lang men fin helg. Igår var vi som sagt på konsert, noe som var utrolig morsomt! Jeg fikk knipset noen bilder mens vi var der, som dere får se senere. Den ene t-skjorta dere ser på bildene over, kjøpte pappa til meg før konserten. Kul ja? Jeg er utrolig fornøyd med innkjøpene, som dere kommer til å se mye av fremover. Jeg hadde med meg kameraet på turen, så bilder fra campingen og av antrekkene kommer senere :) Stay tuned! 

Hva synes du om innkjøpene? 

#innkjøp #blogg #foto #sommer #helg

2

Norges fineste by

  Publisert 06.06.2014 klokka 23:42 i kategorien Blogg

Heii! Akkurat nå sitter jeg i Trondheim; Rettere sagt i Campingvogna vår på en campingplass i stjørdalen. Av den grunn har jeg ikke blogget, men så snart jeg kommer hjem er jeg (forhåpentligvis) i full gang igjen! Dagen har gått til å gå løs på alt av butikker og kjøpesentre i byen -Innkjøpene får dere se senere. Vi drar en tur til byen også i morgen, før vi lader opp til konsert med bandet Kamelot på kvelden. Legger til et par bilder jeg har knipset fra turen så langt:

4

dagens antrekk

  Publisert 03.06.2014 klokka 22:32 i kategorien Antrekk

Heei! 25 grader, ingen vind og masse sol -Syden med andre ord! Her har det vært såå varmt gjennom hele dagen, og jeg kan ennå se et glimt av solen på himmelen. Sommeren har ankommet, noe så deilig! Dagen har vært så utrolig fin, da det eneste jeg har gjort er å ha nytt været og kost meg masse utendørs. Er en stund siden sist jeg blogget, men jeg har ikke annet å si enn at det ikke har blitt prioritert -unnskyldninger finnes ikke. Ønsker alle en super kveld, kos dere!Malin sto for fotograferingen også idag. 

Hva synes du om antrekket og bildene?

 

Les mer i arkivet » September 2015 » August 2015 » Juli 2015
hits