2

jeg trenger hjelp!

  Publisert 30.11.2015 klokka 17:39 i kategorien Blogg

Nå håper jeg virkelig at noen av dere er flinke med musikkprogram osv, for jeg sitter fast.. Jeg har lyst til å bruke min kjære mac til å spille inn musikk / evt redigere (jeg har mikrofon som kan kobles til osv), men jeg aner ikke hvilket program jeg kan bruke trygt. Jeg har blitt tipset om Fruity Loops / FL-studio, men når jeg prøvde å laste ned prøveversjonen gikk det ikke.. hehe, og hvis jeg skal kjøpe det såå ligger prisen på 700 norske kroner. Det jeg egentlig lurer på er da 1) om Fruity Loops funker for mac, og 2) om jeg er nødt til å betale så mye for det? Er det eventuelt en "prøveversjon" eller lignende? Alle tips tas imot med stor takk, jeg trenger all hjelpen jeg kan få! :D

 

0

uposta søndagstur

  Publisert 28.11.2015 klokka 22:37 i kategorien Fotografi
Throwback til en av høstens mange koselige søndagsturer <3

2

dårlig timing..

  Publisert 28.11.2015 klokka 01:22 i kategorien Blogg

Gjett hvem som har fått influensa da dere.. Jo, det er denne heldiggrisen. Ogsåå på det verst tenkelige tidspunktet, for akkurat nå passer det utrolig dårlig. Jeg har så mye jeg skulle ha gjort, og masse jeg skulle vært med på, så å sitte hjemme å tenke på alt gjør meg utrolig stressa. Jeg har en haug med sanger jeg skulle øvd på, en tentamen jeg skulle tatt for litt siden, og to presentasjoner som snart skal fremføres. Nå skal jeg slutte å syte, for det kunne vært verre. Jeg har tross alt fått skrevet ferdig den ene presentasjonen, så jeg fungerer jo halvveis selv om jeg har influensa, hehe.

Tidligere denne uka hadde jeg praksiskurs(?) på videregående, hvor jeg og noen andre fikk se hvordan det var på Medialinja. Vi lærte hvordan vi skulle bruke photoshop og andre redigeringsprogram, vi fikk ta bilder og vi lærte masse om kamera, film og diverse annet. Ellers fikk jeg tilsendt en pakke fra Nelly og en fra Junkyard i forrige uke, som begge kom igår. Jeg endte med å sende tilbake kjolene jeg hadde bestilt fra Nelly for så å bestille i andre størrelser osv, men jeg beholdt jakken jeg bestilte fra Junkyard. Jakken var forresten fra Svea, og den ble jeg veldigveldig fornøyd med!

 

 

8

jul i november

  Publisert 22.11.2015 klokka 12:38 i kategorien Blogg

Jada, julen har allerede startet for min del. Haha, over ser dere en collage jeg lagde på fredagen, som ble til bakgrunnen på macen min. I skrivende stund hører jeg på julemusikk, spiser mandariner, og hvis jeg ser ut vinduet, ser jeg en bakke dekket av snø. Man kan ikke starte julen for tidlig, det er ikke mulig <3

12

dagens antrekk - new stuff

  Publisert 13.11.2015 klokka 16:51 i kategorien Antrekk

Forrige helg var mamma, pappa, Malin og jeg i Trondheim. Vi overnattet på hotell fra fredag til søndag, og brukte helga på å surre rundt i butikker, spise god mat og bare kose oss. Jeg prøvde å være litt fornuftig (til en forandring..), og kjøpte kun ting jeg følte jeg trengte. Jeg kjøpte blant annet genseren og cardiganen jeg går med på bildene over. Genseren er fra Weekday og cardiganen er fra Bik bok.

6

ja, vi lever godt her i Norge..

Vi som bor i Norge lever godt. Vi har alt vi trenger av materielle verdier, som klær, penger og bosted. Det er vell ikke til å skyve under matta at de fleste av oss har ett par fancy biler også, en hytte ved sjøen, og kanskje ett basseng stående ute i bakgården hjemme. De nyeste utgavene av mobiltelefoner, pc-er og spill er som regel bestilt og sendt allerede før de kommer i nærbutikkene, og klærne vi ser på reklamene har vi allerede fått klørne i.
Ja, vi har det godt. Men er det egentlig disse tingene som skal til for at vi skal leve et godt og lykkelig liv? Se for deg å dra på hytta alene i helgene, spise middag med gullfisken din, eller arrangere «pool-party» for deg selv. Nei, vi blir ikke glade av det. Vi trenger menneskene rundt oss. Vi trenger familie, venner, noen som bryr seg om oss. Uten dem har vi ingen å dele gledene med, ingen å le sammen med, ingen å være glad i.
Når du hører ordet bortskjemt, hvem tenker du på da? Jeg tenker på beboerne i landet vårt. Vi tar alt som en selvfølge, og klager over små filleting. Mange av oss bruker opptil en time i dusjen, men krever fortsatt at varmtvannet skal holde til siste sekund. Vi knuser skjermene på mobilene våre, men de skal selvfølgelig være fikset til dagen etterpå. Snart må vi innse hvor heldige vi faktisk er. Vi er heldige som faktisk har varmtvann, og oppfinnelsen dusj i det hele tatt.
Vi lever i et trygt land, hvor vårt største problem i hverdagen er å bestemme hvilket antrekk vi skal gå med. Vi har en jobb vi kan gå til hver dag, og barna har tilgang til skole. Vi har tak over hodet, og legger oss aldri sultne. Slik er det dessverre ikke for alle. Mennesker i de fattige landene i verden spiser kanskje et måltid hver dag, og om de er heldige blir de mette. I Norge derimot, her kaster vi mat som gikk ut på dato for to dager siden. Vi kjøper klær fra for eksempel klesbutikken H&M, selv om vi vet at kvinner sliter i 13 timer hver dag for å få laget plaggene. Vi bryr oss ikke om hvordan andre har det, så lenge vi har det bra.
I Norge er vi så heldige å få mene og si hva vi vil uten å bli straffet eller sett ned på. Vi blir tatt på alvor, uavhengig av om vi er jente eller gutt. Det er blant annet dette som skal til for at man skal føle seg viktig i samfunnet.
Ja, vi lever godt her i Norge.


/ Over ser dere teksten jeg leverte inn som tentamensoppgave i norsk bokmål for ett par dager siden. Målet med oppgaven var å få frem hvor godt vi egentlig har det i Norge og hva vi trenger for å leve et godt liv, samtidig som vi skulle prøve å provosere og underholde leseren. /

0

jeg og blogging?

  Publisert 09.11.2015 klokka 22:40 i kategorien Blogg

Jeg og blogging? Hmm, forholdet vårt er ikke helt på topp for tiden, noe dere sikkert har merket.. Jeg skuffer både meg selv og dere(?) hver gang jeg tar små pauser fra bloggingen, og denne gangen ble pausen strekt litt for langt. Jeg skal prøve å holde dere mer oppdatert fremover, men etter alle de fjerne fraværene mine, stoler jeg ikke heeelt på meg selv haha.

De siste ukene har egentlig vært litt tunge for min del. Jeg har hatt mye å tenke på, og jeg har hatt en del negative tanker og følelser rundt litt av hvert. Derfor har det vært vanskelig for meg å holde bloggen gående.. Jeg vil jo skrive gode innlegg. Bullshit og slurv nekter jeg å poste. Hvis jeg skal blogge, skal det gjøres ordentlig, dermed basta.

Jeg har forresten sett at en del av dere fortsatt titter innom bloggen min støtt og stadig, og det setter jeg utrolig stor pris på! Det gir meg så mye motivasjon, og er mye av grunnen til at jeg ønsker å fortsette fremover <3Imorgen kommer jeg med ett innlegg med et tema jeg føler er viktig å få frem i lyset, og jeg håper jeg kan nå frem til dere lesere! Følg med!

Les mer i arkivet » November 2015 » Oktober 2015 » September 2015
hits