20

selfie ganger 4

  Publisert 31.07.2014 klokka 20:02 i kategorien Blogg

Da prøver jeg meg på ett par av Lena Redmo's klassiske selfies, og det uten sminke og med en ganske sløv frisyre..

Atm.

Tenk at imorgen allerede, er vi inne i en ny måned -> August! Og om ikke lenge er det skolestart.. Tiden går så utrolig fort, og har rett å slett fløyet ifra meg. Til høsten begynner jeg i 9.kl og ser egentlig litt frem til det, men samtidig så kunne sommerferien vart myyye lenger enn det den gjør. Jeg har hatt en fantastisk sommer hittil, og det håper jeg dere også har hatt :) 

 

 

30

4 of my summeroutfits

  Publisert 31.07.2014 klokka 12:25 i kategorien AntrekkHeei! Følelsen av å ha mistet døgnrytmen kom akkurat til tankene.. Og den kunne ikke vært verre for å si det mildt. Det er jo litt digg også da, da jeg kan legge meg uten å måtte tenke på noen konsekvenser for neste dag (foreløpig), og også kunne sove litt lenger om morgenen. 

Over til hovedtema. Bildene over ble tatt da jeg var ute å reiste tidligere i sommer, og er av diverse antrekk jeg brukte på kveldene osv. Hvis dere lurer på hvor noe er fra, er det bare å spørre i kommentarfeltet eller sende meg en melding :)

Q: Hvilket antrekk er din favoritt?

4

TFIOS

  Publisert 30.07.2014 klokka 17:57 i kategorien Blogg

Heei, og god ettermiddag! For noen dager siden begynte jeg som sagt å lese boken The fault in our stars. Jeg har sittet med nesen i boken siden, og nå har jeg lest den ferdig. Jeg elsker boken, og etter å ha lest den fikk jeg enda mer lyst til å se filmen! Etter å ha lest boken på norsk, må jeg innrømme at det kanskje ville blitt enda bedre om jeg leste den på engelsk, så jeg ender sikkert opp med å gjøre det en gang også, ettersom dette er en bok jeg kunne lest utallige ganger. 

I det siste har jeg fått dilla på noen av sangene fra filmen (samme som nevnt over), som er sunget av to av favorittartistene mine - Birdy og Ed sheeran. Jeg elsker tekstene i sangene og også melodien. Tekstene gir såå mye mening, og innholdet er betydningsfullt. 

 ♡

All of the stars - Ed Sheeran HER

Tee shirt - Birdy HER

Not about angels - Birdy HER

Best shot - Birdy, Jaymes Young HER

 ♡
 

10

outfit /swaggie

  Publisert 29.07.2014 klokka 15:48 i kategorien Antrekk

 

        


Bilder tatt av Malin

Q: Hva synes du om antrekket? 

10

kvelds

  Publisert 28.07.2014 klokka 22:23 i kategorien Blogg


Just perfect

God kveld alle sammen! Jeg stikker egentlig bare innom for å ønske dere alle en fin kveld! Min tilbringes med nesa i favorittmagasinet mitt, og kanskje blir det også litt tid til å se på serier med lillesøstra. Da får dere ha en fin kveld, også minner jeg dere på å se videoen (om dere vil/har tid) jeg har postet i innlegget under, som jeg ønsker tilbakemeldinger på :) Takk på forhånd! 

#blogg #inspirasjon #hverdag #mat #sommer #ferie

4

VIDEO - Svar på spm.runde

  Publisert 28.07.2014 klokka 16:32 i kategorien Motivasjon
Heei dere! Da er svarene på spørsmålsrunden ute! Dere kan også se videoen på youtubekanalen min: HER -Er gøy om dere vil abonnere på kanalen min :) Som alltid er jeg utrolig uheldig med startbilde.. men det får så være. Håper dere liker videoen! 

Om dere har noen ønsker og forslag til andre videoer jeg kan lage, er det bare å legge igjen en kommentar, så skal jeg se hva jeg får til! 

Likte du videoen? :)

#video #blogg #sommer #spørsmålsrunde #ferie

7

videoproblemer

  Publisert 27.07.2014 klokka 14:23 i kategorien Blogg

Heei! Hele formiddagen har jeg tilbrakt ute i hagen, med blikket festet i boka, The fault in our stars/faen ta skjebnen (boka vi alle kjenner). Jeg begynte å lese boken for et par dager siden, og er nært å være ferdig -Knallgod bok! Akkurat nå hører jeg på noe av musikken laget i forbindelse med den nevnte boka, og jeg er helt forelsket! Musikken er nyyydelig 

Over til overskriften! Jeg har hatt store problemer med en video jeg skal poste her på bloggen. Det er svarene på spm.runden, som jeg håper på å få postet snarest mulig. Om jeg ikke får fikset dette, kan det være en mulighet for at jeg spiller inn videoen på nytt, men med Iphonen, istedenfor med speilrefleksen. Om jeg heller ikke får gjort dette, kommer svarene i ett eget innlegg så snart jeg får det til. Jeg ville bare fortelle dette, ettersom jeg er utrolig sent ute med svarene.Q: Har du lest The fault in our stars, eller kanskje sett filmen?

 

 

8

a perfect afternoon

  Publisert 26.07.2014 klokka 20:33 i kategorien FotografiHeei! Det meste av denne lørdagen har jeg tilbrakt på rommet. Jeg har ryddet bort en hel del ting jeg ikke har bruk for (eller plass til), og også drevet med forskjellige DIY's. Det var utrolig mye rart å finne både på boden her hjemme, og også på rommet mitt.. Ting jeg ikke ante at jeg hadde lenger, og som jeg heller ikke har bruk for nå. 

Over til overskriften! Bildene fra gårsdagen som jeg nevnte at jeg skulle vise dere nå idag, ser dere ovenfor. Mer er det vell ikke å si akkurat nå, annet enn å ønske dere alle en finfin helg! 

Hva synes du om bildene?

14

coming up

  Publisert 25.07.2014 klokka 21:56 i kategorien Blogg

Heei! Jeg går straks ned for å spise hjemmelaget pizza med familien, og får ikke blogget noe mer nå ikveld. I dette innlegget tenkte jeg bare å fortelle dere at jeg poster bilder ifra en koselig tur mamma, Malin og jeg var på idag, imorgen. Vi gikk ut mot det såkalte "Klubben", og jeg tok masse bilder! Under kan dere se et av bildene som venter imorgen; (Jeg poster det ikke nå ettersom det tar litt tid å redigere osv..)Ha en super kveld!

8

morgenstund har gull i munn?

  Publisert 25.07.2014 klokka 13:36 i kategorien Blogg

Neei, ikke akkurat denne.. Og det av flere grunner. Til nå har fredagen inneholdt både søling, gris og maks uflaks. Heldigvis forbedret dagen seg da Malin mikset sammen en deilig smoothie, og vi spiste en god frokost sammen. Håper dere hadde/har en fin start på dagen! 

 

 

4

treningsøkt + treningstips

  Publisert 24.07.2014 klokka 22:20 i kategorien Trening

Resititusjonsdrikk fra YT

Da er jeg tilbake fra en deilig treningsøkt i svarthopen! Jeg jogget to runder rundt (ca. 5 km), og kan si meg fornøyd med dagens økt. I dette innlegget tenkte jeg hovedsakelig å komme med et lite treningstips til dere! Ifjor forelsket jeg meg i en utrolig god "før og etter- treningsdrikke", som er fra YT. Det finnes flere forskjellige typer og varianter, men selv bruker jeg de på bildene over, og også den samme, men som drikkes før økta. Ønsker dere alle en fin kveld!

#trening #tips #blogg #foto #anbefaling #sommer

3

nytt design & header

  Publisert 24.07.2014 klokka 17:32 i kategorien Blogg

Heei! Nå har jeg nok en gang fått et nytt design itillegg til ny header her på bloggen Jeg skulle egentlig bytte kun headeren, men da den nye headeren ikke passet til det forrige designet, bestemte jeg meg for å bytte alt i samme slengen. Jeg kan endelig si meg fornøyd med både design, header og hele kombinasjonen! Designet er av den helt enkle stilen, ettersom jeg ønsket litt forandring fra det mer kompliserte.Noen meninger om designet? :) 

#blogg #design #header #foto #sommer

 

12

antrekk 2307

  Publisert 23.07.2014 klokka 21:30 i kategorien Antrekk

 //Simple outfit & messy hair//


#blogg #antrekk #foto #outfit

2

dagens anbefaling

Bare en sommerforelskelse - Ann M Martin // Juli - Tania Kjeldset 

Heei! Idag kommer jeg med en liten anbefaling til alle lesehester! Selv kan jeg ikke få nok av disse søte kjærlighetshistoriene mellom tenåringer, så det er to bøker med nevnt kategori jeg ønsker å tipse om. Boktitlene har jeg skrevet under bildet, og mer er det egentlig ikke å si annet enn at jeg vil anbefale de leseglade å sjekke de ut. Ha en fin dag! Har du en favorittbok? Hvilken?

3

just a girl

  Publisert 22.07.2014 klokka 21:59 i kategorien BloggThe truth.

Noen som kan si seg (litt) enige?

4

helt perfekt

  Publisert 22.07.2014 klokka 13:42 i kategorien Blogg

Heei! Om rundt en halvtime kommer min gode venninne, Nora hit og vi skal dra for å bade. Brønnøysund har vært som en ørken de siste dagene, og også idag! Temperaturene er så høye som på 30 grader, og vi har fått sommerdagene vi nordmenn elsker! Nå som været er tipp topp kan man ikke gjøre annet enn å være fornøyd, og benytte seg av finværet. Jeg ønsker alle en strålende dag, så blogges vi senere!

 

2

(strand) livet er herlig!

  Publisert 21.07.2014 klokka 23:11 i kategorien Fotografi
2

HJELP!

  Publisert 21.07.2014 klokka 21:50 i kategorien Blogg

Heei! Jeg søker herved hjelp fra dere som leser dette innlegget (:D) Headeren og designet på bloggen er "uferdig", om jeg kan si det sånn, og her er problemet; Når jeg klikker meg inn på profilbilde på forsiden kommer jeg til en ugyldig side, og også om jeg trykker på "+legg meg til som venn". Når det kommer til headeren er problemet det samme. Jeg har søkt etter hjelp i såå mange forskjellige blogger uten hell. Så nå spør jeg dere; er det noen som vet hvor og hvordan jeg finner de rette linkene til både profilbilde og headeren? Jeg hadde blitt så utrolig takknemelig om dere som vet noe kunne hjulpet meg? Kommenter under innlegget eller send meg en melding/ om du kjenner til en nettside som "gir tips" er det også supert om du kan komme med forslag! Vet du hvor jeg kan finne linkene til egen profil og forside på bloggen? (Slik at folk kommer til profilen/forsiden til bloggen min ved å trykke på bildene)

-Hvilket program kan jeg bruke/hvor kan jeg søke hjelp/vet du hvordan jeg gjør det? :)

0

at the beach

  Publisert 20.07.2014 klokka 21:18 i kategorien Blogg
4

nytt design + header

  Publisert 20.07.2014 klokka 12:51 i kategorien Blogg

Heei! Åh, jeg kunne ikke vært mer fornøyd ass! Jeg har akkurat fått fikset ett nytt design og en ny header her på bloggen. Jeg gikk litt lei av designet jeg hadde, og den nye headeren er litt mer sommerlig. Jeg lagde jo et tidligere innlegg der dere hjalp meg med headervalget, men headerene jeg delte med dere var litt lite sommerlige, og passet bedre til de mørke årstidene. Jeg kommer til å bruke de senere, og er takknemlig for all hjelp!^ 

Over til noe helt annet. Idag er det så mye som 26 grader her i brønnøy, itillegg til sterk sol! Da kan det vell ikke bli så mye bedre eller hva? Nå skal jeg ut å nyte været, så vi blogges senere. Ønsker dere alle en strålende slutt på uka!


Hva synes du om designet og headeren?

 

 

4

brillefin hund

  Publisert 19.07.2014 klokka 15:09 i kategorien Blogg

Min fine lille modell <3

8

happy friday

  Publisert 18.07.2014 klokka 19:33 i kategorien BloggB&W

Ha en fin fredag!

6

gårsdagens/ litt nytt

  Publisert 18.07.2014 klokka 14:31 i kategorien Blogg
Simple.

Heei! Ifra dagen før gårsdagen (?) til igår, lå Vilde over hos meg. Vi fikk tatt igjen mye etterlengtet "jentesnakk", vi spilte både scrabble og monopol, spiste myye godt og koste oss masse! Jeg fikk også tatt en tur innom Rootsteltet med familien. Gårsdagens antrekk besto av mye nytt fra garderoben; et par solbriller, sko og en nydelig topp med (halvveis) åpen rygg. Tingene kjøpte jeg når vi var ute å reiste ++ masse annet som jeg viser senere. Ha en super dag! (Bilder tatt av Malin)

Hva synes du om antrekket?

4

nyydelige danmark

  Publisert 17.07.2014 klokka 20:30 i kategorien Fotografi

 

Heei deree! Da vi var i Danmark tok jeg en masse bilder fra både hovedstaden, campingen hvor vi holdt til, en strand i nærheten og også ifra en turistbåt hvor vi "kjørte" rundt i en time mens historier fra byen ble fortalt. Jeg har plukket ut noen favoritter fra galleriet, som jeg vil dele med dere! Foooood <3

Likte du bildene?

1

en løpende nike

  Publisert 15.07.2014 klokka 22:19 i kategorien Blogg
Når jeg var i København fant jeg en nydelig treningsshorts fra nike. Jeg testet den for første gang idag, og er kjempe fornøyd! Jeg kjøpte den litt for stor, ettersom de var fri for min størrelse. For meg som er svak for fine plagg, var det umulig å bare la den ligge der uten å kjøpe den.. såå ja. Genseren jeg har på meg er også fra Nike, og er i en herlig rosafarge. Med disse klærne i garderoben får jeg faktisk lyst til å trene! Skoene er også fra nike, og som dere ser har jeg skiftet lisser på dem. Selv synes jeg det ble både fresht og kult, så slik lar jeg det være en stund.

Idag jogget jeg en av mine faste runder, som er rundt Svarthopen. Jeg startet rolig (har ikke trent på flere uker), med bare en runde. Jeg gikk veien hjem, og det er jo litt trening bare det! En sliten Marthe kan si seg fornøyd med dagens økt, og ta seg en velfortjent dusj. Ha en fin kveld!

#trening #blogg #foto

6

bilder fra sverige

  Publisert 15.07.2014 klokka 16:13 i kategorien Fotografi

Heei! Da er jeg tilbake i bloggingen,  og skal gjøre mitt beste for å gjøre bloggen best mulig fremover! 

Da har jeg ankommet hjemmet, pakket ut litt og også rukket å bladde igjennom alle de fine bildene tatt gjennom turen! Kameraet var fylt med litt over 500 bilder, så å plukke ut så lite som 30 bilder til innlegget tok mye tid bare det. Jeg tenkte på å legge ut en video med bildene i, men bestemte meg heller for å gjøre det som dette fordi det ble enklere. Jeg filmet også inn en innkjøpsvideo istad, men av en eller annen grunn døde kameraet midt i prosessen -Typisk.. Jeg skal prøve igjen imorgen (?), etter å ha ladet kameraet og tømt det for bilder. Imorgen kommer bildene fra Danmark i ett eget innlegg, og også litt annet. 

Øverst til høyre i collagen over kan dere se et bilde av en av Europas (?) høyeste skyskrapere som ligger i Malmø. Bilde nederst til venstre er av broen som går over til Danmark fra Sverige (flere bilder kommer senere).  Broen lå rett ved campingen vi var på -noe så stiiilig! :D 

(Alle) Bildene er tatt i storbyen Malmø og også på en camping nær byen, på en camping i Orsa og på en camping ved byen Lidkjøping. 
Bildene tatt med familien, legger jeg ut i ett eget innlegg senere.

Hva synes du om bildene? 

#foto #blogg #sommer #sol 

1

verdens søteste by

  Publisert 11.07.2014 klokka 22:55 i kategorien Blogg

God kveld fininger! Som sagt så var vi en tur i byen idag. Og en ting må jeg si -Koseligere by enn Lidkøping har jeg ikke sett! Jeg fikk handlet mye fint også her, og jeg er kjempe fornøyd! Gleder meg masse til å vise dere alt av innkjøp og bilder (har nok nevnt det ett par ganger nåå), men ja :D Under kan dere se ett par kjappe fra iphonen, tatt i gågata. Ønsker alle en fin kveld!

2

Let it be perfect

  Publisert 11.07.2014 klokka 10:13 i kategorien Blogg

Heeii! Siste dagen på Kronocamping i Lidkjøping er idag, og den skal nytes til det fulle! Frokosten er svelgt, og med ett trøtt ansikt og et stort glis om munnen er jeg klar for en aldri så liten bytur. Videre går turen til stranden, ettersom været er toppen også idag. Ønsker alle en super dag! :)

2

Lykke

  Publisert 10.07.2014 klokka 18:35 i kategorien Blogg

Heeei! Nok en dag har vi tilbrakt på stranden i det nydelige sommerværet! Jeg har fått knipset en del bilder også idag -Åh, kan ikke vente med å vise de for dere! Under kan dere se tre kjappe fra iphonen.
//dette lakserosa skjørtet står perfekt til litt brunfarge//broen som går over til danmark//

2

"feriejenta"

  Publisert 09.07.2014 klokka 23:03 i kategorien Blogg

Heeiheei!

Da jeg akkurat ba Malin om litt hjelp med overskriften, kom hun fram til "feriejenta".. Så da ble det det. For øyeblikket sitter jeg utenfor campingvogna vår på en nyydelig camping i Sverige, kalt Kronocamping som ligger i "Lidkøping". Dagen har vi tilbrakt på stranden, med 30 grader og sol! Slik har det vært stort sett alle dagene vi har vært på ferie, med bare et par uheldige dager. Vi dro også på restaurant tidligere i kveld, noe som var utrolig koselig! -Ahh, kan det bli bedre? Grunnen til lite blogging sier seg vell selv, men det er mye på grunn av dårlig nett null nett. Alle bildene jeg har tatt ligger på kameraet, så de kommer senere.

Hva gjør dere for tiden?

 

0

svensk oppdatering

  Publisert 03.07.2014 klokka 00:00 i kategorien Blogg

Heeii dere! I øyeblikket sitter jeg i campingvogna vår på en camping i Sverige og ser på Friends med familien. Her har vi vært i noen dager og gjort masse gøy! Etter noen fine dager ved byen Malmø drar vi i morgen videre til Danmark. Brua over til Danmark ligger bare noen minutter unna campingen vi er på, så herfra kan vi se både brua og Danmark :D Så fort jeg har kommet hjem skal jeg oppdatere dere nærmere med både bilder og tekst, ettersom jeg allerede har masse å fortelle og vise.(Beklager for lite bilde, fikk ikke lastet opp større)

5

just the regular

  Publisert 01.07.2014 klokka 19:49 i kategorien Fotografi

<3

Les mer i arkivet » September 2015 » August 2015 » Juli 2015
hits