2

Mer blogging imorgen!

  Publisert 31.07.2013 klokka 23:31 i kategorien Blogg


imorgen skal jeg få til mer blogging. Idag skjedde det så lite, og inspirasjonen var ikke tilstede. Trenger litt inspirasjon.. Men jeg tenkte på å lage sånn "we heart it" innlegg eller "Bloggene jeg leser". Blir vell kaskje noe i den duren hvertfall. Resten av kvelden skal jeg slappe av, og se litt på bloggvideoer å sånne ting :) 

Hva synes dere om forslagene? Noe annet dere kunne tenke dere? :)


 

0

Jordbærpiken!

  Publisert 31.07.2013 klokka 23:20 i kategorien Blogg


Som dere kanskje ser, kjøpte vi "litt" jordbær idag.. De var utrolig gode. Elsker jordbær, og nå om sommeren er det det beste jeg kan få å spise! :)

Legger til et par bilder jeg tok for en stund siden. Må jo vise dere at Brønnøysund også kan inneholde finvær innimellom...


Hva er det beste du kan få å spise om sommeren? :) 

3

Brownies!

  Publisert 31.07.2013 klokka 15:34 i kategorien Blogg

Heei, her i Brønnøysund regner det for fullt! Så derfor benyttet Malin og jeg sjansen, å lagde brownies. Den ble utrolig god, men utseende ble ikke akkurat vellykket.. Hehe. Legger ut noen bilder av hvordan den ble uansett :) Senere idag tenkte jeg egentlig å ta meg en joggetur. Er selfølgelig ikke så fristende, men heller det enn å sitte å "furte" over været! Håper alle får en fin dag videre!
Toppet det "spennende" innlegget, med to fantastiske bilder..(?)

Hva skal du gjøre idag? :)

 

0

Bilder fra dagen!

  Publisert 30.07.2013 klokka 22:28 i kategorien Blogg
"Love you to the moon and back."

"Welcome to my world"

"Listen to your heart, and to music of course"

"Write songs allday, and let all your dreams come true"

Idag har jeg kost meg veldig! Har vært ute i det nydelige været, og spist masse jordbær! Ååå, sånne dager er så utrolig herlige! 26 grader, og masse kos. Har badet og vært på besøk hos en vennine. Imorgen er det meldt regn, så det spørs om det blir "den store bakedagen". Håper alle får en strålende kveld videre! :)

Hva synes du om bildene? Tips til senere innlegg? :)

0

Ny header!

  Publisert 30.07.2013 klokka 13:04 i kategorien Blogg

Heei, idag er det nydelig vær og 25 grader, så jeg må komme meg ut. Men jeg skulle bare si at den nye headeren er snart på plass :) Ordner det etter jeg har postet dette innlegget. Tror det blir nr.2 denne gangen. Bytter kanskje senere en gang. Ønsker alle en strålende dag!

Hva syns dere om headeren? Hva skal du gjøre idag? :)

 

5

Venn med Stina.blogg.no!

  Publisert 29.07.2013 klokka 22:59 i kategorien Blogg


Heii, skulle bare fortelle at stina fra stina.blogg.no har sendt meg venneforespørsel, og jeg ble så utrolig glad og takknemelig. Hun er et av mine "bloggforbilder"! Var forresten ute å jogget en tur i finværet isted, noe som var utrolig herlig. Ønsker alle en fin kveld videre :)
6

Hvilken header?

  Publisert 29.07.2013 klokka 16:20 i kategorien Blogg

Nå har Malin vært så snill at hun har laget noen headere til meg, med noen bilder vi nettopp tok :) Så tusen takk til deg kjære lillesøster! <3 men jeg trenger litt hjelp til å velge hvordan jeg skal bruke :) Vil gjerne at dere kommenterer under hvordan dere liker best! 


Nr1 (bildet over)

Nr2. 

Nr3.

Som dere sikkert ser er alle ganske like, men allikevel ganske forskjellige! 

Hvordan likte du best? Nr 1, 2 eller 3? :)

4

Bildedryss!

  Publisert 29.07.2013 klokka 12:25 i kategorien Blogg

Hei søtinger! Idag er det ikke noe spessielt som skal skje, eller noe jeg skal gjøre..Har ingen planer. But, thats me! Tenkte å dele noen bilder med dere, som jeg tok igår :) Noen er redigert og noen ikke. legger nok ut et eller to innlegg senere idag, men da må jeg ha noe å blogge om. Så kan dere være snille å komme med forslag til hva jeg kan blogge om? noe dere selv synes er morsomt å lese om.. Ha en fin dag alle sammen! 
Tok veldig mange bilder av hunden vår Tinka, fordi hun var skikkelig fotogen igår! Så jeg måtte bare benytte meg av det! :)

Hva vil du jeg skal blogge om? Hva synes du om bildene? :)

9

Vinnerne av linkerunden!

  Publisert 28.07.2013 klokka 16:02 i kategorien Blogg

Som jeg sa, skal jeg fortelle hvem vinnerne av linkerunden ble! :) Det var utrooolig vanskelig å velge ut 2 stykker, men de to skilte seg litt ut fra de andre! :) Men jeg må si tusen takk til alle som meldte seg på! Er utrolig glad og takknemelig for det. Blir sikkert å ha linkerunde på bloggen flere ganger, så det er alltids en sjanse for å vinne. 


Vinnerne av linkerunden!

Bloggen til denne fantastiske jenta heter http://silljess.blogg.no/ . En blogg som er vært å ta turen innom! Hun har et veldig fint og ryddig design, og legger ut mange vakre bilder. Overskriftene i innleggene har veldig fin sammenheng med det hun skriver og legger ut bilder av. Bildene er utrolig fine, og har god kvalitet. (Bildet over er et bra eksempel på det) Anbefaler alle å ta en titt på bloggen hennes.

Bloggen til denne vakre jenta heter http://malinvs.blogg.no/ . Som også er vært turen innom! Hun blogger om mye forskjellig, å gjør alle innleggene inntressange og aldri kjedelige. Hun tar fine bilder, med god kvalitet. Hun har et fint og ryddig design som også er et stort pluss. Hun oppdater og legger ut innlegg hver dag, som for meg er veldig positivt! Anbefaler alle å ta en titt innom bloggen hennes. 

Hva syns du om linkerunde på bloggen? Skal jeg ha det flere ganger? :)

 

2

Sunday is funday!

  Publisert 28.07.2013 klokka 13:11 i kategorien Blogg

Heei alle solstråler! Idag er det utrolig varmt her i lille Brønnøysund! Har tatt noen bilder ute idag + noen inne. Blir kanskje litt bading, og en liten joggetur. Vinnerne av linkerunden kommer i et innlegg senere idag, så dere kan fortsatt melde dere på om dere ønsker det! Nå skal jeg ut og nyte finværet, så dere får ha en fin dag videre! :)Hva syns du om bildene? Hva skal du gjøre idag? :)

 

14

Today!

  Publisert 27.07.2013 klokka 18:45 i kategorien Blogg

ikke den beste overskriften akkurat? Eller.. Idag har jeg vært på Brekkeide, og kost meg hjemme :) Ikveld blir det masse kos med Gossip Girl, Hvaler, grillmat og masse godis! Skal forresten lage meg ny header (nå igjen, tenker dere sikkert). Men ja, det blir det! Jeg ble ikke fornøyd med headeren jeg har nå, så da blir det ny! 


Håper alle får en fiiin kveld1 <3

Hva har du gjort idag? Hva skal du gjøre ikveld? :)

 

3

Hvordan lage limonade!

  Publisert 27.07.2013 klokka 12:07 i kategorien Blogg

Hei! Idag skal jeg kanskje svare på linkerunden. Det blir enten idag eller i morgen. Vi får se! Igår lagde jeg limonade, etter en oppskrift jeg fant på nettet. Det er utrolig forfriskende på en varm sommerdag :) Senere drar jeg forresten til brekkeidet, som ligger ca en halvtime fra Brønnøysund. Blir opptatt det meste av dagen. Men får sikkert lagt ut et innlegg litt senere idag.


1. Her er allt du trenger: 5 sitroner, 1,5 liter vann og 3 dl sukker. (du trenger ikke smoothiemaskinen) Jeg skriver bare opp matvarene/drikkevarene.

2. Kok opp vannet med en vanlig vannkoker, og tøm det i en skål/plastbolle..

3. Så blander du sukret i skålen/plastbollen.

4. Skrell/rensk sitronene og bland sitronskallene i plastskålen med vannet og sukret. Sett skålen til avkjøling (jeg satte den i kjøleskapet).

5. Del sitronene i to og klem ut safta.

6. Når vannet har avkjølt seg, tar du ut sitronskallene og siler av sitronsaften. Etterpå setter du limonaden i kjøleskapet og venter til den blir kald.

7. Frys gjerne isbiter til servering. Da holder du limonaden kald så lenge som mulig ute i sola :)

8. Server limonaden iskald med isbiter. For min del er limonade det beste jeg kan få å drikke nå om sommeren. Alltid godt med en forfriskende, kald drink ;)

Håper alle får en super dag videre! :)

Hva syns du om innlegget?

 

 

1

Hotmail & Instagram- kontoer

  Publisert 26.07.2013 klokka 20:41 i kategorien Blogg


Instagram: martheschanchebloggno (her kan dere lese og se alle bildene jeg legger ut. Følg meg gjerne :) Hotmail: martheschanche@outlook.com (her kan dere stille meg spørsmål om allt dere lurer på, send meg gjerne venneforespørsel) Senere tenkte jeg å legge ut et "hvordan lage limonade innlegg" så følg med! Vil også minne dere på at dere må melde dere på linkerunden min! :) ligger i innlegget nedenfor.
19

Linkerunde!

  Publisert 26.07.2013 klokka 12:52 i kategorien Blogg

Idag har jeg vell egentlig null inspirasjon til noe å blogge om.. Så derfor tenkte jeg at det kunne være gøy å sette igang en linkerunde :) Jeg trekker ut to stykker om noen dager, eller imorgen.  Kommer an på hvor mange som melder seg på. Har lyst til å lese deres blogger, og anbefale andre om å gjøre det også! :) Håper flest mulig melder seg på! <3 

 4

DIY- praktiske glass!

  Publisert 25.07.2013 klokka 20:19 i kategorien Blogg

overskriften sier vell egentlig alt. Jeg har laget et nytt DIY- prosjekt! Selv ble jeg ganske fornøyd. Men er spent på å høre hva dere syns. Nå som jeg er igang med et innlegg, kan jeg like gjerne fortelle dere hva jeg har gjort idag. Jeg fikk besøk av en vennine tidligere idag. Noe som var utrolig koselig! :) Jeg har kost meg masse ute i sola, og lagd dette DIY- prosjektet for dere. Senere blir det vell et par episoder med Gossip Girl, som sikkert ikke kom som noe sjokk. Har også tatt bilder av hvordan jeg lagde de "praktiske glassene" som jeg skal vise dere nå :) Håper alle får en fin kveld! ;)


Nr.1 Her er alle tingene du trenger: Syltetøyglass, fargelapper, bånd, steiner/diamanter, sprittusj, saks, og teip.


Nr.2 Først teiper/limer du på oppklipte lapper, og skriver på det du selv ønsker skal være i glassene.

Nr.3 Pynt gjerne med bånd øverst på glassene, så de ikke blir så kjedelige. (jeg valgte lilla og sølv iogmed at jeg har lilla interiør på rommet mitt)

Nr.4 Det kan også være fint og pynte opp glassene med steiner/diamanter eller det du selv ønsker. Det gjør også at sminkekoster (f.eks) står oppi glassene istedenfor og ligge.

Nr.4 Du kan lage så mange glass du vil, og det er superenkelt. Jeg valgte å lage fire fordi jeg følte at det var det jeg trengte :)

Her ser du hvordan resultatet ble. En utrolig fin og praktisk måte å "stæsje" opp rommet ditt på.

Som du kanskje ser står ikke sminkekostene min oppreist. Det er fordi jeg ikke hadde steiner og fylle opp med.

Hva syns du om DIY- prosjektet mitt? Ønsker du flere? :)

4

Sov under åpen himmel!

  Publisert 25.07.2013 klokka 15:46 i kategorien Blogg

Ååå så herlig det var! Igår kveld bestemte Malin og jeg oss for å sove ute...På trampolina. Det var utrolig deilig, men litt ubehagelig i og med at vi bor så nært hovedveien. Men jeg regner med at de fleste ligger å sover i 1 tiden, å er sannsyneligvis ikke ute for å se andre folk sove. Vi spilte kort og koste oss veldig! Det var lyst ute og 14 grader ca. Har du sovet på trampolina før? Hva syns du om bildene?

8

26- grader- stranda!

  Publisert 24.07.2013 klokka 19:26 i kategorien Blogg

Heei, Ble litt sen oppdatering idag fordi jeg har brukt hele dagen på å bade og sole meg på stranden. Utrolig koselig! :) Jeg tok meg også en joggetur tidligere idag. Var egentlig litt for varmt til å jogge..men gjort er gjort. tok en del bilder fra strandturen, så jeg tenkte jeg kunne legge ut noen av de. Blir antagelighvis (hvis jeg får det til) å laste ned en video i et eget innlegg etterpå. Håper alle har hatt en fin dag så langt! 
Skikkelig fotogen idag! <3

Martheschanche.blogg.no

Aner virkelig ikke hva dette er??


Hva syns du om bildene? Hva har du gjort idag? :)

12

3 innlegg- Nytt design

  Publisert 23.07.2013 klokka 21:51 i kategorien Blogg

Mitt 3 innlegg idag. Har hatt så masse gøy å blogge om. Dere har sikkert lagt merke til at jeg har fått meg nytt design. Og jeg elsker det! Headeren ble jeg ikke så fornøyd med. Skulle egentlig ha den jeg hadde fra før av. Men når jeg begynte å fikse på designet, ble headeren borte. Jeg får greie meg med denne inntil videre hvertfall. Men nå snart skal jeg kose meg med en ny runde med Gossip Girl! Så dere får ha en fin kveld videre :)

hva syns du om designet? :)

 

0

Blue,just blue!- Todays outfit.

  Publisert 23.07.2013 klokka 21:02 i kategorien Antrekk

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en herlig tur rundt flyplassen. Kjøpte meg en Limonade. Den var utrolig god og forfriskende på en varm sommerdag som denne. Tenkte å vise dere dagens antrekk. Det var litt annerledes enn alle andre dager, så det kunne jo være litt innteresant :) Skjortsen jeg har på meg har jeg fikset litt på selv. Jeg festet noen nagler på den, å syns det ble ganske stilig. Naglene gjorde skjortsen litt mer "fresh" og innteresant. 

A cute little blue outfit!Hva syns du om bildene? :)

 

 

 

 

2

DIY- Sugar nails!

  Publisert 23.07.2013 klokka 13:01 i kategorien Blogg

Heei! Igår kveld kom det plutselig en ide susende opp gjennom det lille hodet mitt.... At jeg kunnne lage et DIY innlegg. Har lyst til å prøve på det litt fremover. men denne gangen var det påenmåte ikke noe jeg fant på selv, men noe jeg så i en youtube-video. Tenkte det var litt morsomt å vise det til dere uansett. Det er jo sikkert ikke så altfor mange som har sett den videoen :) Men jeg har noen egne DIY prosjekt, så vi får se. Her kommer "oppskriften" på hvordan jeg gjorde det. 


Nr.1 her er alt du trenger. Sukker,en skål og dine favoritt- neglelakker. (eventuelt en neglelakk-fjerner)

Nr.2 Så lakker du neglene i fargene du ønsker. Her har jeg lakket ferdig den ene hånden. Neglelakkene jeg brukte her var (fra venstre): Grønn- Viva La Diva. Rosa/rød- IsaDora Wondernail. Blågrønn- Eden(?) Blålilla- IsaDora Wondernail. Rosa- IsaDora Wondernail.

Nr.2 Så lakker du den andre hånden. Neglelakkene jeg brukte var (fra venstre): Blålilla- IsaDora wondernail. Rødrosa- Beauty. Blå- Beauty. Rosa- essie. Grønn- Viva La Diva. 

Nr.3 Etterpå dypper du bare en og en finger nedi sukret som du heller i skålen. Etterpå tørker du bare av det uønskede sukret, å begynner på neste.

Nr.4 Her ser du resultatet av den ene hånden. Når du har gjort slik på begge hender lar du det tørke. Også topper du det hele med en "topcoat" (blank/gjennomsiktig neglelakk) fordi da holder sukret lenger på neglene. 

Beklager små bilder, men hvis jeg gjør de større blir bare halve med.

Hva syns du om DIY- prosjektet, og om resultatet? :) Selv ble jeg ganske fornøyd.

0

Prosjekt!

  Publisert 23.07.2013 klokka 00:30 i kategorien Blogg
Nå skal jeg snart legge meg. Men ville bare informere alle om at jeg har laget et DIY- prosjekt! Det var utrolig morsomt, så jeg tror jeg skal gjøre det hvertfall en gang hver uke. Hvis jeg får tid da. Denne gangen ble det til at jeg så en video på youtube, som var et slags DIY-prosjekt. Også endte jeg opp med å prøve noe lignende selv, og ble veldig fornøyd! Så derfor tenkte jeg at jeg kunne vise dere resultatet her på bloggen. Men det blir ikke før imorgen.. Så alt jeg kan si er: Stay tuned! ;)

Hva syns du om DIY- prosjekt?
2

Rommet mitt!

  Publisert 22.07.2013 klokka 12:17 i kategorien Blogg

Good morning sunshine! Idag skal jeg ha besøk av en vennine, som blir utrolig koselig! Igår sa jeg jo at jeg skulle legge ut bilder av rommet mitt (skrive et innlegg om det). Og det kommer nå. Enjoy! :)


Rommet mitt!

Vinduet mitt, og pulten som jeg bruker som et slags sminkebord.Ting & Tang

Klesstativet mitt, der jeg har hengt opp alle mine fineste klær. (gensere, skjortser++)"bokhylla" mi der jeg har allt annet enn bøker.

Min Lulu sminkebag, LOVE bokstaver ++

"were never so lost that the angels cant find us"

"Key to my heart"

Sommer 2013!(beklager at bildene er utrolig små)
Det var alle bildene jeg hadde å vise av rommet mitt. La ikke ut så detaljerte bilder. :)

Hva syns du om billdene? :)

7

Pinklady- training

  Publisert 21.07.2013 klokka 19:41 i kategorien Blogg

Har akkurat tatt meg en dusj etter en fin joggetur rundt i område her :) var deilig å endelig trene litt igjen! Har hatt mange late dager nå, så dette trengte jeg. Elsker å trene når jeg først kommer igang. Men å komme seg opp av sofaen for å gjøre det er jammen ikke lett. Tenkte å legge ut et innlegg med bilder av rommet mitt, men jeg får se om jeg heller tar det imorgen. Har tatt bilder, så det er klart. Men jeg ønsker litt god tid til det innlegget. Må også si takk for alle fine kommentarer og til de fantastiske leserne mine, som har hjulpet meg opp til 2.plassen på Brønnøylista! <3 Ble veldig glad for det! Senere blir det Gossip Girl sammen med lillesøster Malin og mamma. Gleder meg!
"The Pinklady"

Ønsker alle en fin Søndagskveld videre!
 

3

Topp 12 sanger!

  Publisert 21.07.2013 klokka 13:52 i kategorien Blogg

Heeisann!  Idag har jeg ingen spessielle planer, og ikke så masse å blogge om. Men jeg tenkte jeg kunne legge ut linker til mine favorittsanger nå for tiden. 

http://www.youtube.com/watch?v=5y_KJAg8bHI

http://www.youtube.com/watch?v=3O1_3zBUKM8

http://www.youtube.com/watch?v=KkKG33-XtpA

http://www.youtube.com/watch?v=YPIbULzCcCg

http://www.youtube.com/watch?v=yyDUC1LUXSU

http://www.youtube.com/watch?v=IZKQUOApw1g

http://www.youtube.com/watch?v=wDBy9l8IyrI

http://www.youtube.com/watch?v=M97vR2V4vTs

http://www.youtube.com/watch?v=R7Gf2SOmz5Q

http://www.youtube.com/watch?v=Pp7gULc3_0Q

http://www.youtube.com/watch?v=xVihT9ItesI

http://www.youtube.com/watch?v=wiwK5JcQbtM


"Music is my life. You just dont understand."

"Music is my way of understanding what i'm feeling"

Vil gjerne ha flere sanger å høre på, så hvis du vet om noen fine sanger, så er det bare å kommentere!? :) 

 

6

Filmkveld med Malin.

  Publisert 20.07.2013 klokka 21:33 i kategorien Blogg

Nå skal Malin (søstra) se filmen LOL. Har sett litt av den før, og vil se hele! Endelig! Så nå skal vi sette oss godt til rette, å kose oss med film, brus og godteri. <3 God helg alle sammen! <3
Fine Malin.

Har du sett LOL? Filmtips?

2

Ferie- Sverigetur

  Publisert 20.07.2013 klokka 18:38 i kategorien Blogg

Heei! Har idag, som de fleste andre dager utrolig lite å blogge om. det skjer ikke så mye i hverdagen min akkurat nå, som jeg ønsker å ta bilder av,  og legge ut innlegg om.. Føler det blir litt uinterresant for dere. Så nå tenkte jeg at jeg kunne legge ut litt bilder fra min ferie i Sverige. Var også i Trondheim, så noen bilder kommer vel fra da jeg var der også. Enjoy! 

Malnbaden: 


Nyneshamn:Stockholm:

New Yorker (bildet over)Leksand:

Beklager for uklare bilder. De fleste er tatt med mobil.

Hva syns dere om bildene? :) (kan vise dere litt av hva jeg kjøpte i et senere innlegg om dere ønsker det)?

1

Anbefaling- Hårprodukter

Hei, Tenkte å vise dere mine favoritt hårprodukter. Det er 9 forskjellige produkter, som jeg virkelig anbefaler! Hvis dere liker "sånne" typer innlegg, kan dere gjerne skrive det i kommentarfeltet, eller komme med forslag til andre ting jeg kan blogge om fremover!

Blir veldig glad for tilbakemeldinger! 
Denne tørrshampoen fra Bik Bok gir deg et "fresht" og glansfult hår, hvis håret ditt er blitt fett og du ikke har hatt tid til og vaske det. Tørrshampoen lukter også kjempe godt som er et stort pluss! Resultatet er et vakkert og glansfullt hår!


Denne shampoen og balsamen fra gliss er absolutt mine favoritter! De gir deg et glansfullt og perfekt resultat. Jeg har prøvd maaange shampoer,balsamer, men disse slår alle sammen! De skader ikke håret, og gjør det lett å børste gjennom. De "reparerer" håret ditt, og tuppene blir ikke så fort slitt. Anbefaler alle å teste disse. De selges ganske billig på helt vanlige matvarebutikker.

Moroccanoil- flasken til høyre, er jeg dessverre tom for.. Men Elvitaloljen til venstre er minst like bra! Den gir deg et helt nytt hår, som lukter utrolig godt etter bruk! Oljen bør ikke brukes for ofte, for da kan du resikere at håret blir fett. Du bør heller ikke ta for mye på en gang. En spray/sprut er nok. Anbefaler å ta mest mulig nede i tuppene, og fordele resten litt lenger opp. Men aldri ta olje i hodebunnen! Oljen selges i frisørsalonger og Cubus som jeg vet om, ;)

Denne balsam sprayen bruker ihvertfall jeg mest når jeg har flokete hår, eller hvis jeg ikke reker å bruke balsam. Den er egentlig akkurat som en vanlig balsam, bortsett fra at du slipper å stå lenge å gni det i håret, for så å vaske det ut igjen. Så hvis du har dårlig tid, er denne veldig effektiv! Håret ditt "gres" ut på en,to,tre! Selges i frisørsalonger.

Åååå, Elsker denne Varmebeskyttende sprayen fra Ghd! Perfekt å bruke før (og eventuelt etter) du retter,krøller eller krepper håret ditt. Sprayen beskytter håret ditt mot varmen, og gjør det lett å gre ut etterpå. Den lukter itillegg utrolig godt! Selges i frisørsalonger.

Disse Hårsprayene fra lee stafford, er nok de beste jeg har prøvd. Shinesprayen (til venstre) Gir deg et "shinet" hår, perfekt for fester,bursdager osv..Håret blir itilleg glansfullt, og stivt, som en vanlig hårspray. Hårsprayen til høyre, er perfekt til alle anledninger. Håret blir stivt på et blunk, og frisyren holder lenge, uten problemer. Når du senere skal gre ut håret, er det gjort på "null komma niks"

Har du lyst til og prøve noen av produktene, har du prøvd noen av de før? :-)0

Bytur!

  Publisert 19.07.2013 klokka 11:55 i kategorien Blogg

Heeisann! Idag skal jeg på byen med en vennine. Vi skal dra på messa som er i byen denne uka, og på tivolie. Legger kanskje ut et innlegg senere idag for nå har jeg ikke spessielt god tid. Men jeg tok noen bilder med Malin igår men fikk ikke til og snu de? Noen som vet hvordan man gjør det? Håper alle får en fortsatt fin dag! <3


Legger bare ut dette, Pga det var det eneste som ble rett vei..

Hva syns du om bildet?

5

Gossip Girl + Innkjøp

  Publisert 18.07.2013 klokka 16:24 i kategorien Blogg

Har akkurat kommet hjem fra byen, og tenkte og vise dere en ting jeg kjøpte. Det er en lommebok/pengbok som jeg er veldig fornøyd med! :) Mamma hadde også bestilt Gossip Girl sesong 5 og 6, som kom idag :D Senere ikveld blir det filmkveld med Malin, som blir utrolig koselig! 


Lommebok fra Parfymelle -199 kroner.

Hva syns du om innkjøpet/ser du på Gossip Girl?

2

Bildedryss- Sommer

  Publisert 18.07.2013 klokka 12:14 i kategorien Blogg

Heei og god morgen! Idag har jeg ikke noe spessielt og blogge om, annet enn at jeg skal en liten tur til byen med mamma og Malin (lillesøster). Så jeg tenkte jeg kunne legge ut noen bilder jeg har tatt nå i sommer.  
Hva syns du om bildene?

0

Sirkus Eliassen + Dagens outfit

  Publisert 17.07.2013 klokka 14:43 i kategorien Blogg

Heeei, Idag skal jeg på Sirkus Eliassen-konsert, her i Brønnøysund. Tror det er i forbindelse med rootsen som er denne uka. Blir morsomt og endelig få se dem "Live" Selv om det regner og blåser til de grader! Haha, jaja...

Legger til noen bilder av kveldens antrekk.

 
Huff, Sminkefri..

Noen andre som skal på Sirkus Eliassen-konsert i sommer?

5

Litt om meg!

  Publisert 17.07.2013 klokka 00:16 i kategorien Blogg

Jeg heter Marthe Solberg Schanche, er 13 år og bor i en liten by kalt Brønnøysund. Her bor jeg sammen med mamma, pappa, storebror Marius og lillesøster Malin + hunden vår Tinka. På fritiden min spiller jeg håndball, synger i kor, er med venner, tar bilder osv.. Jeg elsker friluftslivet, og er ute så ofte jeg kan! Jeg er veldig interresert i musikk og kunst/tegning. Hvis jeg kommer så langt at jeg legger ut en video er det stor sjanse for at det blir en sangvideo ;) Gleder meg til og komme igang med bloggingen! 

Legger til et gammelt bilde av meg:


 

 

Les mer i arkivet » Oktober 2015 » September 2015 » August 2015
hits