1

leather jacket and messy bun

  Publisert 23.11.2014 klokka 19:34 i kategorien AntrekkJakke, genser og bukse fra Cubus og skjerf fra Bik bok.

Hva synes dere om antrekket?

5

uventa fravær

  Publisert 22.11.2014 klokka 18:15 i kategorien Hverdag

Heei! Begynner å bli en stund siden sist jeg postet noe som helst her inne. Det som endte med å bli en ganske lang pause, var egentlig planlagt skulle bli en kort 2-dagers pause. Jeg fikk ikke tatt bilder og hadde ingen motivasjon eller inspirasjon til å blogge på mange dager, så jeg endte med å stoppe alt. UpsupsDen siste tiden har fokuset mitt vært på skole og venner. Jeg har hatt problemer med å konsentrere meg over lengre tid, så skole og lekser har blitt prioritert foran bloggen. Det samme gjelder vennene, de blir selvfølgelig prioritert foran bloggen, noe jeg tror alle forstår. Da gjenstår det bare å ønske alle en fin kveld, så snakkes vi senere! :)

 

14

warriors

  Publisert 06.11.2014 klokka 21:27 i kategorien Musikk
14

those dark days

  Publisert 05.11.2014 klokka 19:57 i kategorien Blogg

Heei! Nå håper jeg på å lykkes i mitt sjette forsøk på å skrive en fornuftig setning. Men funker det? Nei, jeg er blank.  Jeg klarer ikke formulere en eneste setning, noe som irriterer meg både grønn og gul. Alternativet jeg har nå er å pøse ut med alt av info fra de siste dagene i en eneste stor krusedull, eller bare avslutte innlegget først som sist. Så ja. De siste dagene har vært ett eneste rot, kaos og ja, alt det der. Jeg har hatt prøver, masse lekser og i slutten av uka skal jeg ha en presentasjon. På toppen av det hele, sliter jeg med å konsentrere meg både på skolen og ellers, noe som ikke passer så bra denne uka, dette året eller i det hele tatt. 

Dette ble ett eneste stort roteinnlegg, og det beklager jeg virkelig, men idag følte jeg for å klage litt, så da var det akkurat det jeg gjorde. Håper dere har hatt en bra uke så langt, så snakkes vi senere.

19

mine antrekk høsten 2k14

  Publisert 04.11.2014 klokka 15:46 i kategorien Antrekk

1/ 2/ 3

4/ 5/ 6

7/

8/ 9/ 10

Hvilke(t) antrekk likte du best?

5

wait for it

  Publisert 02.11.2014 klokka 19:24 i kategorien Blogg

Heei! Nå har vi akkurat feiret brodærn sin bursdag, som resultere i at jeg nå sitter med dårlig samvittighet etter å ha stappet i meg alt for mye kake. Hehe. Formiddagen gikk til å pugge på morgendagens naturfagprøve, som jeg knapt forstår halvparten av. Starter uka med å slite meg igjennom en prøve jeg vet jeg får 3 på med andre ord. 

Nå er jeg i full gang med å redigere ett innlegg der jeg viser bilder av høstens antrekk. Om jeg poster det imorgen eller ikveld er jeg usikker på, men det kommer så fort jeg får det ferdig!

Håper alle har hatt en fin helg!

Les mer i arkivet » September 2015 » August 2015 » Juli 2015
hits