10

lately on VSCO

  Publisert 30.07.2015 klokka 20:30 i kategorien Fotografi


For et par uker siden lagde jeg meg en bruker på VSCO - ett utrolig bra redigeringsprogram (for mobil / mobilapp.. eller hva det enn kalles) hvor du kan poste og redigere bildene dine. Hvis dere vil se litt andre og mer personlige bilder enn de jeg poster på bloggen kan dere søke meg opp der. Jeg heter Martheschanche ;)

Hvis du har VSCO hadde det vært gøy om du vil skrive brukernavnet ditt i kommentarfeltet, så jeg kan sjekke den ut!

12

gotta love junkyard

  Publisert 29.07.2015 klokka 19:07 i kategorien Antrekk

Heei dere! De siste dagene har jeg egentlig hatt null motivasjon til å blogge, såå jeg tok en aldri så liten pause. I mellomtiden har nye ideer samlet seg oppe i hodet mitt, og jeg har inspirasjon til å begynne litt igjen. Jeg håper og tror at det blir mer blogging fremover ihvertfall, hehe.

Litt før helga bestilte jeg en del klær fra Junkyard, og da jeg fikk melding om at pakken hadde kommet igår, skyndte jeg meg til posten for å hente den. Jeg hadde planer om å vise klærne til dere etter å ha prøvd de på, men jeg endte med å sende omtrent alt tilbake.. Hehe, nå har jeg bestilt noe av det samme i andre størrelser og også noen andre plagg, så det kommer forhåpentligvis på bloggen om noen dager! En trepakning med Adidas-sokker (på bildet) er forresten det jeg beholdt, haha!

18

1 night, 2 outfits

  Publisert 24.07.2015 klokka 20:59 i kategorien Antrekk


.. Den øverste var riktignok bare en "try on"- for ja, jeg gikk gjennom hele garderoben før jeg bestemte meg for kveldens antrekk - men sånn er det jo med oss jenter, alt må prøves! Anledningen var, som jeg skrev tidligere, premieren av Papertowns. Jeg må innrømme at jeg ble litt skuffet, men det skyldes kanskje litt for høye forventninger. For selvfølgelig var forventnigene høye etter å ha sett The fault in our stars. Ikke misforstå meg, filmen var bra, bare ikke heeelt som jeg trodde og håpet.


9

jeg er avhengig

  Publisert 24.07.2015 klokka 14:21 i kategorien matprat
Hehe, litt sen frokost på meg idag gitt. Jeg sto opp halv 12, og bestemte meg for å lage meg en ordentlig digg frokost. Jeg stekte grove vaffler (helt avhengig, de er så gode) og lagde bringebærsmoothie. Idag regner det masse, så da var det like greit å prøve å lyse opp dagen med en god frokost istede. Senere skal jeg forresten på PREMIEREN AV PAPERTOWNS, noe jeg gleder meg sykt mye til! Jeg skal dit sammen med Nora, så det blir koos. Jeg har store forventninger til filmen, og håper på at John Green har gjort en like bra jobb som med The fault in our stars :D

Flere som skal på premieren av papertowns?

11

easy hairstyle and new sweater

  Publisert 23.07.2015 klokka 16:34 i kategorien Mote

For ett par dager siden dro Emilie og jeg på dagstur til Namsos, hvor jeg bl.annet kjøpte denne finee genseren! Jeg synes slike "tutleneck´s" er sååå fine, de passer liksom sammen med alt. Jeg har forresten funnet den endelige løsningen når det gjelder håret mitt. Jeg har det alltid hengende løst, noe jeg synes er veldig kjedelig i lengden.. såå nå setter jeg opp en slik hårtopp nesten hver dag istede, haha.

2

summerinspo

  Publisert 22.07.2015 klokka 16:09 i kategorien Inspirasjon5

MY FAVOURITE MEAL

  Publisert 21.07.2015 klokka 23:04 i kategorien matprat

.. Altstå kveldsmat - dagens beste måltid i mine øyne. Grunnen er vell egentlig det at det kun er da jeg faktisk gidder å lage ordentlig mat, såå det sier seg kanskje selv at det blir favorittmåltidet. Men hallo, kveldsmat er digg uansett!


Grove vaffler sto på dagens meny, og de ble faktisk kjempegode! Så gode at jeg skulle tro jeg hadde hatt oppi masse sukker.. men nei, null sukker i denne oppskriften! Det jeg hadde oppi var hvetemel, havregryn, sammalt hvete grov, salt, ekstra lett melk, egg, litt smør og bakepulver. De er vell kanskje ikke sånn ekstremt sunne, men sunnere er de hvertfall! haha.Idag har jeg faktisk gjort en hel del! Jeg startet dagen med å støvsuge, vaske og rydde litt her hjemme, ogsåå stelte jeg meg for å treffe noen venner - Vi spilte volleyball og koste oss ute i finværet. Før det tok jeg antrekksbilder som besto av litt nytt, men det får dere se senere. Nå tenkte jeg faktisk å ta meg en tur ut for å trene, for når jeg først har motivasjonen til det så må det gjøres! Ha en fortsatt fin kveld

15

OUTFIT - FRESH DRESS

  Publisert 19.07.2015 klokka 22:46 i kategorien Antrekk


Allerede klokka halv ti i dag morges sto jeg opp - Jeg rettet håret og sminket meg før jeg tok på meg min splitter nye kjole fra Bik bok. Vi skulle avgårde til kirken allerede klokka elleve, så det var bare å pynte seg, spise og dra. Vi skulle i kirken for å se verdens skjønneste jente bli døpt (datteren til søskenbarnet mitt). Etter kirken dro vi hjem til dem for å feire. Vi fikk masse god mat og kaker, og det var veldig koselig!

Se på denne lekre kjolen som jeg plukket opp i Trondheim da dere. Den passet perfekt for anledningen, ettersom fargen er sommerlig og lys. Jeg liker detaljene som gjør kjolen litt ekstra pyntete, og mønstret som går bak på ryggen og rundt livet - Håper det kommer flere anledninger for denne herligheten!

Hva synes du om kjolen?

12

DAGENS ANTREKK

  Publisert 18.07.2015 klokka 22:41 i kategorien Antrekk


// cardigan Gina tricot // topp JC // jeans Dr.denim // sko Nike // skjerf Bikbok //

Heei dere! Beklager for ett par blurry og mørke bilder, men det klandrer jeg været/regnet for. Jeg gikk ut for å ta bilder, klar med stativet og hele pakka, men akkurat da pøset det ned såå kameraet ville hverken fokusere eller gi meg bra lys. Jaja, bilder ble det uansett!

Skoene jeg har på meg er forresten nye og det samme er cardiganen, men den har dere sett tidligere. Jeg har blitt stor fan av de hvite Nike air max, så nå har jeg skaffet meg både den lave og den høye "utgaven". De er veldig praktiske ettersom jeg kan bruke de sammen med hva som helst, også elsker jeg designet! :D

2

VIDEO; SOMMERFERIE 2015

  Publisert 15.07.2015 klokka 13:37 i kategorien Video
Husk å skru på tannhjulet for bedre kvalitet!


WOHO! Da poster jeg endelig min første video her på bloggen! Det tok utrolig mye tid, lengre enn jeg hadde forventet. Nå skjønner jeg hvordan det er for youtubere som er forventet at skal prestere (med videoer) opptil flere ganger i uken, for herregud det tar tid og tålmodighet!
Grunnen til at jeg velger å lage en video ut av dette, er fordi det virket morsommere enn med bilder. Med bilder blir innlegget langt og kanskje kjedelig, så jeg satser på at en video er bedre ;)6

I MINE NYE "CIRKUSBUKSER"

  Publisert 08.07.2015 klokka 18:01 i kategorien Antrekk

- Topp H&M, cardigan Vila, bukse H&M, sko Converse, solbriller Vita -

4

LYKKE

  Publisert 07.07.2015 klokka 21:44 i kategorien Blogg

Heei! Idag var mest sannsynlig den siste dagen vi får med finvær før vi drar herfra på Torsdag(?), så den måtte utnyttes til det fulle! Dagen har derfor gått til å ligge i solen å slappe av med jordbær, brus og bøker - Lyykkeee2

SUMMERFUN

  Publisert 06.07.2015 klokka 19:06 i kategorien Blogg

// Jeg skrev dette innlegget igår //

Heei! Den siste uka har egentlig ikke gått til annet enn å ligge på stranden. Tempen har vært på opptil 30 grader og det må jo utnyttes. I tillegg har det ikke vært annet enn sol og blå himmel, såå her stråler vi av lykke. Imorgen derimot, er det meldt litt dårligere vær, såå da er planen å dra inn til byen - tidenes koseligste by! For min del blir det litt digg med en dag borte fra stranden, ettersom jeg har slitt med både vondt i hode og litt mindre energi på grunn av for mye varme og sol.
13

PRETTY IN PINK

  Publisert 03.07.2015 klokka 11:11 i kategorien Antrekk


Ny sommerfavoritt fra H&M

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015
hits