6

vi spoler tilbake..

  Publisert 21.10.2015 klokka 20:18 i kategorien MusikkI helga opptrådte Malin og jeg på Sømnamessa, noe som var utrolig gøy! Det er så gøy at folk vil ha oss med på slike arrangementer, for det er jo dette vi elsker å gjøre!

På mandagen hadde jeg min første ordentlige treningsøkt siden vi kom hjem fra England -utrolig digg egentlig, haha! På tirsdag tok jeg ukas andre treningsøkt, og igår hadde vi styrketrening på skolen. Jeg må si meg bittelitt stolt over innsatsen denne uka, for det er ikke til å skyve under matta at trening er noe jeg har vært veldig dårlig på den siste tiden. Jeg har spist såå mye drittmat itillegg, og når jeg først har rørt på meg, har det kun vært små gåturer og slikt.. Fremover må det skjerpes jaa.10

fargerik adidas

  Publisert 21.10.2015 klokka 17:15 i kategorien Antrekk

Tee fra Adidas (lånt av lilsis), olajakke fra Kappahl, bukse fra Dr.denim og sko fra Converse

 

18

favoritt denne høsten

  Publisert 16.10.2015 klokka 20:47 i kategorien Innkjøp


Heeii dere! Da vi var i England kjøpte jeg som sagt en del klær, og deriblant denne lekre genseren! Gud, som jeg elsker den her! Den høye halsen passer perfekt nå som det er høst, og fargen er jo bare helt nydelig! Rett før bildene ble tatt, spilte Malin og jeg inn to videoer. Haha, tviler på at de legges ut her, men vi får se!

Her i stua ruller Norske talenter på skjermen, og pizzaen står klar på bordet! - Det er jo trossalt fredag, så sånn skal det være! :D Jeg ønsker dere alle en finfin kveld!

2

en fantastisk reise og opplevelse!

  Publisert 11.10.2015 klokka 15:47 i kategorien Fotografi

I 6-tiden i går morges kom vi hjem fra klasseturen til England - Å gud så digg det var å lande på norsk jord igjen! Jeg tok utrolig mange bilder på turen, så i dette innlegget tenkte jeg å vise dere noen av de, og skrive kort om hva som skjedde på hver av dagene. Forresten så var MATHILDE HOLCK på samme fly som oss på turen hjemover! Wææ, herregud så gøy! Jeg rakk dessverre ikke å ta bilde med henne (ikke det at jeg turte heller da..), men jeg så henne hvertfall, så jeg kan si meg fornøyd uansett :D
Dag 1; På Søndag morgen klokka 8 reiste vi fra Brønnøysund. Heele dagen gikk til reising (sett bort ifra to timers venting på flyplassen), og vi kom ikke frem før i 3-tiden på natten. Vi ble kjørt til vertsfamiliene våre (bilde av huset vårt over), og la oss for å sove med engang.
Dag 2; Noe vi fort fant ut da vi kom til husene våre (og også overalt ellers), var at engelskmennene liker det best kaldt. Altså, man skulle jo tro at folk vil ha det varmt innendørs, men neida. Det var kaldt overalt. Mandagen startet allerede klokka halv 8 for vår del, og da fikk vi servert tidenes frokost! Etterpå ble vi kjørt til ett hotell hvor vi hadde en times undervisning før vi ble guidet gjennom de "historiske" delene av Scarborough.


Dag 3;
På tirsdagen gikk turen til York. Vi dro på noe som kaltes for The York Dungeon, som var ett slags "skrekkhus". Vi ble tatt med gjennom mange forskjellige rom hvor de fortalte historier og skremte vett av oss på alle mulige måter, haha. Etter det fikk vi gjøre det vi ville, så da dro jeg og noen flere å spiste pizza, og deretter shoppa vi litt og så oss rundt i byen. Senere dro alle sammen inn i York Minister (katedral/kirke), hvor vi bare så oss rundt og tok bilder. På kvelden dro alle sammen til "spillehallen" som lå nede ved stranden. Det var utrolig mange forskjellige Casinoer der osv, men vi var kun på en av dem. Dag 4; På onsdag hadde vi en fridag til å gjøre akkurat det vi ville, så da ble det selvfølgelig shopping på oss jentene. Jeg kjøpte faktisk en hel del, så det kommer nok på bloggen i nærmeste framtid. Etter en hel dag på byen dro vi hjem for å spise, og deretter dro hele klassen ned til spillehallen for å bowle.


Dag 5; På torsdags morgen tok vi bussen inn til en by kalt Whitby. Jeg og noen flere dro blant annet på togstasjonen hvor noen av scenene fra Harry Potter ble spilt inn - kult å se hvordan det egentlig ser ut! Senere dro vi videre til Flamingoland, som var en fornøyelsespark med både karuseller/tivoli, dyrepark og badeland. Jeg tror alle ble ganske sjokkerte når jeg (altså, tidenes største pyse) prøvde så å si alt av berg og dal-baner og karuseller som var å finne der!

 

 

6

når vi jenter er alene hjemme..

  Publisert 07.10.2015 klokka 11:39 i kategorien Blogg

- Vi ransaker alle skap for mat, og kan ende opp med å spise nugatti rett fra boksen.

- Vi setter på drithøy musikk, og synger av full hals.

- Ooog mens vi synger, så danser vi gjerne litt også.

- Vi snakker høyt med oss selv, og ler av det vi sa etterpå.

- Vi blir redde for alt av lyder, og tenker på alt som kan gå galt.

- Vi tar oss gjerne en aldri så liten powernap.

- Vi ser på triste eller rare videoer på youtube, som vi ellers ikke ville sett på.


Bildene er av lillesiss

9

jeg skal til England!

  Publisert 03.10.2015 klokka 22:33 i kategorien Blogg

WÆÆÆÆ! Imorgen begynner høstferien for klassens del, for da reiser vi på tur til England!! Jeg skulle egentlig fortelle det for flere uker siden, men på grunn av mye stress og kaos har jeg ikke rukket det. Jeg skal innrømme at det ikke har gått heeeelt opp for meg at jeg skal være så langt unna familien min i seks dager, eller det at vi skal reise bort i det hele tatt. Vi reiser allerede klokka halv 8 imorgen tidlig - først tar vi buss til Trondheim, også drar vi videre med fly over til London, og deretter med buss til Scarborough. Vi er delt inn i grupper på ca 4, og skal bo hos hver vår vertsfamilie. Hver av dagene er fylt opp med massevis av gjøremål, og vi skal gjøre myye gøy! Jeg satser på å få tatt masse bilder gjennom hele turen, og når jeg kommer hjem oppdaterer jeg dere ved første mulighet!
 


Forhåpentligvis kommer det ett par innlegg på bloggen mens jeg er borte, men det er usikkert enda. Ha en fin kveld!

Les mer i arkivet » Oktober 2015 » September 2015 » August 2015
hits