2

black and red

  Publisert 31.12.2013 klokka 19:24 i kategorien Antrekk

Da er jeg klar fro en koselig nyttårsfeiring her hjemme! Vi skal spise kalkun, og senere skal vi opp til skarsåsen med tante og familien, for å se på fyrverkeri og rakketter, som sagt :) Så snill som Malin er, ble hun med meg ut enda en tur for å knipse noen bilder av antrekket mitt. Jeg har ikke pyntet meg med kjole og skjørt som mange sikkert gjør, men jeg har "stylet" meg litt da. 

Ønsker alle en fin kveld, og GODT NYTTÅR! Håper det nye året blir et bra år for alle :)

Hva synes du om kveldens antrekk?

2

dagens antrekk

  Publisert 31.12.2013 klokka 13:14 i kategorien Antrekk

Heei! Klare for et nytt år? 

Idag er det nyttårsaften, så ikveld skal vi dra opp til skarsåsen for å se på raketter, og fyrverkeri. Jeg kommer til å ta masse bilder der oppe, som jeg poster imorgen. Selv synes jeg det mangler noe nå som det er nyttårsaften..snøen har ikke vist seg ute på lenge! Jeg som elsker snø, kunne gjerne tenkt meg litt av det idag. Istad ble Malin med ut i vinden for å ta antrekksbilder. Det var like før vi begge blåste bort, men noen bilder ble det likevell :)
//genser-bikbok//bukse-vero moda//skjerf-cubus//lue-Carhartt//ring-cubus//sko-eurosko//


Hva synes du om antrekket? 
0

musikkfavoritter akkurat nå

  Publisert 30.12.2013 klokka 20:23 i kategorien Musikk

Heei! 

Har hatt en litt travel dag, og det ble derfor lite tid til blogging. Jeg gikk en tur med mamma og Malin, og vi kom nettopp hjem fra bestemor ettersom vi var der på besøk. Som mange sikkert vet er jeg utrolig glad i musikk! Jeg synger og hører på musikk nesten hvor som helst og når som helst. Jeg har samlet sammen sangene jeg hører mest på akkurat nå, og linket til de under bildet :)Children of the sun- Tinie Tempa

Push play- Miriam Bryant

Beneath you beautiful- Labrinth, Emeli Sande

Every rose has it's torn- Miley Cyrus 

Timber- Pitbull, Ke$ha  

Under control- Calvin Harris 

I see fire- Ed Sheeran 

Complicated- Avril Lavigne 

Go gentle- Robbie Williams

Heart on fire- Jonathan Clay Har du noen favorittsanger? Hvilke? :)

 

2

mine nyttårsforsetter

  Publisert 29.12.2013 klokka 12:19 i kategorien Blogg

Heei! 

Da var det søndag, og ca en uke til skolen begynner for meg, og sikkert for de fleste. Været ute minner ikke akkurat om vinter, og heller ikke sommer.. så dagen idag blir vell en "innedag". Senere skal vi ha besøk, også skal vi bake litt.

For å gå over til noe helt annet, som dette innlegget i hovedsak skulle handle om, så har jeg lagd et par nyttårsforsetter for 2014. Det er et par ting jeg bør bli flinkere til, og som jeg skal prøve å forbedre meg i gjennom neste år. Dere får nok høre en del om hvordan det går til neste år. Det er litt rart å tenke på at vi snart går inn i et nytt år. Synes ikke det var så lenge siden vi sto å tenkte på hvordan 2013 skulle bli.  

Her er mine nyttårsforsetter: 

 • Trene oftere, og holde kroppen i form
 • Lage et bra treningsprogram, og følge det til en hver tid
 • Spise sunnere -> bedre kosthold
 • Blogge oftere og bedre
 • Lære meg piano
 • Utvikle meg som "fotograf" og "sanger"

Har du noen nyttårsforsetter? Hvilke?

Hvis du har det ønsker jeg deg lykke til! 

 

6

anbefaling -> de beste neglelakkene

  Publisert 28.12.2013 klokka 16:02 i kategorien Nailstuff

Fikk fire Ciate- neglelakker til jul. En topakning og to enkle. De er til å anbefale på det sterkeste! Har bare testet to av dem, men har allerede funnet ut at dette er neglelakken alle burde investere i :) Utvalget av farger er også et stort pluss! Det er mange forskjellige å velge i, og du finner de på parfymelle, forskjellige nettbutikker, og sikkert mange andre steder. 

Hva synes du?

Burde jeg ha slike innlegg oftere?

#nailpolish

2

daffe-dag

  Publisert 28.12.2013 klokka 11:08 i kategorien Hverdag

Heei, og god morgen!

Våknet til et kjedelig og vått vær idag, så jeg går nok ikke ut med det første. Dagen idag, blir mest sannsynlig en dag der jeg slapper av og koser meg hjemme. Det er litt deilig med sånne dager nå i julen, der man bare kan være hjemme og slappe av, og gjøre hva man vil. Jeg blir sikkert å ta en del bilder, som postes på bloggen senere (hvis de blir vellykket). 

Også må jeg bare si tusen takk til alle dere som leser bloggen min, og som var innom igår. Jeg hadde 63 lesere, noe jeg er utrolig takknemelig for! Jeg håper dere fortsetter å lese bloggen min, og kanskje følger den fast. Det er bare å legge igjen en kommentar med bloggnavn, så kan jeg sjekke den ut og legge igjen en kommentar. Jeg kommenterer som oftest tilbake til alle dere som kommenterer og har blogg :) 
<3

0

foto- svart & hvitt

  Publisert 27.12.2013 klokka 12:11 i kategorien Fotografi

Heei! 

Har ingen planer for dagen, annet enn å slappe av og kose meg. Det er allerede 3. juledag, så jeg skal bare nyte dagene jeg har igjen med frihet før skolen begynner. Jeg tenkte kanskje jeg kunne legge ut et par bilder av julegavene jeg fikk litt senere. Stay tuned ;)

Så over til overskriften. Igår tok jeg masse bilder, for å prøve meg litt frem med kameraet ettersom jeg ikke har vendt meg helt til det. Synes det er utrolig gøy å ta bilder, og oppleve at de får så god kvalitet. Jeg har sett litt på linser/objektiv til kameraet, men er litt usikker på hvilken linse som passer meg best, og hvilken som ER best. Legger kanskje ut et innlegg om dette senere, men hvis du har noen tips til gode linser/objektiv, er det bare å kommentere under. Hadde blitt veldig glad for tilbakemeldinger! :)Har du noen anbefaling av linse/objektiv? :)

2

de perfekte skoene

  Publisert 26.12.2013 klokka 15:51 i kategorien Favoritter


Bestilte disse skoene på Nelly til juleballet vi nettopp hadde. Synes de er utrolig fine! De er 13 cm høye :)

Har du noen "favorittsko" ?

2

vakre Brønnøysund

  Publisert 26.12.2013 klokka 11:18 i kategorien Fotografi

Heei søte lesere! 

2. juledag idag da. Tiden går utrolig fort! Synes ikke det var så lenge siden jeg gikk å gledet meg til Desember- måneden, og nå er den snart forbi. Idag har jeg ingen planer. Pysjen er på enda, og vi har akkurat spist julefrokost :) 

Her er noen bilder fra turen igår.
Noen meninger om bildene?

Ha en fin dag!

4

dagens antrekk

  Publisert 25.12.2013 klokka 14:59 i kategorien Antrekk

Kom akkurat hjem fra en herlig tur med mamma og pappa, vi gikk opp til skarsåsen, som jeg tok en del bilder fra. Himmelen var i alle farger, bare helt nydelig! Været var topp, men jeg kunne tenkt meg litt snø, for å få litt julestemning ute også! :) Jeg fikk masse nye klær igår, og har på meg noe av det idag. 


//Genser- Junkyard//Bukse- Urban//Lue- Carhartt//Sko- Eurosko// 


Hva synes du om antrekket?

2

bilder fra julaften

  Publisert 25.12.2013 klokka 12:01 i kategorien Fotografi

Heei! 

Igår tok jeg en del bilder, og jeg er kjempe fornøyd med kameraet og de flotte bildene det tar! Vi koste oss masse her hjemme. Vi spiste masse god mat, så på tven og åpnet gaver. Jeg kan sikkert vise dere noe av det jeg fikk, men det kommer vell uansett.  Idag skal vi ha besøk av farmor og bestemor, som blir utrolig koselig! :)Hva synes du om bildene? 

2

juleballet 2013

  Publisert 20.12.2013 klokka 19:11 i kategorien Antrekk

Som sagt var jeg på mitt første juleball igår, og før jeg dro tok mamma noen bilder av antrekket. Skoene er ikke med på bildene, men de skal dere få se senere :) Elsker kjolen, som er ganske kort med en nydelig rygg :) Kommer til å bruke den masse fremover. Fikk Malin til å lage noen nydelige krøller for meg, og jeg ble kjempe fornøyd!
Hva synes dere om bildene og kjolen?

2

unblogged

  Publisert 10.12.2013 klokka 16:20 i kategorien Fotografi

Heeia!

Idag har jeg ikke gjort noe spessielt, annet enn å slappe av hjemme. Har jo vært på skolen, men det er jo noe alle vet.  Akkurat nå sitter jeg under pleddet, og hører på musikk :) Senere blir det kanskje til at jeg gjør litt lekser, som vi egentlig ikke har særlig mye av denne uka. 

Fant frem noen bilder istad, som jeg er ganske sikker på at ikke ligger ute på bloggen fra før.  Bildene er tatt i høst, og redigert i pixlr express og picmonkey. 

(Teksten på det øverste bildet, kom vell helt ut av det blå.. og virker kanskje litt upassende. Håper det går greit)

Hva synes du om bildene?


2

et bilde, flere redigeringer

  Publisert 07.12.2013 klokka 22:26 i kategorien Fotografi

Original- bildet:


Redigerte:


Noen meninger om bildet/bildene? :)

3

Robbie Williams- 3 favoritter

  Publisert 07.12.2013 klokka 16:57 i kategorien Musikk

De fleste vet kanskje hvem Robbie Williams er? Han er en flott artist, og for de som fulgte med på "Senkveld's 10-års jubileum" igår, har sett han. Han var med der, og sang Go gentle, som jeg synes var utrolig bra! Han har en bra stemme, og har mange fine sanger. Selv har jeg tre favoritter:

Go gentle -> HER  Feel -> HER  Angels -> HER  Har du noen favorittsanger? Hvilke? :)

4

foto: starten på en flott vinter

  Publisert 06.12.2013 klokka 15:56 i kategorien Fotografi

Heei! 

Da var det fredag igjen og helgefølelsen har begynt å komme! Ukene nå i desember går utrolig fort, og julestemning er det masse av! Vinterværet er på topp, med masse snø! 

De siste dagene har bare flydd unna! Jeg har hatt to tentamener denne uka. Norsk og engelsk, og neste uke er det mattetentamen. Jeg har også fått trent litt, og tatt noen bilder.
Hva synes du om bildene? 

2

Siste fra snapchat

  Publisert 01.12.2013 klokka 21:05 i kategorien Blogg

Da var 1.Desember snart over. Lyset for 1.Søndag i advent er tent og her er det masse julestemning! :) Sitter å koser meg i stua, og venter på Farmen.

I det siste har jeg sendt en del bilder på snapchat, og tenkte å vise dere noen nå. Ønsker alle en fortsatt fin kveld!

6

Paul Walker

  Publisert 01.12.2013 klokka 14:17 i kategorien Blogg


Som de fleste sikkert har fått med seg er Paul Walker død. Jeg kjente ikke så mye til han, annet enn at jeg har sett deler av filmen Fast and the Furios der han spilte hovedrollen. 

REST IN PEACE <3

 

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015
hits