4

in my wardrobe this fall..

  Publisert 20.09.2015 klokka 20:24 i kategorien Mote

Ripped jeans and boyfriend jeans - Jeg har alltid hatt en ting for disse jeansa her! De med store hull og skrammer all over, de er så stilige! Jeg liker de "blåfargede" ekstra godt, men det finnes såå ekstremt mange fine. Den dere ser helt til venstre på bildet ovenfor er en av mine favoritter.

Kneesocks - Disse er så fine! De piffer opp antrekket og gjør det litt ekstra classy og fint. Jeg har flere av disse selv, og mikser de ofte med en lang genser, ett skjerf og ett par hvite nike´s - Outfiten er klar på ett blunk, og enklere blir det ikke! :D 

Big, fluffy sweaters and cardigans - Lange gensere og cardigans i dyse, mørke farger er ett must for meg denne høsten - eller, egentlig hver høst! Det finnes så mange fine, og så mye fint å style de sammen med.

Oversized shirts / "boyfriend-shirt"  - Store skjorter i fine farger og mønstre skal det så absolutt henge flere av i min garderobe i høst! Om det er under en cardigan, sammen med høye strømper, eller bare knytt rundt livet - Det funker uansett!


The perfect scarf - Mørkeblå, burgunderrød, grå, svart og brun er farger jeg liker ekstra godt på skjerfene nå om høsten! Jeg liker de med frynser nederst aller best, så jeg må nok investere i noen flere av de snart!

Sweatpants - Okei, det fins vell ingen årstider hvor disse blir ryddet ut av klesskapet?.. Men om høsten blir de ihvertfall mest brukt hos meg! Jeg er så å si avhengig av ett par av disse, for jeg kan jo ikke se på netflix, blogge eller gjøre lekser i dongeribuksa? Nei, da må joggebuksa på! ..Dear sweatpant, I love you.

6

the backpack

  Publisert 11.09.2015 klokka 17:29 i kategorien MoteDenne lekre sekken kjøpte jeg da vi var i Sverige i sommer, og jeg eeeelsker den! Den går sammen med alt og piffer opp antrekkene litt ekstra - Og det er jo ett pluss ettersom jeg bruker den som skolesekk og er avhengig av den hver dag.

Da var det endelig helg dere -wihuwehåwoho! Det skal sies at den har vært svært etterlengtet den uka her, for stress og kaos har det vært nok av. Jeg har ikke lagt noen konkrete planer enda, men en bra helg vet jeg det blir! Mamma har bursdag imorgen, så det skal ihvertfall feires! Sett bort ifra det tar jeg helgen litt på sparket, så får vi se hva slags tull jeg finner på! Ha en fin dag videre, så snakkes vi snart!

11

easy hairstyle and new sweater

  Publisert 23.07.2015 klokka 16:34 i kategorien Mote

For ett par dager siden dro Emilie og jeg på dagstur til Namsos, hvor jeg bl.annet kjøpte denne finee genseren! Jeg synes slike "tutleneck´s" er sååå fine, de passer liksom sammen med alt. Jeg har forresten funnet den endelige løsningen når det gjelder håret mitt. Jeg har det alltid hengende løst, noe jeg synes er veldig kjedelig i lengden.. såå nå setter jeg opp en slik hårtopp nesten hver dag istede, haha.

6

photoshoot; todays makeup

  Publisert 14.05.2015 klokka 21:27 i kategorien Mote
♥genser fra bikbok og bukse fra Dr.denim. Smykke fikk jeg i konfirmasjonsgave fra søsknene mine, og det er fra gullfunn

Heihei! Imorges følte jeg at torsdagen kom til å bli ganske bra - frii, snart 17.mai og langhelg er ikke verst - så derfor bestemte jeg meg for å få på litt ekstra sminke og smile litt ekstra på dagens bilder. Sminken fikk jeg Malin til å fikse, og hun tok også bildene. Er greit å ha en søster som hjelper meg med bloggen og alt ellers. 

Gårsdagen tilbrakte jeg sammen med et par venner, og det var superkoselig. På tirsdag var det Tinestafett, og til tross for regn og drittvær var det like gøy som hvert år. På mandag var jeg i Velfjorden for å delta på One hit wonder-konsert nummer 2. Mange møtte opp for å høre på oss, så det var gøy! Er alltid like gøy å få stå på en scene å gjøre det jeg liker aller best :)

2

mønstret treningstights

  Publisert 11.01.2015 klokka 13:21 i kategorien Mote


Tee fra Kari Traa // tights fra Adidas // sko fra Nike //

Heei! Igår prøvde jeg denne lekre tightsen som jeg fikk til jul. Den sitter utrolig godt og er såååå komfortabel å ha på! Idag har jeg ingen spesielle planer bortsett fra å rydde bort julepynten på rommet (er kanskje på tide? hehe), prøve meg frem med mikrofonen jeg fikk i julegave og ellers bare slappe av og kose meg! Kanskje får jeg også tatt noen bilder før dagslyset forsvinner. Ha en fin dag da dere, så snakkes vi senere!6

new favorite: turtleneck-sweather

  Publisert 31.10.2014 klokka 17:09 i kategorien Mote

13

klær med "særpreg"

  Publisert 01.04.2014 klokka 19:28 i kategorien Mote
4

my wardrobe

  Publisert 19.01.2014 klokka 15:39 i kategorien Mote

Til jul for to år siden (2012) fikk jeg dette klesstativet i julegave, og er kjempe fornøyd med det! Det er så enkelt, fint og praktisk! Jeg har hengt opp noen av klærne jeg bruker mest på stativet, og ville vise dere noen bilder. (så forresten nå at stativet sto veldig skeivt, haha)

Hva synes du? :)

0

Gjør deg klar for vinteren

  Publisert 24.10.2013 klokka 17:32 i kategorien Mote


Fant mange fine vinterjakker på forskjellige nettsteder istad! Selv elsker jeg parkaser, så det er nok mest det jeg ser etter når jeg leter etter fine vinterjakker. Skal ikke kjøpe meg noen ny jakke i år, iogmed at jeg kjøpte meg en super parkas ifjor. Jeg har laget et eget innlegg om den, som dere kan se lenger ned på bloggen :)

                               //Svart jakke HER //                                                                                                    //Marinerblå parkas HER //


                                //Blå parkas HER //                                                                                                       //Grønn parkas HER //

 

                               //Lyseblå parkas HER //                                                                                              //Svart jakke HER //

                                 //Svart parkas HER //                                                                                                 //Blå parkas HER // 

De fleste jakkene hadde store utvalg av farger, som også var veldig fine! 

Hva synes du om slike innlegg?

Noen du likte?

7

I wish i have -> Acne

  Publisert 09.10.2013 klokka 23:14 i kategorien Mote

Noe jeg virkelig skulle ønske jeg hadde er Acneskjerf! De er så fine, og finnes i mange vakre farger! :)


I'm inlove!

Har du Acneskjerf? 

4

Nailpolish- Hearts and dots!

  Publisert 18.08.2013 klokka 17:03 i kategorien Mote

Har fått helt dilla på å "dekorere" neglene mine! Jeg får sluppet kreativiteten løs, og dekorere de slik jeg ønsker :-) Tok en del bilder, som jeg skal vise dere nå:


Det jeg brukte (over).

Neglelakk//Viva La Diva//cubus// Neglelakk//Viva La Diva//Cubus// Neglelakk//Isa Dora- wonder nail//H&M// Brukte også topcoat, før jeg lakket neglene og etter.

Resultatet av min venstre hånd. Blå neglelakk med hjerter.Resultatet av min høyre hånd. Grønn neglelakk med Hjerter/prikker. Brukte også en sølv neglelakk her.


Hva synes du? :-)

0

Nailpolish- Colorful!

  Publisert 17.08.2013 klokka 17:47 i kategorien Mote

Føler meg som en regnbue akkurat nå! Lakket neglene isted å de ble veldig fargerike kan man si. Skal vise dere bilder av resultatet. Men først ,må jeg fortelle at jeg har fått min egen google/youtube- konto! Dere kommer til den hvis dere trykker her: http://www.youtube.com/channel/UCLHu1Uuzp64b3wjjxy-khdA. Her legger jeg ut alle videoene (hvis jeg får lastet opp noen). Prøvde å laste ned innkjøpsvideoen isted. Men størrelsen på videoen er for liten :-( Og jeg aner virkelig ikke hvordan man forandrer på det. Så kanskje dere kunne være noen "reddende engler" å kommentere under hvordan man gjør det. Hvis noen av dere vet hvordan da selfølgelig :-) 


Ble ikke så fornøy med resultatet, men gøy er det jo å få vise det! 

Vet dere hvordan man redigerer størrelsen på videoer gjennom youtube/google- konto? :-)

 

Les mer i arkivet » September 2015 » August 2015 » Juli 2015
hits