4

VIDEO - Svar på spm.runde

    Publisert 28.07.2014 klokka 16:32 i kategorien Motivasjon
Heei dere! Da er svarene på spørsmålsrunden ute! Dere kan også se videoen på youtubekanalen min: HER -Er gøy om dere vil abonnere på kanalen min :) Som alltid er jeg utrolig uheldig med startbilde.. men det får så være. Håper dere liker videoen! 

Om dere har noen ønsker og forslag til andre videoer jeg kan lage, er det bare å legge igjen en kommentar, så skal jeg se hva jeg får til! 

Likte du videoen? :)

#video #blogg #sommer #spørsmålsrunde #ferie

2

the good ones

    Publisert 14.04.2014 klokka 20:48 i kategorien Motivasjon

#weheartit #quotes #inspirasjon #motivasjon

-Today you are YOU, that is truer than true. There is NO ONE alive who is YOUER than YOU. 

-Always remember that, no matter how useless you feel, you're someone's reason to smile. 

-They wanna see you do good, but never better than them. Remember that. 

-People are just people. They shouldn't make you nervous. 

-People who hide their feelings, usually care the most. 

-Love doesn't need to be perfect, it just needs to be true. 

-Hope is the only thing stronger than fear.

-Be the difference.

Hva er ditt/din favoritt- "quote"?

1

3 om dagen?

    Publisert 10.04.2014 klokka 16:40 i kategorien Motivasjon

Heei! Da jeg har sett på blogger i det siste, har jeg lagt merke til at det er en type innlegg som går igjen overalt. Innleggene som inneholder både bloggtips og forslag innen tema blogging. Overskrifter som "Hvordan bli en bedre blogger?", "Hvordan få en bedre blogg" og "Slik får du flere blogglesere" er tre av de mange som gjentas. Et av tipsene som går igjen, er å blogge opptil tre ganger om dagen. Det gjorde jeg før, men nå i det siste har det vært sjeldent. Jeg poster innlegg opptil to ganger hver dag, noe jeg skal fortsette med. Hvis jeg har en bra dag, god tid og motivasjon og inspirasjon til det, kommer det tre innlegg. Tar det opp nå, ettersom jeg føler jeg har vært litt dårlig på bloggfronten i det siste. 

Nå skal jeg snart på korøvelse, så jeg får gjøre meg klar for siste øvelse før påske!

Noe du ønsker å se mer av her på bloggen? (antrekk? om trening? tips og forslag? Hva som helst!)

0

"selvtillit og sånt"

    Publisert 18.03.2014 klokka 21:47 i kategorien Motivasjon

Tenkte å komme med noen motiverende setninger til dere som har hatt en dårlig dag, eller er litt deppa, men også til alle dere andre som tar dere tiden til å titte innom bloggen min! Er så utrolig takknemelig. Om dere ønsker å høre mine personlige meninger om diverse viktige ting, er det bare å komme med forslag og ta kontakt/kommentere. Synes selv det er viktig å få frem viktige budskap, og vil gjerne dele mine meninger med dere! Når jeg skriver/sier "viktige temaer" mener jeg bl.annet mobbing, selvtillit, motivasjon/inspirasjon osv.. Hva dere enn måtte ønske!


Til deg som sitter bak skjermen; Du er vakker! Ikka la noen endre deg. Ikke la noen forandre deg og hva du står for. Du er herlig som du er, fordi du er deg!Om det ønskes, kommer det flere slike innlegg fremover. Jeg liker å skrive dem, og håper også dere er interesserte i å lese dem.

Kommenter gjerne forslag til senere innlegg. Gjerne rundt slike temaer som nevnt ovenfor, men alt annet tas også med et stort takk!

Les mer i arkivet » September 2015 » August 2015 » Juli 2015
hits