14

på tide med en forandring?

  Publisert 29.09.2014 klokka 19:54 i kategorien Blogg

-Jaa, så absolutt! Og her er det håret mitt det gjelder! Jeg har så og si aldri gjort noe med håret mitt, annet enn det vanlige som stussing. Jeg har bestemt meg for å stripe det og tynne det ut litt, men hvordan jeg vil ha det er jeg usikker på.. Er det med stripene jeg ikke vet hvordan jeg vil skal se ut - Mange striper eller få? Tykke striper eller noen litt tynnere? Blonde eller brune osv :pp Jeg har rett og slett ikke peiliiing på hva jeg kommer til å kle best, hehe. Noen som har peil?

Er vell egentlig slik håret mitt ser ut nå da - Er naturlig blond, men fargen blir alltid litt mørkere mot høsten/vinteren. Hva ville du gjort med håret hvis du var meg? - Har du noen gode tips? :D 

 

6

DAGENS ØKT

  Publisert 28.09.2014 klokka 19:46 i kategorien Blogg

Heei! Vi nærmer oss (dessverre) slutten av helgen, og jeg er så langt ifra klar for en ny uke som jeg kan komme.. Hehe, er så glad i helg, men det er vell de fleste!

Etter å ha stappet i meg et pizzastykke idag morges, var det rett ut på joggetur! Jeg jogget rundt flyplassen + deler av Svarthopen, og det er definitivt løypene jeg liker best. Da jeg kom hjem tok jeg meg en velfortjent dusj, spiste litt og hentet ny energi før jeg begynte å forberede ett "prosjekt" jeg skal jobbe mot fra og med neste uke. Dette får dere høre mer om senere. Kvelden går til å lade opp krefter til en ny uke, se på tv og bare ta livet med ro :D Ha en super kveld!
 

17

SATURDAY

  Publisert 27.09.2014 klokka 19:23 i kategorien Blogg

Heei! Har du hatt det fint idag? Det har ihvertfall jeg, og bedre skal det bli! Ikveld skal jeg egentlig ikke gjøre noe som helst, men det er jo det som er så herlig med helg. -Om du ikke vil gjøre noe, så trenger du ikke gjøre det heller. Her blir det pizza, tv og full relaxiiing, så det blir digg! Ønsker alle en finfin kveld, så snakkes vi senere :)

 

18

METIME

  Publisert 26.09.2014 klokka 18:27 i kategorien Blogg

Woho, vi jubler for helg dere!

Heiisan! Er overlykkelig over å endelig ha fått fri etter en lang og slitsom uke, velfortjent ass! Det første jeg gjorde etter å ha kommet hjem fra en lang, kald og vindfull(??) sykkeltur med klassen, var å hoppe i dusjen for å få igjen varmen. Jeg fikk også tatt både hårkur, ansiktsmaske og diverse. Er deilig å kunne gjøre slikt innimellom, og det er også lurt å sette av litt tid til det. Vi fortjener det!

Nå har jeg akkurat stappet i meg en halv Ben & Jerry's is - 1000 ganger nam - og er klar for en fin kveld med ei venninne. Ha en super kveld!


Q: Hva gjør du idag?

 

22

fake, fake, fake

  Publisert 25.09.2014 klokka 16:48 i kategorien Nailstuff

Negler fra Sephora, neglelakk fra Depend

Heei og hallo! Merker jeg sliter litt med å treffe rette bokstaver på tastaturet nå, og det fordi jeg igår satte på løsnegler. Resultatet ble ganske bra, men å ha de på er såå ubehagelig.. Jeg satt oppe i flere timer for å fikse dem, ettersom de måtte både files, lakkes og deretter lakkes på nytt. Alt dette strevet for at neglene skal se hakket penere ut i ett par dager. Galskap.

Hva synes du?

8

todays outfit - black and blue

  Publisert 24.09.2014 klokka 20:12 i kategorien Antrekk

Heei dere! Ja, jeg gjør det igjen, igjen, igjen og igjen.. Bloggen har blitt nedprioritert nok en gang, og det av samme grunner som sist. Det er mye som står på for tiden, så å itillegg skulle blogge oppi alt dette?.. Ja, dere skjønner sikkert hvor jeg vil med dette. 

Nå er jeg iallefall tilbake for å vise dere dagens antrekk! Idag er det bitene kaldt her i brønnøysund, så dagens antrekk består av en stor, varm genser og ett skjerf med tusen lag. Følte meg som en stor ball der jeg sto for å ta bilder ute i kulda *brrrr*.  Ønsker alle en fin kveld!

Hva synes du om bildene?

2

følg meg på Weheartit

  Publisert 20.09.2014 klokka 18:46 i kategorien Blogg

Min weheartit; Marthe_ss / Marthe solberg schanche

Om du har en Weheartit-bruker kan du gjerne kommentere navnet ditt under, så tar jeg en titt! :)

8

this saturday

  Publisert 20.09.2014 klokka 11:47 i kategorien Blogg

Heei! Denne lørdagen skal -som alle lørdager- nytes til det ytterste! Jeg startet dagen med å spise en deilig frokost - nystekte vafler er aldri feil. Om en liten halvtime kommer Vilde over, så får vi se hva vi finner på! 

Legger til ett par bilder fra torsdagen for å gjøre innlegget litt mindre kjedelig. Ett innlegg uten bilder er etter min mening ett litt "tørt" innlegg. Hvertfall når innholdet er slik som i dette, hehh.

Ønsker alle en strålende lørdag, så snakkes vi!

14

todays wearing - new in

  Publisert 18.09.2014 klokka 19:59 i kategorien Innkjøp

Me and my new backpack

Heei, en stund siden nå ja! Mye har holdt meg opptatt den siste uka, og tiden min har blitt satt av til andre ting som har vært viktigere enn bloggen. Jeg dro meg selv og kamerautstyret ut for å få tatt noen bilder tidligere idag, og resultatet ser dere over. Jeg ble ganske fornøyd med bildene, som jeg for en gangs skyld tok selv *stolt*.

Som dere ser har jeg fått meg en ny sekk, som var svært etterlengtet! Den er fra Nelly, og kostet kun 249.-, noe jeg synes var en grei deal. Den eier kanskje ikke toppkvalitet, men den funker over gjennomsnittet greit :D

Hva synes du om antrekket?

14

yesterday's wearing

  Publisert 14.09.2014 klokka 11:46 i kategorien Antrekklue Carhartt klokke Nelly genser Junkyard vest Bikbok bukse Dr.denim sko Converse

Heei! Gårsdagen gikk utrolig fort, og det var mye som sto på gjøremålslista. Jeg startet dagen med å spise en deilig frokost, for så å dra på byen med Malin. (Antrekket over er fra byturen). Når jeg kom hjem var det bare å begynne å lete etter ett antrekk til bursdagen jeg skulle i senere. Jeg rakk ikke å ta bilder av antrekket jeg hadde på på kvelden, men det får så være. Idag blir det feiring av mamma, som fylte år på fredag. Ønsker alle en fin søndag!

#antrekk #mote #foto #blogg #helg #søndag #lørdag

6

kanskje på tide?

  Publisert 12.09.2014 klokka 16:20 i kategorien Blogg


Heei dere! Etter mange dager med fravær er det kanskje på tide å oppdatere dere litt! Den siste uka har gått utrolig fort, men jeg har hatt det overraskende gøy! På mandag inviterte jeg to venninner over for å se filmen "Natt til 17", på tirsdagen gjorde jeg ferdig det meste av lekser, på onsdagen ble jeg med hjem til en venninne (Nora) og fikk også se verdens søteste kattunger, igår ble Vilde med hjem til meg etter skolen, og idag har mamma bursdag! Itillegg til dette har jeg trent og også brukt en del tid på lekser og slikt. Feiringen av mamma blir på søndag og imorgen skal jeg i bursdag til en venninne -Travel uke (+helg) foråsidetsånn! 

Ha en fin fredag!

7

kreativ pugging & fjelltur

  Publisert 07.09.2014 klokka 18:59 i kategorien Blogg

Heei! Denne søndagen har jeg tilbrakt ved skrivebordet, men også ute i finværet! Jeg startet dagen med å pugge til en naturfagprøve jeg har på onsdag. Jeg valgte å prøve ett par nye metoder pugging idag da, noe jeg synes funket overraskende bra! Jeg tegnet opp alt jeg skulle kunne, itillegg til å skrive det ned. Nå husker jeg mye mer enn før jeg begynte, og det var også mye morsommere enn bare å lese.

Etter flere timer med nesa i naturfagbøkene, dro mamma, pappa, Tinka og jeg på fjelltur. Vi dro til Gåsheia og tok hele tre fjell i samme slengen -Kjølsfjellet, Salbuhatten og Hjortheia. En knallfin søndagstur aka den perfekte avslutning på helgen!


Hva gjorde du idag?

 

10

today's wearing

  Publisert 06.09.2014 klokka 19:31 i kategorien Antrekk

Skjerf gina tricot Klokke nelly Genser ? bukse dr.denim Sko nike

 Likte du antrekket? Ha en fin kveld! 


14

bestiilt

  Publisert 06.09.2014 klokka 11:30 i kategorien Blogg

Smile, it's Satuuuurdaay!

Heei! For ett par dager siden fant jeg en link til en utrolig fin skolesekk på nettet. Jeg har lett etter en enkel og fin skolesekk en stund nå, så denne måtte bestilles. Jeg hååper den kommer om ikke så altfor lenge, men det blir nok ut i neste uke. Den var ikke så dyr heller, så det var ett bra kupp. 

Om en liten stund kommer Vilde over til meg, så får vi se om vi finner på noe gøy. Jeg har egentlig hatt ganske liten tid til venner og fritid i det siste, men det er mye på grunn av at jeg var syk i forrige uke, men også pga mye lekser. Blir fint å få tatt igjen litt tapt venninnetid nå


Bilder fra arkivet. Håper på å få tatt bilder av dagens antrekk senere idag.

Ha en fin dag, så snakkes vi senere!

14

mine antrekk sommeren 2k14

  Publisert 05.09.2014 klokka 17:55 i kategorien Antrekk

Mimrer tilbake til sommeren ved bruk av arkivet, og finner mine favoritt-antrekk! Let's take a look; 

1

2


3


4

5

6

7

8

Wihu, det er fredag! Jeg er så klar for helg, og skal nyte dagene fullt ut!   Å bladde igjennom arkivet nå og da finner jeg både morsomt og inspirerende! Istad tok jeg en liten titt i kategorien "Antrekk", plukket ut noen favoritt-outfits fra i sommer, og lagde noen kollasjer. Er alltid like gøy å kunne mimre tilbake gjennom arkivet, og for meg er det også utrolig motiverende å tenke på at jeg i fremtiden kommer til å få myye glede ut av bloggen! :)

Har du noen favoritter blant antrekkene?

16

dagens antrekk

  Publisert 04.09.2014 klokka 21:03 i kategorien Antrekk

Litt ekstra happy idag, jegjakke Kappahl genser Bik bok skjerf Cubus bukse Dr.denim sko Nike

Hva synes du om antrekket? :)

15

healthy lunch

  Publisert 04.09.2014 klokka 16:11 i kategorien matprat

Heei! Her har dere dagens simple men utrolig gode lunsj -Jordbærsmoothie, min nye favoritt! Å mikse noe godt i mikseren etter skolen er nok det beste lunsj-alternativet for min del.

Jeg kom meg på skolen idag da som dere sikkert har skjønt. For å være ærlig var det ganske greit å komme tilbake på skolebenken etter to dager hjemme. Å må holde seg hjemme pga influensa er ikke noe særlig kult, så jeg kan med hånden på hjertet si at jeg foretrekker skole foran sykdom. Vi drar snart over til bestemor for å spise middag, som jeg vet blir kjempe koselig. før den tid skal jeg få gjort unna siste rest av lekser, og kanskje også få tatt litt bloggbilder. Var litt synd med været akkurat nå da (regnregnregn), ettersom jeg hadde tenkt å ta ett par outfit-bilder ute, men det får vente. Ha en fin dag!

6

on mah way

  Publisert 03.09.2014 klokka 17:41 i kategorien Blogg

Heei! Da starter jeg stolt blogginnlegg nr.2 denne onsdagen. Jeg holdt meg hjemme fra skolen (som sagt) også idag, og er etter to dager hjemme så godt som frisk! Jeg drar snart av gårde på ett møte i kirka i forbindelse med konfirmasjonen min som er til neste år -Wæh, så fort tiden går- og det uten sminke og med nydusjet hår. Hehe, føler meg ikke akkurat pen for øyeblikket men det får så være.

/Arkivbilder/

Ønsker alle en fin kveld, så snakkes vi senere! 

4

August favoritter

  Publisert 03.09.2014 klokka 14:31 i kategorien Favoritter

- Donald-genser fra Urban Outfitters -

- Croptop fra Jeans Company -

- Costume & Stella -

- The fault in our stars -

-Smykke fra Jeg-vet-ikke-hvor -

- Kamera objektiv -

- Parfymer fra Tommy Girl og Victoria's secret -

- Ansiktsskrubb fra ?? -

- Tyggis fra Extra (avhengig) -

- Bodylotion fra The Body Shop -

- Mascara fra Max Factor -

- Neglelakk fra ?? -

- Løsnegler fra Sephora -

- Eos -


Er jeg sent ute med å vise favoritter fra forrige måned, eller er jeg innafor? Jaja, bedre sent enn aldri! Jeg har valgt å ikke skrive noe spesielt om hver ting denne gangen, men heller bare skrevet hvor det er fra.

Jeg ble nødt til å holde meg hjemme fra skolen idag, noe jeg hadde på følelsen av allerede fra igår av. Formen er den samme som igår, men for en liten oppsummering: Jeg har slukt halsdrops som om det var mat og ellers bare snufset, hostet og sett på film. Håper dere fikk en litt bedre start på både uka og måneden enn meg, så ønsker jeg dere en fin dag videre :)

2

12 reasons to love autumn

  Publisert 02.09.2014 klokka 15:52 i kategorien Blogg

♥Hettegensere, strikk, jeans & skjerf

♥Kakao & te

♥Regnværsdager

♥Fargerike forandringer

♥Kalde dager/kvelder

♥Lange turer

♥Bål & grilling

♥Mørke kvelder

♥Filmkveld

♥Bøker 

♥Late dager

♥Bakedager

Alt.

Hva liker du best ved høsten?

8

liiiten nedtur

  Publisert 01.09.2014 klokka 18:24 i kategorien Blogg

Welcome September!

Jeg starter måneden med å være helt nede (litt overdrevet).. Med sår hals, vondt i hode og tett nese kan jeg ikke akkurat si at jeg er i ett tipp topp humør, nei. Denne lille "nedturen" brakte meg allikevel til skolen, der vi hadde tre timer fag + tre timer mat og helse. Mandagene er faktisk helt ok når det gjelder skolen. Ellers har jeg faktisk fått gjort unna en del lekser, noe jeg er superhappy for ettersom det å sitte igjen med masse lekser i slutten av uka er ganske kjipt. 


Nå går jeg straks for å miks en god smoothie, som jeg håper på å kjenne smaken av (..), og ønsker alle en fin kveld!


Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015
hits