7

SWEDEN

  Publisert 30.06.2015 klokka 15:17 i kategorien Fotografi

Etter to dager i bil er vi endelig framme ved "målet" vårt. Vi er på en camping langt sør i Sverige, hvor vi faktisk var i fjor også, og her har vi planlagt å være en stund. På Søndag reiste vi fra Trondheim til Sverige, og igår kom vi hit. Jeg kan si meg meeeget fornøyd med været idag, for her har vi masse sol og det er også veldig varmt. Dagen har gått til max avlapping i sola - Her nyter vi hvert sekund fullt ut!

Ettersom jeg ikke har rukket å ta bilder siden Trondheim, tenkte jeg å poste noen flere derfra :)Hva gjør dere i ferien?

11

DAGENS OUTFIT OG FOTBALLKAMP PÅ LERKENDAL

  Publisert 27.06.2015 klokka 22:40 i kategorien Antrekk


Se på denne lekre cardiganen da dere! Jeg har ønsket meg en lang svart cardigan i en evighet, og denne var intet mindre enn perfekt i mine øyne. Den kommer nok til å bli brukt masse fremover! Jeg kjøpte den på Gina tricot for dere som lurer :)

I formiddag tok vi en liten tur inn til byen før vi dro for å spise pizza med noen kompiser av pappa, og deretter på fotballkamp på Lerkendal - Rosenborg mot Molde. Vi hadde fått VIP-billetter og satt rett bak ett av målene. Selv om jeg ikke er sååå stor fan av å spille fotball selv, storkoste jeg meg virkelig med å se på! Det er første gang jeg har sett en "ordentlig" fotballkamp med egne øyne, så det var gøy å føle stemningen både før, under og etter kampen.Hva synes dere?

5

BLOGGING PÅ MARKA?

  Publisert 26.06.2015 klokka 21:42 i kategorien Fotografi

Heeii! Akkurat nå er jeg på en camping i Trondheim. Vi kom hit igår og skal være her til søndagen, og reiser da videre til Sverige. Grunnen til at jeg ikke oppdaterer dere før nå er på grunn av det håpløse nettet som er her. Jeg har gått rundt hele campingen med macen i hånda og søkt etter dekning, og fant endelig spotten min. Såå nå sitter jeg i vått gress, iskaldt vær og med ihjelfrosne fingre. Alt dette fir å få oppdatert dere.. blogglivet altså. (Dere skulle forresten sett meg akkurat nå, folk stirrer spørrende for å si det slik)

Fredagen har vi (hele familien, sett bort i fra bruttern da) tilbrakt i byen, med shopping og god mat. Før vi dro tok jeg noen bilder av dagens antrekk, men de får dere se senere. Her har dere diverse bilder fra dagen, der det meste er fra da vi besøkte et eget lite "nabolag" utenfor sentrum - utrolig koselig, og så mange fine bygninger, farger og motiver!

2

EAT DIAMONDS FOR BREAKFAST..

  Publisert 23.06.2015 klokka 15:05 i kategorien matprat

.. And shine all day 

Dagens første og beste måltid spiste jeg først klokka 14.00, såå det er vell på grensen til å bli lunsh/middag.. Uansett, dagens brekkie besto av nybakte proteinboller og en skål med mine to favorittfrukter - Goood start på dagen.

Idag er det jo faktisk Sankthans(aften?) såå jeg tror hele familien skal samles og gjøre noe sammen senere. Formiddagen skal jeg bruke til å pakke til campingtur (mer om det senere) , gjøre bloggarbeid og finne litt god sommermusikk. Jeg håper alle får en fin dag, så snakkes vi snart!
11

ANTREKK 20.06

  Publisert 21.06.2015 klokka 18:09 i kategorien Antrekk


8

INNKJØP; SOMMERKLAR

  Publisert 21.06.2015 klokka 12:04 i kategorien Innkjøp

/ Innlegget skrev jeg igår kveld /

Idag dro Vilde og jeg på byen for å kjøpe diverse needs for sommeren. Ettersom jeg klarte å miste favoritt-solbrillene mine for ett par dager siden og praktisk talt er avhengig av å ha ett par, så jeg meg nødt til å kjøpe nye. Jeg kjøpte ett par fra Vita til en helt ok pris - ett bra kupp ettersom de er både superfine, greie å ha på og de sitter beint på nesa ;) Bikiniene kjøpte jeg på Cubus, og jeg bare elsker den knæsjrosa fargen som blir perfekt til den brune sommerhuden jeg drømmer om å få.

Kvelden har vært veldig rolig for min del. Jeg har vært ute i kveldssola, spist sesongens første "grillmat" og sett på Vg-lista sammen med familien - Nå er det sommer dere!
Hva synes dere om innkjøpet?

10

BORTGLEMT FAVORITT

  Publisert 16.06.2015 klokka 17:20 i kategorien AntrekkSe hva jeg fant nederst i skapet da - Denne supersøte cardiganen! Jeg bladdet igjennom bloggarkivet for å finne ut når jeg kjøpte den, og fikk sjokk da jeg fant ut at det er hele to år siden! Jeg kjøpte den på Vero Moda i 2013. Jeg må innrømme at jeg synes den ser litt bedre ut nå enn da, hehe. Den blir nok brukt mye fremover!

Ha en fortsatt fin dag!

9

FLOWERED TEE

  Publisert 15.06.2015 klokka 17:52 i kategorien Antrekk
T-skjorte H&M / bukse Dr.denim / sko ? / armbånd Gullfunn

Det skal sies at jeg kan å ta bloggpauser, eller hva? Hehh, i det siste har det blitt alt for mange av dem - nesten litt flaut egentlig. Jeg gidder ikke skrive flere sider med unnskyldninger på hvorfor jeg ikke har blogget, for det er irrelevant. Anyways, her har dere en liten oppdatering fra helgen!

På fredag overnattet Emilie hos meg - vi brukte kvelden til å ta igjen etterlengtet jenteprat, se på film og spise pizza. På lørdags formiddag dro vi på TD og spiste is sammen med noen flere og på kvelden så jeg film sammen med to kompiser. Antrekket jeg har på meg på bildene er fra igår, da Malin og jeg feiret familiebursdag :) Der har dere kortversjonen av helgen min, så håper jeg også dere hadde en fin helg!

 

 

 

 

11

NYTT I GARDEROBEN - BUKSE FRA WEIGHTLESS

  Publisert 04.06.2015 klokka 16:35 i kategorien Innkjøp

Fine, eller hva? En del av gaven til bursdagen min var at jeg skulle få bestille en bukse fra Weightless, noe jeg ble superhappy for ettersom det hadde stått på ønskelista lenge. Jeg fikk bestilt denne superfine buksa som har en knallfin blå denim-farge - Perfekt til sommeren! (Ps: den er ikke såå knæsjblå som det ser ut, det er pga bilderedigeringen)

Jeg skal innrømme at det tok sin tid før jeg fikk akkurat denne i posten.. Jeg skulle egentlig ha en annen bukse som jeg først bestilte. Meeeen på den var det glitter, noe jeg ikke så selv om det sto med store bokstaver i "produktnavnet". Hehe, går det ann å bli mer vimsete? Uansett, den fikk jeg sendt tilbake og så endte jeg med å bestille denne istedet! Det angrer jeg ikke et sekund på, for denne er jeg såå fornøyd med

Hvis dere har noen spørsmål angående buksa, så er det bare å kommentere under :)

6

VELFORTJENT

  Publisert 03.06.2015 klokka 16:15 i kategorien Blogg

Heei! Over ser dere hva som holdt meg borte fra alt som hadde med livet å gjøre igår.. Jeg brukte hele dagen på å pugge til dagens muntlige prøve-eksamen i samfunnsfag. Heldigvis fikk jeg noe igjen for all øvingen, karakteren ble 5+ og jeg er kjempe fornøyd! Jeg følte egentlig at omtrent hele "høringen" min besto av nøling, men det får være det samme. Etter eksamen idag dro bestis og jeg hjem til meg. Vi bestemte oss for å bake sjokoladekake, som en premie for hardt arbeid :D Til tross for at vi kjøpte ferdigpose, ble kaka overraskende god.

Sett bort i fra å spise kake og slikt, skal jeg på en øving med bandet senere. Vi skal delta på en konsert på lørdag, så nå er det siste innspurt med øving. Håper alle får en fin dag, så blogges vi snart!16

GULLVERDT

  Publisert 01.06.2015 klokka 17:30 i kategorien BloggTusen takk til alle fine mennesker som tok seg tiden til å lese og kommentere/dele gårsdagens innlegg, der jeg skrev om mine meninger rundt det omsnakkede tema "sommerkroppen"(++). Innlegget fikk hele 600 lesere og 1000 sidevsninger, noe jeg er kjempe takknemelig for! Jeg setter såå stor pris på dere alle sammen ♥ Muss


Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015
hits