0

årskavalkade 2014 - januar til april

  Publisert 31.12.2014 klokka 18:54 i kategorien Hverdag

Heei! Etter mye om og men kom jeg fram til at jeg ville lage en årskavalkade fra året som var - 2014 var tross alt ett av mine beste år, så hvorfor ikke! Jeg gjorde selvfølgelig en del ting utenom det som kommer fram her på bloggen, men det er dessverre mye jeg ikke har bilder fra. Jeg var sammen med venner, jeg var i bursdager og diverse annet, men fra disse anledningene tok jeg veldig få bilder. Jeg håper uansett dere liker innlegget, også ønsker jeg dere et godt nytt år! 

.. Jeg hadde nettopp fått min første speilrefleks (canon eos 1100d) og bestilte meg både objektiv, fjernkontroll og stativ like etterpå. 

.. Ellers fikk jeg en litt uheldig start på året. Jeg ble forkjølet akkurat idet koret jeg var med i skulle øve inn sanger til en konsert. Itillegg skulle bandet jeg er med i øve inn sanger til kommende anledninger.

.. (hehe, praktfullt bilde) Jeg startet måneden med å synge på Astrid Lindgren-konserten koret arrangerte sammen med korpset i Brønnøysund - Til tross for at jeg var forkjølet var det en morsom opplevelse!.. Jeg hadde en ting for "skjorter med genser over" i denne perioden, og gikk med det omtrent hver dag. Stilen min har forandret seg MASSE siden da!


  .. I vinterferien dro mamma, Malin og jeg til Namsos. Vi shoppet, spiste god mat og koste oss masse! Jeg husker jeg spiste tidenes beste salat på hotellet vi bodde på (Rock City). Kjenner jeg fikk lyst til å ta en tur dit nå ass!.. I hele mars og en lang tid fremover var frosne bringebær og Pukka-te det beste jeg kunne få å spise og drikke! Jeg husker hele kvelden fra da bildet over ble tatt, å for en koselig kveld det var! Jeg tok med meg bringebær, te og pledd opp på verandaen og satt der hele kvelden med musikk på ørene og sola over meg - Det er ofte de små tingene som huskes best. 

.. Skolen vår hadde den årlige engelskdagen og dette var min første! Vi gikk med uniformer, spiste engelsk mat og snakket engelsk hele dagen... Jeg fikk verdens fineste mariusgenser som bestemor hadde strikket til meg. 


¨'
.. Jeg kledde meg i mine søteste klær da jeg skulle i tema-bursdag til en venninne.

Itillegg til dette var bandet vårt med på UKM i Mars, men det har jeg ingen bilder fra, dessverre... Jeg begynte å bruke mer sminke, rettet håret hver dag og pyntet meg oftere. Se forresten så mye mørkere håret mitt var her i forhold til nå!

.. Jeg dro på veldig mange koselige turer med familien, og fikk en stor interesse for bilderedigering.
..Jeg fikk disse nydelige skoene fra Nike, som har vært mine favoritter siden! 

 Håper dere likte innlegget, så snakkes vi senere! 

 

 

4

rett rundt hjørnet

  Publisert 30.12.2014 klokka 20:54 i kategorien Blogg

Heeii! Tenk at imorgen er det (*trommevirvel*).. NYTTÅRSAFTEN! Året har gått så utrolig fort, og jeg kan ikke tro at det allerede er forbi! Jeg som var så nær ved å poste ett innlegg med julefilm-anbefalinger til dere, også er julen over? Selv om jeg har hatt en koselig og fin jul, så føles det som om noen dager har blåst bort - som om de aldri fant sted hvis dere skjønner hva jeg mener? Jaja jeg skal ikke klage, julen er jo tross alt tilbake om ett år igjen!

Jeg har forresten vurdert å legge ut de innleggene som ligger ute på omtrent alle blogger nå om dagen. Årskavalkade, ikke sant? Jeg er kanskje litt sent ute, men som de sier; bedre sent enn aldri. Itillegg til at denne årskavalkaden tar himla lang tid å lage, tar det også mye tid å finne frem bilder og det å skulle huske alt som har skjedd. Jeg har ikke akkurat den beste minnebrikken for å si det sånn. Det kan hende (om jeg bestemmer meg for å lage innleggene) at jeg ender med å få ferdig kun ett av dem.. Januar til Mai f.eks, og at jeg ikke rekker resten. Jeg håper selvfølgelig at jeg rekker alt, men om jeg ikke gjør det så håper jeg det er greit :) 

11

winter wonderland

  Publisert 29.12.2014 klokka 12:39 i kategorien Fotografi

Idyllisk.

Hva synes du om bildene?

12

nytt i garderoben

  Publisert 27.12.2014 klokka 16:50 i kategorien Antrekk
Genser Kari Traa // bukse Dr.denim // sko Uggs // 

Heei! Er ikke rart jeg smiler fra øre til øre på disse bildene! - Jeg fikk nemlig denne fine Kari Traa genseren i julegave! Jeg har siklet etter denne genseren såå lenge, for den er jo så fin. Jeg elsker fargene og mønsteret, også er den så varm og god. Den passet meg perfekt nå som det er vinter. Buksa jeg har på fikk jeg også nå til jul, og den skal jeg si var etterlengtet! De andre jeg har fra Dr.denim er ganske utvasket, og fargen har gått fra å være svart til å bli grå.

 

4

julaften 2014

  Publisert 27.12.2014 klokka 12:35 i kategorien Blogg

Bilder fra min julaften;


Julen er gull as. Ja, det er slik jeg vil starte dagens innlegg. Julen til nå har for meg vært helt fantastisk, og slik skal det fortsette! Her i huset snurrer julefilmene dagen lang, vi spiser masse god mat og vi spiller brettspill. Det er så deilig å bare kunne gjøre det man selv ønsker å gjøre, uten å tenke på annet. Jeg skal ikke lyve å si at jeg ikke stresser med noe som helst, for det gjør jeg ALLTID.

Julaften ble intet annet enn perfekt. Jeg våknet tidlig om morgenen for å få med meg alt av juleprogrammer på tv-en, noe som  til for å komme i riktig stemning. Johannas jul, Tre nøtter til Askepott og Reisen til julestjernen er tre av dem. Vi fikk både julestrømpe og hver vår gave og jeg proppet i meg masse godteri gjennom hele dagen. Etterpå var det bare å få på seg finklærne og gjøre seg klar for julemiddag. Jeg hadde på meg den samme kjolen som på årets juleball; en enkel svart kjole med åpen rygg (bilder kommer senere). Etter å ha spist både julemiddag og dessert, var det straks klart for julegaveåpning. Jeg kommer ikke til å lage ett innlegg om gavene eller lignende, men mye av det blir nok å se på bloggen i nærmeste fremtid. Jeg kan fortelle hva jeg fikk fra mamma og pappa, som var en Ghd rettetang og en "innspillings pakke" som inneholdt en kondensatormikrofon, et mikrofonstativ, mikrofon pop filter og stereo hodetelefoner - Jeg ble så utrolig glad for begge deler! 

4

throwback - antrekk 2014

  Publisert 25.12.2014 klokka 21:34 i kategorien Antrekk

Vår og sommer:

Høst:


Vinter:


Her er noen av antrekkene mine fra året 2014. Selv synes jeg jeg har forandret meg ifra tidligere i år og til nå, og det håper jeg også! 

Jeg kommer med oppdateringer fra julaften (++) litt senere. Ønsker dere alle en fin jul så snakkes vi om ikke lenge! Husk å nyt juletiden fullt ut - Spre glede, latter og smil rundt deg 

 

2

favoritt julemusikk

  Publisert 23.12.2014 klokka 17:14 i kategorien Musikk

Nå skal det sies at jeg elsker all form for julemusikk - det er noe av det beste med advent og jul - og av den grunn har jeg lagd en egen liste på spotify med julesanger - Jul 2014 (Marthe Solberg Schanche). Jeg har plukket ut noen favoritter som jeg har linket til under; 

Di første jul - Tone Damli (Fant ikke link til Youtube)

Kurt Nilsen - Stjernesludd

Wham - Last christmas

John Lennon - Happy Xmas (war is over)

Band air 30 - Do they know it's christmas

Justin Bieber - All I want is you

Creation - Christmas time

Ingebjørg Bratland - Jul i svingen 

Aled Jones - Walking in the air

Hvilke julesang(er) er din favoritt?

 

 

 

 

8

dagens antrekk

  Publisert 23.12.2014 klokka 13:12 i kategorien Antrekk

Heei! Ettersom jeg har influensa får jeg ikke tatt noen bilder ute akkurat nå, så derfor måtte jeg ta outfit-bildene inne idag. Endte med noen enkle bilder i speilet, da alle bildene ble mislykket. Genseren og skjorta jeg har på har Malin og jeg arvet fra brodærn itillegg til mye annet kult, noe jeg satte utrolig stor pris på - Jeg elsker gutteklær!^

Idag er det jo lille-julaften, som betyr at vi både skal pynte juletre, spise grøt med mandel og ordne med alt som skal gjøres klart før morgendagen. Åh, som jeg gleder meg til imorgen - er så koselig å våkne opp på julaften, og vite at man har alt det morsomme foran seg; Tre nøtter til Askepott og Reisen til julestjernen++, den lange ventingen, julemiddag og dessert, gaveåpning og bare det å være sammen med familien. Nå skal jeg ikke snakke meg helt bort, hehe. Jeg oppdaterer dere senere, så får dere ha en fin dag så lenge! 
4

brekkie

  Publisert 22.12.2014 klokka 12:12 i kategorien Blogg

Hva er vell bedre enn å våkne til fyr i peisen, Julemorgen på skjermen og snø utenfor vinduene? De tre siste dagene har det nemlig ikke vært tid til å sove ut her i huset, for her må alle opp for å få med seg Julemorgen og ta fatt i julestemningen. Jeg har vært så uheldig å bli syk gjennom førjulstiden, så nå sitter jeg med influensa. Jeg håååper på å bli fort frisk, for det å være syk i julen må være noe av det verste jeg vet. Jeg lar uansett ikke dette stoppe meg fra å nyte førjulstiden. Igår fikk Malin og jeg både bakt og pyntet pepperkakehus, og dagen før var hele familien på juletrehogst. Som alle år ender vi med å kjøpe juletre på Statoil, men det er uansett gøy å gi en innsats for det først! :D

Ha en fin dag! 

2

ny favoritt i garderoben

  Publisert 16.12.2014 klokka 17:02 i kategorien Innkjøp

Heei! Her har dere dagens antrekk med julerommet i bakgrunnen.. Når jeg ser på disse bildene kjenner jeg at jeg gleder meg ekstremt mye til sola snur og vi går imot lysere tider.

Idag har jeg på meg min nye favoritt i klesskapet -  En lysegrå(?) cardigan fra B.young. Mamma kjøpte den til meg for noen dager siden ettersom den andre jeg hadde ble "ødelagt" i vask. Denne kommer til å bli brukt mye fremover! Toppen jeg har på meg er fra Jeans Company og buksa er fra Dr.denim. Ha en fin dag videreee!

4

kveldens antrekk - julebord

  Publisert 15.12.2014 klokka 21:18 i kategorien Antrekk


Heei! Over har dere kveldens antrekk, i anledning julebord. (Innendørs bilder på kveldstid blir aldri perf, sorryy). Vi på trinnet arrangerte julebord for både lærere, rådmann og ordfører. Det var veldig koselig, men også mye styr. Det som sto på menyen var julebrød og rulle til forrett, pinnekjøtt til hovedrett og riskrem til dessert - All maten sto klassen for selv *littstolt*

Kjolen jeg har på meg er jeg usikker på hvor er fra, men jeg tror den er kjøpt på Nelly for et par år siden. På bildene har jeg ikke helt klart å få frem hva det er som gjør kjolen så fin, men det er ihvertfall at det er kun en "skulderarm" som går fra oppå skulderen til under den andre armen. Hehe, verdens dårligste forklaring, men ja.

Nå skal jeg gå å få av meg finklærne, ta en velfortjent dusj, og deretter hoppe rett i pysjen Ha en fin kveld!

8

todays wearing - fluffy

  Publisert 13.12.2014 klokka 16:17 i kategorien Antrekk


Heei!  Hvis alle dagene der jeg ikke blogger hadde vært fraværsdagene mine på skolen, hadde jeg nok fått 1000 anmerkninger. Hehe.  Som dere sikkert har merket blir det bare flere og flere bloggpauser for tiden. Det er dessverre slik at her jeg bor er det mørkt omtrent 24/7 på denne tiden av året, som gjør at jeg ikke får tatt bilder.. Jeg fikk ihvertfall utnyttet den ene timen med dagslys vi hadde idag til å ta noen bilder. Endte faktisk med å ta 1000 av dem, der det var ca 10 stk jeg ble fornøyd med. Det er et slit å være blogger om vinteren, det må jeg bare få sagt.

Lørdagen startet veldig bra for min del, da mamma hadde bakt lussekatter til frokost. Det er jo Lucia-dagen idag, og vi nærmer oss jula med stormskritt! De siste dagene har jeg både bakt og kjøpt inn julegaver, så nå kan jula bare komme for min del ;D Ha en fin lørdag videre folkens!

genser Bik bok, bukse Dr.denim, sko Uggs, klokke Nelly
Hva synes du om antrekket?

 

6

juleforberedelser

  Publisert 07.12.2014 klokka 00:09 i kategorien Blogg

Heei! Startet lørdagen med et smil om munnen, da jeg så ett hint av snø utenfor vinduet - Ahh, som jeg har ventet på snøen! Til frokost sto vafler på menyen, og etter å ha spist og stelt meg dro jeg på byen med Vilde. Når jeg kom hjem, var det bare å komme igang med julevask og pynting av rommet. Fikk sykt julestemning idet jeg dro opp både ny og gammel julepynt fra esken - Er like koselig hvert år!Ellers så fikk jeg ett par kjoler i posten idag som jeg gleder meg til å prøve! Jeg strever litt med å finne den perfekte kjolen til årets juleball skjønner dere, så til nå har jeg bestilt og prøvd rundt om 8 forskjellige kjoler - Ikke misforstå meg og tro jeg skal ha alle/flere, for jeg skal bare ha en av dem ;)

 (Beklager for litt sen publisering av dette innlegget, hehe. Night peepz!)

8

deseeeember

  Publisert 05.12.2014 klokka 18:27 i kategorien Blogg

Heei! Aner dere hvor mange ulemper som følger ved å være blogger på denne tiden av året? Ute er det mørkt, kaldt og grått, noe som gjør det nesten umulig å få tatt gode bilder. Hver dag den siste uka har jeg kommet hjem etter det har blitt mørkt, noe som gjør det enda vanskeligere å få tatt skikkelige bilder. Speilrefleksen min gir meg ikke så mye hvis det er mørkt ute, for da får jeg hverken gode bilder ute eller inne. 

Nok klaging! Vi har allerede kommet inn i Desember dere! - Personlig elsker jeg alt ved denne måneden! Det er jo så mye gøy som skjer! Men nå skal jeg ikke snakke meg bort, for jeg må skynde meg ned for å få med meg alt det morsomme som sendes på tv-en ikveld. Hehe. Ha en fin fredagskveld dere, så snakkes vi snart!
 

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015
hits