8

høstinspo & forkjølelse

  Publisert 31.08.2014 klokka 15:58 i kategorien InspirasjonHeei og hallo! Imorgen starter en ny måned, og også en ny årstid! Det blir litt trist å forlate sommeren for denne gang, men jeg må innrømme at jeg gleder meg til høstmåneden(e) starter! Kakao, skjerf, regnværsdager og lange turer -Ahh♥ 

Jeg var så heldig å våkne med tett nese, vondt i hode og sår hals idag morges, så dagens planer er å ta det med ro og håpe på å bli bedre. Jeg hadde egentlig tenkt meg ut en tur senere, men det kommer an på hvordan formen blir. Nå skal det spises pizza(♥), så vi får snakkes senere! :)

Ha en fin dag!

8

ut på fjelltur, aldri sur

  Publisert 30.08.2014 klokka 19:36 i kategorien Fotografi

               


-Tipp topp lørdagstur-

Heei! Hvem hadde trodd at jeg skulle stå opp klokken 08 på en lørdagsmorgen? (Ikke jeg) Jeg sto ikke opp så tidlig uten grunn da selvfølgelig. Idag var det nemlig bare å komme seg opp av senga og inn i treningsklærne for å dra av sted på fjelltur. Mamma, bestemor, Malin, Tinka og jeg tok ferja fra vennesund til Holm, og tok turen opp til ett fjell kalt Holmsfjellet/Holmshatten (620 moh) -Knallfin tur! Det var ikke så altfor lenge siden vi kom hjem, men jeg har allerede rukket å hoppe inn i "daffeklærne". Kvelden skal nytes fra sofaen med Mgp.jr på skjermen og noe godt å spise ;) Ha en finfin kveld! 

Hva har du gjort idag? +Hva synes du om bildene?

10

yesterdays wearing

  Publisert 29.08.2014 klokka 17:30 i kategorien Antrekk

-Olajakke kappahl  Genser ?  Bukse Dr.denim  Sko stadium  Klokke nelly-


Hva synes du om antrekket og bildene?

6

new in - jeans & watch

  Publisert 29.08.2014 klokka 16:16 i kategorien InnkjøpHeeei! Flere enn meg som er happy for helg nå? Wihu! Imorgen og på søndagen blir det fjellturer og kos med familien, så helgen blir knallbra for min del!

Se på disse herlighetene da dere! Jeg bestilte buksa og klokka på Nelly i forrige uke, og fikk de levert i går. Buksa er super-komfortabel og sitter utrolig fint på, og klokka er nydelig *såå fornøyd*. Jeg bestilte meg også en genser fra Junkyard, som jeg viser dere senere. Hva synes du?

#innkjøp #mote #fashion #foto #fotografering #blogg #fredag

2

rekord?

  Publisert 28.08.2014 klokka 19:10 i kategorien Blogg

Heei! Gjett hvem som akkurat tok 800 bilder, og slettet 700 av dem minuttet senere? Galskap. Etter alt strevet med både fotografering og sletting, fikk jeg ihvertfall noe godt ut av det: 20 bloggverdige bilder. Etter nok en uke (ca) borte fra bloggen er jeg tilbake med ett par blogginnlegg, som blir postet iløpet av helgen.

I forrige uke bestilte jeg meg diverse klær (++) på nettet, og fikk de levert i dag! Åh, som jeg gleder meg til å bruke det, og også til å vise det til dere. Under/over kan dere se litt av hva som så fort som mulig blir å se på bloggen. Det blir både antrekk, innkjøp og August-favoritter.Ha en fin kveld!

 

8

today's boost

  Publisert 25.08.2014 klokka 20:08 i kategorien BloggHeei! Ettersom jeg har litt dårlig tid akkurat nå, vil jeg bare ønske der en fin kveld og også benytte sjansen til å dele dagens lunsj :D *Yuum*16

antrekk 240814

  Publisert 24.08.2014 klokka 21:17 i kategorien Antrekk


Kveldens antrekk; Genser (?) Bukse Vero moda Sko Stadium Hårbånd Glitter.

Hva synes du om antrekket?

6

satuuuurday

  Publisert 23.08.2014 klokka 20:28 i kategorien Blogg

Heeisan! Hver lørdag starter jeg innleggene med å fortelle at "dagen har gått så utrolig fort", og idag er situasjonen den samme. Etter å ha sovet vell og lenge imorges, kom jeg meg omsider opp å fikk i meg litt frokost. Jeg gikk deretter for å fikse meg, for å så dra til byen med Vilde. Vi dro på messa, der vi kjøpte thaimat (favoritten) og jeg fikk også kjøpt meg ett par nye sko (asics) + en treningstopp (2xu). Etter å ha vært en tur innom hjemme, dro vi tilbake til byen for å møte noen venner, for å så dra på tivoli :D Alt i alt har jeg hatt en super lørdag! 


Bilder tatt i sommer.

Ha en fin kveld!

15

alt og ingenting

  Publisert 22.08.2014 klokka 16:51 i kategorien Blogg

Heei! Nå som skolen har startet og hverdagen begynt, har bloggen blitt lagt litt til side. Lysten til å reise på rumpa for å gå å ta bilder har ikke vært her, og heller ikke motivasjonen til å blogge sjenerelt. Den første uka på skolebenken har vært helt ok, døgnrytmen er på plass og det samme gjelder rutinene. Jeg er såå glad for at (omtrent) alt faller på plass i hverdagen såpass fort, noe jeg trodde jeg kom til å bruke lang tid på å vende meg til. 

For å gå over til noe helt annet -Jeg er såå utrolig takknemlig for at det de siste dagene har vært flere som har klikket seg inn på bloggen min, til tross for at jeg hverken har skrevet eller lagt ut bilder. Tusen takk. Jeg tror nok det kommer til å ta litt tid før jeg får blogget skikkelig igjen, ettersom det er mye som tar av tiden min nå; Skole, venner og trening er en stor del av hverdagen, som jeg de siste dagene har satt av mye tid til. Jeg må innrømme at det har vært litt deilig å kunne ha en "frihet" til å gjøre det jeg selv vil de siste dagene uten å måtte tenke på bloggen hver dag, men jeg har også savnet det. Jeg kommer til å blogge litt fremover også, men kanskje ikke like mye som i sommer. 


Bilder fra i vår -never posted.

Ønsker dere alle en fortsatt fin fredag! -Jeg håper på å få postet en del innlegg i helgen, så det er bare å holde seg oppdatert;))

 

10

summermoments

  Publisert 18.08.2014 klokka 19:25 i kategorien Fotografi

 Hva synes du om bildene? (Om det ønskes, poster jeg gjerne en "del 2")

 

7

på toppen av fjellet

  Publisert 16.08.2014 klokka 19:38 i kategorien Fotografi

Ja, jeg har en fortid som ballerina. Laaangt ifra

Heiii, hatt en fin lørdag hittil? Jeg startet dagen med å spise en deilig frokost (også kjent som gårsdagens kvelds), tacopai -My favourite! Jeg fikk også tegnet en hel del, før mamma, Malin, Tinka og jeg dro avgårde på tur. Vi gikk opp fjellet kalt Vikerheia. Det er ikke ett veldig høyt fjell, men en fin tur! Jeg dro med meg kameraet både opp og ned fjellet, så noen bilder ble det.Ha en fin kveld!

30

my outfit - baggy but classy

  Publisert 15.08.2014 klokka 18:15 i kategorien Antrekk


Bilder tatt av Malin.

Heei! Fredagen startet med en aldri så liten bytur med lillesøster -En perfekt start på helgen! Jeg fikk handlet inn ny mascara og litt annet som jeg trengte. Ellers har dagen vært ganske slapp, og jeg har ikke gjort så mye. Gårsdagen var også utrolig koselig! Vilde og jeg dro til svarthopen for å trene litt utpå dagen, og løp 5 runder rundt -Ny rekord *applaus*. Vi dro deretter hjem til meg, der vi slappet av og spilte spill resten av kvelden. 

Hva synes du om antrekket?

 

14

hjemmelaget milkshake

  Publisert 14.08.2014 klokka 22:01 i kategorien matprat

Åh, se på denne herlige drinken da -Hjemmelaget milkshake alla Marthe og Malin! Vi bestemte oss for å droppe oppskriften, og blandet heller det vi selv ville ha i. Resultatet ble overraskende bra, så kanskje jeg poster "oppskriften" på bloggen en gang. 
En stykk fornøyd matelsker 

10

when the rain drops

  Publisert 14.08.2014 klokka 14:38 i kategorien Fotografi
2

matprat

  Publisert 13.08.2014 klokka 23:02 i kategorien matprat

Heei dere! Gjett hvem som mekka middag idag da? Det er utrolig sjeldent jeg lager mat, så det var på tide. Jeg fant en oppskrift på "Kylling og mango-wraps", så det var det som sto på menyen. Jeg må innrømme at resultatet ikke ble så bra som forhåpningene, men greit var det ;) Maten ble spist med ett smil om munnen, og jeg kan si meg godt fornøyd med å ha prøvd noe nytt ihvertfall. Nå i ettermiddag var jeg i bursdag til to av søskenbarna mine, som hadde bursdag for en liten stund siden. Malin og jeg dro en tur til bestemor like etter feiringen, der vi plukket bær og koste oss. Alt i alt har det vært en knallbra onsdag :) Håper dere andre også hadde en fin onsdag!  

 

20

todays outfit - at the beach

  Publisert 12.08.2014 klokka 21:44 i kategorien Antrekk
Heei! Her har dere dagens antrekk -Helt enkelt og komfyy. Det meste av dagen har blitt tilbrakt på stranden, ettersom tempen har vist hele 22 grader (!!). Godt gjort med tanke på at vi er inne i siste del av sommertiden. Kvelden (det som er igjen av den) går til å slappe av hjemme, og intet annet. Ønsker dere alle en fortsatt fin tirsdag!

Hva synes du om antrekket?

30

RUN

  Publisert 10.08.2014 klokka 17:17 i kategorien Fotografi

♡ 

Happiness 

14

my morning

  Publisert 10.08.2014 klokka 12:45 i kategorien HverdagHeii dere! Jeg skal ikke begynne å snakke om hvor herlig starten på søndagen var, for bildene taler for seg -Ett bilde (tre bilder*) sier mer enn tusen ord! Planene for søndagen er ikke lagt enda, men å gjøre noe fornuftig skal jeg få til. Etter en uke med mye futt og fart i, skal dagen tilbringes hjemme. Da gjenstår det bare å ønske alle en strålende dag, så blogges vi senere :)

 

16

6 tips til hva du kan blogge om

Har du skrivesperre, eller enda verre.. bloggsperre som blogger? Her er noen tips til deg som har blogg, og trenger inspirasjon til gode innlegg! Tipsene er jo sett fra min side, så kanskje du mener noe annet, men jeg håper tipsene mine kan komme til nytte for noen av dere! :) (Tipsene er ikke helt konkrete, og mer i åpne forslag)

Favoritter. Har du noen plagg du liker ekstra godt i garderoben, eller et par sko du er avhengig av? Blogg om dine favoritter innen hvilket som helst tema! Det kan være musikk, mat, bøker, sminke, eller bloggene du liker best! Det finnes såå mye å velge i, det gjelder bare å tenke kreativt.

Antrekk. Har du på deg noe ekstra fint, eller har du et antrekk du liker ekstra godt som du kan vise? Knips noen kule bilder av "dagens outfit", lag kollasjer, rediger litt, og finn et kult ordtak på weheartit som kan passe som overskrift. Du kan også lete litt i arkivet, og finne antrekk fra de siste ukene/månedene som du kan poste på bloggen. 

Hverdag. Det er alltid morsomt å lese om andres hverdag, også om det ikke har skjedd noe spesielt. Hvis du formulerer setningene på en morsom måte, er det gøy å lese om dagen din! Gjør noe stort ut av det lille ;D

Inspirasjon. Hva synes du er inspirerende? Weheartit, andre blogger, ordtak (quotes), eller kanskje bilder fra andre nettsider du liker? Lag en kollasj av det du ser på som inspirerende, og post det på bloggen. Noe jeg bruker å gjøre, er å finne bildene jeg liker best fra mitt galleri/arkiv (som jeg har tatt), redigere de i en morsom stil, og poste de som inspirasjon på bloggen. 

Bilder, redigering og motiv. Finn et lite motiv du kan ta noen bilder av. Ta bilder fra forskjellige vinkler og plasser motivet på forskjellige steder. Du kan også finne mye fint ute i naturen, og ute sjenerelt. Gå i hagen og ta noen bilder av en blomst fra forskjellige vinkler, eller kanskje du har en gammel, litt kul benk som står i hagen klar til å bli tatt bilder av! Rediger bildene på en passende og kul måte, så blir det supert å poste på bloggen! 

Anbefaling og tips. Har du en super mascara, en ansiktskrem som gir deg fin hud, eller kanskje bruker du et redigeringsprogram som funker bra? Knips noen bilder av tingene/legg ut linker, og skriv litt om hvorfor du anbefaler dette og hva som er bra med det. Post det deretter på bloggen som en anbefaling! 

Dette var da noen av mine tips om du har (eller får) bloggsperre! Jeg kommer nok til å poste flere slike innlegg fremover, men bare om det ønskes. 

(Ps: Dette innlegget skrev jeg for en god stund siden, som er grunnen til at de fleste bildene er fra i vinter og i vår)

12

gårsdagen, og dagene før den igjen

  Publisert 08.08.2014 klokka 16:19 i kategorien Fotografi♡ Bilder fra de siste dagene 

8

starter dagen med Fitness

  Publisert 08.08.2014 klokka 13:02 i kategorien Hverdag

Det er fredag dere! Wohoo! Det er ikke det at det har så mye å si ettersom jeg har sommerferie uansett, men helg er helg så det er supert likevell.

Ikveld drar jeg på besøk til en venninne, og blir der til imorgen, så det blir kos! Ellers har jeg ikke lagt noen planer for dagen, annet enn å nyte den fullt ut. Egentlig ønsker jeg å få mest mulig ut av dagen, men jeg ender som regel opp med å sitte å tenke over alt jeg kunne ha gjort, men som ikke blir noe av. Er det flere som føler det slik innimellom? Ha en strålende fredag dere! Smil, vær glad og spre glede :)

 

14

morgenøkt

  Publisert 07.08.2014 klokka 14:02 i kategorien Trening

Heei! Jeg er oppe fra bjørnehiet og er klar for å blogge litt! Det er (bare) noen dager siden sist jeg blogget, så det er vell ikke så alt for lenge siden heller. I grunnen skyldes dette mye forskjellig, men det trenger jeg ikke gå inn på nå. Jeg startet denne helt ok-dagen med en joggetur. Jeg skal ikke lyve å si at "åh, det var herlig" eller "for en bra start på dagen", for nei, det var ikke akkurat det. Det er vell mange som synes at det å starte dagen med en god treningsøkt er helt perfekt, men for meg? Nei, det er nok bedre om ettermiddagen og mot kvelden. Jaja, den gode følelsen av å ha trent kommer sigende etterpå ihvertfall! De siste dagene har flydd forbi meg (som vanlig), men jeg har hatt det  gøy! Jeg har bl.annet vært på "campingtur" med bestemor og Malin, vært med venner og familie og trent. Nå er jeg tilbake med masse inspirasjon til noen gode blogginnlegg, så jeg håper på god tid til å blogge de neste dagene. Jeg har også fått tatt en del bilder nå i det siste som jeg ikke har hatt tid til å poste -De kommer senere! 

Ha en fin dag!

 

24

antrekk -fearless

  Publisert 04.08.2014 klokka 13:31 i kategorien Antrekk

Gårsdagens:
Croptop Jeans company  Shorts Bik bok

Heii! Da er vi inne i en ny uke dere! Og som alle uker, så er også denne åpen for nye muligheter og gleder. Natta til idag var som en tropenatt, da det var helt sykt varmt her! Overraskende nok våknet jeg til lyden av regn utenfor, men nå ser det endelig ut til å lysne! Ønsker alle en super dag (det skal ihvertfall jeg ha), så blogges vi senere! :)

Likte du antrekket?

18

homemade notebook and scrapbook

  Publisert 03.08.2014 klokka 18:52 i kategorien DIY

Inspired by The fault in our stars, We heart it & magazines. 

Boka til venstre på bildet over er inspirert av boka/filmen The fault in our stars. Jeg har valgt å lage den som en vanlig notatbok, som jeg skal bruke både på skolen, og også hjemme. Boka til høyre har jeg laget som en "inspo-bok" der jeg skriver ned quotes i forskjellige varianter, tegner, limer inn bilder fra magasiner osv -Alt som inspirerer havner i denne boken. Hva synes du om bøkene? :)

#inspirasjon #diy #fotografi #blogg #foto
6

svensk inspirasjon

  Publisert 03.08.2014 klokka 11:41 i kategorien Inspirasjon

//Forhåndsskrevet innlegg//Nå i det siste har jeg begynt å lese en del svenske blogger, og har fått mange favoritter. Jeg linker til Angelica Blick's blogg i dette innlegget, ettersom det er min klare favoritt, og anbefaler alle å ta en titt! Dette er gull for deg som blogger, men også til dere som ønsker inspirasjon. Angelica Blick tar fantastiske bilder, og redigerer de også i mange kule stiler. Bloggen hennes er nok nærmere perfekt!

Link-> Angelica blick 

 

#blogg #fotografi #inspirasjon 

 

 

 

 

4

Litt av alt

  Publisert 02.08.2014 klokka 20:18 i kategorien Blogg

Heei! Som jeg sa igår, var det usikkert om Diy-en ville bli postet idag. Ettersom dagen min har vært veldig "travel" har jeg ikke rukket å redigere bildene, skrive innlegget, eller poste bildene. Jeg er utrolig lei meg for det, og håper på å få postet innlegget imorgen.

Da går jeg over til hverdagspraten! Som sagt har dagen vært ganske travel, men det på den beste måte! Nok en formiddag (som gårsdagen) startet med en koselig bytur, men idag var det min beste venninne, Vilde, som ble med. Etter byturen gikk vi hjem, og syklet deretter til Svarthopen for å ta oss en joggetur, og endte opp på tre runder (Ikke verst for to som akkurat har stappet i seg en hel del iiiiis). Jeg endte opp med blemmer og gnagsår over alt på føttene, men økta var herlig likevell! 

Ønsker alle en strålende kveld!

2

DIY

  Publisert 01.08.2014 klokka 21:04 i kategorien DIY

 


Heei! Hatt en fin dag? Det har ihvertfall jeg! Jeg startet dagen (sånn omtrent) med å dra på kafe med mamma og Malin. Vi gikk også litt rundt i byen, og fikk kjøpt det vi manglet av skolesaker. Nå i ettermiddag har jeg drevet med ett DIY-prosjekt, og resultatet av det får dere se imorgen (om tid). Åh, som jeg gleder meg til å vise dere resultatet, ettersom jeg for en gangs skyld ble fornøyd! :D Ikveld blir det taco med familien, og ellers har jeg ikke lagt noen planer.

Ha en fin kveld!

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015
hits