0

mye tull, null grunn

  Publisert 31.10.2014 klokka 22:28 i kategorien Blogg

Heii! De siste dagene ja.. Hva kan sies om dem? De har gått fort, jeg har hatt det travelt og alt oppi hodet mitt har vært ett eneste stort kaos. Det er vell ikke så mye å si om uka, som med andre ord vil si at jeg ikke har gjort noe spesielt. Dagene har egentlig gått til å være med venner, gjort MYE skolearbeid, hatt OD-dag og diverse andre ting.

Idag er det halloween dere! Kvelden har gått til å være med venner og bare hatt det koselig, bortsett fra det har jeg ikke gjort noe spesielt.

6

new favorite: turtleneck-sweather

  Publisert 31.10.2014 klokka 17:09 i kategorien Mote

20

outfit: flowered dress with open back

  Publisert 26.10.2014 klokka 14:11 i kategorien AntrekkVerdens søteste kjole fra Bik bok, strømper fra Cubus, klokke fra Nelly og sko fra Converse. 

#antrekk #outfit #blogg #mote

Hva synes du om antrekket?

2

bytur

  Publisert 25.10.2014 klokka 16:06 i kategorien Fotografi


Dagens enkle og udetaljerte antrekk. 

Heei dere! Lørdagen startet klokka ti for min del, og siden da har jeg spist, slappet av, tatt bilder og vært på byen. Jeg klarte å holde meg borte fra alle fristelser, og kjøpte ikke noe som helst ettersom jeg akkurat svidde av masse penger i Steinkjer. Jeg la merke til at de allerede har begynt å selge nissedrakter til barn på en av klesbutikkene, og da slo det meg: Det er jaggu meg ke lenge til adventstida og jul! Kjenner jeg gleder meg allerede♥ Ønsker alle en fin dag videre!

 

32

outfit: red stripes and uggs

  Publisert 24.10.2014 klokka 19:56 i kategorien Antrekk

#antrekk #outfit #mote #fashion #blogg

Hva synes du om antrekket?

16

ekstremt blond

  Publisert 24.10.2014 klokka 18:00 i kategorien Blogg

Nå // før

Etter tre timer i frisørstolen igår, er jeg offisielt blond (blondere?)! Var vell blond før jeg stripet det også, men om du ser på forskjellen.. ser det ut som om jeg var brunette. 

Det er freeeeedag dere! Tjoho! Helgens planer er å feire bursdagen til en venninne med jentene, dra på byen og kanskje trene - Knallbra helg i vente! Om en liten stund kommer bilder av dagens antrekk, som består av ett par nye plagg og ett blondere hår, så det er bare å holde seg oppdatert. 

 

13

tung dag

  Publisert 22.10.2014 klokka 18:08 i kategorien Hverdag

Etter evigheter med leting gjennom arkivet fant jeg ett par dugelige bilder til innlegget.. Er regn her idag skjønner dere. Og på toppen av det har det både snødd og haglet. Huff, kjenner jeg lengter litt til sommeren nå. Men ihvertfall, ettersom været var dritt da jeg kom hjem idag, fikk jeg ikke tatt noen bilder. 

Skoledagen var ikke slutt før klokka tre idag, ettersom vi hadde valgfag. Jeg har fysisk, og idag dro gruppa til treningssenteret. Det gikk egentlig helt greit, men herreguud så tungt det var! - Styrketrening er ikke noe jeg er god i for å si det sånn. Etter å ha kommet klissvåt og sliten hjem fra treningssenteret, tok jeg en velfortjent dusj og lagde meg smoothieHva gjør dere idag?

14

rett i dass

  Publisert 20.10.2014 klokka 21:52 i kategorien Blogg

- Hahh, ja bokstavelig talt.. Idag morges klarte jeg å miste min kjære iphone 5s i do. Wups wups. Jeg var så heldig å få den fikset allerede nå i ettermiddag, så når jeg kom hjem fra bandøvelse, fikk jeg den tilbake like hel og ikke minst tørr. Så uheldig kan man altså være, men hva kan jeg si? Det er jo mandag, kongen av uflaks.

Ettermiddagen har gått til å få gjort unna litt lekser og øvd til prøve. Bortsett fra det har jeg vært på bandøvelse og bare slappet av.


Hva har du gjort idag?

12

morsomt stress

  Publisert 19.10.2014 klokka 19:37 i kategorien Hverdag

At jeg tar mine små bloggpauser gang på gang stadig oftere, har nesten blitt som en (stygg) uvane. Det må det bli en slutt på. Skjerpings nå Marthe, skjerpings.Heei! I helgen har jeg vært på konfirmasjonsleir. Det var såå koselig, og morsommere enn man kanskje skulle tro. Da jeg kom hjem i formiddag - trett som bare det - dro jeg rett ut på en løpetur. Det var overraskende deilig, og følelsen etterpå kan ikke beskrives! Da jeg kom hjem, tok jeg meg en velfortjent dusj, og gikk deretter ned for å lage sjokoladekake/muffins. Alt i alt en perfekt, men hektisk helg. Håper alle har hatt en fin helg, også må dere huske å ende den på beste vis.

 

6

Overkneesocks and black cardigan

  Publisert 15.10.2014 klokka 15:31 i kategorien Antrekk

Topp fra Jeans Company, cardigan fra B.young, bukse fra Dr.denim, strømper fra Cubus, sko fra ? og klokke fra Nelly.

Hva synes dere om antrekket?

8

høstidyll

  Publisert 14.10.2014 klokka 20:11 i kategorien Fotografi


♡ Bilder fra høstferien 

22

simple fall outfit

  Publisert 14.10.2014 klokka 17:11 i kategorien Antrekk

Heei! Her har dere antrekket mitt fra fredagen som var, som besto av en lue fra Carhartt, bukse fra dr.denim, sko fra Converse, klokke fra Nelly, clutch fra parfymelle og en av mine favoritt høstgensere som mamma har strikket! *Eeelsk*

Etter å ha gått hjem fra skolen med Malin i en bitende kulde, gikk jeg rett ut for å ta bilder av dagens antrekk. Idag har jeg på meg noe av det jeg kjøpte i Steinkjer i høstferien, og jeg kan si meg godt fornøyd med alt av innkjøp!  Ønsker alle en fin dag videre, så snakkes vi senere :)

Likte du antrekket?

12

coming up

  Publisert 13.10.2014 klokka 21:32 i kategorien Blogg

Heeei! Etter å ha oppdatert dere gjennom forhåndsskrevede innlegg i flere dager, er jeg nå tilbake på "direkten". I høstferien var jeg som sagt i Steinkjer med familien. Jeg fikk svidd av en hel del penger, spist mye god mat og kost meg masse med familien! Imorgen (?) får dere se bilder fra selve turen, og også bilder av ett av antrekkene mine. 

Dagen idag har vært veldig bra, som er litt rart med tanke på at jeg synes mandager er ukas verste dag sjenerelt. Jeg fikk gjort mye produktivt denne mandagen, som blant annet var å trene, lage middag, gjøre lekser, dra på bandøving og nå blogge! Ha en fin kveld!

14

daily dose of inspo

  Publisert 11.10.2014 klokka 20:50 i kategorien InspirasjonBilder hentet fra Weheartit.

Hva/hvem inspirerer deg?

3

4 favoritter

  Publisert 11.10.2014 klokka 10:45 i kategorien Musikk
10

autumn

  Publisert 10.10.2014 klokka 21:01 i kategorien Fotografi

♥ Åh, som jeg elsker høsten! - Strikk, skjerf, kakao, lange turer, fine kvelder og ikke minst alle de fine fargene! 

 

12

steinkjer

  Publisert 09.10.2014 klokka 11:30 i kategorien Blogg

Heei! Idag reiser mamma, pappa, Malin og jeg til Steinkjer. Vi blir der til søndag, så for å holde bloggen gående har jeg skrevet noen innlegg på forhånd som jeg tenker å poste i ny og ne. Vi drar ikke før i to-tiden, så jeg håper på å få skrevet ett par innlegg til dere før den tid. Da gjenstår det bare å ønske alle en fin dag, så snakkes vi senere! :) 

Bilder fra tirsdagen. Har hverken sminket meg, ordnet håret eller tatt på meg "fine klær" idag, såå å poste bilder fra arkivet var ett bedre alternativ.18

selvportretter

  Publisert 08.10.2014 klokka 11:35 i kategorien Fotografi


Bilder tatt av Malin.

Hva synes du?

6

foto - en perfekt søndag

  Publisert 07.10.2014 klokka 17:11 i kategorien Fotografi

Heei! Sist søndag (altså, den som var) så var vi på fjelltur. Mamma, pappa, Malin, Tinka og jeg gikk opp Sæterfjellet, som ligger ca 600 moh. I ett tidligere innlegg skrev jeg at jeg ikke kom til å dra med meg speilrefleksen opp på fjellet, men bestemte meg senere for å gjøre det likevell. Er glad for at jeg gjorde det, for gud så fint det var oppover fjellet! - Så mange fine farger, og med solen som skinte rett på motivene ble det intet annet enn perfekt! 

Hva synes du om bildene?

8

hektisk

  Publisert 05.10.2014 klokka 10:34 i kategorien Blogg

Heei! Nå løper jeg snart ut døra for å komme meg til kirka, men før det; en aldri så liten oppdatering! Ble vekt klokken halv ti imorges - som for meg er uutrolig tidlig! - for å rekke å stelle meg før jeg skal dra. Senere blir det fjelltur med hele familien, og vi skal gå opp Sæterfjellet. Spørs om jeg får tatt med kameraet ettersom det er såpass tungt å bære på og mye styr.. Er jo såå fint å ta bilder oppe i fjellet nå, så jeg håper på å få tatt noen mobilbilder ihvertfall. Ønsker alle en fin dag, så snakkes vi senere! Hva skal du idag?

12

running

  Publisert 03.10.2014 klokka 20:15 i kategorien Trening


Heei! Da var det fredag igjen, dere! Synes ikke det var lenge siden jeg jublet av glede over forrige ukes helg, men nå kan jeg juble igjen! De to siste timene med gym på skolen idag, ble "oppvarmingen" til økta jeg bestemte meg for å ta senere. Jeg tok meg en joggetur nå i ettermiddag, og kjenner at kroppen har stått på i både armer og ben - men gud for en deilig følelse man får etterpå! Kan ikke beskrives.

Nå har vi akkurat stelt istand litt kveldsmat, så jeg går straks ned for å spise og se på Idol med familien - En perfekt start på helgen!

8

skdufiegaiur

  Publisert 01.10.2014 klokka 19:03 i kategorien Blogg

Idag er dagen. Dagen der blogginnlegget blir kludrete, leksene tar knekken på meg og jeg ser ut som alt annet enn ett menneske. Jeg har hverken sminket meg, ordnet håret eller pyntet meg for å ta bilder, så det dropper vi. 

På skolen hadde vi en prøve om kristendommen som gikk over all forventning, og jeg fikk også tilbake en prøve med en grei karakter. Jeg har akkurat gjort litt lekser, og skal når jeg omsider gidder å reise meg, lage litt mat. Ønsker alle en fin kveld!

 

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015
hits