14

brønnøy på sitt beste

  Publisert 31.08.2015 klokka 13:49 i kategorien Fotografi


Pjoh. Helgen har gått såå sykt fort, og timeplanen har vært full allerede siden fredag. Klokka 5 på fredag dro jeg bortover til Emilie, som hadde invitert folk fra klassen dit på besøk bare for å møtes å ha det gøy! På lørdag var jeg invitert til feiring av Eline, som hadde bursdag igår - Utrolig fin lørdagskveld! Senere dro jeg bortover til Emilie for å overnatte, og der ble jeg nesten hele søndagen også. Alt i alt en veldig fin helg!

5

jeg sang med sie gubba

  Publisert 23.08.2015 klokka 13:27 i kategorien Musikk


Wow, nå er det jammen lenge siden jeg har satt meg ned med macen i fanget for å blogge, eller.. macen har jeg ikke brukt siden sist jeg oppdaterte dere. Grunnen til det er at jeg har hatt veeeeldig mye på timeplanen i det siste - Mye gøy da! For noen måneder siden ble Malin og jeg spurt om vi ville opptre på Torghattmessa, som er ett årlig arrangement her i Brønnøy. Vi takket selvfølgelig ja, og øvde en del i sommerferien. Den siste uka ble mildt sagt ganske travel, da jeg itillegg til å måtte øve masse skulle på tur med klassen omtrent hver dag. Vi skal nemlig til Lomsdalen allerede imorgen - turen består for det meste av gåing, men det skal visst nok være veldig fint der, så en opplevelse blir det jo! Imorgen klokka halv 8 drar jeg altså avgårde til ferjeleia for å overnatte i telt i 2 dager. Hehe, det kan jo bli spennende å se hvordan det går.

Igår kveld/natt(?) opptrådte jeg sammen med Sie Gubba, noe som var utrolig gøy! Jeg sang på duetten, "Så kom du", og den er jo såå fin! Alle i bandet var utrolig koselige, og jeg setter stor pris på at jeg fikk være med. Jeg kan faktisk si at jeg er ganske stolt over det jeg har fått til den siste tiden - Jeg har hatt det så gøy, gjort det jeg elsker og fått mange nye erfaringer.

4

outfit; keeping it simple

  Publisert 15.08.2015 klokka 23:34 i kategorien AntrekkDenne enkle men utrolig fine jumsuiten har jeg vandret rundt i i hele dag, for her har det vært hele 25 grader! - Woho, endelig litt finvær i brønnøysund også! Slik er det faktisk meldt en uke fremover, så det skal jammen utnyttes! Når vi er inne på å benytte seg av sjansene i finværet, såå kan jeg jo fortelle dere at jeg har badet idag. Vilde og jeg var allerede klokka 2 godt plassert nede i det deilige vannet i svarthopen. Senere dro vi på butikken å kjøpte både jordbær, sjokolade og iste, og hadde en liten piknik i sola - Det skal så absolutt gjentas!

Jeg kom forresten akkurat hjem fra tidenes fotoshoot med mamma. Det resulterte i hele 200 bilder av sola som sto i flammer, såå det kommer på bloggen iløpet av morgendagen - altså, jeg skal jo begrense det litt da, så for dere som tror innlegget skal inneholde 200 bilder kan jeg opplyse om at det ikke skal det, hehe.

12

outfit; brownie with ripped jeans

  Publisert 14.08.2015 klokka 16:08 i kategorien Antrekk/ Genser Zavanna, bukse Junkyard, sko Nike /

Såå, her har dere ett av innkjøpene fra Junkyard, altså buksa! Jeg er så utrolig fornøyd med denne, men jeg synes den er finest til litt lengre gensere, ettersom den sitter finest på lårene og nedover. Genseren jeg har på meg kjøpte jeg faktisk i anledning skuespill/konsert for ett par år siden, og jeg har nesten ikke brukt den siden.. Meeen da jeg fant den liggende i skapet igår måtte jeg prøve den på - og den var jo faktisk dritfin!

12

hvorfor du bør elske høsten

  Publisert 13.08.2015 klokka 19:04 i kategorien Inspirasjon

♥ Du kan sitte inne med god samvittighet

♥ Store, varme, fluffy gensere og skjerf i deilige mørke farger; Marinerblå, sennepsgul, burgunderrød og svart! Ogsåå må vi ikke glemme ullsokkene!

♥ Drikke masse kakao med marshmallows og krem! Evt te eller kaffe, men hallo, kakao er det beste alternativet ;)

♥ Alle de fine høstfargene

♥ Bærturer og turer på både fjell og i skog! - Temperaturene er perfekte for sånt om høsten; det er ikke for varmt og ikke for kaldt

♥ Den herlige følelsen og lukten høsten gir

♥ De beste tvprogrammene går alltid om høsten, så det er jo ett pluss!

♥ Sitte under pleddet med favorittserien rullende på skjermen

♥ Filmkvelder, spillkvelder, byturer og "fooddates" med venner

♥ Hvis du er så heldig å ha kjæreste, er jo dager sammen med han/henne utrolig cozy nå om høsten!

Høsten er kanskje ikke så ille som mange synes likevell? Sett bort ifra skole kan ihvertfall jeg se frem til det meste!

 

 

6

redd for katter og kamera i regn?

  Publisert 12.08.2015 klokka 22:07 i kategorien Fotografi

Heiiheii dere! Over/under ser dere noen bilder som oppsummerer gårsdagen, da Malin og jeg var på besøk hos nydelige besta! Vi overnattet til idag, noe som var utrolig koselig! Sett bort ifra 4g så har jeg ikke hatt nett og macen ble igjen hjemme, sååå blogging ble det lite av.

Den blekksorte katten dere ser på bildene er ikke vår, men den fulgte etter oss fra da vi kom dit, og herregud så snill og kosete den var! Jeg ble overrasket over hvor snill den faktisk var, for katter har egentlig aldri likt meg særlig godt (skulle tro det står "jeg hater katter" i panna mi), men så har jeg alltid vært litt "redd" for de da så det kan jo være derfor.. hehe

Som noen av dere kanskje har fått med dere er jeg utrolig klønete. Idag klarte jeg å sette kameraet ute i regnet, og der sto det i litt mer enn 5 minutter for å si det sånn.. Heldigvis klarte jeg å berge det før det gikk helt galt, og etter en stund til tørk funka det like fint igjen! Den lille stunden det ikke funka fikk jeg forresten litt panikk, for jeg er jo avhengig av det for å holde bloggen gående.. Hehe, dagens samfunn ass

14

todays buyings

  Publisert 08.08.2015 klokka 19:15 i kategorien Innkjøp

Sååå, her har dere dagens lille innkjøp; Favorittmascaraen min fra Isa Dora, Maybelline Fit me-foundationstick/coverstick og jeans som er fra Cubus. Vilde og jeg bestemte oss for å ta en tur til byen idag for å kjøpe diverse needs av både sminke og klær. Det var utrolig koselig å treffe henne igjen, etter heeele 2 uker uten henne.

Jeg mottok pakken fra Junkyard for ett par dager siden, og tenker å vise dere klærne så snart som mulig. Jeg ble utrolig fornøyd med plaggene jeg skal beholde, og har allerede brukt de ett par ganger wiii8

topp 10 på partylista

  Publisert 07.08.2015 klokka 20:26 i kategorien Musikk
0

bra dag med litt uflaks

  Publisert 05.08.2015 klokka 17:38 i kategorien HverdagIgår hadde vi faktisk finvær her i Brønnøy, kanskje for tredje gang denne sommeren.. Er ikke mye å skryte av. Men uansett, 20 grader og sol var ikke feil det heller! Ettersom været var topp, benyttet jeg hele gårsdagen utendørs. Formiddagen brukte jeg til å lese en bok og på ettermiddagen var jeg, Emilie og noen kompiser ute å grillet og badet.

Senere på kvelden dro vi ut igjen, men når vi skulle hjemover hadde vi max uflaks. Jeg satt på styret (på sykkelen) til en av gutta, og da vi plutselig var nødt til å bråstoppe falt jeg av styret og rett i bakken. Det gjorde ikke så vondt der og da, men idag kjenner jeg at det svir litt både her og der.. Jeg tror nok ikke jeg får løpt på noen dager for å si det sånn, hehe. Men altså, det kunne gått mye verre!
Ha en fin kveld!

3

a saturday well spent

  Publisert 01.08.2015 klokka 18:23 i kategorien Fotografi

Under pila (på bildet over) sykler heeele familien, altså, bortsett fra meg da.. Hehe, morsomt på sykkeltur.


Her har dere dagens lille fotoshoot.. eller hva jeg skal kalle det her, hehe. Uansett, ettersom mamma og pappa hadde så mye som 22 års bryllupsdag igår - Gratulerer såå masse til mine fine foreldre!! - måtte det feires. Derfor syklet vi til Hildurs Urterarium idag for å spise pizza, noe som var utrolig koselig!

Nå skal jeg snart til td for å spise is med noen venner (altså, finværet må nyytes når det først er her) Så da snakkes vi senere!

Les mer i arkivet » September 2015 » August 2015 » Juli 2015
hits