4

Mandag igjen da

  Publisert 30.09.2013 klokka 17:01 i kategorien Hverdag

Heei! 

Jeg har vært opptatt med lekser hele dagen, som vil si lite tid til blogging. Litt kjedelig med slike dager ettersom det går utover bloggen. Ingenting å skrive om -> ingen innteresante innlegg.Så hvis dere har noen tips til innlegg er det bare å komme med dem! :)) Blir utrolig glad for forslag og tips! Hva vil du lese om, og se bilder av?

Forslag til innlegg fremover?

 

16

Favorittbukse nå i høst

  Publisert 29.09.2013 klokka 15:09 i kategorien Favoritter

Heei solstråler!

Været idag har vært supert, og mamma, Malin og jeg har gått på en fin tur! Har på meg en av mine "høstfavoritter" idag. Det er en vinrød bukse fra Vero Moda. Synes den er utrolig fin nå til høsten! :)
Bildene har veldig ulik kvalitet, men de viser sånn ca hvordan den ser ut hvertfall.

6

Neglelakk- Perfekt for høsten

  Publisert 28.09.2013 klokka 17:37 i kategorien Nailstuff

Heei!

Idag har jeg vært på nok en fjelltur med mamma. Det kommer et eget innlegg om det, har tatt masse bilder! :-) Før vi dro lakket jeg neglene mine. Fant en fin farge, som er perfekt for høsten. 

Ha en super Lørdag!

Lilla neglelakk- HM  Topcoat (blank neglelakk)- VitaValgte å ikke lage "magnetiske negler" fordi jeg synes det ble like fint uten. Skal prøve det en annen gang! 

Hva synes dere om resultatet? 

2

Inspirasjon?

  Publisert 27.09.2013 klokka 20:03 i kategorien Blogg

Heei!

I det siste har jeg tenkt på hva jeg kan blogge om. Og som jeg har sagt hadde jeg mange ideer.. Men plutselig forsvant de. Jeg har null inspirasjon til noen innlegg. Så noen tips fra dere hadde vært utrolig fint! Hvis dere kan kommentere under hva dere vil lese på bloggen hadde det vært supert! 


Hva vil dere lese om? 


8

Redigering av bilder

  Publisert 24.09.2013 klokka 15:41 i kategorien Redigering
Heii! Har hatt en helt vanlig, grei dag til nå. Skoledagen gikk utrolig fort! :)) Vi hadde musikk, gym og en planleggingstime (for klasseturen). Har masse inspirasjon for tiden, og å vise dere hvordan jeg redigerer bildene mine kunne kanskje være innterresant.

Jeg redigerer bildene mine HER (Pixlr express) og HER (Picmonkey). Det er hvertfall som oftest der jeg redigerer bildene. Jeg synes selv det er greit og lettvint :))

Under er det noen bilder jeg har tatt og redigert i Pixlr express:

Hva synes du om bildene?

Bruker du noen av sidene? 

6

Unblogged outfit

  Publisert 23.09.2013 klokka 15:51 i kategorien Antrekk

Heeisann dere! 

Skoledagen er unnagjort, og jeg har ingen planer. Sola skinner, og været er på topp! Senere skal mamma og jeg handle inn diverse saker til en skoletur vi skal på snart. Vi skal til Vega (mest sannsynlig på onsdag). Istad kom jeg på at jeg tok bilder av outfiten fra bursdagen på Lørdag, men postet de aldri :)) Så det kan jeg jo gjøre nå! 

Ser forresten er det er kommet flere nye "knapper" her man lager innleggene til bloggen. Det er knapper som viser instagram, Vimeo video (?) og Youtube. Er nok en enklere måte å poste videoer og bilder på! 

Topp- Bik bok (tror jeg)

Cardigan- Cubus

Bukse- Urban¨

Lue- Urban

Sko- Eurosko 

Hva synes dere om antrekket?

 

0

Anbefaling av serier!

Det er utrolig herlig å sette seg ned etter en slitsom eller kjedelig dag, og få opp humøret med favorittserien! Har selv fått mange serie- favoritter, og jeg vil gjerne anbefale noen av de for dere! :))

#GoodybeGG

Gossip Girl tror jeg er tidenes beste serie! Hvertfall etter min mening. Den inneholder mye spenning, drama, romantikk og humor. Gossip girl handler hovedsakelig om fire jenter og tre gutter. Det beste med serien er vell at det skjer noe hele tiden, så man blir aldri sittende å vente på at noe spennende og interressant skal skje.

Gilmore girls

Gilmore Girls har jeg nettopp begynt å se på, men etter det jeg har sett er det en utrolig søt og morsom serie. Serien handler om mor og datter, og deres liv.

(100+) friends tv show | Tumblr

Er ganske sikker på at nesten alle kjenner til serien Friends, som ble lagd for en god stund siden. Serien går enda på tven (tror jeg), og er utrolig morsom! 

(1) Tumblr

One three hill er en serie som også blir sent på tven nå, og er spennende og morsom. Bildet over er bare et bildet som viser noen få av karakterene. Jeg fant dessverre ikke noe bedre bilde. Husker faktisk ikke nøyaktig hvor mange personer som spiller hovedrollene. Jeg har ikke fått med meg allt fra serien, men etter det jeg har sett er det en serie hvert å sjekke ut!

Skrev ikke så mye om hver av seriene, men alle er hvertfall anbefalt og hvert å sjekke ut! :))

2

Musikk verdt å høre på!

  Publisert 22.09.2013 klokka 18:25 i kategorien Musikk

Medina's sanger! Han skriver helt fantastiske tekster, og sangene er utrolig fine! Absolutt verdt å høre på :-) 

Her er to av sangene som falt i smak hos meg med en gang!

 

Hva synes du om sangene?

Har du hørt de før?
4

Bilder fra gårsdagen- Høst

  Publisert 22.09.2013 klokka 10:28 i kategorien Fotografi

Heei! 

Gårsdagen var utrolig koselig! Var på tur med mamma og Malin og senere dro jeg i bursdag til en vennine. Idag er ikke været på sitt beste, så nå på formiddagen skal jeg bare slappe av og nyte Søndagen! :)) Tok noen bilder fra turen igår, som jeg selv synes ble ganske fine. Får skikkelig "høststemning" av å se på bildene. Herlig! 
Hva synes du om bildene? 

 

6

Nailpolish- Red

  Publisert 21.09.2013 klokka 22:26 i kategorien Nailstuff
(Neglelakken er litt lysere enn på noen av bildene)

Noen andre enn meg som har fått "dilla" på neglelakk i det siste?

#negler 

0

Gårsdagens party-antrekk!

  Publisert 21.09.2013 klokka 10:52 i kategorien Antrekk

Heei!

Var jo som sagt i bursdag igår, og vil vise dere antrekket! Bursdagen var flott, og jeg koste meg masse! :)) Har bestilt meg et par ting på nettet for noen dager siden, og skal hente den ene pakken idag! Det kommer et eget innlegg om det senere, så hold dere oppdatert! :D Ønsker alle en flott lørdag!Kjole
- Nelly

Cardigan- Cubus

Sko- Husker ikke

Hva synes du om bildene og antrekket? :))

 

0

Rolig Torsdag!

  Publisert 19.09.2013 klokka 16:05 i kategorien Hverdag


Heei!

Idag blir nok en rolig dag, korøvelsen vår er avlyst så jeg har ingen planer. Leksene er unnagjort, så dagen blir nok utrolig fin! Kommer til å ta meg litt tid til å ta bilder ute, kose meg med fotografering rett og slett! :) Senere skal jeg prøve å få tatt meg en joggetur, og nyte finværet! Imorges regnet det for fullt, mens nå er det utrolig fint ute! Håper alle får en fin og solrik dag!

Hva skal du gjøre idag? :))

4

"Live in para-para-paradise"

  Publisert 18.09.2013 klokka 20:17 i kategorien Hverdag

 

2

A cute little outfit

  Publisert 18.09.2013 klokka 20:07 i kategorien Antrekk

Heeia! 

Har hatt en flott dag, som vil si lite tid til blogging. Har vært på et koselig besøk hos bestemoren min, de siste leksene er unnagjort og en koselig tur med mamma er gått. Ellers har jeg tatt noen bilder av dagens outfit! :-) Ha en fin kveld dere!Hettegenser- Bik Bok (?)

Vest- Gina tricot

Bukse- Urban

Hva synes du om outfitet?

 

2

Favoritter fra Nelly!

  Publisert 17.09.2013 klokka 17:52 i kategorien Favoritter

Heeia! Har fått gjort unna det meste av lekser idag, men noe er igjen enda.. Skal prøve å få gjort resten imorgen. 

Fant mange fine klær og sko på Nelly , og lagde noen collage til dere! Har sett en del andre bloggere som gjør det, og jeg selv synes det er innterresant. Så jeg tenkte det kanskje kunne være gøy å vise dere noen av mine favoritter! Jeg vurderer å lage det oftere, men bare hvis dere er innterreserte!


                  


Fikk ikke tid til å skrive under akkurat hvor man finner de og navn, dessverre. Men det kommer neste gang :-)

Noe du likte? 

Hva synes du om å ha "favoritter" oftere?

2

Ylvis- The fox!

  Publisert 16.09.2013 klokka 21:29 i kategorien Musikk

En musikkvideo sett verden over og som har fått 31 millioner treff på youtube er The fox av Ylvis! Den er utrolig fengende og ganske morsom. Har hørt mange forskjellige meninger om videoen/sangen, og det er blitt sagt at det er "herming" etter Gangnam style. Selv synes jeg ikke de er så like. Ha en fin kveld! :-)

 

 

Har dere noen meninger om sangen/videoen?
4

Perfekt øyenskygge for blåe øyne!

Heeisann, hoppsann!

Har akkurat kommet hjem fra en grei dag på skolen. Mandagen er nesten den beste dagen i skoleuka for min del :) Skal snart starte med leksene for denne uka. Huff, har utrolig masse lekser nå for tiden! Har forresten ordnet med en sminkeanbefaling for dere! En ny favoritt i sminkemappen. Det er en helt fantastisk fin øyenskygge, som er utrolig fin til blåe øyne! 

Øyenskyggepalett- Vita 99.- 

Vil dere ha flere anbefalinger på bloggen? 

6

Kveldens antrekk!

  Publisert 15.09.2013 klokka 16:12 i kategorien AntrekkGenser- Bik Bok

Bukse- Urban

Ringer- Lånt av Malin

Hva synes du om antrekket/bildene? :)

6

Something new!

  Publisert 14.09.2013 klokka 16:09 i kategorien Innkjøp

Var ikke akkurat den store shoppingdagen for meg idag, men litt fikk jeg kjøpt. Synes jeg var ganske flink, og kjøpte noen fornuftige småting! :-)

Neglelakk, topcoat- Vita 25.-

Ansiktsmaske- Cubus 20.-

Ice drops (?)- Vita 14.- for en og tre for to.

Hårstrikk- Vita 16.-

Hva har du gjort idag?


0

Antrekk- Bytur

  Publisert 14.09.2013 klokka 15:59 i kategorien Antrekk

Heei!

Hele dagen har jeg sullet rundt i byen sammen med Malin. Det var koselig! Været var fint, men nå regner det for fullt! Her er noen bilder av dagens antrekk! Håper alle har hatt en finfin dag til nå!Skjorte-
Gina tricot

Smykke- Cubus

Bukse, svart- Vero Moda (ikke med på bildene)

Sko- Converse (ikke på bildene)

Likte du antrekket? :)


12

Anbefaling av blogg!

For et par uker siden fant jeg en utrolig fin blogg, som jeg nå nesten er helt avhengig av å lese! Bloggeren heter Åse Marie og du finner bloggen hennes HER! Hun tar utrolig mange fine bilder, oppdaterer ofte, og skriver bra! Synes virkelig dette er en blogg hvert å ta turen innom! :-) 

Vil du bli "anbefalt"? Skriv bloggnavnet ditt under så tar jeg en titt og legger igjen en kommentar! :-)

8

Sick today..

  Publisert 12.09.2013 klokka 15:36 i kategorien Hverdag

Heeisann hoppsann!

Sitter hjemme med forkjølelse idag, og kom meg ikke på skolen. Så som dere sikkert skjønner har jeg ikke gjort noe som helst. En lite kreativ dag for å si det sånn!


Har drukket en utrolig god te "Pukka refresh" fra min kule kopp der det står "slankekoppen. Før var jeg slank og pen. Nå er jeg bare pen" Elsker den!
Noen andre syke idag?

 

4

Gårsdagens bilder -Høst

  Publisert 11.09.2013 klokka 20:23 i kategorien Fotografi

Heeisann!! Litt sen oppdatering idag dessverre. Har hatt besøk av tre fine jenter, noe som var utrolig koselig! De dro nettopp, så jeg fikk litt tid til overs til å lage et par innlegg! :-) Håper alle får en super kveld!Hva synes dere om bildene?0

Nailpolish- Pink!

  Publisert 10.09.2013 klokka 16:45 i kategorien Nailstuff

Heeii! Dagen min blir ikke noe innterresant eller spessiell. Skal kanskje jogge meg en tur, nyte det fine været vi har her, og slappe av. En slags "daffe-dag" vil jeg si! Jeg har endelig fått lakket neglene mine, i en knall- rosa farge :-) Håper alle får en super duper dag!


//Neglelakk, essie- HM// Neglelakkfjerner- BIK BOK//

"Pretty in pink!"Hva syns dere om neglene? :-) 


2

Ny uke, nye muligheter!

  Publisert 09.09.2013 klokka 20:56 i kategorien Hverdag

Ja, da var en ny uke startet og nok en mandag (snart) over. Denne uka er det "skolejogg", noe vi har vært år! Vi jogger en spessiell løype, og gjør så bra vi kan. I år blir det en lengre tur for oss i 8.kl! Resten av uka blir helt vanlig egentlig. Dere kan forresten kommentere under om dere har noen bloggtips fremover!  :-)

Har dere noen bloggtips? 

4

Gamle bilder! (Unblogged)

  Publisert 09.09.2013 klokka 18:45 i kategorien Fotografi

Heeisann hoppsann! Sitter å ler litt for meg selv nå jeg, har funnet frem mange gamle bilder av meg! Hahaha, er alltid like gøy å se på gamle bilder og videoer. Eller gamle og gamle... Bildene var fra ifjor og 2011. Noen var kanskje også fra 2010. På alle bildene hadde jeg klart å fikse meg to røde øyne! Har redigert det bort, og skal vise dere noen av bildene nå :D Enjoy!

Idag har jeg forresten bare gjort lekser stortsett. Tenkte kanskje å ta meg en liten joggetur nå, om ikke gnagsårene bak helen min stopper meg.

Hahah! 

Syntes du jeg har forandret meg gjennom de to siste årene? :D

 

 

16

To produkt anbefalinger!

Heei! Nå har besøket vårt akkurat dratt og kvelden har kommet! Senere blir det Åndenes makt, og jeg kommer sikkert til å sitte med puta forran ansiktet under hele programmet! Haha! Men nå sitter dere sikkert å venter på det som egentlig var meningen med innlegget, nemelig å vise dere to produkt anbefalinger! Det er to sminkeprodukter som jeg elsker så utrolig høyt. Her er de:


Mascara- HM 99.- (på tilbud)   Lip Inflation- Lindex 119.-


Denne Lip glossen er helt fantastisk! I hvertfall etter min mening. Den "glinser" og smaker som en blanding av kanel og peppermynte. 


Denne mascaraen har jeg hørt utrolig mye bra om! Den sitter fint og lenge på vippene, og de blir ikke helt klistret sammen. Den gir også vippene mer volum og gir de en fin lengde.Har du prøvd de før?  :-)                                                


 

4

Gårsdagens fjelltur!

  Publisert 08.09.2013 klokka 10:57 i kategorien Hverdag

Heei! Bildene over er fra fjellturen vi var på igår. Vi skal på Seterfjellet idag, som blir veldig koselig! :-) 

Hva skal dere gjøre idag? :-)

13

Birthday-outfit!

  Publisert 07.09.2013 klokka 16:19 i kategorien Antrekk

Hva syntes dere om bildene og antrekket?

2

Bildedryss- Lørdagen min!

  Publisert 07.09.2013 klokka 11:54 i kategorien Fotografi

Heei! 

Idag skal vi ganske sikkert på en fjelltur, og senere skal vi i bursdag. Blir en fin lørdag for min del! :-) Håper alle får en fin lørdag, kos dere masse! 

Her er noen bilder jeg tok igår:
11

Detaljer til rommet- For sminke!

Nå skal jeg vise dere en smart måte å få orden på sakene på! Jeg har brukt dette for noe av sminken min, og noen andre "småting". Idag har jeg forresten gått en tur, besøkt bestemor, vært på butikken, tatt en del bilder og slappet av hjemme. Senere blir det taco, og "The voice"! Blir en liten jentekveld for mamma, Malin og meg :-) Her er noen bilder av tipset til hvordan du kan få orden på sakene dine:


Praktiske esker/bokser fra Åhlens.
Som dere ser har jeg fylt eskene/boksene med sminke, ringer, nagler og litt diverse småting.

Håper alle får en fin kveld!

Hva syns dere om tipset/innlegget? 

 

 

2

Antrekk 6.September!

  Publisert 06.09.2013 klokka 16:08 i kategorien Antrekk

Heei alle solstråler!

Da var det helg igjen! Kjenner det skal blir herlig med litt fritt nå, sove lenge om morgenen og spise litt usunt :-) Som dere ser i overskriften er det antrekket som skal vises frem nok en gang. Det er vell fordi jeg har kjøpt meg mye nytt, som jeg gjerne vil vise! Blir et litt annerledes innlegg senere idag. Det blir et slags "Pynt/detaljer på rommet -innlegg!" Her er antrekket for dagen idag!


//Genser- Bik Bok// Bukse- Urban//Håper alle får en fin fredag! 


Likte du antrekket? :-) 
 

6

Outfit for today!

  Publisert 05.09.2013 klokka 17:17 i kategorien Antrekk

Heei!

Idag er første dagen etter sommeren at jeg skal på korøvelse! Gleder meg til å synge for full hals! Øvelsen starter kl. 17.30, så jeg må snart komme meg av gårde. Har fått gjort unna alle leksene nå, noe som er utrolig herlig! Har på meg "noe nytt" idag, som jeg kjøpte i steinkjer. Har jo vist den på videoen, men idag er første dagen jeg bruker den. Her er noen bilder av dagens antrekk! :-)Hva syntes du om antrekket?

0

Koselig fjelltur!

  Publisert 05.09.2013 klokka 16:07 i kategorien Hverdag

Heei!

Dagen idag har vært annerledes og morsom! Vi hadde skole til 15.00, som var pga valgfag. Jeg har valgt Sal og scene, som innebærer å lage skuespill, synge, danse og masse gøy! Syntes det passet ganske bra for meg i og med at jeg elsker både å synge, danse og spille skuespill. Men læreren vår var ikke på skolen idag, så jeg og noen venner benyttet anledningen til å få gjort litt lekser, spilt ping pong og sjakk til klokken nærmet seg 15.00. Litt ute på ettermiddagen dro mamma og jeg på en fjelltur. Fjellet het Ramntinden, og er et fint fjell med vakker utsikt over Brønnøysund. Tok masse bilder som jeg vil dele med dere! :-) Håper alle har hatt en fin dag! Husk videoen jeg la ut i forrige innlegg :-)

Hva syntes du om bildene? 


Poster forresten innlegget idag, men jeg lagde det igår. Så det som står handler om gårsdagen! :)
12

Malin og meg- Bildeautomat!

  Publisert 02.09.2013 klokka 19:38 i kategorien Fotografi

Sikkert en lite betydningsfull overskrift, som sikkert ikke ga dere noen informasjon! Men jeg kan jo fortelle dere hva jeg mener med min kreative overskrift! Da vi var i steinkjer tok vi bilder i en sånn automat for 60 kroner. Noe jeg selv synes var litt dyrt for å få tatt  et bilde. Det endte med fire små, helt like bilder, som får plass i lommeboka. Var gøy å prøve det ut, og resultaet ble veldig fint! :-) Her er noen bilder:


Bortsett fra at det ser ut som at jeg er kortklipt, synes jeg bildene ble ganske fine! :D 

Hva synes dere om bildene?

0

Antrekk 2/9-2013

  Publisert 02.09.2013 klokka 14:52 i kategorien Antrekk

Heei!

Noen andre enn meg som føler seg litt trett etter helgen eller? Var ganske tungt å stå opp idag tidlig, for så å dra dra til skolen kl.08.00! Nå snart skal jeg spise litt, også er det bare å begynne på med leksene.. Kjenner jeg har mest lyst til å sette meg i stua med en kopp kakao å se på serier. Men før jeg gjør det skal jeg vise dere dagens antrekk! :-) 


Genseren jeg har på meg er ny, og kjøpt på Amfi- senteret i Steinkjer.

Noen dårlige bilder, men det var det beste jeg fikk til akkurat nå dessverre.

Har dere noen planer for dagen? :-)

2

Helgen min i bilder!

  Publisert 01.09.2013 klokka 21:43 i kategorien Fotografi

Heei dere!

Nå var det en stund siden jeg lagde et "ordentlig" blogginnlegg, så jeg synes det er på tide! tenkte å vise dere noen bilder fra helgen min i Steinkjer :-)  Det var utrolig koselig, og jeg fikk handlet mye fint! Har laget en video, men er usikker på om jeg vil poste den. Den ble utrolig lang, og kameraet var fullt før jeg rakk å si hade. Haha! En 11- minutters lang video er kanskje litt mye, eller? Jaja, få tenke på det til i morgen. En ny uke med nye muligheter! Håper alle har hatt en fin helg og får en super uke!


Hva syntes du om bildene? :-)

 

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015
hits