6

morning glory

  Publisert 27.09.2015 klokka 13:08 i kategorien matprat

Allerede klokka 10 imorges våknet jeg, og etter det fikk jeg ikke sove igjen. Det var egentlig like greit, for da fikk jeg med meg morgenen også - noe jeg sjeldent gjør i helgene. Jeg kledde på meg joggebuksa, og lagde meg en god frokost - en bra start på søndagen Akkurat nå sitter jeg bare å slapper av med Gossip girl rullende på skjermen, og det skal jeg gjøre en god stund til. Ha en fin søndag dere!9

jeg er avhengig

  Publisert 24.07.2015 klokka 14:21 i kategorien matprat
Hehe, litt sen frokost på meg idag gitt. Jeg sto opp halv 12, og bestemte meg for å lage meg en ordentlig digg frokost. Jeg stekte grove vaffler (helt avhengig, de er så gode) og lagde bringebærsmoothie. Idag regner det masse, så da var det like greit å prøve å lyse opp dagen med en god frokost istede. Senere skal jeg forresten på PREMIEREN AV PAPERTOWNS, noe jeg gleder meg sykt mye til! Jeg skal dit sammen med Nora, så det blir koos. Jeg har store forventninger til filmen, og håper på at John Green har gjort en like bra jobb som med The fault in our stars :D

Flere som skal på premieren av papertowns?

5

MY FAVOURITE MEAL

  Publisert 21.07.2015 klokka 23:04 i kategorien matprat

.. Altstå kveldsmat - dagens beste måltid i mine øyne. Grunnen er vell egentlig det at det kun er da jeg faktisk gidder å lage ordentlig mat, såå det sier seg kanskje selv at det blir favorittmåltidet. Men hallo, kveldsmat er digg uansett!


Grove vaffler sto på dagens meny, og de ble faktisk kjempegode! Så gode at jeg skulle tro jeg hadde hatt oppi masse sukker.. men nei, null sukker i denne oppskriften! Det jeg hadde oppi var hvetemel, havregryn, sammalt hvete grov, salt, ekstra lett melk, egg, litt smør og bakepulver. De er vell kanskje ikke sånn ekstremt sunne, men sunnere er de hvertfall! haha.Idag har jeg faktisk gjort en hel del! Jeg startet dagen med å støvsuge, vaske og rydde litt her hjemme, ogsåå stelte jeg meg for å treffe noen venner - Vi spilte volleyball og koste oss ute i finværet. Før det tok jeg antrekksbilder som besto av litt nytt, men det får dere se senere. Nå tenkte jeg faktisk å ta meg en tur ut for å trene, for når jeg først har motivasjonen til det så må det gjøres! Ha en fortsatt fin kveld

2

EAT DIAMONDS FOR BREAKFAST..

  Publisert 23.06.2015 klokka 15:05 i kategorien matprat

.. And shine all day 

Dagens første og beste måltid spiste jeg først klokka 14.00, såå det er vell på grensen til å bli lunsh/middag.. Uansett, dagens brekkie besto av nybakte proteinboller og en skål med mine to favorittfrukter - Goood start på dagen.

Idag er det jo faktisk Sankthans(aften?) såå jeg tror hele familien skal samles og gjøre noe sammen senere. Formiddagen skal jeg bruke til å pakke til campingtur (mer om det senere) , gjøre bloggarbeid og finne litt god sommermusikk. Jeg håper alle får en fin dag, så snakkes vi snart!
6

oppskrift: sunne pannekaker

  Publisert 04.02.2015 klokka 19:19 i kategorien matprat

Heei! For en liten stund siden testet jeg ut en oppskrift på sunne bananpannekaker som jeg fant på nettet, og jeg har allerede lagd de flere ganger! De var utrolig gode og er også sunne. Itillegg tar de bare 10 minutter å lage, og passer perfekt som både frokost, middag og kvelds! 

Ingredienser:

♥ 2 egg

♥ 2 dl sammalt hvete grov

♥ 2 modne bananer

♥ 1 dl vann/melk

♥ 1 ts bakepulver

♥ 1/2 ts kanel

♥ 1 ts vaniljesukker

Kutt opp bananene i små biter (lettere å mose etterpå) og ha deretter alle ingrediensene i en bolle. Bruk en blender til å mose ingrediensene. Bruk olje til steking og stek små lapper. 

10

todays brekkie + desert

  Publisert 25.01.2015 klokka 14:42 i kategorien matpratHeei! Våknet med ett smil om munnen idag, og det bare fordi det er søndag! Jeg elsker søndager - det er dagen jeg bruker til å gjøre akkurat det jeg har lyst til, enten det er noe produktivt eller om det bare er å slappe av og gjøre ingenting. Idag er en sånn dag der jeg har masse energi og har lyst til å gjøre noe. Derfor startet jeg dagen med å lage en deilig frokost; sunne pannekaker med frukt og bær sto på menyen - heaven ♥ (Kan sikkert vise dere oppskriften senere). Etterpå lagde jeg dessert til både meg og Malin, som ble noe så enkelt som "brownie in a cup". En fin start på søndagen! Ha en super dag dere! 

6

the perfect snack

  Publisert 24.01.2015 klokka 17:28 i kategorien matprat

Heei og god helg!  I uka som var fikk jeg dilla på grønnsaker med dipp - guud så godt! Jeg fulgte i hovedsak rådene til Stina fra en video hun postet for en stund siden, men det fins jo så mange forskjellige varianter av "snacksen". Jeg brukte gulrot, agurk og kål, ekstra lett rømme og holiday dip. Jeg prøvde også å lage guacamole, men det ble litt kvalmende for min del. Jeg anbefaler dere uansett å prøve begge deler! Utrolig godt og sunt alternativ til snacks.

I formiddag dro jeg til skolen for å være med på det som egentlig skulle bli en tre-timers lang "konsertøving". Det endte med at Nora og jeg gikk hjem nesten med en gang pga at alle bandmedlemmene var syke eller bortreist.. Vi dro hjem til meg istedet, som resulterte i en fin formiddag :) Om en stund skal jeg på pizzadate med en venninne og gjett om det gledes! Ha en fin kveld! 

15

healthy lunch

  Publisert 04.09.2014 klokka 16:11 i kategorien matprat

Heei! Her har dere dagens simple men utrolig gode lunsj -Jordbærsmoothie, min nye favoritt! Å mikse noe godt i mikseren etter skolen er nok det beste lunsj-alternativet for min del.

Jeg kom meg på skolen idag da som dere sikkert har skjønt. For å være ærlig var det ganske greit å komme tilbake på skolebenken etter to dager hjemme. Å må holde seg hjemme pga influensa er ikke noe særlig kult, så jeg kan med hånden på hjertet si at jeg foretrekker skole foran sykdom. Vi drar snart over til bestemor for å spise middag, som jeg vet blir kjempe koselig. før den tid skal jeg få gjort unna siste rest av lekser, og kanskje også få tatt litt bloggbilder. Var litt synd med været akkurat nå da (regnregnregn), ettersom jeg hadde tenkt å ta ett par outfit-bilder ute, men det får vente. Ha en fin dag!

14

hjemmelaget milkshake

  Publisert 14.08.2014 klokka 22:01 i kategorien matprat

Åh, se på denne herlige drinken da -Hjemmelaget milkshake alla Marthe og Malin! Vi bestemte oss for å droppe oppskriften, og blandet heller det vi selv ville ha i. Resultatet ble overraskende bra, så kanskje jeg poster "oppskriften" på bloggen en gang. 
En stykk fornøyd matelsker 

2

matprat

  Publisert 13.08.2014 klokka 23:02 i kategorien matprat

Heei dere! Gjett hvem som mekka middag idag da? Det er utrolig sjeldent jeg lager mat, så det var på tide. Jeg fant en oppskrift på "Kylling og mango-wraps", så det var det som sto på menyen. Jeg må innrømme at resultatet ikke ble så bra som forhåpningene, men greit var det ;) Maten ble spist med ett smil om munnen, og jeg kan si meg godt fornøyd med å ha prøvd noe nytt ihvertfall. Nå i ettermiddag var jeg i bursdag til to av søskenbarna mine, som hadde bursdag for en liten stund siden. Malin og jeg dro en tur til bestemor like etter feiringen, der vi plukket bær og koste oss. Alt i alt har det vært en knallbra onsdag :) Håper dere andre også hadde en fin onsdag!  

 

Les mer i arkivet » September 2015 » August 2015 » Juli 2015
hits