2

31.08.2013

  Publisert 31.08.2013 klokka 10:09 i kategorien Hverdag


Heeisann dere! Idag blir det bytur som sagt. Pappa lager en fantastisk frokost, som er egg og bacon! :-) Tenkte å lage en innkjøpsvideo av tingene/klærne jeg kjøper når jeg kommer hjem! Jeg skal hvertfall gjøre et forsøk, er ikke 100% sikker på at den blir "bra nok". Håper alle får en fin lørdag, og nyter helgen!
2

Liten oppdatering!

  Publisert 30.08.2013 klokka 21:39 i kategorien Hverdag


Heeeisann! Da jeg sto opp idag var det bare å få på seg klærne, spise frokost, også dro vi rett til byen. Det var utrolig koselig, og jeg kjøpte masse nytt! :-) Vi spiste lunsj på jordbærpikene, noe jeg anbefaler alle å gjøre en gang! Imorgen blir det en ny runde rundt i byen, så resten av kvelden skal jeg bruke til å lade batteriene så jeg er klar for en ny dag i steinkjer by! Håper alle har hatt en fin fredag til nå, og nyter den gode helgefølelsen! :-)
0

Steinkjær- tur!

  Publisert 29.08.2013 klokka 20:28 i kategorien Hverdag


Nå har vi kommet frem til steinkjær! Koser oss masse! Er så herlig å sitte ute å slappe av og kose seg! Godt å kjenne at jeg har fri et par dager :-) Imorgen blir det sikkert en tur til byen, som blir utrolig koselig! Blir gøy å få "shoppet" litt her de faktisk har litt andre butikker enn hjemme. Håper alle får en super kveld! Slenger med et "Ipad- bilde". Skriver ikke mer ettersom nettet ikke er det beste akkurat nå.
4

A great Wednesday!

  Publisert 28.08.2013 klokka 16:33 i kategorien Hverdag

Heei! Har ingen spessielle planer for dagen, og heller ingen kreativitet eller inspirasjon til blogginnlegg. Har tenkt å bruke dagen til å slappe av, kanskje ta meg en joggetur, tegne litt og prøve på å lage en video! Videoene jeg lager blir liksom aldri bra nok, så jeg ender alltid opp med å slette de. men en gang må jeg jo få det til :-) Håper alle får en fin dag, og koser seg i regnværet! Har ihvertfall regn her i Brønnøysund. 
Har på meg verdens deiligste og fineste genser idag! Marius genseren har bestemoren min strikket :-) 

Hva skal du gjøre idag?

6

Glitter nails!

  Publisert 27.08.2013 klokka 21:00 i kategorien Nailstuff

Nå har jeg lakket neglene mine, og skal vise dere bilder! :-) Dagen idag ble ikke helt som planlagt. Det endte med en tur til byen for å lete etter sko og jakke til en tur klassen vår snart skal på. Har fått gjort ferdig alle leksene og er veldig sliten, så resten av kvelden går til avslapping og film! Blir vell noen episoder med Gilmore girls, som blir utrolig koselig! Begynner å bli skikkelig "glad" i serien om jeg kan si det sånn. Vi har alle filmene, som jeg tror er hele sju sesonger! Håper alle har hatt en fin tirsdag!


Fra venstre: Topcoat//Cubus// Blålilla//H&M// Rosa//H&M// Glitter- topcoat//Glitter// (Hva de heter står på bildet)"Nail spray, Quick dry" Fra Bik Bok.

Resultatet (over) : 

Hva synes dere om resultatet? :-)

2

A rainy day!

  Publisert 27.08.2013 klokka 15:23 i kategorien Blogg

Kreativ overskrift? Ikke akkurat.. Men det er vell innlegget som har mest å si :-) Denne tirsdagen kommer til å bli rene "innedagen". For ut vil jeg ikke! Skal bruke dagen fornuftig, å få gjort noen lekser. Skal også prøve meg på noen tegninger og lakke neglene. Video blir det kanskje også. Hvis den blir bra, og jeg får tid. Skoledagen var helt grei. Hadde bare en time med det jeg vil kalle fag + gym i finværet, og musikk i hele tre timer! Håper alle får en fin dag! :-)Har dere noen planer for dagen? :-)

4

Cheap monday!

  Publisert 26.08.2013 klokka 14:30 i kategorien Blogg

Heei dere!

Idag har vært og blir en tung dag. Mandag = kanskje verste dagen i uka. Været er ikke akkurat tipp topp, og leksene må være unnagjort til Fredag. Skal lage "middag" og sette igang med leksene etterpå. Håper alle får en fin dag! 


Ignorer sokkene mine.. De har gått gjennom mye idag! ;-)

Hvordan har deres mandag vært til nå?

0

En fantastisk helg!

  Publisert 25.08.2013 klokka 21:16 i kategorien Blogg

Da var nok en fantastisk helg over. Har hatt fint vær stortsett hele tiden og graderstokken har vært oppe i 20 grader! Idag har jeg som sagt vært på Nordhus og sett på fotballkamper, og hatt besøk. Så spreke som vi var, syklet vi hele veien til Nordhus:D Det var en fin tur og været var topp! Resten av kvelden går til avslapping og Gilmore Girls episoder. Håper alle har hatt en fin helg, og er klar for en ny skoleuke! :-) Slenger med et bilde for å "freshe" opp innlegget litt.


"Wish you all a great week at school!" 

Hva har du gjort idag? :-)

 

8

Dagens outfit!

  Publisert 25.08.2013 klokka 11:27 i kategorien Antrekk

Idag skal jeg en tur til nordhus for å se Malin spille fotballkamp og senere får jeg besøk av noen venniner :-) Det blir en koselig dag for min del! Har tatt noen bilder av "dagens outfit" som jeg skal vise dere! Håper alle får en fin dag!


Skjortsen jeg har på meg har jeg fikset selv. Den er egentlig helt "basic", men jeg festet noen nagler på den for å freshe den opp litt! :-)
Hva synes du om bildene?

 

 

10

Fjelltur i bilder!

  Publisert 24.08.2013 klokka 17:18 i kategorien Fotografi

Kom akkurat hjem fra en herlig fjelltur! Den endte litt dramatisk ettersom jeg snublet, og falt over et strømgjerde..Ellers var det en fin tur, som jeg alltid vil huske :-) Tok masse bilder som jeg gjerne vil dele med dere. Været var supert (kanskje litt for varmt), så det var nok et dårlig valg å ta på seg en stor hettegenser. Håper dere får en fin kveld! :-)
Tok ingen bilder fra da vi var på toppen dessverre, men sånn at dere vet det.. Vi var der! :D

Hva syns du om bildene, hva har du gjort idag? :-)

2

Sporty + antrekk!

  Publisert 23.08.2013 klokka 19:32 i kategorien Antrekk

Har tatt noen bilder av mitt "etter trening antrekk" :D Har jogget en runde i nabolaget, som var utrolig herlig! Før det, gikk jeg en liten tur med Tinka. Må jo benytte meg av det nydelige været vi har her i Brønnøy! Det er faktisk meldt sol og finvær hele helgen. Håper det stemmer. I morgen blir det kanskje en fjelltur. Men nå skal jeg bare slappe av og "ta livet med ro" :-) Blir deilig å få slappet av litt etter den første skoleuka. Håper alle får en fin kveld, og helg!

Uredigerte bilder:


Redigerte bilder (under) :

Har forresten også funnet meg to favoritt trenings- sanger! De finner du HER og HER

Hva syns dere om sangene og antrekket?

4

To nye dufter!

  Publisert 23.08.2013 klokka 15:45 i kategorien Innkjøp

Heei! Skoledagene har gått utrolig fort, og helgen har kommet med et knips! 

Imorges kom pappa med to fantastiske parfymer han hadde kjøpt da han var borte. Malin og jeg deler på begge. De lukter helt himmelsk og designet er nydelig :-) Håper forresten alle har hatt en flott skolestart og uke! 


De to nederste bildene er redigerte. 

Har du prøvd parfymene? :-) 

 

4

Sen oppdatering..

  Publisert 22.08.2013 klokka 19:52 i kategorien Blogg

Heei! 

Beklager for utrolig sen oppdatering nå idag. Har vært hos en vennine med to andre venniner hele dagen, noe som var utrolig koselig! Litt synd at jeg ikke har fått blogget, men sånn kan det bli iblant. Alle trenger tid til venner :-) Nå aner jeg ikke hva jeg kan blogge om. Jeg er helt tom for ideer, og mangler inspirasjon. Har dere tips til innlegg, eller video hvis dere ønsker det? Tar i mot alle forslag! :-)

Slenger med et bilde så innlegget ikke blir så altfor kjedelig.
 Håper alle får en finfin kveld!

6

"Don't cut here, life is beautiful!"

  Publisert 21.08.2013 klokka 20:40 i kategorien Blogg

Idag skrev Malin noe svært betydningsfullt på hånden min: "Don't cut here life is beautiful!" Det er et fantastisk "ordtak" om jeg kan kalle det det.. Har hørt setningen flere ganger, men det er jo ikke rart for den gir jo mening! 


Vil forresten spørre dere som har litt peiling på hvordan man laster ned youtube- videoer til bloggen? Sånn at man kan se videoen gjennom/på bloggen, uten å må klikke seg inn på youtube. Og så lurer jeg på hvordan man legger ut linker til forskjellige ting, og kunne klikke på linken der det står "her"? (hvordan får man til å legge ut HER- linker til bloggen er altså det andre spørsmålet)? :-) 

Blir veldig takknemelig og glad for svar! :-)

6

Today's outfit- Black and white!

  Publisert 21.08.2013 klokka 18:46 i kategorien Antrekk

Heei! 

Dagen idag har vært ganske vanlig. Etter skolen dro jeg til bestemor sammen med Malin. Det var utrolig koselig! Kom hjem først nå, som vil si at bloggingen ikke har vært helt topp idag. Innleggene blir litt sene, men jeg håper det går greit :-) her er noen bilder av "dagens outfit". Enjoy!


Beklager at noen bilder var litt uklare.

Vil dere ha video? Tenkte på å lage en men trenger forslag! Kom gjerne med tips :-)


 

0

2 favourite songs!

  Publisert 20.08.2013 klokka 20:56 i kategorien Favoritter
musicnodes
Birdy: Wings
http://www.youtube.com/watch?v=OmLNs6zQIHo   (link til video/sangen på youtube)

 

musicnodes
Birdy: People Help The People
http://www.youtube.com/watch?v=WJTXDCh2YiA  (link til video/sangen på youtube)


Dette ble et litt "rotete" innlegg. Disse to sangene er mine favoritter nå for tiden. Elsker de! :-) Begge sangene er av min favoritt- artist nå for tiden, Birdy! Hun har en fantastisk stemme, som er spessiell og annerledes.

Hvilke artist er deres favoritt "at the moment"? 

6

Tegning av Mathilde Holck + Dagen idag!

  Publisert 20.08.2013 klokka 20:42 i kategorien Tegning

Idag har jeg slappet av hjemme, tegnet Mathilde Holck, gått en tur med mamma og sett på at Malin har spilt fotballkamp :-) Har vært en fin dag, men nå er jeg utrolig sliten. Skal slappe av resten av kvelden, blir sikkert noen episoder med Gilmore Girls også. Skal legge meg tidlig i og med at jeg har hele sju timer skole imorgen! Kommer til å bli en slitsom skoledag. Jeg kan forresten vise dere tegningen av Mathilde Holck. Hvis dere synes jeg burde sende den til henne, så kan dere kommentere det i kommentarfeltet :-)

 


Det er ikke noe jeg brukte spessielt lang tid på (skal kanskje tegne en ny), men jeg ble ganske fornøyd.

Hvis du likte tegningen, kan du gjerne kommentere det i kommentarfeltet.

2

Bildedryss+ treningsøkt!

  Publisert 19.08.2013 klokka 20:34 i kategorien Fotografi

Kommer rett ut av dusjen, og har hatt en fin treningsøkt :-) Nå er jeg klar for noen Gilmore Girls- episoder med mamma og Malin. Det blir koos! På søndagen tok jeg en del bilder fra en tur vi var på. Ble ganske fornøyd med mange av de, og vil vise bildene til dere! Håper alle får en superduper kveld, kos dere masse! 

Tusen takk til alle mine fantastiske lesere! Jeg er så utrolig takknemelig! <3

Hva skal dere gjøre i kveld?

2

First schoolday, finaly done! +Todays outfit.

  Publisert 19.08.2013 klokka 15:12 i kategorien Antrekk

Heei! 

Da var første skoledag unnagjort! Sommerferien gikk så allt for fort. Har hatt en super ferie, som gjerne kunne vart lenger. Men å treffe igjen venninene var utrolig koselig! :-) Det har gått mye i gjesping idag, kjenner jeg er utrolig trett! Noen andre som kjenner "trettheten" komme? Håper alle har hatt en fin dag så langt! Her kommer noen bilder av dagens antrekk.
Genseren er forresten lakserosa (ikke oransje). Ble lite utebilder, det har regnet i hele dag. Men nå ser det ut til å lyse opp! :-)

Hvordan har deres dag vært? :-)

 

 

 

4

Nailpolish- Hearts and dots!

  Publisert 18.08.2013 klokka 17:03 i kategorien Mote

Har fått helt dilla på å "dekorere" neglene mine! Jeg får sluppet kreativiteten løs, og dekorere de slik jeg ønsker :-) Tok en del bilder, som jeg skal vise dere nå:


Det jeg brukte (over).

Neglelakk//Viva La Diva//cubus// Neglelakk//Viva La Diva//Cubus// Neglelakk//Isa Dora- wonder nail//H&M// Brukte også topcoat, før jeg lakket neglene og etter.

Resultatet av min venstre hånd. Blå neglelakk med hjerter.Resultatet av min høyre hånd. Grønn neglelakk med Hjerter/prikker. Brukte også en sølv neglelakk her.


Hva synes du? :-)

6

DIY- Det du kan gjøre hvis du ikke har en almanakk!

  Publisert 18.08.2013 klokka 12:15 i kategorien DIY


Noe de fleste sikkert ønsker seg, er en personlig almanakk. De er utrolig fine og man kan få de i mange "stiler". selv ønsker jeg meg en almanakk, men skal ikke kjøpe det nå. Så derfor har jeg laget noen lignende forsider på 2 vanlige bøker. Jeg selv ble ganske fornøyd med de. På boken til venstre har jeg brukt et slags "bildecollage" Malin lagde til meg, da jeg hadde bursdag :-)  Jeg ble utrolig glad for det, og ville bruke det til noe spessielt. Så jeg bestemte meg for å lime det fast til en skrivebok. På den andre boken har jeg gjort akkurat det samme, men der har jeg brukt et vanlig bilde av meg når jeg var liten. Boken blir kreativ og bringer frem gode minner! :-)


Hva synes dere om DIY- prosjektet? 

0

Nailpolish- Colorful!

  Publisert 17.08.2013 klokka 17:47 i kategorien Mote

Føler meg som en regnbue akkurat nå! Lakket neglene isted å de ble veldig fargerike kan man si. Skal vise dere bilder av resultatet. Men først ,må jeg fortelle at jeg har fått min egen google/youtube- konto! Dere kommer til den hvis dere trykker her: http://www.youtube.com/channel/UCLHu1Uuzp64b3wjjxy-khdA. Her legger jeg ut alle videoene (hvis jeg får lastet opp noen). Prøvde å laste ned innkjøpsvideoen isted. Men størrelsen på videoen er for liten :-( Og jeg aner virkelig ikke hvordan man forandrer på det. Så kanskje dere kunne være noen "reddende engler" å kommentere under hvordan man gjør det. Hvis noen av dere vet hvordan da selfølgelig :-) 


Ble ikke så fornøy med resultatet, men gøy er det jo å få vise det! 

Vet dere hvordan man redigerer størrelsen på videoer gjennom youtube/google- konto? :-)

 

0

Bytur!

  Publisert 17.08.2013 klokka 11:29 i kategorien Blogg

Heei, og god morgen!

Nå skal jeg snart dra til byen med Vilde og Emma. Igår var jeg jo på filmkveld, noe som var utrolig koselig! Vi så "The Hunger Games". En film som anbefales! Da slenger jeg bare med noen enkle bilder jeg tok isted, og ønsker alle en finfin dag! :-)


Hadde ikke sminket meg på bildet over, noe jeg skulle gjøre etterpå.


Hva skal dere gjøre idag? :-)

8

Black, white and many different colours!

  Publisert 16.08.2013 klokka 18:05 i kategorien Fotografi

Den beste overskriften! Kreativiteten var ikke helt på min side når det gjaldt dette innlegget. Men det jeg mener med det, er bilder i svart, hvitt og mange forskjellige farger. Det skjønner dere sikkert når dere ser bildene. Bildene er forresten fra de siste dagene som har gått. Er veldig glad i å ta bilder ute. Hvertfall når jeg får følelsen av at de blir fine! :-)

Alle bildene med farger (under):
Bildene i svart & hvitt (under):Noen av bildene er kanskje litt uinterresante, men jeg valgte å vise de uansett :-)

Jeg må forresten beklage at jeg har publisert noen av innleggene i feil kategorier. 

Hva synes du om bildene? 

 

10

OBEY- Caps

  Publisert 16.08.2013 klokka 10:14 i kategorien Antrekk

Heei, og god morgen!

Dagen idag kommer til å bli veldig koselig! Det er kjempefint vær ute, og senere skal jeg treffe noen venner. Skolen begynner jo snart, og da må man jo nyte allt som er igjen av den herlige sommeren! Får følelsen av at det enda er tidlig i Juli når jeg ser ut. idag er en sånn dag jeg er helt tom for ideer og inspirasjon. Men jeg kom på at jeg kan vise dere min fine Obey- caps, som jeg kjøpte i Stockholm nå i sommer :-) Håper alle får en "solrik" dag!


Tipper forresten capsen er "fake"..

Hva synes du om bildene? :-)

 

0

Til Vega idag!

  Publisert 10.08.2013 klokka 09:18 i kategorien Blogg

Heei og go morgen! Idag drar mamma, pappa og Malin og jeg til Vega en tur! Har aldri vært der før så jeg gleder meg til å se hvordan det er. Vi skal bare være der til imorgen, så "bloggpause" vil jeg ikke akkurat si at det blir. Blir kanskje dårlig med blogging idag. Men det kan alltids hende jeg får nett og skriver et kort innlegg. Håper alle sammen får en fin helg! Kos dere masse.

Hva skal du gjøre i helgen? 

14

Nailpolish and flowers!

  Publisert 09.08.2013 klokka 16:19 i kategorien Blogg

Har nettopp vært ute å gått en tur sammen med Malin og Tinka. Før vi dro lakket jeg neglene og ble ganske fornøyd. Tok også noen bilder tidligere idag, av meg og blomster som jeg vil vise dere. Legger bare ut allt samtidig! Noen av bildene er redigerte.


"Pink nailpolish with dots"

Fra venstre: Rosa Essie neglelakk- H&M. French Liner (for å bruke øverst på neglene)- Cubus. Nailpolish remover (dypp fingeren i boksen og neglelakken forsvinner på et blunk)- Bik Bok. Nailpolish remover Depend- Cubus.

"Flowers that smells good"

"Smile! It's the best makeup a girl can wear"

"Be yourself, be real"
Hva har du gjort idag?

2

Innkjøpet!

  Publisert 09.08.2013 klokka 12:54 i kategorien Innkjøp

Heei søte dere! Som jeg sa igår skal jeg vise dere det jeg kjøpte. Idag har jeg vasket/ryddet litt her hjemme, og resten av dagen har jeg ingen planer. Lurer på om jeg begynner å bli forkjølet. Blir ca. tredje gangen nå i sommerferien.. Har vært veldig svimmel og hatt mye vondt i hode i det siste så jeg skal prøve å ta det med ro. Men blogging blir det! Håper alle får en fin dag.

Alle klærne er fra Vero Moda, så under bildene skriver jeg bare priser.
T-skjorte "trust"  99,-

Slik ser den ut på.

T-skjorte "control" 99,-

Slik ser den ut på. (Var ikke akkurat heldig på dette bilde)

Jakke/Cardigan med nagler (på skuldre og lommer) 100-200,-
 Hva synes du om innkjøpet? 

 

6

Kveldens antrekk!

  Publisert 08.08.2013 klokka 21:21 i kategorien Blogg


T-skjorte//VeroModa// Jakke/Cardigan//VeroModa// 

Ring//Bik Bok// Armbånd//?// Smykke//?// 

Sko//Eurosko.

kom nettopp hjem fra en koselig bursdag hos to av søskenbarna mine :) Resten av kvelden skal jeg bare slappe av å kose meg! Må kose meg så mye jeg kan nå, er ikke lenge til jeg må begynne å stå opp klokken sju, og rekke skolen. Jeg både gruer og gleder meg. Har hatt en veldig fin sommer, som gjerne kunne vart evig! Det jeg egentlig skulle vise dere i dette innlegget var antrekket jeg hadde på meg i bursdagen. Noe av det jeg har på meg er nytt (viser antagelighvis resten av det imorgen) Håper alle får en fin torsdagskveld videre! :)

Hva synes du om antrekket, hva har du gjort idag? :)2

Bytur + dagens antrekk!

  Publisert 08.08.2013 klokka 16:15 i kategorien Blogg

Heei! Ganske tidlig idag kastet Malin og jeg oss på syklene, for å møte mamma i byen. Vi dro til Vero Moda for å se om vi fant noe fint til en bursdag vi skal i i kveld. Fant masse fine klær som jeg skal vise dere senere. skal også dele "bursdagsantrekket" mitt med dere hvis jeg får tid :)


Dongerijakke//H&M// Bukse//Vero Moda// sko//Converse// Armbånd//?// Smykke//?//

Hva syns du om antrekket? :)

0

Dagen idag!

  Publisert 07.08.2013 klokka 23:44 i kategorien Blogg

Har vært veldig koselig! Jeg har vasket hjemme, vært på en camping som ligger ute på torget (bestemoren min har campingvogna si der), og vært hjemme å kost meg! Tok masse bilder da vi var på campingen, som jeg gjerne vil vise dere! + noen jeg tok senere :) Har også sett ferdig de aller siste episodene med Gossip Girl..Dessverre. Tar gjerne imot tips til nye serier å følge med på! Ellers håper jeg alle får en fin kveld videre.
"she's my sister but also one of my best friends" 

 Fine mamma og meg <3"I love fruit"

Hvordan serier/filmer ser dere på? :) Vil gjerne vite hvilke!

6

Bilder fra gårsdagen!

  Publisert 07.08.2013 klokka 14:03 i kategorien Blogg

Heei søte dere! Som jeg sa igår ville jeg vise dere bildene jeg tok ute i finværet igår. Måtte benytte sjansen for å få tatt noen fine bilder i finværet. Har ikke sett solen idag, så er glad jeg tok noen "sommerbilder" igår :) Noen av bildene er redigert bare sånn at dere er klar over det. Enjoy!
Hva synes du om bildene? :)

 

8

A perfect day!

  Publisert 06.08.2013 klokka 18:04 i kategorien Blogg

Har nettopp komet hjem fra stranden, så jeg skal snart hive meg i dusjen. men først vil jeg vise dere bildene jeg tok på stranden idag :) Det var egentlig ikke så fint vær, men det ble bare finere og finere etterhvert! Har hatt det koselig, og håper dere har hatt det også! Senere idag legger jeg kanskje ut et innlegg med bilder jeg tok før vi dro til stranden. 

Ble bare noen få bilder. Men det er vell bedre enn å legge ut 30 kjedelige bilder i et innlegg :)

hva synes du om bildene? :)

8

Mine favoritt- hudprodukter!

  Publisert 06.08.2013 klokka 12:41 i kategorien Blogg

Good morning sunshines! idag tenkte jeg å lage et innlegg jeg kaller  "mine favoritt- hudprodukter". Jeg viser bare noen av de. Når jeg sier hudprodukter mener jeg til både ansikt og kropp :) 


Body butter- Bildet over viser tre store bokser med forskjellige body buttere. Alle har forskjellige dufter, men funker ganske likt. Hvis du har tørr hud, eller bare vil "Glinse" litt ekstra nå om sommeren funker de bra. På alle boksene står det hvilken effekt de har, noe du sikkert ser. Body butterne kan kjøpes på apotek.

Dette er en "Body scrub" som jeg bruker før jeg dusjer fordi det er noen slags "steiner" i den, som jeg velger å vaske bort snarest mulig. Men det er jo selve virkningen av skrubben da. Denne "body scruben" er etter min mening helt fantastisk og har utrolig bra virkning! Er litt usikker på hvor man får kjøpt den. 


Ååå, denne "body butteren" fra the body shop" er helt fantastisk. Den lukter himmelsk, og kan kjøpes i flere dufter. Body scrub fra the body shop.

Denne kremen er til både ansikt og kropp. men jeg velger å bare bruke den til ansiktet i og med at det er en liten boks. Den er fra Nivea og funker utrolig bra etter min mening.

Hva synes du om produktene, så du noe du likte? :)

 

4

Dagen idag+ redigerte bilder!

  Publisert 05.08.2013 klokka 19:53 i kategorien Blogg

Heei! Beklager for utrolig dårlig blogging. Jeg skal skjerpe meg. Igår dro jeg på overnatting hos en vennine, med en annen vennine, noe som var utrolig koselig. Et fint sommerminne! Idag dro vi til urstabbvika for å bade. Det var 20 grader, og vannet var varmt. Jeg tok dessverre ingen bilder fra overnattingen og dagen. Men jeg legger uansett ut noen redigerte bilder som er tatt tidligere. Jeg tenkte på å lage sånn spørsmålsrunde, men jeg vetikke om det er noe dere kunne tenkt dere eller ikke? Kommenter gjerne under, om du ønsker spørsmålsrunde :) Håper alle får en fin kveld videre. 

Hva syns du om bildene? Ønsker du spørsmålsrunde? :)

 

12

Antrekk gjennom sommeren!

  Publisert 04.08.2013 klokka 12:41 i kategorien Blogg

Heei, og god morgen! idag skal jeg kanskje treffe noen venniner, som blir utrolig koselig :) Siden jeg ikke har noe spessielt å blogge om, tenkte jeg at jeg kunne vise dere noen av antrekkene mine gjennom sommeren. Jeg har skrevet nummer på og under bildene, sånn at dere kan kommentere under hvilket dere likte best! Håper alle som ser innlegget kommenterer :)


1. Svart topp og grå skjorts. 

2. OBEY- topp og blå skjorts.

3. En svart løs topp med oransje glidelås bak og en stripete skjorts i svart og hvit.

4. Grå/svart t-skjorte, Army jakke, svart bukse og vinrøde converse.

5. Grå topp med åpen rygg og et lakserosa skjørt.

6. Grå genser med skrift: "champions national team" og en svart bukse.

7. Grå/svart t-skjorte, Army jakke, svart bukse og vinrøde converse. (akkurat samme antrekket som på bildet nummer 4, men det så jeg ikke før jeg hadde laget nummerne)

8. En svart peplum- topp og et lakserosa skjørt. 

Det var alle antrekkene jeg hadde å vise dere. Håper alle kan kommentere under hvilket dere likte best :)

Hvilket antrekk likte du best? :)

6

Klærne jeg bruker når jeg trener! -Anbefaling

  Publisert 03.08.2013 klokka 21:20 i kategorien Blogg

Tenkte å vise dere hvilke klær jeg bruker når jeg jogger. Ihvertfall noen av de. Noe av det er til vask.. Anbefaler virkelig de som trenger treningsklær, å vurdere disse! Skriver pris på tingene hvis jeg husker det.


Alle klærne jeg skal vise dere.

Denne treningsskjortsen/tightsen fra Craft er kjøpt på Mx- sport. Den er akkurat passe lang og sitter godt :) Er veldig fornøyd med denne.

Denne deilige kose- skjortsen er fra H&M, og fungerer fint som en treningskjorts! Er veldig behagelig og passer bra til både å løpe og trene i.

Beklager det dårlige bildet, men fikk ikke noe bedre.. Denne trenings-tightsen er fra Craft, og kjøpt på Mx sport. (tror jeg) Den er god å ha på, og er ikke for trang. Den har også en liten lomme bak, og noen små luftehull bak kneet.

Denne fantastiske treningsjakken er fra Kari Traa, og er kjøpt på nettet. Men jeg husker ikke hvordan butikk. Tror den er vindtett, og gjør at du ikke svetter. Den har to lommer, og er perfekt til utetrening. Elsker fargen, er utrolig "fresh" og gir meg lyst til å trene! 

Denne trenings bh-en er fra et merke kaldt Mxdcsport (kjenner ikke så godt til merke. (jeg vet at Krissy.blogg.no har en helt lik) Den har innebygd mobillomme, noe som er et stort pluss! Den er kjøpt på en nettbutikk, men jeg vetikke hvilken. Jeg elsker at den er rosa (passer perfekt til jakken på bildet over)

Denne trenings bh-en bruker jeg egentlig mest på håndballtreninger. Den er kjøpt på Cubus, og er utrolig god og behagelig!

Disse skoene er fra Asics og kjøpt på en nettbutikk. Tror de kostet rundt 700 kroner. Noe som ikke er så altfor dyrt til å være så behagelige og perfekte! Asics er fantastiske løpesko, etter min mening.

her er treningsklærne jeg som oftest bruker når jeg jogger. Den rosae jakken, den rosae trenings bh-en, Asics skoene, og skjortsen/tightsen fra Craft. Elsker det!

Håper dere fikk nytte av tipsene, så ønsker jeg dere en fin lørdagskveld videre! :)

Hva syns du om trenings- klærne? :) 

 

2

Jogging, konsert og bytur!

  Publisert 03.08.2013 klokka 19:44 i kategorien Blogg

Heei, Idag har jeg så å si vært opptatt! Har vært på byen med to gode venniner. Var herlig å ta igjen litt jenteprat! <3 Jeg har også vært på konsert ved Torghatten. Artisten het Lars Bremnes tror jeg.. Da jeg kom hjem for ikke så lenge siden, følte jeg at jeg trengte en joggetur. Var herlig å løpe litt i finværet. 25 grader tror jeg det er nå. Men sola har jeg ikke sett noe til. På byen kjøpte jeg ingenting spessielt egentlig. Men jeg tok noen bilder etter joggeturen (synlig bevis). Håper alle får en herlig lørdagskveld! :)

Hva har du gjort idag? :)

0

Filmkveld!

  Publisert 02.08.2013 klokka 20:23 i kategorien Blogg

God kveld alle sammen! :) Her blir det filmkveld og masse kos. Skal se noen runder med gamle Gossip Girl episoder sammen med Malin. Vi har kjøpt inn sjokolade og grandiosa. Håper alle får en fantastisk kveld videre.
Beklager for uklare bilder :/

Hva skal dere gjøre ikveld? 

6

At the beach!

  Publisert 02.08.2013 klokka 18:28 i kategorien Blogg

Strandtur ble det allikevell! Haha, det var ganske varmt, og godt med et bad :) Vi kom hjem nå..Var der ganske lenge. Vi hadde med oss et av søskenbarna våre, noe som var utrolig koselig + mamma og Malin da.Håper alle får en strålende kveld! :)

Hva har dere gjort idag? 

2

Dagens antrekk

  Publisert 02.08.2013 klokka 12:54 i kategorien Blogg

Heei, utrolig deilig å våkne idag! Sol ute og 16 grader. Hadde egentlig tenkt oss ut for å bade.. men 16 grader er vell ikke akkurat noen bade-temperatur. Så da blir det bare å slappe av idag også. Herlig det da! Siden det er så fint vær må jeg jo benytte sjansen og få tatt noen bilder. Fikk med meg Malin ut for å være litt "fotograf"for meg. Håper alle får en strålende dag videre! :)


Tok utrolige mange bilder, men viser dere bare noen nå :)

Hva syns dere om bildene/antrekket? :)

0

Nailpolish- summer

  Publisert 01.08.2013 klokka 19:33 i kategorien Blogg

Nå tenkte jeg å vise dere neglelakkene som jeg har brukt i sommer :) Eller jeg legger ut bilder der jeg har lakket dem, og hvor neglelakkene er fra osv.. 


"All my nailpolishes!" Bildene som kommer nå er av noen av de neglelakkene jeg har brukt nå i sommer.

Rosarød- neglelakk fra Isa Dora- Wonder nail.

Dette er en slags "top coat" som du legger over neglelakkene du ønsker å bruke. Den er gjennomsiktig med glitter. Neglelakk fra Glitter. (På bildet ser du at jeg har brukt den over en rødrosa neglelakk.)

"Sugar nails" dette har jeg vist dere før, og lagt ut innlegg på bloggen om. Mer trenger jeg vell egentlig ikke si.

Lillablå- neglelakk fra Isa Dora- Wonder nail. 

Akkurat samme som på et av bildene over, bare at jeg har en annen neglelakk under. Neglelakk fra Glitter. (slik er neglene mine lakket nå forresten) 

Denne neglelakken er lånt av Malin. Den er rosa og fra Max factor. 

Alle neglelakkene jeg har vist dere nå er jeg utrolig fornøyd med! Elsker de. Blir kanskje at jeg legger ut et innlegg senere en gang om hvilke neglelakkfjernere jeg bruker osv. For å si det på en enklere måte: Tilbehør til neglene :) Da håper jeg bare alle likte innlegget og får en fin kveld!

Hvilke neglelakker bruker du? (fra hvilket merke osv :)

 

6

Bilder fra Juli!

  Publisert 01.08.2013 klokka 12:33 i kategorien Blogg

Oi, så fort tiden går! 1. August allerede. Da er det ikke så lenge til skolen starter igjen da.. Jeg så på Stina.blogg.no at hun hadde lagt ut "oppsummering av juli" så jeg tenkte jeg kunne lage noe lignende.


Bilder fra Juli 2013!!

Tok masse bilder av Tinka. Hun har vært utrolig fotogen hele sommeren! 

Badet utrolig masse! Har hatt finvær i Brønnøysund, og finvær da jeg var på ferie.

Tok masse bilder til bloggen.. Hadde photoshoot i store deler av Juli!

Alltid like herlig å stå på verandaen i 3. etasje å se på den vakre solnedgangen og den vakre himmelen.

kjøpte masse jordbær! Har spist jordbær omtrent hele sommeren.

Måtte jo ha noe å gjøre når det regnet ute, så da sminker man seg og tar bilder..Haha

Fikk Malin til å lage utrolig mange vakre sommerfrisyrer til meg.Ble mye kos hjemme i sola denne måneden.Lakket neglene mine heeele tiden. Skal lage et eget innlegg om det :)Lagde "rom-bilder" innlegg til bloggen.Kjøpte masse fine klær og diverse ting.

var i Stockholm, Trondheim, og mange forskjellige campingplasser.

Ble kanskje mest bilder fra da jeg var hjemme siden jeg har lagd et innlegg fra reisen før. 

Hva syns dere om bildene? :) Hva har dere gjort nå i Juli?

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015
hits