6

vi spoler tilbake..

  Publisert 21.10.2015 klokka 20:18 i kategorien MusikkI helga opptrådte Malin og jeg på Sømnamessa, noe som var utrolig gøy! Det er så gøy at folk vil ha oss med på slike arrangementer, for det er jo dette vi elsker å gjøre!

På mandagen hadde jeg min første ordentlige treningsøkt siden vi kom hjem fra England -utrolig digg egentlig, haha! På tirsdag tok jeg ukas andre treningsøkt, og igår hadde vi styrketrening på skolen. Jeg må si meg bittelitt stolt over innsatsen denne uka, for det er ikke til å skyve under matta at trening er noe jeg har vært veldig dårlig på den siste tiden. Jeg har spist såå mye drittmat itillegg, og når jeg først har rørt på meg, har det kun vært små gåturer og slikt.. Fremover må det skjerpes jaa.8

favourites for this sunday

  Publisert 13.09.2015 klokka 18:51 i kategorien Musikk
5

jeg sang med sie gubba

  Publisert 23.08.2015 klokka 13:27 i kategorien Musikk


Wow, nå er det jammen lenge siden jeg har satt meg ned med macen i fanget for å blogge, eller.. macen har jeg ikke brukt siden sist jeg oppdaterte dere. Grunnen til det er at jeg har hatt veeeeldig mye på timeplanen i det siste - Mye gøy da! For noen måneder siden ble Malin og jeg spurt om vi ville opptre på Torghattmessa, som er ett årlig arrangement her i Brønnøy. Vi takket selvfølgelig ja, og øvde en del i sommerferien. Den siste uka ble mildt sagt ganske travel, da jeg itillegg til å måtte øve masse skulle på tur med klassen omtrent hver dag. Vi skal nemlig til Lomsdalen allerede imorgen - turen består for det meste av gåing, men det skal visst nok være veldig fint der, så en opplevelse blir det jo! Imorgen klokka halv 8 drar jeg altså avgårde til ferjeleia for å overnatte i telt i 2 dager. Hehe, det kan jo bli spennende å se hvordan det går.

Igår kveld/natt(?) opptrådte jeg sammen med Sie Gubba, noe som var utrolig gøy! Jeg sang på duetten, "Så kom du", og den er jo såå fin! Alle i bandet var utrolig koselige, og jeg setter stor pris på at jeg fikk være med. Jeg kan faktisk si at jeg er ganske stolt over det jeg har fått til den siste tiden - Jeg har hatt det så gøy, gjort det jeg elsker og fått mange nye erfaringer.

8

topp 10 på partylista

  Publisert 07.08.2015 klokka 20:26 i kategorien Musikk
2

favoritt julemusikk

  Publisert 23.12.2014 klokka 17:14 i kategorien Musikk

Nå skal det sies at jeg elsker all form for julemusikk - det er noe av det beste med advent og jul - og av den grunn har jeg lagd en egen liste på spotify med julesanger - Jul 2014 (Marthe Solberg Schanche). Jeg har plukket ut noen favoritter som jeg har linket til under; 

Di første jul - Tone Damli (Fant ikke link til Youtube)

Kurt Nilsen - Stjernesludd

Wham - Last christmas

John Lennon - Happy Xmas (war is over)

Band air 30 - Do they know it's christmas

Justin Bieber - All I want is you

Creation - Christmas time

Ingebjørg Bratland - Jul i svingen 

Aled Jones - Walking in the air

Hvilke julesang(er) er din favoritt?

 

 

 

 

14

warriors

  Publisert 06.11.2014 klokka 21:27 i kategorien Musikk
3

4 favoritter

  Publisert 11.10.2014 klokka 10:45 i kategorien Musikk
8

en herlig opplevelse

  Publisert 11.03.2014 klokka 16:05 i kategorien Musikk

Heei! For noen timer siden sto jeg på scenen for å fremføre sangen vi hadde øvd inn til konserten. Det gikk ikke så bra som jeg hadde håpet og trodd, men ettersom vi fremførte to ganger, gikk det bedre andre gang. Vi gikk ikke videre, men jeg er storfornøyd med at vi meldte oss på! Det var mange flinke med, som også har litt mer erfaring enn meg/oss. Neste år får jeg/vi en ny sjanse, og jeg gleder meg allerede :D 


Idag har jeg på meg en genser med åpen rygg fra bik bok, et nydelig smykke jeg lånte av mamma, og en blå bukse fra dr.denim.

Hva gjør du idag?

0

bare et ord-> fantastisk

  Publisert 10.03.2014 klokka 22:13 i kategorien Musikk

Heei! Dagens plan har vært helt full, og jeg har derfor ikke hatt tid til å blogge. Dagen har gått til skole, øving til ukm, bytur med Nora og lydprøving til konserten (ukm) som er i morgen. 

Over til overskriften's budskap! To jenter som gir meg både gåsehud og frysninger, Lennon og Maisy Stella. De synger som to engler, og stemmene treffer meg rett i hjertet. Det høres kanskje ut som jeg overdriver, men jeg holder meg innenfor fakta! :D De har "gjort om" forskjellige sanger, og for meg er det som om det kunne vært deres på flere måter. (Har linket til tre av mine mange favoritter, under)

Headlock (Imogen Heap)- Lennon & Maisy

Ho Hey (The Lumineers)- Lennon & Maisy

I Wont Give Up (Jason Mraz)- Lennon & Maisy Ha en fortsatt fin kveld, og ønsk meg lykke til imorgen! Haha ;)

 

 

 

0

musikkfavoritter akkurat nå

  Publisert 30.12.2013 klokka 20:23 i kategorien Musikk

Heei! 

Har hatt en litt travel dag, og det ble derfor lite tid til blogging. Jeg gikk en tur med mamma og Malin, og vi kom nettopp hjem fra bestemor ettersom vi var der på besøk. Som mange sikkert vet er jeg utrolig glad i musikk! Jeg synger og hører på musikk nesten hvor som helst og når som helst. Jeg har samlet sammen sangene jeg hører mest på akkurat nå, og linket til de under bildet :)Children of the sun- Tinie Tempa

Push play- Miriam Bryant

Beneath you beautiful- Labrinth, Emeli Sande

Every rose has it's torn- Miley Cyrus 

Timber- Pitbull, Ke$ha  

Under control- Calvin Harris 

I see fire- Ed Sheeran 

Complicated- Avril Lavigne 

Go gentle- Robbie Williams

Heart on fire- Jonathan Clay Har du noen favorittsanger? Hvilke? :)

 

3

Robbie Williams- 3 favoritter

  Publisert 07.12.2013 klokka 16:57 i kategorien Musikk

De fleste vet kanskje hvem Robbie Williams er? Han er en flott artist, og for de som fulgte med på "Senkveld's 10-års jubileum" igår, har sett han. Han var med der, og sang Go gentle, som jeg synes var utrolig bra! Han har en bra stemme, og har mange fine sanger. Selv har jeg tre favoritter:

Go gentle -> HER  Feel -> HER  Angels -> HER  Har du noen favorittsanger? Hvilke? :)

0

Take me away

  Publisert 07.11.2013 klokka 17:32 i kategorien Musikk

You're beautiful

it's nice to see

I wasn't looking for

Anyone to be

Bare meg som har fått helt dilla på sangen Take Me Away med Katy McAllister? 

Sangen finner dere HER :)

2

mine spotifylister

  Publisert 10.10.2013 klokka 14:19 i kategorien Musikk

Heisann! 

Har akkurat vært ute på tur med mamma og Malin, og senere skal vi bake! :D Ettersom jeg ikke har noe spessiellt å skrive om, tenkte jeg å dele musikken jeg hører på med dere! Det meste jeg hører på ligger ute på spotify, så jeg legger ut mine favoritt- lister! Men jeg deler bare mine egne lister (ikke andres). 

Ønsker alle en herlig Torsdag!(skal ordne meg et par nye lister, så jeg viser dere de senere)

Hva er dine favoritt sanger?

Hvis du har noen spotifylister selv, kan du gjerne linke til de i kommentarfeltet! 

4

Favoritt artist

  Publisert 06.10.2013 klokka 19:51 i kategorien Musikk

For noen dager siden fant jeg igjen flere gamle sanger av en fantastisk artist som jeg hørte på før, Adam Lambert! Han har en fantastisk stemme, og sangene er super fine! Selv har jeg mange favoritter hos Adam Lambert, men "For your entertainment" , "If i had you" og  "Whataya want from me" er definitivt de beste! 

 

Har dere noen favorittsanger/artist?
2

Musikk verdt å høre på!

  Publisert 22.09.2013 klokka 18:25 i kategorien Musikk

Medina's sanger! Han skriver helt fantastiske tekster, og sangene er utrolig fine! Absolutt verdt å høre på :-) 

Her er to av sangene som falt i smak hos meg med en gang!

 

Hva synes du om sangene?

Har du hørt de før?
2

Ylvis- The fox!

  Publisert 16.09.2013 klokka 21:29 i kategorien Musikk

En musikkvideo sett verden over og som har fått 31 millioner treff på youtube er The fox av Ylvis! Den er utrolig fengende og ganske morsom. Har hørt mange forskjellige meninger om videoen/sangen, og det er blitt sagt at det er "herming" etter Gangnam style. Selv synes jeg ikke de er så like. Ha en fin kveld! :-)

 

 

Har dere noen meninger om sangen/videoen?
Les mer i arkivet » Oktober 2015 » September 2015 » August 2015
hits