4

today´s makeup

  Publisert 28.12.2015 klokka 15:17 i kategorien Blogg

Her er dagens sminkelook - klar for julemiddag! :D Idag skal vi til bestemor for å spise sammen med resten av familien, så det blir koselig! Jeg håper alle får en fin 4. Juledag, så blogges vi senere!

0

min julaften

  Publisert 25.12.2015 klokka 14:22 i kategorien Fotografi

NÅ ER DET JUL DERE, så da starter jeg innlegget med å si akkurat det - God jul!

På julaften var jeg oppe allerede klokka 9, da Malin kom inn å vekket meg. Vi gikk ned for å få med oss alt av juleprogrammer - Julemorgen, tre nøtter til askepott, reisen til julestjernen, og resten av klassikerne. Det må til for å få litt julestemning! Vi fikk hver vår pakke og julestrømpe, akkurat som vi pleier. Hele familien spiste julefrokost sammen - Malin og jeg i pysj som vi fikk dagen før. Senere pyntet vi oss til julemiddag, der ribbe sto på menyen. Kvelden gikk til å åpne gavene, spise masse godt og å se på julefilm <3 Alt i alt, en perfekt julaften!Jeg håper alle hadde en fin dag i går, og at dere får en skjønn jul videre!

2

unblogged outfit

  Publisert 23.12.2015 klokka 21:47 i kategorien Antrekk

Kjole og cardigan fra Bik Bok, og sokker fra Cubus

2

julerommet

  Publisert 23.12.2015 klokka 13:14 i kategorien Blogg

Heeii! Lille julaften idag dere! Tiden går så altfor fort! Jeg føler meg egentlig rimelig klar for jul nå da, det meste av gjøremål er tross alt unnagjort! Igår støvsuget jeg, vasket og pyntet litt, så nå er julerommet klart det også. Idag derimot, skal jeg bare kooose meg - det blir pynting av juletre, grøt med mandel og gode filmer og annet på tv-skjermen! Men før det skal mamma og jeg ta oss en tur ut, såå derfor avslutter jeg her! Ha en super dag dere, kanskje snakkes vi også ikveld!

Jeg fikk ikke flere bilder av rommet dessverre, ettersom lyset ble for dårlig.

0

helga som gikk / juleforberedelser

  Publisert 14.12.2015 klokka 20:54 i kategorien Hverdag

// Burger på Td med mams og siss // Den tradisjonelle pepperkakebakingen hos bestemor - blir aldri for gamle for det! Oog helt til høyre ser dere outfiten min fra torsdagskvelden, da vi hadde nattskole (for å planlegge årets juleball, som klassen arrangerer - mer om det senere) //

// Random selfie // Klar for bytur med Malin, mams og bestemor - Kafébesøk og julegaveshopping sto for tur // Pynting av pepperkaker - like mye stas hvert år //

8

det fineste plagget jeg eier

  Publisert 04.12.2015 klokka 21:28 i kategorien InnkjøpWæææ! Jeg er så sinnsykt fornøyd med jakken jeg fikk i forrige uke! Jeg har brukt samme vinterjakke siden 7.klasse, så mamma var enig i at det var på tide med en ny, hehe. Jeg regner med de fleste har sett jakka før, så jeg trenger vel egentlig ikke informere dere om hvor fin den faktisk er, tihiihih..

Idag fikk jeg forresten pakken fra Nelly som jeg bestilte sist fredag. Jeg bestilte 5 forskjellige kjoler - skal kun beholde en, men klarte ikke velge, hehe - pluss ett par svarte høyhæler. Jeg bestemte meg for å beholde en enkel svart kjole (det enkle er ofte det beste) så nå kan julen/juleballet bare komme! - Kjolen får dere forresten se senere en gang :)Ha en fiin kveld dere!

Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Oktober 2015
hits