6

a second spring

  Publisert 27.09.2015 klokka 18:12 i kategorien Fotografi


"Autumn is a second spring when every leaf is a flower"

6

morning glory

  Publisert 27.09.2015 klokka 13:08 i kategorien matprat

Allerede klokka 10 imorges våknet jeg, og etter det fikk jeg ikke sove igjen. Det var egentlig like greit, for da fikk jeg med meg morgenen også - noe jeg sjeldent gjør i helgene. Jeg kledde på meg joggebuksa, og lagde meg en god frokost - en bra start på søndagen Akkurat nå sitter jeg bare å slapper av med Gossip girl rullende på skjermen, og det skal jeg gjøre en god stund til. Ha en fin søndag dere!10

dagens antrekk

  Publisert 26.09.2015 klokka 17:05 i kategorien AntrekkGenser fra Junkyard, strømper fra Cubus, sko fra Eurosko, og ringen fikk jeg fra en venninne. (Jeg har også på meg en shorts fra Nike, men den synes ikke på bildene, haha)

Sminken min var det Malin som fikset, og hun tok også bildene♥♥

4

in my wardrobe this fall..

  Publisert 20.09.2015 klokka 20:24 i kategorien Mote

Ripped jeans and boyfriend jeans - Jeg har alltid hatt en ting for disse jeansa her! De med store hull og skrammer all over, de er så stilige! Jeg liker de "blåfargede" ekstra godt, men det finnes såå ekstremt mange fine. Den dere ser helt til venstre på bildet ovenfor er en av mine favoritter.

Kneesocks - Disse er så fine! De piffer opp antrekket og gjør det litt ekstra classy og fint. Jeg har flere av disse selv, og mikser de ofte med en lang genser, ett skjerf og ett par hvite nike´s - Outfiten er klar på ett blunk, og enklere blir det ikke! :D 

Big, fluffy sweaters and cardigans - Lange gensere og cardigans i dyse, mørke farger er ett must for meg denne høsten - eller, egentlig hver høst! Det finnes så mange fine, og så mye fint å style de sammen med.

Oversized shirts / "boyfriend-shirt"  - Store skjorter i fine farger og mønstre skal det så absolutt henge flere av i min garderobe i høst! Om det er under en cardigan, sammen med høye strømper, eller bare knytt rundt livet - Det funker uansett!


The perfect scarf - Mørkeblå, burgunderrød, grå, svart og brun er farger jeg liker ekstra godt på skjerfene nå om høsten! Jeg liker de med frynser nederst aller best, så jeg må nok investere i noen flere av de snart!

Sweatpants - Okei, det fins vell ingen årstider hvor disse blir ryddet ut av klesskapet?.. Men om høsten blir de ihvertfall mest brukt hos meg! Jeg er så å si avhengig av ett par av disse, for jeg kan jo ikke se på netflix, blogge eller gjøre lekser i dongeribuksa? Nei, da må joggebuksa på! ..Dear sweatpant, I love you.

4

jeg er forelska

  Publisert 20.09.2015 klokka 15:51 i kategorien Blogg

Jeg har forelsket meg i tidenes fineste sang - Lucifer av XOV ♥♥ Den har stått på repeat i hele dag, og er så absolutt verdt å høre! Jeg er en slik person som hører på én sang helt til jeg går fullstendig lei, også finner jeg en ny en. Denne sangen tror jeg kanskje kan bli ett unntak, for jeg kan da umulig gå lei av den. Haha, det samme sier jeg kanskje ikke om to dager, men vi får se!

Her ser dere hva lørdags formiddag besto av - øving til prøve (og spising). Jeg har naturfagprøve på tirsdag, og ble egentlig sykt stressa da jeg fikk høre det.. Naturfag er virkelig ikke mitt beste fag, så hvis jeg skal få en ok karakter må jeg være skjerpa og øve masse.

Igår kveld dro jeg til Emilie sammen med noen kompiser. Vi hadde en veldig rolig kveld hvor vi bare var inne, slappet av, hørte på musikk og koste oss. Det regnet så å si hele gårsdagen, så å tilbringe dagen inne var egentlig helt ok!

Jeg har forresten skrevet ett litt morsomt og annerledes innlegg som kommer på bloggen senere idag - Stay tuned!4

som blogger har jeg aldri..


..Delt egne tanker og meninger rundt seriøse/omsnakkede temaer. Hvis man ser bort ifra innlegget jeg skrev om snakkisen, sommerkroppen for en stund siden, så har jeg aldri gjort det. Jeg føler ikke at jeg klarer å få frem det jeg mener uansett, så da lar jeg det heller ligge.

..Lagt ut bilder av vennene mine. Jeg har valgt å holde de litt utenfor bloggen, og jeg har heller ikke følt et behov for å dele bilder av dem her. Bloggen handler jo tross alt om meg og mitt liv, så deres privatliv får være deres (inntil videre..) Jeg har skrevet om dem i visse sammenhenger, men jeg føler meg ukomfortabel rundt å legge ut bilder av dem osv, så derfor har jeg latt det være.

..Lagt ut videoer uten å slette dem. Eller, jeg har en video som ligger ute på Youtube nå, men den inneholder bare bilder, så det teller vel ikke som en ordentlig video(?).

..Vist min sminkerutine / hva jeg bruker, delt sminketips og lignende. Sett bort i fra en og annen post med ett par bilder av min favorittmascara og lignende, har jeg neimen ikke delt mange sminkerelaterte innlegg, haha. Sminke/sminking er ikke akkurat noe jeg interresserer meg så mye for, og med tanke på at jeg heller ikke kan noe særlig om det, såå gidder jeg ikke bruke tiden min på å late som heller. (Ikke misforstå meg helt, jeg sminker meg daglig og trives best med litt pudder i kinnene, men poenget her er bare at jeg ikke kan råde om noe osv)

..Delt personlige fakta/innlegg om meg selv, eller, det er isåfall veldig sjeldent. Jeg trives best med å poste innlegg om klær, trening, hverdag eller å gi tips! Jeg har lagt ut ett innlegg med noen fakta om meg selv, og jeg har postet innlegg på dårlige dager, men noe ordentlig personlig har aldri kommet fram. Jeg føler egentlig ett lite ubehag vær gang jeg starter ett personlig preget innlegg, så de fleste jeg har skrevet ligger som utkast i arkivet.. Der ligger de til jeg en dag klarer å skrive de ferdig og tørre å poste dem.

..Turt å skille meg ut / skrive rett fra hjertet. Det blir vell litt det samme som i forrige punkt. Jeg holder meg til det enkle, og skriver helst om alt som er bra, istedet for det som ikke er fullt så bra. Jeg vil jo ikke syte heller, for egentlig så er dagene mine helt ok. Men nei, ingens hverdag er perfekt, det handler bare om å tørre å vise det.

 

0

en sånn dag..

  Publisert 16.09.2015 klokka 15:53 i kategorien Hverdag

Idag er en av de dagene - orker ikke, gidder ikke, vil ikke. Jeg har en lang liste lagret i notater her på macen med forslag til blogginnlegg osv, men nei, jeg føler ikke for noe av det. Jeg er så slapp, og ikke minst trøtt. Gidder ikke ta bilder, og heller ikke å smile på dem. Ikke har jeg på meg sminke, ikke har jeg ordnet håret, men joggebuksa er på.. Hahh, som om det var noe pluss.

Jaja, over til noe annet. Jeg kan jo fortelle dere litt om dagen min. Jeg kom på skolen - ett par minutter for sent, som vanlig - og fikk matteprøven slengt i trynet. Ellers, så hadde vi en time norsk, en time engelsk og en time med "klasseråd" før vi fikk dra hjem klokka 1 :) Sett bort ifra en helt vanlig skoledag har det ikke skjedd så mye, såå jeg avslutter med å ønske dere en fin dag videre!


/Arkivbilder

8

favourites for this sunday

  Publisert 13.09.2015 klokka 18:51 i kategorien Musikk
6

gratulerer med dagen, mamma

  Publisert 12.09.2015 klokka 18:25 i kategorien FotografiIdag fyller verdens godeste og vakreste mamma år, så jeg vil starte innlegget med å ønske henne gratulerer med dagen! Jeg er så utrolig takknemelig for at jeg har henne, både som mamma, forbilde og venninne♥ 

Mammas ønske for dagen var å dra på tur til Sæterfjellet, så det gjorde vi - Mamma, pappa, bestemor, Tinka og jeg. Jeg fikk tatt masse bilder, som dere ser dere under her.Ha en fin kveld!

6

the backpack

  Publisert 11.09.2015 klokka 17:29 i kategorien MoteDenne lekre sekken kjøpte jeg da vi var i Sverige i sommer, og jeg eeeelsker den! Den går sammen med alt og piffer opp antrekkene litt ekstra - Og det er jo ett pluss ettersom jeg bruker den som skolesekk og er avhengig av den hver dag.

Da var det endelig helg dere -wihuwehåwoho! Det skal sies at den har vært svært etterlengtet den uka her, for stress og kaos har det vært nok av. Jeg har ikke lagt noen konkrete planer enda, men en bra helg vet jeg det blir! Mamma har bursdag imorgen, så det skal ihvertfall feires! Sett bort ifra det tar jeg helgen litt på sparket, så får vi se hva slags tull jeg finner på! Ha en fin dag videre, så snakkes vi snart!

20

yellow V-neck

  Publisert 09.09.2015 klokka 18:08 i kategorien AntrekkJeg har blitt så ufattelig glad i denne genseren fra Stadium! Jeg går nesten aldri i klær med farger, så det er gøy å kunne variere litt!Jeg har egentlig ikke så mye på hjertet akkurat nå, så jeg avslutter med å ønske alle en fin dag videre! :D

4

green all over

  Publisert 08.09.2015 klokka 22:44 i kategorien Fotografi

..Nå kommer jeg med dagens innlegg, sent som alltid. Jeg har oppdatert dere sent på kvelden hver gang jeg har postet noe i det siste, og det er egentlig veldig dårlig av meg. Greia er at motivasjonen ikke kommer før da, og når jeg da får rævva i gir og redigerer bilder og innlegg kan det ta opptill flere timer, og når det er klart er klokka veldig mye, og dermed ender innleggene på bloggen altfor sent.. Jaja, bedre sent enn aldri!

 

10

en rar mandag

  Publisert 07.09.2015 klokka 21:39 i kategorien Blogg

For en mandag og for ett styr, pjuh! Da vi kom på skolen idag, fikk alle seg et lite sjokk. Vi hadde ikke lærere som kunne undervise oss, og det av grunner som jeg ikke skal nevne her. Etter å ha snakket om det i 20 minutter, fikk vi beskjed om å dra hjem. Vilde og Nora ble med hjem til meg, og vi var her til Nora og jeg skulle på bandøvelse.

Senere på dagen bestemte jeg meg endelig for å få rævva i gir og ta noen bilder - Jeeeez, det var lenge siden sist jeg tok bloggbilder av meg selv! Det skal sies at det måtte ganske mye til før jeg fikk noen fine bilder innendørs da (det var kaldt og mørkt ute, såå ja). Jeg endte med å henge opp ett hvitt pledd foran vinduet, for ja, jeg måtte sitte ved vinduet, og ja, jeg måtte ha en lys bakgrunn.. Bilder ble det til slutt hvertfall!4

dagens treningsøkt

  Publisert 06.09.2015 klokka 22:57 i kategorien Trening


Heei! Inatt lå emilie over her, noe som resulterte i at det ikke ble søvn før klokka halv 5, og at søndagen startet klokka 2.. Vi mistet altså hele morgenen, og jeg haaater når det skjer. Av en eller annen grunn gjør det meg syykt stressa. Det skal sies at vi hadde en utrolig koselig kveld (natt?) igår da! Etter at Emilie dro hjem rundt 3 tiden idag, bestemte jeg meg for å ta meg en joggetur. Jeg løp den samme løypa som vi skal løpe på tirsdagen, da skolen arrangerer den årlige "skolejoggen". Jeg slo to fluer i en smekk da, ettersom jeg ga meg selv bedre samvittighet av joggeturen, og jeg fikk forberedt meg litt ekstra til tirsdagen! :D Etter joggeturen tok jeg 65 knebøy, som er en del av ett 30 dagers langt "treningsskjema" jeg følger. Eller, "skjema" består egentlig bare av å øke et visst antall knebøy for vær dag, men jeg synes det virket ganske fornuftig så da satser jeg på at jeg får noe ut av det også!


Les mer i arkivet » September 2015 » August 2015 » Juli 2015
hits